Artik hicbisy eskisi gb degil..
Dıs dikis bile yok sezeryanda devlet hastanesi haric sanirim..
Bizim arkadasimiz normal dogum yapti dikisleri enfeksiyon kapti hastaneye yatti enfeksiyon gecene kadar serum aldi gectikten sonra dikisleri alindi yenileri tekrar yapildi..
Ozur dilerim anlattim belki korkacaksin ama sunu asla unutma basimiza ne gelecegini Allah biliyor ve kimsenin acisi bir degil..Her normal dogum yapan ya da her sezeryan olan ayni seyi yasamiyor bunyeler farkli cunku..
Sunu da unutma dogum aninda sadece bebisi dusunuyorsun ve elinden geleni yapmaya hazir oluyorsun..
Herseyde istisnalar var..
Seni en iyi anlayacak tek kisiyle paylas dusuncelerini..Ne istedigini ne hissettigini anlasin ne yaparsan yap yaninda olacagini bildigin biri..
İşte herkes 5 10 sene önceki anısını anlatıyo yaşadıklarını anlatıo ben sezerywndan çok korkuyorm karnı yedi kaç açıyolar bildiğin ameliyat ama normaldede riskler var dediğin gibi bide bayramın birinci ikinci günü arası diyo gününde gelirse e ozaman hastanede pek kimse olmayacak doktor arayacazda gelecekse tabi burda olursa izine ayrılacak sanırım o yüzden şöle düşündüm bayrama bi kaç gün kala suni sancı denetiyim eğer doğuramazsam sezeryana alsınlar bayramdan önce olsun istiyorm valla canım beni bu konuda anlayacak kimse yok herkes bildiğini okuyo sinir oldm
Esin ne diyor bu duruma?
Yanlis birseye sebep olmak istemem..
Dogru diyorsun bayramada denk geliyor..
Hastanede kimin nobetci oldugunu ogren bence bayramda fln..
Hakkinizda hayirlisi olsun canim yaa..
Ve acikca senin fikrine saygi duymayanlarin kendi fikirlerini belirtmelerine izin verme,kafani karistirmasinlar..
Bu dogumdan sonrada boyle..
O zamanda sutune ne yedigine karisacaklar doymuyor mu yetiyor mu sut var mi gb..
Kesinlikle dinleme..
Aklina sutum var mi acaba diye bile getirme beynine ne gonderirsen o sana onu yollayacak..cok zor cok..hamileligin son ayiyla bebisin ilk ayi karisik geciyor..
Canim inslah benimkide doner dua et bize..evet senin icine.dogmustu saglikli olsunlar da 1 hafta once veya sonra farketmez ..kismet masallah 2 bebisinede canimm eslemde evde ilk banyosunu etti oh rahatladi..oglumda anne bebis daha olmadimi diyor ciksiin diyor :))) sen yinede dikkatli ol kendini sicak tut ..Benim kiz cok erken donduydu erkende geldi zaten :)) dediydim size ben hissediyorm 37de dogurcam diye
Eslem iyi teyzesi eltimle kv de yikadilar emistik falan yatti uyuyor cok korkuyor ciplakliktan altini bile alirken cok agliyor :) agrim suan felaket artti ama yinede iki cocuguma pasalr gibi bakiyorm massallh diyin :) mirac cok zorluyor kiskanclik degilde sanirim benim hareketlerimin yavas olmasindan kaynaklaniyor bide sezeryn yerimi kollamaya calisirken onu bazen itikliyorm kosarak geldigi zaman cani yanmiyor ama birgecede bensiz kaldi ya zoruna gidiyor dariliyor anne hizli yuru diyor sancim oldugunda yuzumden anliyor acimiyo acimiyo diyor..kardesini cok seviyor saclarini oksuyor opuyor konusuyor parmaklarina bakip tutuyor..kindikliyor :)) yani gidiklamak..anne eslem miyayi kindiklayimmi :)) oyuncaklarindan bikacini kardesine verdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar gittim bugün doktora çok az sancım göründü ama bebek daha kanala bile girmemiş şimdilik bi sıkıntı yok herşey normal tam gününde doğarsa bayramın birinci ikinci günü arası oluyo dedi bende daha çok varmış çok zorlanıyorm artık biran önce doğsun istiyorm dedim oda normali sen nasıl yapacan bu evhamla panikle iğnede bile çok kötü oluyomuşsun bizide zorlarsın kendinide dedi bende ondan korkuyorm zaten sezeryanmı olsam dedim oda sen bilirsin ozaman bir hafta sonra gel bakalım dedi ama kimse sezeryanı önermiyo heleki bizimkiler çok karşı ailem yani istemiyo dene normali yapamazsan zaten sezeryana alırlar dedi bilmiyorm napıcam kafam karıştı
Kızlar bişey sorucam 33 haftam bitti. Bu haftalarda kilo vermek normal mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son ayda bebk kilo alir anne zayiflar diyolar ama tam olarak bilmiyorum cnm..
canım benimde komşum anlatmıştı çok kilo almış hamileliğinde.son ayda demiş ki doktor diyet yapıcaksın mevsimin hangi sebzeleri varsa onları dolduruyormuş tencereye karışık olarak tek bi tür sebze değil ama hepsinden karıştırıp az suyla yağsız tuzsuz haşlayıp üstene yoğurt döküp doyana kadar yiyormuş. kahvaltıda da bir gün sabah süt içtiyse ertesi gün yumurta yiyormuş. bir ayın sonunda bebek beslenmiş iyi kilo almış arkadaşımda 3-4 kilo vermiş.
Canim inslah benimkide doner dua et bize..evet senin icine.dogmustu saglikli olsunlar da 1 hafta once veya sonra farketmez ..kismet masallah 2 bebisinede canimm eslemde evde ilk banyosunu etti oh rahatladi..oglumda anne bebis daha olmadimi diyor ciksiin diyor :))) sen yinede dikkatli ol kendini sicak tut ..
Bende dun doktr gittim bebis daha donmemis dedi...donermi dedim insalh dedi...Rabbim yardimcimiz olsun 9 ay emek.veriyoruz hangisi hayirliysa o olur inslah
Benim kiz cok erken donduydu erkende geldi zaten :)) dediydim size ben hissediyorm 37de dogurcam diye
Eslem iyi teyzesi eltimle kv de yikadilar emistik falan yatti uyuyor cok korkuyor ciplakliktan altini bile alirken cok agliyor :) agrim suan felaket artti ama yinede iki cocuguma pasalr gibi bakiyorm massallh diyin :) mirac cok zorluyor kiskanclik degilde sanirim benim hareketlerimin yavas olmasindan kaynaklaniyor bide sezeryn yerimi kollamaya calisirken onu bazen itikliyorm kosarak geldigi zaman cani yanmiyor ama birgecede bensiz kaldi ya zoruna gidiyor dariliyor anne hizli yuru diyor sancim oldugunda yuzumden anliyor acimiyo acimiyo diyor..kardesini cok seviyor saclarini oksuyor opuyor konusuyor parmaklarina bakip tutuyor..kindikliyor :)) yani gidiklamak..anne eslem miyayi kindiklayimmi :)) oyuncaklarindan bikacini kardesine verdi :)
Madem baban hediye edicek buyuk karyola sende sobali odana sallanan o tarzlardn biraz daha derin bisi alabilrsn her istedigin yere cekersin hem cok pahalida olmuyor maddi durumun iyiyse dusun derim ben iki cocugumdada ikiser tane kullandim odamda ayri salonda ayri oglumun parkini sakladiydm simdi kullaniyorm besigide verdiydm zaten uygun oluyo yenisini aldm..resim yukleyemedim beneto besik yaz arama motoruna cikiyor hem cok guzel hem modern 1yasina kadarda rahatlikla yatar fiyat olaraksa uygun 175tl ye aldm yatagiyla beraber..anadizi alcaktm ben oturma odama onlarda cok rahat ama gelen cocuklar ezerler kizimi diye almadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız ben 13 kilo aldım daha 2 aym var çok mu acaba
kızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız ben 13 kilo aldım daha 2 aym var çok mu acaba
Normal canım bu haftalarda metebolizma çok hızlı çalışıyomuş zaten bizim kilo alıp vermemizle bebeğin alakası yokki bebek kilo alsın kilo alımı durmasın o yeter
Eşim normal istiyo bünyen çok zayıf zor toparlanırsın diyo istemiyo işte bayrama gelmesi kötü oldu hastane boş olacak ister istemez bidr doktor kesn izin alacak gelmez o yüzden konuşup bayramdan önce bişekilde olması lazm herkes bilmiş bilmiş konuşuyo sinir oluyorm zaten kimseyi dinlemem ben dik kafalıyımdır ama insan etkileniyo yinede gerçekten dediğin çok doğru şu haftalar aşırı zor ve kötü geçiyo her anlamda sonrasıdq öle olur dediğin gibi napacaksam artık
Ben 14 kilo almistim kizlar..
55le hamile kalmistim..
Dogumda 69 eve geldigimde 63tum..
Simdi 2 aylik bebis ben 58 kiloyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?