Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kızlar sağlık ocağı son kontrolüm vardı gittim doktorla hemşireye söledm tekmeleri aşırı az belirsiz diye onlarda artık günün gelmiş doktor nie bekletiyoki alsın dediler kötü bişey olmasından iyidir şimdi alınması dediler ama tabi benim doktorun umrundamı korktm ya bişry olursa diye şimdide karnımda inmiş aşağıya ben indiğini anlamamıştm

benimkinin gecesi gündüzü olmayacak o zaman :)

Allah kolaylık versin sanada...

Tesekkur ederim..
Insallah anasina benzemez diyelim o zaman :)
Sen elinden geldigince dikkat et..

Canim ya doktoruna gidip konussana?
Sonucta hep onun ne dedigi onemli degil seni tatmin etmiyorsa gerekirse 2 kere anlatacak gorevi bu onun..
Tedirginligini anlat..

38-42 hafta miyadinda sayilir bebekler..

Farkli bir doktor yok mu fikrini alabilecegin,bu ozelmiydi?

bugun dr um orda diye gttim adam bakmadı bile başkasına yönlendryolar başkasıda bakmadı çok sinir oldum beni doğum evne gönderiylar orayada gttm bakmadılar yollarda perişan oldum bu havada boşuna gtmiş oldum kimse ilgilenmedi bebişim ne durumda bilmiyorum ama biraz daha hareketlendi gibi . doktorlardan yana hiç şansım yok bu 3. dr hepsi biyere gidiyo bende dr değiştrmek zornda kalıyorum bıktım vala sinirlerimi bozdular iyice

ewet eşnin işi uymaması kötü olmuş ama olsun ondada vardr bi hayır
Bizde oyle diyoruz cnm herseyde bi hayir vardr
Walla bulanti isim cok kotu dktra soyledim diyoki son zamanlarda kendini hatirlatiyor bazen bulanti dedi

Sakaryaya bende gitmedim istanbula fln giderkn gectim gordm esimin akrabalari var hep otaraflarda ama hic gitmk nasip olmadi cok uzak degil ama kimseciklrr olmayinca gidilmiyor pek izmite cok gittim gorumcem var orda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy benide cagirdilar s.ocagindan iyi hatirlattin hic gidesimde yok ya sicaklarda...
Bak bana kalirsa sen benden once dogurcan :)) bugunde dktr 37+2 bi kadin vardi suyu biraz az gibi demis yarin alalim bebegi demisti kadina banada 1cm acilmam var diye pzrtsi alalim dedi ama baba yok diye alamiyo iste yani anlatmak istedigim eger problem oluyosa bebegi daha erken aliyolar sende git dktrna dogum yapmk istedigini surekli suphe yasadigini psikolojinin etkilendigini soyle eger grcktn bi sorun gorurse fikrini kabul eder..zaten suan dogsa da sukurler olsn bi sknti yasamiycak kuvoze fln ihtiyac duymuycak tabiki anne karninda birgunun bile onemi var ama sknti yasancaksa disarida olmasi daha iyi bencede..bende ilk dogumumu 37.haftada yaptm hic siknti yasamadim sukur 49cm 3000gr dogdu hemende toparladi ilk ay 1800gr aldi :) sadece sarilik olmustuk hafiften

Hım az kalacakmış tmm ta 4 gün sık dişini bişey olmaz sabret :) bencede eşn olsun yanında şimdi ne durumdasın sancın karnın falan :)

Doktor beni delirtiyo zaten 10 gün sonra gel demişti ama ben perşembe gidecem bir hafta oluyo yani kontrole gitmeyeli nerde yapacağımıda bilmiyorm of iyice kafam karıştı benim

Hım az kalacakmış tmm ta 4 gün sık dişini bişey olmaz sabret :) bencede eşn olsun yanında şimdi ne durumdasın sancın karnın falan :)

Suan iyiyim karnim asagida iyice kilosu nasil oldu acaba cok yiyemiyorm.

Evet aynen öle sırf onun için katlanıyoruz yoksa ben artık tükendim yeter diye ağlıyorm falan :)

ben şimdidn bşladm :) tasıyamyorum yol yürüyemiyorum karnım 2 parmak falan aşagdaymş iyice korktm bende korkudan aglyorum ya pramatre olursa naparm diye allah hepimzn yardmcısı olsun

Nasil yaa?
Randevu almistin nasil bakmiyor?
Digeri nasil bakmiyor?
Bu durumu sikayet etmelisin..
Valla sezeryan icin ekg mi ne cekilecekti ordaki bayanla tartistim karnim burnumda saygisiz..Tabii bashekimde aldim solugu..
Hamiyet hanim cok ilgiliydi 1 kere denk geldim,Sedat Umur'a gittim genelde..
Bende soyle oldu;
Ozele gittim Altinovaya Senol Safak..
Sonra 3 hafta arayla minigin kilosu cok az farkla cikti diye arastirmaya gittim bakalim onlar ne diyecek diye..Kursa da yazildim 3-4 hafta oraya gorundum..Sonra son haftamda benim minik döndü yani normaldi ama ters dondu makat gelisliydi..Bekleyecez dediler son ana kadar sancilarin basladiginda donmezse sezeryana alinirsin..
Sonra kendi doktoruma gittim Senol beye..konustuk..anlatti herseyi..Kilosuda devletteki gb cikmadi Senol bey ne dediyse cikti Sezenle alakali..
Beni kurs cezbetmisti iste bide girip gormustum dogumhaneyi fln hazirdim..
Keske hic gorunup bosuna yollaarda siralarda ugrasmasaydim..
Iste sonra altinovada oldu dogum kontrole gittigimde zaten 2 gunum kalmisti 39+5tim..
Zaten esimle karar almistik son anda bisy olursa diye korkuyorduk..
O gun 1bucukta girdim ameliyata..
Ameliyattada Senol bey normali bekleseydin cok zorlanirdiniz ikinizde,3 kez kordon dolanmis dedi..
Ya bekleseydimde bisy olsaydi..
Bazen iste her zaman iyi olan normal olan degil..
Simdi cocugu bile goturmek istemedim oraya..
Yine altinovada Sener Safak var ona gidiyoruz..
Abi kardesler biri bana bakti biri kizima iste :)
Allah razi olsun ama ikisindende,hic pisman olmadim..

Bizde cok sık gideriz ist izmit ama duzceyide merak ettim simdi :)
Belki duser yolunuz gorusuruz

Doktor beni delirtiyo zaten 10 gün sonra gel demişti ama ben perşembe gidecem bir hafta oluyo yani kontrole gitmeyeli nerde yapacağımıda bilmiyorm of iyice kafam karıştı benim

Acik acik konusmalisin canim..
Zaten artik haftalik olmali takiplerin..

ben şimdidn bşladm :) tasıyamyorum yol yürüyemiyorum karnım 2 parmak falan aşagdaymş iyice korktm bende korkudan aglyorum ya pramatre olursa naparm diye allah hepimzn yardmcısı olsun

Aglarsan hersey daha zor olur..
Rabbim ne derse o..
Premature olursa da yasayacaksa yasayavak..
Arkadasimin oldu 32. Haftada simdi topac minnos kocaman oldu :)
Uzme kendini canim..

Bende bir hafta geç gittim dediğin gibi sıcaktan canım istemedi ama git bu son kontrol oluyo bebek doğunca napacağını ne zaman geleceğini sölüyolar gerçi sen biliyondur ben bilmiyodm ondan gittim :)
Ay valla kafam karıştı iyice perşembe gidecm bskalım kilosunuds bilmiyormki bugünde miğde bulandm bel ağrım yan kısımlarımda bi ağrı var sancı gibi normalmi bilmiyorm maşallah bak seninki iyi doğmuş brnimki nasıl olursa artık :)

Suan iyiyim karnim asagida iyice kilosu nasil oldu acaba cok yiyemiyorm.

Ay bide açılma varmış açılma olunca doğum başlamıyomu böle günlermi alıyo kilosunu öğrenmedinmi sende bugün

Karnın nasl bu haftada aşağıda anlamadm doktora yada sağlık ocağındakilere bi göstersn keşke bide ağlama canım bişey olmaz sıkma sen kendini doğarsada biraz zor olur senin için ama sonrası güzel olur annesi güzel şeyler düşün çok karamsarız ya niye böleysek çevremdeki hamilelere bakıyorm herşeye aman deyip geçiyolar bizde herşeyi gamlı baykuş gibi kafaya takıyoz :)

Ne guzel olurdu gorusebilsydk :)

Hsyirlisi olsn cnm yalanci sancida olablr bulantida cok zor yaa

Ne guzel olurdu gorusebilsydk :)

Hsyirlisi olsn cnm yalanci sancida olablr bulantida cok zor yaa

Ay bilmiyorm ya korktm yalancıyla gerçeği ayıramıyorm şeytan diyo yarın git sezeryan ol kurtıl geldiler yine bana :)

ah canm 3 haftadr randevu bakıyorum bu dr yok bnde hastaneyi aradm gelin dr la görşün vandevu burdan verriz doktor bakar dediler bnde gttim ama bakmadılar hiç doğum evne gttim bzim de randvular dolu bakamayz dediler yarın erkenden gtcem yine mecbur ama hangi dr gtsem bilmyorum yine dr değişikliği yapcam . şenol şafağı biliyorum daha 3 aylıktım yeni cinsiyet öğrenmeye gttim erkek dedi ve okadar çok iyi ilgilendi ki sanki kırk yıl tanışık gibi . ondan snra başka dr lar da hep erkk dedi onun dediği tuttu . kafam okadar karıştıki bu dr ların böle yapmasından kime gideyim bilemiyorum senn doğum evinden önereblecgin bi dr var mı canm

biliyorum canm ama kendi kendimi korkutuyorum galba eşim geldi teselli verdi ağlarken görünce ama korkum bebişimi taşıyamamk onu karnmda büyütememekten korkuyorum inş atlatrım bu günleride ..

haklısın canım çarşamba günü sağlık ocagna gtcem göstercem bakalım onlar ne dicek . inş tam vakti geldiğinde doğar oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…