Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Stres yapmamaya calis dicem ama elde degilki....sen ilcedesin heralde cnm uzulme Rabbim yardimci oluyor inslah yarin karsina coooook iyi bilgi verici bir doktr cikar..

Hem stres hem merak var yok canım bildiğin il ama sadece iki tane özel hastane var başka yok diğeri bundan kötü mecbur bunlara kaldm doktorun doktorluğu iyi değil ama doğumları başarılı o yüzden çekiyorm zaten sabırla

Kizlaaaar evdeyim taburcu oldk geldik..kizceyle emisme savasi veriyoruz

Ohh kokusu sinecek artik evinize :)
Kiyamam hic bitmiyor emme savaslari :) bitmesinde insallah..Yeterince sutunuz,bol uykulariniz olsun..

Bizimde bugun 2. ay kontrolumuz oldu..
4700 gr 56 cm bas cevreside 40 olmus minik kizcemin :)
Yarinda asilar var pfff,insallah cok sıkıntısı olmaz minisimin..
oy maşallah prensese hep böle saglıkli olsunlar ınş :) ay aşı olck he allah kolaylık wersn cnım kimi çocuk çok huysuzlanıyo aşdan sonra inş seninknde olmaz

Kizlaaaar evdeyim taburcu oldk geldik..kizceyle emisme savasi veriyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne kadar gûzel canım ya rabbim bizede nasip eder inş bu anları yaşamayı :)

Benimde 33+6 ☺️ senin erken döndü bebişin yada benim doktorum benimkinin dönüp dönmediğini hiç söylemedi 😦

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benm ters dönmüş canm ayakları aşağıda oyüzden kasıklarım da ağrı ve sancı oluyo

bende mobilya istiyodum canm odam küçük diye alamıcaktım bugun annemle görüştümde babam mobilyacı olduğu için arkadaşlarına sorucakmış falan galiba dedemiz mobilya beşik yaptırcak oğluma hediye bende öle olursa oturma odasına koyarım artık bi süreliğine

Son düzenleme:
Canım bunlarda bebekler çok fazla yatmıyomuş çok araştırdık kullananları okudumda memnun değiller en fazla 6 ay kullanıyomuşsn netten bi bak ana yanı yaz onlara bak sen onlar çok güzel

modeli güzel gelmişti gözüme ama kullanışı nasıl olur bilemediğimden kararsızım ama babam hediye alcakmış bize beşik babamla tekrar bakıcaz farklı modeller de öle karar vericem artık

Şanslısın ozamn. Benm mobilyamın ölçüsü 60/120 ama daha ufaklarıda var tabi. Bende ilk zaman bana çok ihtiyacı olucak diye yatsk odama kurdurdum beşiği

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

artık bişeyler ayarlıcam canım nasıl yapsam diye sürekli fikrim değişiyo zaten :)

Bende dogurdumm epidural sezeryan oldu canim.

Valla yaa bu bi isaret olmali, kizini ogluma ver bence

Ooo :) O konuda takiliyoruz babasiyla basil verecez biz bu kizi diye :)))
Saka bi yana Allah iyi insanlarla karsilastirsin evlatlarimizi insan ne kadar iyi anliyor..

oy maşallah prensese hep böle saglıkli olsunlar ınş :) ay aşı olck he allah kolaylık wersn cnım kimi çocuk çok huysuzlanıyo aşdan sonra inş seninknde olmaz

Insallah canim..2. ay asilari biraz sıkıntılı genelde bakalim,umarim dedigin gb olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…