Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ne guzel olurdu gorusebilsydk :)

Hsyirlisi olsn cnm yalanci sancida olablr bulantida cok zor yaa

Eveet :) nasip denk gelir belki birgun..
Biz simdi mayis annelerinden bir kac kisiyle gorusecez kimisi burali kiminin yolu dusuyor..

Arastirmada son zamanlar haftalik kontrolse oyle aliyorlar canim yoksa sorun cikar boyle..
Dogumevinede erkenden gidersen bulabiliyorsun sira..
Ben dogumevinden her seferinde hayal kirikligiyla döndüm canim ya onerebilecegim pek kisi yok..Mustafa Güder iyi diyorlar..
Benim memnun kaldigim biri yok..
Ona da hic gitmemistim..
Zor bu doktor isleri..

biliyorum canm ama kendi kendimi korkutuyorum galba eşim geldi teselli verdi ağlarken görünce ama korkum bebişimi taşıyamamk onu karnmda büyütememekten korkuyorum inş atlatrım bu günleride ..

Orasi onun icin bunu unutma :)
Her annenin sutu bile cocuguna goreymis..
Allah buyuk hayirlisiyla kavusursunuz..

Gercktn cok guzel bisey insallah bizlerde gorusurz bigun
haklısın canım çarşamba günü sağlık ocagna gtcem göstercem bakalım onlar ne dicek . inş tam vakti geldiğinde doğar oğlum

Cok sikinti yapmissin kendine belli insallah cabucak atlatirsn kacinci haftadaydn cnm okudum ama kacirdim..bazen banada oyle oluyor telasa kapiliyorm s.ocaginda kalp atislarina fln bi baktir cok kafana takma bebegin durus pozisyonuna gorede degisiyor karin yapisi bebek yan duruyosa karnin cok asagida duruyor yani benim kiz surekli gobek deligimin altinda yada tam ustunde duruyor..temmuz anneleri topignde arkds 31haftalik dogm yapti cokta sirin bi oglu var en guzel hediye suan karninda onuda kendinide uzme kotu seyler getirme aklina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yildiz kacgundur forumda yok insallah iyidir

bidaha böyle gtmm zaten canm ben o dr gttm ama ilgilenmiyo pek . inş canm benmde tek istegim sağlıklısıyla bebeğime kavusmak

inş canm tek isteğim bu allahtan 28. haftaya grdim canm evt aslında rabbmin bize en güzel hediyesi bebişlerimiz ama ben gelişimini tammlamadan doğmasından korkuyorum umarım bebeğim içinde benm içinde hayrlısı neyse o olur

Git canım ihmal etme inş gönlünden geçtiği gibi olur sıkma sen canını moralini yüksek tut

amin canm inş eşim de kafam dağlsın diye biraz dışarı çıkardı beni iyi geldi hem yürüyüş yapmış oldum ama ara ara sancı griyo yine yokluyo arada

Korkma allahin dedigi olur..erken dogucak korkusunuda at icinden

amin canm inş eşim de kafam dağlsın diye biraz dışarı çıkardı beni iyi geldi hem yürüyüş yapmış oldum ama ara ara sancı griyo yine yokluyo arada

Çok iyi yapmışsın biraz açılmışsındır netten okuyormda ben yalancı sancılar 20. Haftadan itibaren başlarmış

Çok iyi yapmışsın biraz açılmışsındır netten okuyormda ben yalancı sancılar 20. Haftadan itibaren başlarmış

evet iyi geldi gerçekten ben okadar araştrma yapıyodum hiç okumadm öle bişey ozamn normal olabilir belki bunlar

evet iyi geldi gerçekten ben okadar araştrma yapıyodum hiç okumadm öle bişey ozamn normal olabilir belki bunlar

Canım normal bence ama yinede doktora git ihmal etme bende sancı yaşadm senin haftalarında öncesinde karnın genişliyo ya ondanda oluyo ben bi keresinde karnım ağrıyo kasıklarım sancılanıyo diye gittim doktorda güldü genişlemeden dolayı dedi bence sende gidince aynısını diyecekler gör bak çünkü tam karnının genişleme haftası :)

inş gûzel habrlerle gelrsn bende şmdi gdyorum sende bol bol dua et

bidaha böyle gtmm zaten canm ben o dr gttm ama ilgilenmiyo pek . inş canm benmde tek istegim sağlıklısıyla bebeğime kavusmak

Bir de adi Mehmet ama soyadini hatirlayamadigim bir doktor var..Onu dene istersen..
Biliyor musun yakin ki oturuyoruz acaba diyemerak ettim..

Gecmis olsun bak guzel haber..
Igneler birsey yapmaz bebise risk icin vermis..
Tup bebek yaptiranlar kendileri vurur igneleri duymussundur,kullanan cok..
Saglik olsunda..

Kizlar suyum geldi simdi hastaneye gidiyoruz haber veririm

Aaaaa prenses aceleci demiştik hakkaten öyleymiş 👶 hayırlı hAberlerini bekliyoruz canm. Allah yardımcın olsun. 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar yildiz kacgundur forumda yok insallah iyidir

Burdayimmmm canim.iyiyim cok sukur annem rahatsizdi seker hastasi fenalasti orda kaldim misafirler felan derken giremedim...bugunde abimlaeri ablanlari yenege davet ettim ...

Eslem hanim dayanamadi size cabucak kavusmak istiyor...saglikla gelir inslah Rabbim yardimcin olsun

Nasilsin cnm..doktr gitmedim zaman bulamadim ben ((inslah yarin giderim kismet yinede off..benimde karnimda kasilmalar oluyor gecen gidisimde doktr normal demisti ..

kızlar nasılsınız ben şimdi dr dan geldim şikayetlerimi anlattım bana olur dedi peki neden diye sordum bebeğimin ters olduğunu buyuzden sancı yaptığını söyledi ya erken doğum yada sezryen olacağını söyledi moralim bozuldu acaba düzelme ihtimali var mıdır ya

sinan zorsuya gttim canm bebeğim tersmiş erken doğum yada sezryan dedi 1.150 gr olduğunu söyledi kalbini dinletti . sen nerde oturuyosun canm ben serdivan tarafnda yazlık köprüsünün ordayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…