Aynı şeyler bendede olıyo karnına buz tut sonra onu karnında gezdir durdura durdura ozaman atıyo benimki ancak öle atmıştı
Mrb lar kızlar 17. Haftam önceleri gebelik tedavisi görüyodum ve rahim filmi cektirmistim 3 aşılama yaptım ve dr bi süre gitmeyeyim dedim ve o.ay Rabbimiz meleğimi verdi darısı tüm isteyenlerin başına ins. Ama bu defaki dr rahmin dar ince ve uzun olduğu için bebeği taşımayabilir erken doğumda olabilir belki gününe kadar bi sorun da çıkmaz bu önümüzdeki aylarda bebek ağırlaşınca belli olacak dedi. Ama bu beni üzdü Rabbimiz daha fazla üzmez ins. bi de dünden beri göbeğimin alt kısımları ağrı yapıyor sizce normal mi yoksa dr mi gideyim. Rabbimiz hepimizin tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin yardımcısı olsun ins
Ins canım çok sağol deli gibi bi o yana bi bu yana dönüyorum öğlen vakitleri gelince aksama kadar ağlıyorum üstüne de böyle şeyler olunca korkuyorum elimde dgl Mevlam rahmetiyle merhametini versin bizlere ins sizlerde hayırlısıyla alırsinız bebisleri seninki kaç haftalık cnm
çikolata tatlı falan yedim ama pek kıprtı yok bide senn dediğini yapim canm .
Yok canım benimkinin hareketlerde aynı seninki gibi eskidn yeyince nasl hareket ederdi artk etmiyoo yüzden buz koyuyorm ben gezdiriyorl ancak ozaman atıyo içim rahatlıyo
bende ole yapim canm faydası olur umarım insan ister istemez tedirgin oluyo
Aynen öle ya artık daraldm iyice bi doğursaydık hayırlısıyla naptın denedinmi buzu
hayırlı olsun canım inş bebeğin hayata sımsıkı tutunurda 9 ay sonra birbirinze kavuşursunuz :) hareketlerine ve yaptığn işlere cok dikkat et ağır iş yapma olur mu hamileliğin riskliyse bunlara dikkat et ağrıların varsa dr ihmal etme sürekli gözetim altında ol bence ama inş sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın :)
Sakın öle yapma sıkma kendini o daha tehlikeli sen sık sık doktor kontrolüne git netten durumunu araştır bu durumda olanlar neler yapıyo diye benimki 37 de sanırm tam gün tutmuyorm :)
Çok sağol canım ins bende gitmek ısıtıyorum ama dr bebek ağırlaşınca belli olur dedi şimdi de göbeğimin altinda ağrılar oluyor tam.geçti diyorum yine aynı oluyorum ins güle güle atlatırım bu günleri de bebeğimi sağsalım kucağıma alırım ama bugün geçti geçti geçmezse yarın dr giderim çünkü çok rahatız oluyorum
inş canım sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucagmıza alırız sende kolayca atlatrsın inş hamileliğini ağrılarında geçmezse aksatma git dr
Giderim çevrmdekiler rahim genişliyor dio ins öyle olur .ondan olur ağrı diolar sizde de böyle ağrılar oluyor muydu
olmuştu canım benimde göbeğim büyüdkçe göbek deliğimin etrafı falanda ağrı yapıyodu o yüzden de olabilir aslında
Canım netten bakınca daha da korkuyorum canım sıkılıyor kimileri.doğum yapmış kimileri yapamamışRabbimiz herkese sabır versin öyle olanlara daha da çok. Geçti geçti olmazsa yarın dr giderim ins güzel haberler veririm. Ayrıca maşallah senin bebise de ins sizlerde güle güle sağlıcakla alırsınız bebislerinizi:)
Ins canım yaa ins dr da öyle der daha bi hafta olmadan geri gitcem ne yapayim
olsun canm geçmezse gene git sen inş sıkıntısz bi şekilde atlatırsın
kızlar göbişimin resmini attm 27. haftadayım sizce irimi ve aşağıda diyolar bi bakarmısınz sizce normal mi
Mrb arkadaslar 10 haftalik hamileyim. Belirtilerim kayboldu korkusuyla acile gittim kalp atisi duyulmadi 6 haftalikken duydum 8 haftalikken yine atiyodu yanliz kagitta ultrasongrafi 5+3gunluk yaziyodu 5 haftalik kalp duyulurmu ki bu doktorlar neden bukadar kafami karistiriyo 10 haftalik gittim bebek gorunuyo ama ses duyamiyorum dediniye boyle...bide bana hic gobegin yok dedi 10 haftalikken gobek olurmu iyice korkuttu beni dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?