Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Darisi sizlerin basina kizlar allah razi olsn....yasli teyzeleri dinlemedm iste :)) bugun yarin dogurcan dediler dogurdum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn inş :) sen teyzeleri dinlemezmisin böle olur işte :) olsun çokta iyi oldu rahatladn valla darısı bana olsun sen nasılsın şimdi ne durumdasın

Darisi sizlerin basina kizlar allah razi olsn....yasli teyzeleri dinlemedm iste :)) bugun yarin dogurcan dediler dogurdum :))

Amin canm. Sezaryan mı oldun ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyy kurban olsunlar onu verenee :)
Masallaahh Allah nazarlardan saklasin canim cok tatlii pamuuk..
Sen nasilsin?

Amin canm. Sezaryan mı oldun ?

Cok sagolun kizlar evet ilki sezryan oldgu icn buda sezrryn cok tatli bi minis :)

Nerefon benim kiz senin pasaya sira vermedi once ben gelcm dedi :)) rabbim sanada tattirsn en kisa zamanda :) biraz sancim azaldi sukurler olsn igne ve agri kesici verdiler..emismeye calisiyorz kizceyle :)

Son düzenleme:
Aynen canım ya senin prenses önce davrandı benimkinin gelmeye niyeti yok daha :) iyi bari canım onlar biraz iyi gelir yarın dahada iyi olursun emzir annesi aç kalmasın :)

Sıra bizede gelsiiiiinnnn ☺️

İkincilik sende gibi duruyo canm. 😉 3. kim olucak acaba ben onu merak ediyorum asıl 😁

İkinci benmi of gerildm :) yok Ay daha sancım bile yok bebekte inmedi daha erkek bebek geç gelirmiş 10 günde ooo daha var bence :)

Of inş ya yeter artık dayanamıyorm :) napıyosun şimdi nasl geçiyo ilk gün

Uyuyamiyorm seda anestezinin yan etkisi sanirim dun sabahtan beri gozumu kirpmadm yorgunum bitkinim.ama uyku yok kizceyi emziriyorm mis gibi kokusu var abisi demiski baba bunu alalm eve goturelim :) ustumde bi hafiflik var agrim sancim var ama atlatcz insallah 2srfer kalktim yurudum wcye gittim sondayi hasta bezini cikarttrdm gaz olayida tamam iyiym bunada sukur.. rabbim en kisa zamanda hayirlisyla kurtarsn sezeryana alinirken bile geldin aklima kiz dua ettim hangi dogum seni daha az zorluycaksa oyle olsn dogumun...minik pasamizi saglik sihhatle bekliyoruz..

Kizlar bide afedersiniz kabiz oldum kabizliktan dolayi karin agrisi cekiyorum derseniz biraz dikkatli olun cunku bende birgece oncesinden kabiz oldum karnim agriyo diye geziniyodum megerse dogum sancisiymis :))

evet canm ama adam işini güzel yapıyo bence . çevremdekilerde öyle söylüyolar canm akşam misafirlerimiz vardı baya kalabalık çok yoruldum eşimin yengeleri falan daha erken belli olmaz döner dediler inş oluşum döner.
inş canm ne güzel olur :)

doğru takvim bi hafta geri gösteriyo yanıltıcı ona pek bakmamak lazım madem .

Kizlar kucagima aldm minick kizim oldu ama ben iyi dglm cok sancim var

37+1 2900gr 45cm minicik kizim rabbim hrkese nasip etsin bu guzel kokuyu :)

allah analı babalı büyütsün canım hayrlı olsun maşallah çok tatlı bi kızın var rabbim bizlerede bu günleri görmeyi nasip etsin inş :)

Evet cnm senin gibiyim..cok fazlaa hareketli degil bebisim ne yapalim saglikli olsunlarda :) arkds diyor ben tekmelerini sayiyorum harektlerini 75 geciyor ..ben saymiyorum pskolojim bozulur saysam :)
37+1 2900gr 45cm minicik kizim rabbim hrkese nasip etsin bu guzel kokuyu :)

Birtanemmmmm..masallah prensesine cok tatli :) Rabbim korusun nazarlardan saklasin inslah

Suan nasilsin sancin varmi..canim yuruye bildinmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…