Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Aynı şeyler bendede olıyo karnına buz tut sonra onu karnında gezdir durdura durdura ozaman atıyo benimki ancak öle atmıştı

çikolata tatlı falan yedim ama pek kıprtı yok bide senn dediğini yapim canm .

hayırlı olsun canım inş bebeğin hayata sımsıkı tutunurda 9 ay sonra birbirinze kavuşursunuz :) hareketlerine ve yaptığn işlere cok dikkat et ağır iş yapma olur mu hamileliğin riskliyse bunlara dikkat et ağrıların varsa dr ihmal etme sürekli gözetim altında ol bence ama inş sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın :)

Sakın öle yapma sıkma kendini o daha tehlikeli sen sık sık doktor kontrolüne git netten durumunu araştır bu durumda olanlar neler yapıyo diye benimki 37 de sanırm tam gün tutmuyorm :)

çikolata tatlı falan yedim ama pek kıprtı yok bide senn dediğini yapim canm .

Yok canım benimkinin hareketlerde aynı seninki gibi eskidn yeyince nasl hareket ederdi artk etmiyo o yüzden buz koyuyorm ben gezdiriyorl ancak ozaman atıyo içim rahatlıyo

Yok canım benimkinin hareketlerde aynı seninki gibi eskidn yeyince nasl hareket ederdi artk etmiyo o yüzden buz koyuyorm ben gezdiriyorl ancak ozaman atıyo içim rahatlıyo

bende ole yapim canm faydası olur umarım insan ister istemez tedirgin oluyo

Çok sağol canım ins bende gitmek ısıtıyorum ama dr bebek ağırlaşınca belli olur dedi şimdi de göbeğimin altinda ağrılar oluyor tam.geçti diyorum yine aynı oluyorum ins güle güle atlatırım bu günleri de bebeğimi sağsalım kucağıma alırım ama bugün geçti geçti geçmezse yarın dr giderim çünkü çok rahatız oluyorum

Sakın öle yapma sıkma kendini o daha tehlikeli sen sık sık doktor kontrolüne git netten durumunu araştır bu durumda olanlar neler yapıyo diye benimki 37 de sanırm tam gün tutmuyorm :)

Canım netten bakınca daha da korkuyorum canım sıkılıyor kimileri.doğum yapmış kimileri yapamamış Rabbimiz herkese sabır versin öyle olanlara daha da çok. Geçti geçti olmazsa yarın dr giderim ins güzel haberler veririm. Ayrıca maşallah senin bebise de ins sizlerde güle güle sağlıcakla alırsınız bebislerinizi:)

inş canım sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucagmıza alırız sende kolayca atlatrsın inş hamileliğini ağrılarında geçmezse aksatma git dr

inş canım sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucagmıza alırız sende kolayca atlatrsın inş hamileliğini ağrılarında geçmezse aksatma git dr

Giderim çevrmdekiler rahim genişliyor dio ins öyle olur .ondan olur ağrı diolar sizde de böyle ağrılar oluyor muydu

kızlar göbişimin resmini attm 27. haftadayım sizce irimi ve aşağıda diyolar bi bakarmısınz sizce normal mi

Giderim çevrmdekiler rahim genişliyor dio ins öyle olur .ondan olur ağrı diolar sizde de böyle ağrılar oluyor muydu

olmuştu canım benimde göbeğim büyüdkçe göbek deliğimin etrafı falanda ağrı yapıyodu o yüzden de olabilir aslında

Herkesin bünyesi bir değildir onlara takılma sen sadece ne yapmak lazm onları öğren bişey olmazda işte insan evham yapıyo benimde bebrğimin hareketleri azaldı bendd onu kafaya takıyorm korkuyorm valla 9 ay burnumdan geldi öldm iyice hep bi sorun hep bi sıkıntı stres tek sen değilsin yani canım genelde hamilelikte oluyo iştr böle sıkıntılar

Mrb arkadaslar 10 haftalik hamileyim. Belirtilerim kayboldu korkusuyla acile gittim kalp atisi duyulmadi 6 haftalikken duydum 8 haftalikken yine atiyodu yanliz kagitta ultrasongrafi 5+3gunluk yaziyodu 5 haftalik kalp duyulurmu ki bu doktorlar neden bukadar kafami karistiriyo 10 haftalik gittim bebek gorunuyo ama ses duyamiyorum dediniye boyle...bide bana hic gobegin yok dedi 10 haftalikken gobek olurmu iyice korkuttu beni dr

Son düzenleme:

Canım sürekli kontrole gittiğin doktor yokmu orda haftan bilinir yada sen kaç haftalık olduğunu bilmiyomusun bide kalp atışı duyulmasa hemen Allah korusunda kürtaj gerek derler bence sen başka bi doktora git bide onlar baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…