Stres yapmamaya calis dicem ama elde degilki....sen ilcedesin heralde cnm uzulme Rabbim yardimci oluyor inslah yarin karsina coooook iyi bilgi verici bir doktr cikar..
Aa ben dogurdugumu bu topige yazmamisimbeni hatirlar misiniz bilmiyorum ama 19 gun once kavustuk oglumla
Darisi basinizaa
Kizlaaaar evdeyim taburcu oldk geldik..kizceyle emisme savasi veriyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaaar evdeyim taburcu oldk geldik..kizceyle emisme savasi veriyoruz
Aa ben dogurdugumu bu topige yazmamisimbeni hatirlar misiniz bilmiyorum ama 19 gun once kavustuk oglumla
Darisi basinizaa
Bende dogurdummAnamm sendemi doğurdun ay canm ya hadi gözün aydın kurtulmuşsun nasıl oldu doğumun :)
Yine mi sen :)))
Biz hep ayni yerlerde dolaniyoruz sanirim :)
oy maşallh ewet az kaldı kzlardan snra dogum mujdesini biz verecez inş :)Ben bugun 27 +6 haftaligim yarin 28 olucam inslahhh yavas yavas yaklasiyoruz :)
oy maşallah prensese hep böle saglıkli olsunlar ınş :) ay aşı olck he allah kolaylık wersn cnım kimi çocuk çok huysuzlanıyo aşdan sonra inş seninknde olmazBizimde bugun 2. ay kontrolumuz oldu..
4700 gr 56 cm bas cevreside 40 olmus minik kizcemin :)
Yarinda asilar var pfff,insallah cok sıkıntısı olmaz minisimin..
ay ne kadar gûzel canım ya rabbim bizede nasip eder inş bu anları yaşamayı :)Kizlaaaar evdeyim taburcu oldk geldik..kizceyle emisme savasi veriyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin kaç haftalıktı canm ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benm 28+3 canım senn ne kadarlıktı
Benimde 33+6 ☺️ senin erken döndü bebişin yada benim doktorum benimkinin dönüp dönmediğini hiç söylemedi 😦
Güzelmiş canm ama senin ne istediğin çok önemli bence. Ben mesela mobilyaya takmıştım oyüzden mobilya aldım ☺️��
Eki Görüntüle 1183681
Canım bunlarda bebekler çok fazla yatmıyomuş çok araştırdık kullananları okudumda memnun değiller en fazla 6 ay kullanıyomuşsn netten bi bak ana yanı yaz onlara bak sen onlar çok güzel
bende mobilya istiyodum canm odam küçük diye alamıcaktım bugun annemle görüştümde babam mobilyacı olduğu için arkadaşlarına sorucakmış falan galiba dedemiz mobilya beşik yaptırcak oğluma hediye bende öle olursa oturma odasına koyarım artık bi süreliğine
Şanslısın ozamn. Benm mobilyamın ölçüsü 60/120 ama daha ufaklarıda var tabi. Bende ilk zaman bana çok ihtiyacı olucak diye yatsk odama kurdurdum beşiği
Bende dogurdummepidural sezeryan oldu canim.
Valla yaa bu bi isaret olmali, kizini ogluma ver bence
oy maşallah prensese hep böle saglıkli olsunlar ınş :) ay aşı olck he allah kolaylık wersn cnım kimi çocuk çok huysuzlanıyo aşdan sonra inş seninknde olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?