Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kizlar kucagima aldm minick kizim oldu ama ben iyi dglm cok sancim var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbimiz kucağında koysun ins canım darısı insallahh bizim başımıza maşallah bebise:)

Kızlar hani rahmim dar bebeği tasimayabilir demiştim yaa geçen kasik ağrılarım oldu bende korktumm geçmeyince dr gittim diger dr dediklerini anlattım. O da iki tane iğne verdi erken doğum tehdidine karşı haftada bi tane vurul dedi birini geçen pazartesi vurdum diğerini de önümüzdeki pazartesi ye iğnenin ismi proluton depot 500 mg bi de rahim ağzı boyuna baktı 43 mm dedi bu iğneyi vurunaniniz oldu mu veya bi bilginiz varmı

Son düzenleme:
nasılsın canm bebiş nasıl :) ağrıların geçti mi

Rabbimiz kucağında koysun ins canım darısı insallahh bizim başımıza maşallah bebise:)

Kizlar yurudum dungece ignenin etkisiyle iyiydm ama simdi kaburgalarmdan tutun boynumun altina kadar bi sanci nefes aldirmiyor bana ayaga kalkiyorm tansiyonum dusuyor sezeryanim biraz agir gecti sizi korkutmak istemiyorm ama benim agir geciyor biraz tam birbucuk saatten faxla kaldm cunku rahim duvari karin duvarima yapismis dktr cok zorlanmis tabi spinal oldugum icin bende zorlandm ama genel yapmadilar cok yalvardm uyutun diye ama uyutmadilar beni zorlayan bebek degil yapiskanlikti aslnda iki ameliyat birden olmusum dktrmda cok zorlanmis iyiki gece acil olarak gelmedn benim icin cok kotu olurdu dedi..benm icin dua edin nolur cabucak atlatmak istiyorum

Canim coook gecmis olsun inslah hersey cooook guzel olcak....evet senin icin cok zorlu bir surec olmus...kismet dualarimiz seninle ..
Herseyde bir hayir vardir demek iyikide gece suyun gelmemis..gun gun daha iyi olacaksin inslah

Canim coook gecmis olsun inslah hersey cooook guzel olcak....evet senin icin cok zorlu bir surec olmus...kismet dualarimiz seninle ..
Herseyde bir hayir vardir demek iyikide gece suyun gelmemis..gun gun daha iyi olacaksin inslah

Sagol cnm insallah cok daha iyi olcm..kizimi ziyarete gelenlr supriz bebek diyolar :)) bdt 28temmuz sezeryan gun aldigimiz tarih 18 temmuz kizimda 8temmuzda geldi

Canım benm ya kolay değil sezeryan oldun bi kaç gün zor geçer ama sonra normalleşirsin cennet kokusu işte iyi miraç bu gidişle kıskanmayacak :) iyi bak yine kalkıp yürümüşsün o sondayı deme bana korkulu rüyam oldu eşimin ameliyatında düşinünce bile içim çekiliyo aşırı korkuyorn sezeryanda nereye takıyolarki onu
Ay canım benim bak iyisin şükür kurtuldun çok sağol duan için darısı bana olsun artık en kısa zamandada bende kurtuluyum :)

Hı tmm aklımda bulunsun bide benm karnım bir araya geldi toparlandı haffte küçüldü anlam veremedm sen hele bi toparlanda doğum hikayeni ve öncesi bekliyorm merakla :)

Neyy 75 mi ay biz ozaman oturup ağlayalım :) benimki 3 yada 4

ay cnım çok geçmş olsun tekrar hayrlı olsun bebegne kavştn umarm agrlarn da cabuk geçer de rahatlarsn allah sana kolaylık versn sezryan zor gerçekten bide agr geçmş inş bir an önce toparlanrsn

Hı tmm aklımda bulunsun bide benm karnım bir araya geldi toparlandı haffte küçüldü anlam veremedm sen hele bi toparlanda doğum hikayeni ve öncesi bekliyorm merakla :)

Canlarim hepinizi alintilayamiyorum doguma girerken benim karnim hic yok gibiydi suyuda bitince hepten yumusadi kuculdu gerckten doguma yakin karin toparlanip kuculuyor..az kaldi sedacim yakindir senin pasanin grlmesi

öncden benimde öyleydi ama şmdi toplasan günde 10 kere ya oluyo ya olmuyo :)

Benim paşa gündüzleri normal hareket ediyo ama akşam 7/8den sonra inanılmaz ayağını başını ayırt ediyoruz ve hiç durmadan 1 saat hareket ediyo. Eşimde kordonu falan dolanır diye çok tedirgin oluyodu. Doktoruma gittiğimizde durumu anlattık. Doktorum hareketten hiç bir sıkıntı olmaz. Ancak hareketlerde azalma olursa hemen gel demişti ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi nasılsın canm daha iyi misin? Ağrıların ne durumda ? Prensesimiz nasıl ikinizde iyisinizdir inş 🙏

Ay ciddimisin ya valla benmkide tam anlattığın kıvamda cuma gidecm doktora bakalım ne diyeck gelsin artık teyzesi yeter :)

Oo maşallah seninki iyiymiş ya :)

Sagol cnm insallah cok daha iyi olcm..kizimi ziyarete gelenlr supriz bebek diyolar :)) bdt 28temmuz sezeryan gun aldigimiz tarih 18 temmuz kizimda 8temmuzda geldi

Evet tam bir supriz oldu ve cokta guzel oldu :))))) tatliiii prensesss

öncden benimde öyleydi ama şmdi toplasan günde 10 kere ya oluyo ya olmuyo :)

Şimdi nasılsın canm daha iyi misin? Ağrıların ne durumda ? Prensesimiz nasıl ikinizde iyisinizdir inş 🙏

Ilkbaslarda cok takardim kafaya neden diye sonra kendime benim oglan demek uslu olcak dedim aman saglikli olsunlarda
Kızlar belim çok fena ağrıyo benim sızlıyo aynı adet olmadan önceki sızı ağrı gibi
Anammm yoksa dogummu var hadi bakalim inslah bazen sanci belden vururmus bazen karindan :))

Sizin kirklar cikinca sira bize gelecek hadi hadi dogurun :)))) derin kiz dogursunlarda sira bize gelsin

Ay geçmiyo bel ağrım ya karnımın yanınada bi ağrı girdi aptal doktora ulaşamıyorm deli oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…