Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hayirli haberlerle gelin kizlar..nst ye gircem bende yarin insallah gunumuz belli olur cok skldm artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hepimz içn hayrlı olur inş canım güzel haberlerle gelirz inş

Insallaah..
Kizim genel olarak nasil uyuduysam oyle suan :) tesaduf mu bilemem ama cok kisidende duydum..

Prenses ayaga dikiyor resmen :))
Yani bol bol uyu depola enerjini :) Allah yardim ediyor tabii

evet canm daha var aslında ama niye bole oluyo anlamadım saat 3 e doğru doktora gdicem dönnce hemn haber vericem . göbiş aldı başını gidiyo :) amin canm hayrlısıyla bi doğsalar o kıyaftler giyilcek inş . evet canm senn gibi sakaryalıyım düğünm can düğün salonunda olmuştu :)

Kizlar gittik geldik durumumuz iyi sukurler olsn cuma gunu gel islemleri yapalim dedi pzrtsi sezeryan yapalim dedi esimde demezmi pzrtsi ben sehir disina cikiyorm bayi toplantisi var persembe gelcem bende sasirdm haberim yoktu cunku mrgerse ben nst deyken gelmis haber..neyse ozamn pzrtsi gel kontrol ve tahlil islemlerini yaptiralim cuma gunu alalim bebegi dedi yani ayin 18inde tam 10gun var hayirlisi artik kizim babasini insallah bekler

Aa ben kacirdim mi bu hemseri durumunu? :)
Hangi doktora gidiyorsun?
Guzel haberlerini al insallah minisin,haber ver tabii meraklandirma :)

Amaninn cok heyecanli :)
Hadi gozunaydin belli oldu en azindan canim..Herseyde vardir bi hayir

Aa ben kacirdim mi bu hemseri durumunu? :)
Hangi doktora gidiyorsun?
Guzel haberlerini al insallah minisin,haber ver tabii meraklandirma :)

Amaninn cok heyecanli :)
Hadi gozunaydin belli oldu en azindan canim..Herseyde vardir bi hayir

ewet hemşeriyiz :) dogum evne özgür çot a gdiyorum canım oda merkez araştrmaya gtmiş bugun ordaymş oraya gdicem cnım gelnce haber werirm :)

ay ne güzel cnım yine ertelenmiş ama olsun çok az kalmş bebişne kavşmaya :) heycn var mı :))

Kızlar dr gitcem dualariniz eksik etmeyin ins güzel haberlerle gelirim bu ağrılar için bisey demez ins dr

ay ne güzel cnım yine ertelenmiş ama olsun çok az kalmş bebişne kavşmaya :) heycn var mı :))

Inan cok heycanliydm ama simdi gunu belli oldu ya hic heycan falan kalmadi..esime diyorumki gitmesen olmazmi bayi toplantisina oda mecbur biliyorm uzuldu biraz yalnz birakcak beni diye ama elden bisi gelmz en azindanpersembe geliyor cumadan sonra hafta sonu evde oluyor hafta sonu bizle daha rahat ilgilenir.evt cnm son 10gun kaldi artik azaldi

Plojoom sagol cnm gunumuz belli oldu ya bende bi hafiflik var bide geri donen mide bulantilari olmasaydi iyiydi bu arada bende duzcedeyim cok uzak sayilmayiz :))

Saol canm. 12.30da uyandım bugün 😣 başım ağrıyo resmen çok uyumaktan. 🚼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ewet canım herkez beni son aymda dogurcm sanıyo ama daha 3 aym var zor otrup zor kalkym eşm yardm edyo yataktan kalkarken genelde :)

Aynen öle duruyo ama karnında aşağıda gibi demekki büyük olacak olsun büyükte olsa normalde olsa aynı sıkıntılar oluyo valla :)

Plojoom sagol cnm gunumuz belli oldu ya bende bi hafiflik var bide geri donen mide bulantilari olmasaydi iyiydi bu arada bende duzcedeyim cok uzak sayilmayiz :))

Oooo sonunda günümüz belli olmuş. Ve az kalmış canm. Rabbim sağlıkla sıhhatle prensesini kucağına almayı nasip ersin inş. 😍😘👶

Ooo ay heyecanlandm ya tüh eşinin toplantısı olmasaydı doğuruyodun ama yinede az kalmış ya 10 gün ne ki hadi bakalım bekler inş :)

Ooo ay heyecanlandm ya tüh eşinin toplantısı olmasaydı doğuruyodun ama yinede az kalmış ya 10 gün ne ki hadi bakalım bekler inş :)
Hic sorma ya toplanti tam vaktini buldu hemde pzrtsi cikcak evden persembe aksamina kadar yok hatta onla birlikte gidenler cumadan donceklermis esimde kendi arabasiyla gidecek erken donmek icin son care dedim 39.haftada alsaniz ozamana kadar beklemz dedi dktr hayirlisi artik..onceden ben erken istiyodum zamani grlsin acele etsin diye ama simdi nekadar gec gelrse okadar iyi diyorum :) babasi yanimda olmadan dogurmak istemiyorm :)

Amin betulcum darisi tum bekleyenlerin basina..

ewet eşnin işi uymaması kötü olmuş ama olsun ondada vardr bi hayır

Aynen öle duruyo ama karnında aşağıda gibi demekki büyük olacak olsun büyükte olsa normalde olsa aynı sıkıntılar oluyo valla :)

ewet canım gerçektende hep bi skıntı ama napalm ucunda tosunuma kavşmak var mecbur katlanyoz :))

ewet hemşeriyiz :) dogum evne özgür çot a gdiyorum canım oda merkez araştrmaya gtmiş bugun ordaymş oraya gdicem cnım gelnce haber werirm :)

Arastirma cok iyi..Kurs var orda biliyor musun gitmisken gorussene ramazan diye farkediyormu bilmiyorum ama Zerrin ebe ilgileniyor kime sorsan yonlendirirler..

Kızlar dr gitcem dualariniz eksik etmeyin ins güzel haberlerle gelirim bu ağrılar için bisey demez ins dr

Hadi hayirlisiyla guzel haberlerini al minisijin insallah :)

Ha gayret annesi :)
Kizin buyuyunce bugunlerin acisini cikarirsiniz minicik elleriyle sana mamalar verir :)
Duzceye hic gitmedim,tanidik vs de yok..Sizin yolunuz dusuyor mu buralara?

Saol canm. 12.30da uyandım bugün 😣 başım ağrıyo resmen çok uyumaktan. 🚼

Ohhh masallaahh :) az bana da ver uykundan :))))

Insallaah..
Kizim genel olarak nasil uyuduysam oyle suan :) tesaduf mu bilemem ama cok kisidende duydum..

Prenses ayaga dikiyor resmen :))
Yani bol bol uyu depola enerjini :) Allah yardim ediyor tabii

benimkinin gecesi gündüzü olmayacak o zaman :)

Allah kolaylık versin sanada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…