Hayirli haberlerle gelin kizlar..nst ye gircem bende yarin insallah gunumuz belli olur cok skldm artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah :) inşallah bende alırım oglusumu saglicakla kucağıma.
Anam benim uyku saatim etkiler mi bebisi?
Aslında uyuyorum bol bol da bugün esim uyuya kaldı sahura kadar oturuyordu. Birgun sahursuz oruç tutunca vicdanim rahat etmedi yine öyle olmasın diye korktum.
Prenses mi ayakta tutuyor seni?
Buyudukce hareketleri yavasliyor gb oluyor sıkıstigi icin ama cok ta son sayilmaz 27. Hafta..haber verirsin canim..
Gobiside masallah,kiyafetlerinizide hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin rabbim..
Sen Sakaryali misin?
Dugun resmin Can Dugun Salonuna benziyor :)))
Amiin..
Allah hayirlisiyla saglikla kavustursun..
Insallah bir sorun cikmaz kendini korkutma cok..
Aklima gelisememis diye geliyor o kadarken 5 haftalik gorunmus sonrada kalp atisi duyumamis..bu haftalar cok onemli..
Insallah dusundugum gb degildir
evet canm daha var aslında ama niye bole oluyo anlamadım saat 3 e doğru doktora gdicem dönnce hemn haber vericem . göbiş aldı başını gidiyo :) amin canm hayrlısıyla bi doğsalar o kıyaftler giyilcek inş . evet canm senn gibi sakaryalıyım düğünm can düğün salonunda olmuştu :)
Kizlar gittik geldik durumumuz iyi sukurler olsn cuma gunu gel islemleri yapalim dedi pzrtsi sezeryan yapalim dedi esimde demezmi pzrtsi ben sehir disina cikiyorm bayi toplantisi var persembe gelcem bende sasirdm haberim yoktu cunku mrgerse ben nst deyken gelmis haber..neyse ozamn pzrtsi gel kontrol ve tahlil islemlerini yaptiralim cuma gunu alalim bebegi dedi yani ayin 18inde tam 10gun var hayirlisi artik kizim babasini insallah bekler
Aa ben kacirdim mi bu hemseri durumunu? :)
Hangi doktora gidiyorsun?
Guzel haberlerini al insallah minisin,haber ver tabii meraklandirma :)
Amaninn cok heyecanli :)
Hadi gozunaydin belli oldu en azindan canim..Herseyde vardir bi hayir
Kizlar gittik geldik durumumuz iyi sukurler olsn cuma gunu gel islemleri yapalim dedi pzrtsi sezeryan yapalim dedi esimde demezmi pzrtsi ben sehir disina cikiyorm bayi toplantisi var persembe gelcem bende sasirdm haberim yoktu cunku mrgerse ben nst deyken gelmis haber..neyse ozamn pzrtsi gel kontrol ve tahlil islemlerini yaptiralim cuma gunu alalim bebegi dedi yani ayin 18inde tam 10gun var hayirlisi artik kizim babasini insallah bekler
ay ne güzel cnım yine ertelenmiş ama olsun çok az kalmş bebişne kavşmaya :) heycn var mı :))
Ellerine saglik :)
Gorundugu kadar da guzeldirler eminim..
Uyuyun yahuu benim icin uyuyunn :)))
57 gundur kesintisiz en uzun sadece 3 saat uyudum sanirim :) gobisten yatamiyordum simdide memislerden yatilmiyor yuzustu :)))
Ama yine de guzel tabii olsun :)
gulucuklere agulara deger :)
ewet canım herkez beni son aymda dogurcm sanıyo ama daha 3 aym var zor otrup zor kalkym eşm yardm edyo yataktan kalkarken genelde :)
Plojoom sagol cnm gunumuz belli oldu ya bende bi hafiflik var bide geri donen mide bulantilari olmasaydi iyiydibu arada bende duzcedeyim cok uzak sayilmayiz :))
Hic sorma ya toplanti tam vaktini buldu hemde pzrtsi cikcak evden persembe aksamina kadar yok hatta onla birlikte gidenler cumadan donceklermis esimde kendi arabasiyla gidecek erken donmek icin son care dedim 39.haftada alsaniz ozamana kadar beklemz dedi dktr hayirlisi artik..onceden ben erken istiyodum zamani grlsin acele etsin diye ama simdi nekadar gec gelrse okadar iyi diyorum :) babasi yanimda olmadan dogurmak istemiyorm :)Ooo ay heyecanlandm ya tüh eşinin toplantısı olmasaydı doğuruyodun ama yinede az kalmış ya 10 gün ne ki hadi bakalım bekler inş :)
Oooo sonunda günümüz belli olmuş. Ve az kalmış canm. Rabbim sağlıkla sıhhatle prensesini kucağına almayı nasip ersin inş. 😍😘👶
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inan cok heycanliydm ama simdi gunu belli oldu ya hic heycan falan kalmadi..esime diyorumki gitmesen olmazmi bayi toplantisina oda mecbur biliyorm uzuldu biraz yalnz birakcak beni diye ama elden bisi gelmz en azindanpersembe geliyor cumadan sonra hafta sonu evde oluyor hafta sonu bizle daha rahat ilgilenir.evt cnm son 10gun kaldi artik azaldi
Aynen öle duruyo ama karnında aşağıda gibi demekki büyük olacak olsun büyükte olsa normalde olsa aynı sıkıntılar oluyo valla :)
Kızlar dr gitcem dualariniz eksik etmeyin ins güzel haberlerle gelirim bu ağrılar için bisey demez ins dr
ewet hemşeriyiz :) dogum evne özgür çot a gdiyorum canım oda merkez araştrmaya gtmiş bugun ordaymş oraya gdicem cnım gelnce haber werirm :)
Kızlar dr gitcem dualariniz eksik etmeyin ins güzel haberlerle gelirim bu ağrılar için bisey demez ins dr
Plojoom sagol cnm gunumuz belli oldu ya bende bi hafiflik var bide geri donen mide bulantilari olmasaydi iyiydibu arada bende duzcedeyim cok uzak sayilmayiz :))
Saol canm. 12.30da uyandım bugün 😣 başım ağrıyo resmen çok uyumaktan. 🚼
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallaah..
Kizim genel olarak nasil uyuduysam oyle suan :) tesaduf mu bilemem ama cok kisidende duydum..
Prenses ayaga dikiyor resmen :))
Yani bol bol uyu depola enerjini :) Allah yardim ediyor tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?