modeli güzel gelmişti gözüme ama kullanışı nasıl olur bilemediğimden kararsızım ama babam hediye alcakmış bize beşik babamla tekrar bakıcaz farklı modeller de öle karar vericem artık
inş canım aşı işi zor ya .Ooo :) O konuda takiliyoruz babasiyla basil verecez biz bu kizi diye :)))
Saka bi yana Allah iyi insanlarla karsilastirsin evlatlarimizi insan ne kadar iyi anliyor..
Insallah canim..2. ay asilari biraz sıkıntılı genelde bakalim,umarim dedigin gb olur..
dogru canım ama bizm ev sobalı oldugu içn bizim oglanda kışa geliyo nasipse oyuzdn sobalı odada yatcm oglum ûşümesn diye yatk odam soguk olur çünkü cnımEvrt güzel bende beğenmiştm ama kullanış zamanı az yatak odanda yer varsa karyola tavsiye ederm ilk başlar yanında olurmuş oda olmazmış zaten
küçkken gûzelde büyuynce sgmaz kendini atar dye korkuyrum braz kısa süre kullanılyo diyo herkezCnm bende bu tarz kucuklernden oturma odama aldim bebegin yeri belli olsn ezlmesin diye yatakodasnda oyun parki kullancm oglumdn kalan suan oturma odasnda yatiyorz babadan ayri iyilesene kadar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
küçkken gûzelde büyuynce sgmaz kendini atar dye korkuyrum braz kısa süre kullanılyo diyo herkez
dogru canım ama bizm ev sobalı oldugu içn bizim oglanda kışa geliyo nasipse oyuzdn sobalı odada yatcm oglum ûşümesn diye yatk odam soguk olur çünkü cnım
Sadece park yatak alsan ilk ust alcak olan kademesinde kullanirsin buyuyunce cikartirsin ust tarafini..
Diye aklima geldi :) bilemedim..
Hım anladm zAten beşikcilere gidince onlar size tavsiyede bulunuyo valla benimde ystak odası soğuk olur bizde çoğunlukla salonda oluruz üst kat oldığı için naparsk yapalım ısınmıyo
mrb kizlar bnde katlablrmym aranza bnmde bebsm kasmda dogcak allahn izniyle :)
mrb kizlar bnde katlablrmym aranza bnmde bebsm kasmda dogcak allahn izniyle :)
Benim kiz cok erken donduydu erkende geldi zaten :)) dediydim size ben hissediyorm 37de dogurcam diyeSeher nasil oldun cnm inslah daha iyisin ..eslem hanim nasil :) kizlar bebisler kacinci haf5ada veya ayda donuyolar benimki hala ters ...
ay canım bende nedense onları hiç sevmiyorum hem sallanmıyoda :)
Kızlar gittim bugün doktora çok az sancım göründü ama bebek daha kanala bile girmemiş şimdilik bi sıkıntı yok herşey normal tam gününde doğarsa bayramın birinci ikinci günü arası oluyo dedi bende daha çok varmış çok zorlanıyorm artık biran önce doğsun istiyorm dedim oda normali sen nasıl yapacan bu evhamla panikle iğnede bile çok kötü oluyomuşsun bizide zorlarsın kendinide dedi bende ondan korkuyorm zaten sezeryanmı olsam dedim oda sen bilirsin ozaman bir hafta sonra gel bakalım dedi ama kimse sezeryanı önermiyo heleki bizimkiler çok karşı ailem yani istemiyo dene normali yapamazsan zaten sezeryana alırlar dedi bilmiyorm napıcam kafam karıştı
Sezeryandan neden korkutuluyormusuz suan hic anlamiyorum..
Ve baskalarinin fikri degil senin ne istedigin onemli iki secenektede yalnizsin..
Allah hakkinizda hazyirlisini nasip etsin..
Tabi ki seseryan ol demiyorum ama olmada demiyorum sadece gereksiz yere ozellikle normal dogum yapip sezeryanin nasil oldugunu bilmeyenleri kesinlikle hic dinleme..
Ikisininde iyi yanlari kotu yanlari riskleri var inkar edilemez..
Ama ilk dogum icin ki shrmirac ikinciydi erkenden sezeryana girme derim bosuna hastaneye gitme vaktin cok uzun degilse..
Ay bende anlamıyorm işte biz yaptık burnumızdn geldi daha ağrıyo yerlerimiz sezeryan sonrası sıkıntı zor oluyo ama normal doğumda o an yaşıyosun bitiyo sıkıntısı diyolar gözümü korkuttular iyice bende normalden korkuyorm hadi o an bişey olursa terslik diye bide benim bünyem çabuk çöküyo ben yapabileceğimi sanmıyorm en basiti bi şeker yüklemesinde iğneden aşırı korkıyorm tansiyonum yükseldi gözümün önünü karardı bünyem hemen çöktü acillik oldm öleyim ben bide o normal doğumu kaldıramam ha sezeryanıda kaldırırmıyım bilmiyorm toparlanmam çok zor olur of ikiside zor benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?