Darisi sizlerin basina kizlar allah razi olsn....yasli teyzeleri dinlemedm iste :)) bugun yarin dogurcan dediler dogurdum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Darisi sizlerin basina kizlar allah razi olsn....yasli teyzeleri dinlemedm iste :)) bugun yarin dogurcan dediler dogurdum :))
Oyy kurban olsunlar onu verenee :)
MasallaahhAllah nazarlardan saklasin canim cok tatlii pamuuk..
Sen nasilsin?
Amin canm. Sezaryan mı oldun ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım ya senin prenses önce davrandı benimkinin gelmeye niyeti yok daha :) iyi bari canım onlar biraz iyi gelir yarın dahada iyi olursun emzir annesi aç kalmasın :)Nerefon benim kiz senin pasaya sira vermedi once ben gelcm dedi :)) rabbim sanada tattirsn en kisa zamanda :) biraz sancim azaldi sukurler olsn igne ve agri kesici verdiler..emismeye calisiyorz kizceyle :)
Nerefon benim kiz senin pasaya sira vermedi once ben gelcm dedi :)) rabbim sanada tattirsn en kisa zamanda :) biraz sancim azaldi sukurler olsn igne ve agri kesici verdiler..emismeye calisiyorz kizceyle :)
Sıra bizede gelsiiiiinnnn ☺️
Aynen canım ya senin prenses önce davrandı benimkinin gelmeye niyeti yok daha :) iyi bari canım onlar biraz iyi gelir yarın dahada iyi olursun emzir annesi aç kalmasın :)
Hayirlisiyla saglikla darisi basiniza kizlar
Aminnnnn sayfanın ilk bebeği doğdu bakalım ikinci kim olacak :)
İkincilik sende gibi duruyo canm. 😉 3. kim olucak acaba ben onu merak ediyorum asıl 😁
Aminnnnn sayfanın ilk bebeği doğdu bakalım ikinci kim olacak :)
SirA Sendeeee :))
Of inş ya yeter artık dayanamıyorm :) napıyosun şimdi nasl geçiyo ilk gün
Yarin bende hastanedeyim Sener Bey'e gidecez minigin kontrolu icin..
Senol Bey'i herkes begenmiyor sakin,sade ve net bir adam..Oyle sunu yeme bunu yap fln demiyor detaylara girmiyor tamamen isine odakli..
Insallah degistirmezsin iyi olur..
Simdiden konusmak cok erken gb geliyor bana dogum icin..
Aaa ne guzelmis :) insallah zamanla ben buyuttukce sen buyuttukce gorusebiliriz :)
Takvim adetine gore tahmini bir tarih canim ultrasonda cikan olcumler onemli..Onlarda oynuyor net degil ama en azindan takvime gore daha net..
Sukurler olsun ikinizde iyisiniz. :)))
Bugun gececek insallah sende rahatlarsin biraz canim..
Cok sevindim hayirlisiyla kavustunuz,darisi diger arkadaslarin basina..
Kizlar kucagima aldm minick kizim oldu ama ben iyi dglm cok sancim var
37+1 2900gr 45cm minicik kizim rabbim hrkese nasip etsin bu guzel kokuyu :)
allah analı babalı büyütsün canım hayrlı olsun maşallah çok tatlı bi kızın var rabbim bizlerede bu günleri görmeyi nasip etsin inş :)
Hayirlisiyla saglikla darisi basiniza kizlar
Amin cnm insallh
Evet cnm senin gibiyim..cok fazlaa hareketli degil bebisim ne yapalim saglikli olsunlarda :) arkds diyor ben tekmelerini sayiyorum harektlerini 75 geciyor ..ben saymiyorum pskolojim bozulur saysam :)Aynen öle ya o yüzden sanırım bide tekmeleri az ya korkuyorm bişey olacak diye o yüzdende istiyorm artık ama daha var bana iki hafta belki daha fazla günümün gelmesine bakalım ne olacak seninkidemi öle ya dediğin gibi herkes anlatıyo benimli aşırı hareketli döndüğünü bile hissediyorm diye benimde canım sıkılıyo ama yapacak bişey yok
Birtanemmmmm..masallah prensesine cok tatli :) Rabbim korusun nazarlardan saklasin inslah37+1 2900gr 45cm minicik kizim rabbim hrkese nasip etsin bu guzel kokuyu :)
Kizlar bide afedersiniz kabiz oldum kabizliktan dolayi karin agrisi cekiyorum derseniz biraz dikkatli olun cunku bende birgece oncesinden kabiz oldum karnim agriyo diye geziniyodum megerse dogum sancisiymis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?