Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Allah kolaylik versin canim..insallah cabucak atlatirsin..

Ay geçmiyo bel ağrım ya karnımın yanınada bi ağrı girdi aptal doktora ulaşamıyorm deli oldm

Simdi nasilsin canim?hala ayni mi?
Ara ara mi oluyor?

Bizimde bugun 2. ay kontrolumuz oldu..
4700 gr 56 cm bas cevreside 40 olmus minik kizcemin :)
Yarinda asilar var pfff,insallah cok sıkıntısı olmaz minisimin..

Ulaştım doktora bu haftalarda normal serin biyere geç yan yat bol sıvı al yarım saat sonra geçmezse dön bana dedi belimin ağrısı hiç geçmiyoki karnımda öle aşırı bi sancı yok zaten bide dizlerim falan tutmuyo bende anlamadm ne oldığınu doğum başlamasın cnım ya daha 37 haftadaym

Bana o haftalarda oluyordu bu ayni adet olacakmisim gb..Ama iste insan o zaman rahat olamiyor haklisin..
Genellememekte gerekli boyle seyleri..
Insallah gecer canim..
Artik son ay kasilmalar agrilar hareketsizlik daha cok basliyor..

Bana o haftalarda oluyordu bu ayni adet olacakmisim gb..Ama iste insan o zaman rahat olamiyor haklisin..
Genellememekte gerekli boyle seyleri..
Insallah gecer canim..
Artik son ay kasilmalar agrilar hareketsizlik daha cok basliyor..

Canım normaldir demi ağrı sızı sırtıma çıktı dediğin gibi aynı adet olacakmışım gibiyim ama öle kasılmam yok karnımda arada bi sancı olıyo geçiyo sızı gibi

geçen haftaya kadar bzmde öyleydi eşimle izlyoduk karnımın harektlerini ama hafta snundan beri falan azaldı harektler kasklarmda çok nadir hssediyorum dr ters donmuş dedi harekleride oyuzdn azalms olablr diye düşnyorum

Ay aynen ya napsakki :) biz benimki buzla bide klimayla atıyo korkuyorm yarın gidecm bakalım doktora ne diyeck sende sık sık git

blmem ki napsak herkez bna yeri daraldı ondandr diyo ee öyleyse dgerleri nasl oynuyo okadar anlamyorum gdicem gene canım dün gtmştm ama hç aydınlatmadı beni daha çok korkttu hatta

geçen haftaya kadar bzmde öyleydi eşimle izlyoduk karnımın harektlerini ama hafta snundan beri falan azaldı harektler kasklarmda çok nadir hssediyorum dr ters donmuş dedi harekleride oyuzdn azalms olablr diye düşnyorum

Senin kaç haftalıktı canm ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım normaldir demi ağrı sızı sırtıma çıktı dediğin gibi aynı adet olacakmışım gibiyim ama öle kasılmam yok karnımda arada bi sancı olıyo geçiyo sızı gibi

Ben yasadim ama dogum icinde genelde adet sancisi gb basliyorda diyorlar..
Kiminde normal bisy kiminde farkli oluyor canim ki artik hersey onemli bence..icin rahat degilse git hemen durup dururken bile icin sıkılsa yine de git bu senin hakkin icinde can tasiyorsun kolay degil

Cnm Son ayindasin artik bu dancilar gayet normal...yavas yavaas vucud kendini doguma hazirliyor 37 haftandasin cnm korkma bu haftalardada dogum olabiliyor Rabbim zamanini bilir. inslah hakkinizda nezman hayirlisa bebisinin ve senin ozaman gelsin bebisin

Belim şimdi geçti ama işte aynı heran adet olacakmışım gibi bi hal içinde vücudum yarın aldım randevuyu bakalm ne diyecek sinirim çıktı iyice doktora zAtrn başka doktorda yok bide devlete sevk ederlerse yandm orda doktormda yok bakmazlar bile haklı olarak baksalarda bilgilerim yok ölesine geçiştirirler doğumu

Aynen ya doktorda öle diyoda korku başladı iyice doktorda sinirin teki devlete sevk edecek diye korkuyorm orda doktorda yok benim hiç kayıt yaptırmadm aman ne sıkıntılı şeyler ya bi doğursaydm hayırlısıyla

Aynen ya doktorda öle diyoda korku başladı iyice doktorda sinirin teki devlete sevk edecek diye korkuyorm orda doktorda yok benim hiç kayıt yaptırmadm aman ne sıkıntılı şeyler ya bi doğursaydm hayırlısıyla

Stres yapmamaya calis dicem ama elde degilki....sen ilcedesin heralde cnm uzulme Rabbim yardimci oluyor inslah yarin karsina coooook iyi bilgi verici bir doktr cikar..

Aa ben dogurdugumu bu topige yazmamisim beni hatirlar misiniz bilmiyorum ama 19 gun once kavustuk oglumla
Darisi basinizaa

Kizlaaaar evdeyim taburcu oldk geldik..kizceyle emisme savasi veriyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaaaar evdeyim taburcu oldk geldik..kizceyle emisme savasi veriyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın canm. Evde daha rahat edersin. Artık başbaşasınız kızçeyle 👶😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…