Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

modeli güzel gelmişti gözüme ama kullanışı nasıl olur bilemediğimden kararsızım ama babam hediye alcakmış bize beşik babamla tekrar bakıcaz farklı modeller de öle karar vericem artık

Evrt güzel bende beğenmiştm ama kullanış zamanı az yatak odanda yer varsa karyola tavsiye ederm ilk başlar yanında olurmuş oda olmazmış zaten

inş canım aşı işi zor ya .

Evrt güzel bende beğenmiştm ama kullanış zamanı az yatak odanda yer varsa karyola tavsiye ederm ilk başlar yanında olurmuş oda olmazmış zaten
dogru canım ama bizm ev sobalı oldugu içn bizim oglanda kışa geliyo nasipse oyuzdn sobalı odada yatcm oglum ûşümesn diye yatk odam soguk olur çünkü cnım

küçkken gûzelde büyuynce sgmaz kendini atar dye korkuyrum braz kısa süre kullanılyo diyo herkez

küçkken gûzelde büyuynce sgmaz kendini atar dye korkuyrum braz kısa süre kullanılyo diyo herkez

Sadece park yatak alsan ilk ust alcak olan kademesinde kullanirsin buyuyunce cikartirsin ust tarafini..
Diye aklima geldi :) bilemedim..

Seher nasil oldun cnm inslah daha iyisin ..eslem hanim nasil :) kizlar bebisler kacinci haf5ada veya ayda donuyolar benimki hala ters ...

dogru canım ama bizm ev sobalı oldugu içn bizim oglanda kışa geliyo nasipse oyuzdn sobalı odada yatcm oglum ûşümesn diye yatk odam soguk olur çünkü cnım

Hım anladm zAten beşikcilere gidince onlar size tavsiyede bulunuyo valla benimde ystak odası soğuk olur bizde çoğunlukla salonda oluruz üst kat oldığı için naparsk yapalım ısınmıyo

Hım anladm zAten beşikcilere gidince onlar size tavsiyede bulunuyo valla benimde ystak odası soğuk olur bizde çoğunlukla salonda oluruz üst kat oldığı için naparsk yapalım ısınmıyo

sobalı olunca öle oluyo neresi sıcaksa bebek için oraya geçecez artık :)

Seher nasil oldun cnm inslah daha iyisin ..eslem hanim nasil :) kizlar bebisler kacinci haf5ada veya ayda donuyolar benimki hala ters ...
Benim kiz cok erken donduydu erkende geldi zaten :)) dediydim size ben hissediyorm 37de dogurcam diye
Eslem iyi teyzesi eltimle kv de yikadilar emistik falan yatti uyuyor cok korkuyor ciplakliktan altini bile alirken cok agliyor :) agrim suan felaket artti ama yinede iki cocuguma pasalr gibi bakiyorm massallh diyin :) mirac cok zorluyor kiskanclik degilde sanirim benim hareketlerimin yavas olmasindan kaynaklaniyor bide sezeryn yerimi kollamaya calisirken onu bazen itikliyorm kosarak geldigi zaman cani yanmiyor ama birgecede bensiz kaldi ya zoruna gidiyor dariliyor anne hizli yuru diyor sancim oldugunda yuzumden anliyor acimiyo acimiyo diyor..kardesini cok seviyor saclarini oksuyor opuyor konusuyor parmaklarina bakip tutuyor..kindikliyor :)) yani gidiklamak..anne eslem miyayi kindiklayimmi :)) oyuncaklarindan bikacini kardesine verdi :)
ay canım bende nedense onları hiç sevmiyorum hem sallanmıyoda :)

Madem baban hediye edicek buyuk karyola sende sobali odana sallanan o tarzlardn biraz daha derin bisi alabilrsn her istedigin yere cekersin hem cok pahalida olmuyor maddi durumun iyiyse dusun derim ben iki cocugumdada ikiser tane kullandim odamda ayri salonda ayri oglumun parkini sakladiydm simdi kullaniyorm besigide verdiydm zaten uygun oluyo yenisini aldm..resim yukleyemedim beneto besik yaz arama motoruna cikiyor hem cok guzel hem modern 1yasina kadarda rahatlikla yatar fiyat olaraksa uygun 175tl ye aldm yatagiyla beraber..anadizi alcaktm ben oturma odama onlarda cok rahat ama gelen cocuklar ezerler kizimi diye almadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gittim bugün doktora çok az sancım göründü ama bebek daha kanala bile girmemiş şimdilik bi sıkıntı yok herşey normal tam gününde doğarsa bayramın birinci ikinci günü arası oluyo dedi bende daha çok varmış çok zorlanıyorm artık biran önce doğsun istiyorm dedim oda normali sen nasıl yapacan bu evhamla panikle iğnede bile çok kötü oluyomuşsun bizide zorlarsın kendinide dedi bende ondan korkuyorm zaten sezeryanmı olsam dedim oda sen bilirsin ozaman bir hafta sonra gel bakalım dedi ama kimse sezeryanı önermiyo heleki bizimkiler çok karşı ailem yani istemiyo dene normali yapamazsan zaten sezeryana alırlar dedi bilmiyorm napıcam kafam karıştı

Sezeryandan neden korkutuluyormusuz suan hic anlamiyorum..
Ve baskalarinin fikri degil senin ne istedigin onemli iki secenektede yalnizsin..
Allah hakkinizda hazyirlisini nasip etsin..
Tabi ki seseryan ol demiyorum ama olmada demiyorum sadece gereksiz yere ozellikle normal dogum yapip sezeryanin nasil oldugunu bilmeyenleri kesinlikle hic dinleme..
Ikisininde iyi yanlari kotu yanlari riskleri var inkar edilemez..
Ama ilk dogum icin ki shrmirac ikinciydi erkenden sezeryana girme derim bosuna hastaneye gitme vaktin cok uzun degilse..

Son düzenleme:

Ay bende anlamıyorm işte biz yaptık burnumızdn geldi daha ağrıyo yerlerimiz sezeryan sonrası sıkıntı zor oluyo ama normal doğumda o an yaşıyosun bitiyo sıkıntısı diyolar gözümü korkuttular iyice bende normalden korkuyorm hadi o an bişey olursa terslik diye bide benim bünyem çabuk çöküyo ben yapabileceğimi sanmıyorm en basiti bi şeker yüklemesinde iğneden aşırı korkıyorm tansiyonum yükseldi gözümün önünü karardı bünyem hemen çöktü acillik oldm öleyim ben bide o normal doğumu kaldıramam ha sezeryanıda kaldırırmıyım bilmiyorm toparlanmam çok zor olur of ikiside zor benim için

Kizlar..
Sezen'de 2. ay asilarini oldu bugun toplam 4 asi..
Atesini kontrol ediyorum saat basi simdilik sıkıntı yok olmaz insallah..

Rotavirusu asisindan olsa gerek sanci giriyor ara ara sanirim ciglik atarak agliyor uykudan uyaniyor yine daliyor birden yine bagriyor fln..Gaz degil biliyorum gaz sikintisi hic cok kotu olmadi o zaman boyle aglamiyor,cani cok yaniyor belli..
Buna da sukur :)

Artik hicbisy eskisi gb degil..
Dıs dikis bile yok sezeryanda devlet hastanesi haric sanirim..
Bizim arkadasimiz normal dogum yapti dikisleri enfeksiyon kapti hastaneye yatti enfeksiyon gecene kadar serum aldi gectikten sonra dikisleri alindi yenileri tekrar yapildi..
Ozur dilerim anlattim belki korkacaksin ama sunu asla unutma basimiza ne gelecegini Allah biliyor ve kimsenin acisi bir degil..Her normal dogum yapan ya da her sezeryan olan ayni seyi yasamiyor bunyeler farkli cunku..
Sunu da unutma dogum aninda sadece bebisi dusunuyorsun ve elinden geleni yapmaya hazir oluyorsun..
Herseyde istisnalar var..
Seni en iyi anlayacak tek kisiyle paylas dusuncelerini..Ne istedigini ne hissettigini anlasin ne yaparsan yap yaninda olacagini bildigin biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…