Ay geçmiyo bel ağrım ya karnımın yanınada bi ağrı girdi aptal doktora ulaşamıyorm deli oldm
Ay geçmiyo bel ağrım ya karnımın yanınada bi ağrı girdi aptal doktora ulaşamıyorm deli oldm
Kizlar yurudum dungece ignenin etkisiyle iyiydm ama simdi kaburgalarmdan tutun boynumun altina kadar bi sanci nefes aldirmiyor bana ayaga kalkiyorm tansiyonum dusuyor sezeryanim biraz agir gecti sizi korkutmak istemiyorm ama benim agir geciyor biraz tam birbucuk saatten faxla kaldm cunku rahim duvari karin duvarima yapismis dktr cok zorlanmis tabi spinal oldugum icin bende zorlandm ama genel yapmadilar cok yalvardm uyutun diye ama uyutmadilar beni zorlayan bebek degil yapiskanlikti aslnda iki ameliyat birden olmusum dktrmda cok zorlanmis iyiki gece acil olarak gelmedn benim icin cok kotu olurdu dedi..benm icin dua edin nolur cabucak atlatmak istiyorum
Ulaştım doktora bu haftalarda normal serin biyere geç yan yat bol sıvı al yarım saat sonra geçmezse dön bana dedi belimin ağrısı hiç geçmiyoki karnımda öle aşırı bi sancı yok zaten bide dizlerim falan tutmuyo bende anlamadm ne oldığınu doğum başlamasın cnım ya daha 37 haftadaym
Bana o haftalarda oluyordu bu ayni adet olacakmisim gb..Ama iste insan o zaman rahat olamiyor haklisin..
Genellememekte gerekli boyle seyleri..
Insallah gecer canim..
Artik son ay kasilmalar agrilar hareketsizlik daha cok basliyor..
geçen haftaya kadar bzmde öyleydi eşimle izlyoduk karnımın harektlerini ama hafta snundan beri falan azaldı harektler kasklarmda çok nadir hssediyorum dr ters donmuş dedi harekleride oyuzdn azalms olablr diye düşnyorumBenim paşa gündüzleri normal hareket ediyo ama akşam 7/8den sonra inanılmaz ayağını başını ayırt ediyoruz ve hiç durmadan 1 saat hareket ediyo. Eşimde kordonu falan dolanır diye çok tedirgin oluyodu. Doktoruma gittiğimizde durumu anlattık. Doktorum hareketten hiç bir sıkıntı olmaz. Ancak hareketlerde azalma olursa hemen gel demişti ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay aynen ya napsakki :) biz benimki buzla bide klimayla atıyo korkuyorm yarın gidecm bakalım doktora ne diyeck sende sık sık git
aynen teker teker pırtlatyolar :) snra sıra bize gelcek inş :) senin ne kadarlıktıSizin kirklar cikinca sira bize gelecek hadi hadi dogurun :)))) derin kiz dogursunlarda sira bize gelsin
geçen haftaya kadar bzmde öyleydi eşimle izlyoduk karnımın harektlerini ama hafta snundan beri falan azaldı harektler kasklarmda çok nadir hssediyorum dr ters donmuş dedi harekleride oyuzdn azalms olablr diye düşnyorum
aynen teker teker pırtlatyolar :) snra sıra bize gelcek inş :) senin ne kadarlıktı
Canım normaldir demi ağrı sızı sırtıma çıktı dediğin gibi aynı adet olacakmışım gibiyim ama öle kasılmam yok karnımda arada bi sancı olıyo geçiyo sızı gibi
Ulaştım doktora bu haftalarda normal serin biyere geç yan yat bol sıvı al yarım saat sonra geçmezse dön bana dedi belimin ağrısı hiç geçmiyoki karnımda öle aşırı bi sancı yok zaten bide dizlerim falan tutmuyo bende anlamadm ne oldığınu doğum başlamasın cnım ya daha 37 haftadaym
Ben yasadim ama dogum icinde genelde adet sancisi gb basliyorda diyorlar..
Kiminde normal bisy kiminde farkli oluyor canim ki artik hersey onemli bence..icin rahat degilse git hemen durup dururken bile icin sıkılsa yine de git bu senin hakkin icinde can tasiyorsun kolay degil
Cnm Son ayindasin artik bu dancilar gayet normal...yavas yavaas vucud kendini doguma hazirliyor 37 haftandasin cnm korkma bu haftalardada dogum olabiliyor Rabbim zamanini bilir. inslah hakkinizda nezman hayirlisa bebisinin ve senin ozaman gelsin bebisin
Aynen ya doktorda öle diyoda korku başladı iyice doktorda sinirin teki devlete sevk edecek diye korkuyorm orda doktorda yok benim hiç kayıt yaptırmadm aman ne sıkıntılı şeyler ya bi doğursaydm hayırlısıyla
Kizlaaaar evdeyim taburcu oldk geldik..kizceyle emisme savasi veriyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?