Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kizlar suyum geldi simdi hastaneye gidiyoruz haber veririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooo eslem hanim babasini beklemedi :))))
Hadi hayirlisi canim..

Kizce daha kacinci haftadasin dur..
Tabi ki yeni yeni döner zaten..
Bnm ki normalken son hafta döndü..supriz
Hic canini sikma bak hersey normal haftanizda ilerledi..neden korkutmus ki anlamadim hic sevmem zaten kendisini!
Hamiyet hanimi denemek ister misin bi daha ki kontrolune?

sinan zorsuya gttim canm bebeğim tersmiş erken doğum yada sezryan dedi 1.150 gr olduğunu söyledi kalbini dinletti . sen nerde oturuyosun canm ben serdivan tarafnda yazlık köprüsünün ordayım

Ben camili 1 deyim..serdivanda kayinvalidem oturuyor sizin ordan gecip gidiyoruz yani :)

Son düzenleme:

inş düzelir canm korktum iyice 2 gündr ağlamaklıyım zaten eşimle konuştum bi kaç gün geçsin şenol şafağa gidicez bide kontrle bakalım o ne dicek .
yakınsın yani ne güzel benmde camilide valiliğe yakın oturan bi kuzenm var .:)

+kızlar hamilelik takvimine bakıyorum 27+2 diyo tahmini doğum tarihine göre ama bugün dr 28+2 dedi önde mi gidiyoruz acaba

Nasilsin cnm..doktr gitmedim zaman bulamadim ben ((inslah yarin giderim kismet yinede off..benimde karnimda kasilmalar oluyor gecen gidisimde doktr normal demisti ..

Annene geçmiş olsun canım inş iyidir şimdi
Bende pek iyi değilim canım daraldm iyice biran önce doğsun rahatlayım istiyorm tekmeleri yine çok az aman şu dokuz ay burnumdan geldi bi yüzüm gülmedi işte öle... Sen hemen bi arada git doktoruna ihmal etme bugünüde atlatta misafirlerini canım olur bu haftalarda doktorda normal demiş sıkma canını yarın gittiğinde bidaha söle bakalım durum neymiş

Saol canim..eskiye gore simdi daha iyi..uzulme son ayindasin ya agirlastikca hemencecik dogurmak istiyor insan bide havada etkiliyir seni inslah sagliklakucagina alip haberdar ediceksin bizi.:))) seherden sonra sira sende bugun yarin sende hop diye doguma gidersin :))))) takma hic hamilelik bazenn insani asiri strese sokuyor gecek insalh bende arada hic hissetmiyorum..arkdslar dince bebgim kipir kipir sasiriyorum benimki neden oyle deil diyr sonrda belki benimki tembeldir uyumayi seviyordur diyorum:))... cok idtiyorum doktr gitmeyi ama iste birturlu gidemmdim indlah cnm yarin giderim dun aradim cok kalabalikmis randuvu vermediler bugun aricam bakalim 5 ten sonra aramak lazimmis :) Rabbim hepimizun yardimcisu olsun

Aynen öle ya o yüzden sanırım bide tekmeleri az ya korkuyorm bişey olacak diye o yüzdende istiyorm artık ama daha var bana iki hafta belki daha fazla günümün gelmesine bakalım ne olacak seninkidemi öle ya dediğin gibi herkes anlatıyo benimli aşırı hareketli döndüğünü bile hissediyorm diye benimde canım sıkılıyo ama yapacak bişey yok

Kizlar kucagima aldm minick kizim oldu ama ben iyi dglm cok sancim var

Nasıl ya anam şok oldum canım benim ya gözün aydın oh kurtuldun hayırlısıyla :) sezeryan oldu demi ilk gün biraz zor geçer diyolar canım ya kıyamam inş rahatlarsın biran önce

Geçmiş olsun canm. Artık kollarında kızçen Rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli evlat eylesin inş. 😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarin bende hastanedeyim Sener Bey'e gidecez minigin kontrolu icin..
Senol Bey'i herkes begenmiyor sakin,sade ve net bir adam..Oyle sunu yeme bunu yap fln demiyor detaylara girmiyor tamamen isine odakli..
Insallah degistirmezsin iyi olur..
Simdiden konusmak cok erken gb geliyor bana dogum icin..
Aaa ne guzelmis :) insallah zamanla ben buyuttukce sen buyuttukce gorusebiliriz :)

+kızlar hamilelik takvimine bakıyorum 27+2 diyo tahmini doğum tarihine göre ama bugün dr 28+2 dedi önde mi gidiyoruz acaba

Takvim adetine gore tahmini bir tarih canim ultrasonda cikan olcumler onemli..Onlarda oynuyor net degil ama en azindan takvime gore daha net..

Sukurler olsun ikinizde iyisiniz. :)))
Bugun gececek insallah sende rahatlarsin biraz canim..
Cok sevindim hayirlisiyla kavustunuz,darisi diger arkadaslarin basina..

37+1 2900gr 45cm minicik kizim rabbim hrkese nasip etsin bu guzel kokuyu :)

Amin canm. Maşallah subhanallah çok tatlı bi kızımız oldu yaaa 😍👶 pamuk kızımız 💕

Amanin nasıl güzel bir prenses o Allah nazarlardan saklasın... :)
Sanada çok geçmiş olsun canım... inşallah bir an once ağrılarin geçer...

Oy oy maşallahhhhhh Allah nazardan esirgesin ay bi tuaf oldm canım ya aylardır konışuyoduk şöle oldu böle yaptı bebk diye şimdi karşımızda ne güzel bi duygu :)

Amin canm. Maşallah subhanallah çok tatlı bi kızımız oldu yaaa 😍👶 pamuk kızımız 💕

Oy oy maşallahhhhhh Allah nazardan esirgesin ay bi tuaf oldm canım ya aylardır konışuyoduk şöle oldu böle yaptı bebk diye şimdi karşımızda ne güzel bi duygu :)

Darisi sizlerin basina kizlar allah razi olsn....yasli teyzeleri dinlemedm iste :)) bugun yarin dogurcan dediler dogurdum :))

Oyy kurban olsunlar onu verenee :)
Masallaahh Allah nazarlardan saklasin canim cok tatlii pamuuk..
Sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…