Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hı iyi annen kalacaksa rahat edersin eve çıkıncada kalsa keşke ama çalışınca olmaz tabi
Ay ne güzrl ya maşallah benimki aynı dıruyo valla 38 oldukmu biz :)
Yani yarin 37+0iz insallh az kaldi kiz..nst var yarin ordanda anneme gecicem bu sicaklarda hic gitmek istemiyorm biyere aslinda valla hastaneye bile gidesim yok bakalim dktr gun vercekmi yarin yoksa haftaya kontrolde konusuruzmu dicek eger oyle derse yuh artik dicem takvimden bigunu bile veremiyor..
ebe anlar mı blmem canım dr lar daha iyi açklar aslnda

Cnm noldu bebisin hareketleri..acaba cokmu yoruluyosun ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ebe anlar mı blmem canım dr lar daha iyi açklar aslnda

Canım ağrım hala var ama ins kötü bi haberci dgldir yarın Rabbimiz in izniyle hayırlı bi şekilde kısmet olursa dr gitcem ins güzel şeyler duyarım bebisimi güzellikler içinde görürüm

Off deme ya daha çok varmış 38 e girecez sanıyodm ben ay nste zor oluyo ya sıcakta ben girdiğimde sıcaktan ölmüş kalbim çarpar yorgun bi vaziyette giriyorm bide doğum hanenin orda yapıyolar bebek gelen odada klimada yok sıcak oluyo çatlıyorm yanına su falan al yüzünü yıka öle gir bide senin sezeryan ya bir hafta sonraya gün vermesi lazm 38 de alınıyo doktor bişey demezse al artık yeter ben istiyorm de :)

biraz hareket ediyo cnım galba yorulyorum sıckta bunaltıyo biraz yarn gdicem bkalm ne dicek arada bi aşagya sanci griyo

Canım ağrım hala var ama ins kötü bi haberci dgldir yarın Rabbimiz in izniyle hayırlı bi şekilde kısmet olursa dr gitcem ins güzel şeyler duyarım bebisimi güzellikler içinde görürüm

amin canım inş bende biraz skıntlym yarn bende gdicem dr

Insallah basindan sagar gibi yapip haftaya goruselim derse artik yantaraftaki kadin dogumcuya girerim sinirden gun alip cikarim esimde razi gelirse uyuz etti dktr kendine bakalim yarin nasil davrancak...inan bisey olmucagini bilsem persembe falan gidrim hem usg ye de girerdim 10gun gectigi icin ama iste icim rahat etmz kuzum iyimi bilmem lazim..benim gittigm nst de odada klima vardi ama gecen kapaliydi yarin kapali olursa actirirm bide seninkinin dogumhane yani olmasi kotu ya herseferinde psikolojik olarak etkileniyosun zaten korku oluyor icimizde

amin canım inş bende biraz skıntlym yarn bende gdicem dr

Hayirli haberlerle gelin kizlar..nst ye gircem bende yarin insallah gunumuz belli olur cok skldm artik

Ay inanmıyorm çok şeyimiz aynı ya benimde hastanede bitane bayan doktor var pek giden olmuyo ona erkek doktora gitmek istemeyenler falan gidiyo genelde bende o gün doktor öle yapınca gitmek istedmde eşim engel oldu :) bi git bakalım yarın gün verecekmi senin nst odan iyiymiş valla benimki kötü daralıyorm o haldede çocuk tekme atmıyo bide dediğin gibi sncı çeken görüyorm yada bebek anne karnından çıkıyo yanıma geliyo ısıtıcı açıp iğne yapıyolar üst giydiriyolar hepsini görüyorm :)

yarın mutlaka gidicem canım hiç böle olmamştı . bugun bir iki kere rahimime sancı girdi nefesde zor alıyorum göğsüm daralıyo sanki bişey sıkıyo gibi telaş yaptım braz ama inş normaldir

Buyudukce hareketleri yavasliyor gb oluyor sıkıstigi icin ama cok ta son sayilmaz 27. Hafta..haber verirsin canim..
Gobiside masallah,kiyafetlerinizide hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin rabbim..

Sen Sakaryali misin?
Dugun resmin Can Dugun Salonuna benziyor :)))

Amiin..
Allah hayirlisiyla saglikla kavustursun..
Insallah bir sorun cikmaz kendini korkutma cok..

Aklima gelisememis diye geliyor o kadarken 5 haftalik gorunmus sonrada kalp atisi duyumamis..bu haftalar cok onemli..
Insallah dusundugum gb degildir

Bir uyanık buldum :)

Nasıl gidiyor hamislik?

Kızlar nasılsınız ? Bugünki iftar davetimden esintiler 😁 tatlım. Tavuklu bezelyem ve dolmam ☺️ yoruldum biraz şimdi uzanıyorum öylece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir uyanık buldum :)

Nasıl gidiyor hamislik?

Uyanikligim bebisten :)
10 Mayista kizimizi kucagimiza aldik biz canim darisi sizlerin basina saglikla insallah..
Bence bol bol uyu bir duzen yap kendine cunku bebek sief o duzendeki gb olabilir :)

Senin nasil geciyor hamilelik?

Ellerine saglik :)
Gorundugu kadar da guzeldirler eminim..
Uyuyun yahuu benim icin uyuyunn :)))
57 gundur kesintisiz en uzun sadece 3 saat uyudum sanirim :) gobisten yatamiyordum simdide memislerden yatilmiyor yuzustu :)))
Ama yine de guzel tabii olsun :)
gulucuklere agulara deger :)

Uyanikligim bebisten :)
10 Mayista kizimizi kucagimiza aldik biz canim darisi sizlerin basina saglikla insallah..
Bence bol bol uyu bir duzen yap kendine cunku bebek sief o duzendeki gb olabilir :)

Senin nasil geciyor hamilelik?

Maşallah :) inşallah bende alırım oglusumu saglicakla kucağıma.

Anam benim uyku saatim etkiler mi bebisi?

Aslında uyuyorum bol bol da bugün esim uyuya kaldı sahura kadar oturuyordu. Birgun sahursuz oruç tutunca vicdanim rahat etmedi yine öyle olmasın diye korktum.

Prenses mi ayakta tutuyor seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…