- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 35
Kizlar kucagima aldm minick kizim oldu ama ben iyi dglm cok sancim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasılsın canm bebiş nasıl :) ağrıların geçti mi
Evet cnm senin gibiyim..cok fazlaa hareketli degil bebisim ne yapalim saglikli olsunlarda :) arkds diyor ben tekmelerini sayiyorum harektlerini 75 geciyor ..ben saymiyorum pskolojim bozulur saysam :)
Birtanemmmmm..masallah prensesine cok tatli :) Rabbim korusun nazarlardan saklasin inslah
Suan nasilsin sancin varmi..canim yuruye bildinmi :)
Rabbimiz kucağında koysun ins canım darısı insallahh bizim başımıza maşallah bebise:)
Kizlar yurudum dungece ignenin etkisiyle iyiydm ama simdi kaburgalarmdan tutun boynumun altina kadar bi sanci nefes aldirmiyor bana ayaga kalkiyorm tansiyonum dusuyor sezeryanim biraz agir gecti sizi korkutmak istemiyorm ama benim agir geciyor biraz tam birbucuk saatten faxla kaldm cunku rahim duvari karin duvarima yapismis dktr cok zorlanmis tabi spinal oldugum icin bende zorlandm ama genel yapmadilar cok yalvardm uyutun diye ama uyutmadilar beni zorlayan bebek degil yapiskanlikti aslnda iki ameliyat birden olmusum dktrmda cok zorlanmis iyiki gece acil olarak gelmedn benim icin cok kotu olurdu dedi..benm icin dua edin nolur cabucak atlatmak istiyorum
Canim coook gecmis olsun inslah hersey cooook guzel olcak....evet senin icin cok zorlu bir surec olmus...kismet dualarimiz seninle ..
Herseyde bir hayir vardir demek iyikide gece suyun gelmemis..gun gun daha iyi olacaksin inslah
Uyuyamiyorm seda anestezinin yan etkisi sanirim dun sabahtan beri gozumu kirpmadm yorgunum bitkinim.ama uyku yok kizceyi emziriyorm mis gibi kokusu var abisi demiski baba bunu alalm eve goturelim :) ustumde bi hafiflik var agrim sancim var ama atlatcz insallah 2srfer kalktim yurudum wcye gittim sondayi hasta bezini cikarttrdm gaz olayida tamamiyiym bunada sukur.. rabbim en kisa zamanda hayirlisyla kurtarsn sezeryana alinirken bile geldin aklima kiz dua ettim hangi dogum seni daha az zorluycaksa oyle olsn dogumun...minik pasamizi saglik sihhatle bekliyoruz..
Kizlar bide afedersiniz kabiz oldum kabizliktan dolayi karin agrisi cekiyorum derseniz biraz dikkatli olun cunku bende birgece oncesinden kabiz oldum karnim agriyo diye geziniyodum megerse dogum sancisiymis :))
Evet cnm senin gibiyim..cok fazlaa hareketli degil bebisim ne yapalim saglikli olsunlarda :) arkds diyor ben tekmelerini sayiyorum harektlerini 75 geciyor ..ben saymiyorum pskolojim bozulur saysam :)
Birtanemmmmm..masallah prensesine cok tatli :) Rabbim korusun nazarlardan saklasin inslah
Suan nasilsin sancin varmi..canim yuruye bildinmi :)
Kizlar yurudum dungece ignenin etkisiyle iyiydm ama simdi kaburgalarmdan tutun boynumun altina kadar bi sanci nefes aldirmiyor bana ayaga kalkiyorm tansiyonum dusuyor sezeryanim biraz agir gecti sizi korkutmak istemiyorm ama benim agir geciyor biraz tam birbucuk saatten faxla kaldm cunku rahim duvari karin duvarima yapismis dktr cok zorlanmis tabi spinal oldugum icin bende zorlandm ama genel yapmadilar cok yalvardm uyutun diye ama uyutmadilar beni zorlayan bebek degil yapiskanlikti aslnda iki ameliyat birden olmusum dktrmda cok zorlanmis iyiki gece acil olarak gelmedn benim icin cok kotu olurdu dedi..benm icin dua edin nolur cabucak atlatmak istiyorum
Neyy 75 mi ay biz ozaman oturup ağlayalım :) benimki 3 yada 4
Hı tmm aklımda bulunsun bide benm karnım bir araya geldi toparlandı haffte küçüldü anlam veremedm sen hele bi toparlanda doğum hikayeni ve öncesi bekliyorm merakla :)
öncden benimde öyleydi ama şmdi toplasan günde 10 kere ya oluyo ya olmuyo :)
Canlarim hepinizi alintilayamiyorum doguma girerken benim karnim hic yok gibiydi suyuda bitince hepten yumusadi kuculdu gerckten doguma yakin karin toparlanip kuculuyor..az kaldi sedacim yakindir senin pasanin grlmesi
Canlarim hepinizi alintilayamiyorum doguma girerken benim karnim hic yok gibiydi suyuda bitince hepten yumusadi kuculdu gerckten doguma yakin karin toparlanip kuculuyor..az kaldi sedacim yakindir senin pasanin grlmesi
Benim paşa gündüzleri normal hareket ediyo ama akşam 7/8den sonra inanılmaz ayağını başını ayırt ediyoruz ve hiç durmadan 1 saat hareket ediyo. Eşimde kordonu falan dolanır diye çok tedirgin oluyodu. Doktoruma gittiğimizde durumu anlattık. Doktorum hareketten hiç bir sıkıntı olmaz. Ancak hareketlerde azalma olursa hemen gel demişti ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet tam bir supriz oldu ve cokta guzel oldu :))))) tatliiii prensesssSagol cnm insallah cok daha iyi olcm..kizimi ziyarete gelenlr supriz bebek diyolar :)) bdt 28temmuz sezeryan gun aldigimiz tarih 18 temmuz kizimda 8temmuzda geldi
Ilkbaslarda cok takardim kafaya neden diye sonra kendime benim oglan demek uslu olcak dedim aman saglikli olsunlardaŞimdi nasılsın canm daha iyi misin? Ağrıların ne durumda ? Prensesimiz nasıl ikinizde iyisinizdir inş 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anammm yoksa dogummu var hadi bakalim inslahKızlar belim çok fena ağrıyo benim sızlıyo aynı adet olmadan önceki sızı ağrı gibi
Evet tam bir supriz oldu ve cokta guzel oldu :))))) tatliiii prensesss
Ilkbaslarda cok takardim kafaya neden diye sonra kendime benim oglan demek uslu olcak dedim aman saglikli olsunlarda
Anammm yoksa dogummu var hadi bakalim inslahbazen sanci belden vururmus bazen karindan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?