Ins canım bugün gideyim diyorum ama dr yok ebe anlar mi acaba
Nereye attın canım görünmüyoki sayfada
Yani yarin 37+0iz insallh az kaldi kiz..nst var yarin ordanda anneme gecicem bu sicaklarda hic gitmek istemiyorm biyere aslinda valla hastaneye bile gidesim yok bakalim dktr gun vercekmi yarin yoksa haftaya kontrolde konusuruzmu dicek eger oyle derse yuh artik dicem takvimden bigunu bile veremiyor..Hı iyi annen kalacaksa rahat edersin eve çıkıncada kalsa keşke ama çalışınca olmaz tabi
Ay ne güzrl ya maşallah benimki aynı dıruyo valla 38 oldukmu biz :)
ebe anlar mı blmem canım dr lar daha iyi açklar aslnda
ebe anlar mı blmem canım dr lar daha iyi açklar aslnda
Nereye attın canım görünmüyoki sayfada
Yani yarin 37+0iz insallh az kaldi kiz..nst var yarin ordanda anneme gecicem bu sicaklarda hic gitmek istemiyorm biyere aslinda valla hastaneye bile gidesim yok bakalim dktr gun vercekmi yarin yoksa haftaya kontrolde konusuruzmu dicek eger oyle derse yuh artik dicem takvimden bigunu bile veremiyor..
Cnm noldu bebisin hareketleri..acaba cokmu yoruluyosun ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaş olarak ekliler göreblyo cnım istek gndr bana kabl edeym öle göreblrsin
arkadaş olarak ekliler göreblyo cnım istek gndr bana kabl edeym öle göreblrsin
Yani yarin 37+0iz insallh az kaldi kiz..nst var yarin ordanda anneme gecicem bu sicaklarda hic gitmek istemiyorm biyere aslinda valla hastaneye bile gidesim yok bakalim dktr gun vercekmi yarin yoksa haftaya kontrolde konusuruzmu dicek eger oyle derse yuh artik dicem takvimden bigunu bile veremiyor..
Cnm noldu bebisin hareketleri..acaba cokmu yoruluyosun ki
Canım ağrım hala var ama ins kötü bi haberci dgldir yarın Rabbimiz in izniyle hayırlı bi şekilde kısmet olursa dr gitcem ins güzel şeyler duyarım bebisimi güzellikler içinde görürüm
Off deme ya daha çok varmış38 e girecez sanıyodm ben ay nste zor oluyo ya sıcakta ben girdiğimde sıcaktan ölmüş kalbim çarpar yorgun bi vaziyette giriyorm bide doğum hanenin orda yapıyolar bebek gelen odada klimada yok sıcak oluyo çatlıyorm yanına su falan al yüzünü yıka öle gir bide senin sezeryan ya bir hafta sonraya gün vermesi lazm 38 de alınıyo doktor bişey demezse al artık yeter ben istiyorm de :)
amin canım inş bende biraz skıntlym yarn bende gdicem dr
Canım ağrım hala var ama ins kötü bi haberci dgldir yarın Rabbimiz in izniyle hayırlı bi şekilde kısmet olursa dr gitcem ins güzel şeyler duyarım bebisimi güzellikler içinde görürüm
Insallah basindan sagar gibi yapip haftaya goruselim derse artik yantaraftaki kadin dogumcuya girerim sinirden gun alip cikarim esimde razi gelirse uyuz etti dktr kendine bakalim yarin nasil davrancak...inan bisey olmucagini bilsem persembe falan gidrim hem usg ye de girerdim 10gun gectigi icin ama iste icim rahat etmz kuzum iyimi bilmem lazim..benim gittigm nst de odada klima vardi ama gecen kapaliydi yarin kapali olursa actirirm bide seninkinin dogumhane yani olmasi kotu ya herseferinde psikolojik olarak etkileniyosun zaten korku oluyor icimizde
yarın mutlaka gidicem canım hiç böle olmamştı . bugun bir iki kere rahimime sancı girdi nefesde zor alıyorum göğsüm daralıyo sanki bişey sıkıyo gibi telaş yaptım braz ama inş normaldir
Mrb lar kızlar 17. Haftam önceleri gebelik tedavisi görüyodum ve rahim filmi cektirmistim 3 aşılama yaptım ve dr bi süre gitmeyeyim dedim ve o.ay Rabbimiz meleğimi verdi darısı tüm isteyenlerin başına ins. Ama bu defaki dr rahmin dar ince ve uzun olduğu için bebeği taşımayabilir erken doğumda olabilir belki gününe kadar bi sorun da çıkmaz bu önümüzdeki aylarda bebek ağırlaşınca belli olacak dedi. Ama bu beni üzdü Rabbimiz daha fazla üzmez ins. bi de dünden beri göbeğimin alt kısımları ağrı yapıyor sizce normal mi yoksa dr mi gideyim. Rabbimiz hepimizin tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin yardımcısı olsun ins
Mrb arkadaslar 10 haftalik hamileyim. Belirtilerim kayboldu korkusuyla acile gittim kalp atisi duyulmadi 6 haftalikken duydum 8 haftalikken yine atiyodu yanliz kagitta ultrasongrafi 5+3gunluk yaziyodu 5 haftalik kalp duyulurmu ki bu doktorlar neden bukadar kafami karistiriyo 10 haftalik gittim bebek gorunuyo ama ses duyamiyorum dediniye boyle...bide bana hic gobegin yok dedi 10 haftalikken gobek olurmu iyice korkuttu beni dr
Buyudukce hareketleri yavasliyor gb oluyor sıkıstigi icin ama cok ta son sayilmaz 27. Hafta..haber verirsin canim..
Gobiside masallah,kiyafetlerinizide hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin rabbim..
Sen Sakaryali misin?
Dugun resmin Can Dugun Salonuna benziyor :)))
Amiin..
Allah hayirlisiyla saglikla kavustursun..
Insallah bir sorun cikmaz kendini korkutma cok..
Aklima gelisememis diye geliyor o kadarken 5 haftalik gorunmus sonrada kalp atisi duyumamis..bu haftalar cok onemli..
Insallah dusundugum gb degildir
Bir uyanık buldum :)
Nasıl gidiyor hamislik?
Eki Görüntüle 1179981 Eki Görüntüle 1179982 Eki Görüntüle 1179983
Kızlar nasılsınız ? Bugünki iftar davetimden esintiler 😁 tatlım. Tavuklu bezelyem ve dolmam ☺️ yoruldum biraz şimdi uzanıyorum öylece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uyanikligim bebisten :)
10 Mayista kizimizi kucagimiza aldik biz canim darisi sizlerin basina saglikla insallah..
Bence bol bol uyu bir duzen yap kendine cunku bebek sief o duzendeki gb olabilir :)
Senin nasil geciyor hamilelik?
Gördüm canım maşallah ya benimki kadar var çok büyüyecek seninki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?