Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Testınde sonuc ne cıktı canım senın.bırde sarı leke ıcın dr ne dedı.bende bakıyorum arada baya akıntı oluyor.bazen olmuyo.ama geneldede hergun oluyor.bırde gecelerı cok donuyorum saga sola.kıloluda olunca tedırgın oluxorum donerken bıse olurmu dye

Sonuca daha 10 hün var ama önlem için sonucu alana kadar iğne yapıyorum leke için baştan aşağı kan ve idrar tahlilleri temiz çıktı gebelik öncesi de smear yaptırmıştım zaten herhalde normaldir akıntı ıslaklık oluyo kuruyunca o rengi alıyor

Ya kızlar neden yoksunuz günlerdir ne kadar kötü olsamda girip bakıyorum ama kimseden ses yok sanırım hepimiz mide bulantısı halsizlikten bu haldeyiz ...inşallah hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle ...mide bulantilarıniz nasıl oldu ayrica bende asiri kuru yemekten kabizlik sorunuda cikti ins biran once geçer ...kuru kayısı da fayda etmiyooo ((

Bende baktımda kimse olmuyo keşke benmde bulantm olsa razıyım bugün birkez daha yıkıldm kese çevresinde kanama var dedi doktor kalp atışını duymaya gittim şok oldm çok korkuyorm yine aynı şeyler olacak diye bence bunları sorun yapma canım ben daha beter bulantıya razıyım şu sıkıntı olmasaydı

Bebişin doğduğunda seni ona şikayet edicem annen seni hep strese soktu diye
Kalp atışını duymuşsun güzel tarafını düşün bunu atlayıp kan sızıntısına takılma

Maşallah bende hiç bulantı falan yok göğüslerimdeki ağrı ve sivilcelerim olmasa hamile olduğumu unutucam
Bi de hiç bi kıyafetim olmuyor

Bebişin doğduğunda seni ona şikayet edicem annen seni hep strese soktu diye
Kalp atışını duymuşsun güzel tarafını düşün bunu atlayıp kan sızıntısına takılma

O günleri görürmüyümki ya of of tek doğsunda söyle valla :)
Kalp atışını duydm ama o sızıntı canımı sıktı işte korkuttu bakalım yarınki doktor ne diyecek

Maşallah bende hiç bulantı falan yok göğüslerimdeki ağrı ve sivilcelerim olmasa hamile olduğumu unutucam
Bi de hiç bi kıyafetim olmuyor

Maşallah de canım benim ben ilk gebeligimde 8 ay ne kusma ne bulanti yasadim diyordum ki aaaa ne guzel madem bu kadar kolay her sene bi cocuk dogururum :)))) saka bi yana kısmet eşim cok istedi ve kizim 10 aylikken hamile kaldim simdi 11 aylik prensesim rabbim hepimizin evladini korusun ... aldığın kilolari dert etme 1 sene icinde veriyorsun ben 65 ile hamile kaldim 81 ile doguma gittim suan yine 65 im yani 11 ayda vermisim hic takma o yuzden herseyin başı sağlık ....bide göğüslerim benimde ağrıyor dayancaz artık mecbur :))

Canımmmm aklım hep sendeydi vallahi o yüzden girip girip bakıyordum bir haber var mı diye lütfen üzülme sakin ol hic bisey olmuycak bebisine daha doğum anilarimizi anlatcaz :)) şöyle oldu böyle oldu diye :)) hemen pes ediyorsun bakıyorum ....amaaaa içimde ki his bişey olmuycak diyor allahımın izniyle bebisinnnn kucağına gelicekkkkkkkk :))) dualarım seninle canım rabbim seninle olsun .....

Ne bilim ya elimde değil ama seninle konuşmak iyi geldi çok sağol canım benim :) dövecen biliyorm ama bişry sorucam 3 ay dolunca bu kanama riski geçermi yoksa geçmez çekermiym oh bitti diyemezmiyim :)

Gunaydin kizlar.nasilsnz.bende dunden beri hastanede yatiyorum.dun oglen biraz kahwe kirmzi kanamam oldu.hemen acile kostum.testti tahlildi.ultrasndu.cok korktm agladm yine ayni seyler olck dye.cok sukur kalp atislari wardi.kendi iyiydi.biraz dusuk riskim olusmus.13hafta 4gunluk dedi.dunden beri serum igne bide progestan iciyorum.suan kanamam yok.iyiym.ins sagsalm alcaz bebeklermzi kucagmza.nerefoncum korkma telas yapma dcem ama elde dgl.biliyrum ama sakin olmaya calis tatlim.sakin olki bebis rahat olsun

Ne bilim ya elimde değil ama seninle konuşmak iyi geldi çok sağol canım benim :) dövecen biliyorm ama bişry sorucam 3 ay dolunca bu kanama riski geçermi yoksa geçmez çekermiym oh bitti diyemezmiyim :)

Canımm korkma 3 aydan sonra hic biseyin kalmaz allahın izniyle rahat ol bak bende ilaç kullanıyorum olsunnnn öyle böyle zamanımızı doldurup bebişlerimizi alcaz kucağımıza ah ahhh sen beni zamanında gorecektin senden beterdim ama yasayinca anladım ki boşuna stres yapmışım seni dövmüycemde hele bi doğur sen gelicem onun totosundan ısırcammm :)))) ne olur bol istirahat et dinlen bide kafaya takma emi canımmm bak hepberaber tam destek yanındayız :))

Selam canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın zor bir süreç ama bebişlerimiz için dayancaz artık ....bu arada bol istirahat inşallah yardım edenin vardır ...

Selam canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın zor bir süreç ama bebişlerimiz için dayancaz artık ....bu arada bol istirahat inşallah yardım edenin vardır ...

Tskederm cnm.amin.yardim edenim war sukur.daha hastanedeym zaten.serumdan sistim.ama olsun.bebisim iyi olsunda.birde dis agrisi olmasa.dun gecedn beri mahfldum

canm benim ya çok geçmiş olsun ama geçmesine sevindim buna şükür inş bende kurtulurum biran önce korkularımız var elimizde olmayan ama inş korktuğumuz başımıza gelmez hayırlısıyla alırız kucağımıza

:) tmm inş doğarsa teyzesi bekleriz düşmeyeceğini bilsem katlanırım ama yine aynı şeyleri yaşama korkusu var ister istemez şükür kanamam olmadı daha yatıyorum ama çok bunaldım ne kadar yatmaktan kaçarsam beni buluyo :) çok sağol desteğin içinde inan güç oldu banada :)

Tskederm cnm.amin.yardim edenim war sukur.daha hastanedeym zaten.serumdan sistim.ama olsun.bebisim iyi olsunda.birde dis agrisi olmasa.dun gecedn beri mahfldum

Ay ya desene ikisi birden diş Ağrısı da daha beterdir şimdi bol yoğurt ve diycem bundan sonrası icin de lazim kalsiyum için tabi bide yiyebilirsen ben zorlada olsa yiyorum allah yardımcın olsun ck çok geçmiş olsun yeniden canım

Bak şimdi valla kizarim :)) bir daha sakın boyle aklindan bile gecirme bebisine hic bisey olmuycak canımm gerekirse dokuz ay yatcan yatcaz ama sonunda yavrumuzu kucagimiza alcazz bebegimizi oraya tutunduran rabbim dogmasini da nasip edecektir korkma hic hamile kalamayanlari dusunsene gene bizim umudumuz varr onlarin hic yok canımm sen simdiden keyfini cikar hamisligin yat kalk flim izle bide misir patlat :)) ohhh afiyet olsun şimdiden :))

Allah bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…