Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

İşte herkes 5 10 sene önceki anısını anlatıyo yaşadıklarını anlatıo ben sezerywndan çok korkuyorm karnı yedi kaç açıyolar bildiğin ameliyat ama normaldede riskler var dediğin gibi bide bayramın birinci ikinci günü arası diyo gününde gelirse e ozaman hastanede pek kimse olmayacak doktor arayacazda gelecekse tabi burda olursa izine ayrılacak sanırım o yüzden şöle düşündüm bayrama bi kaç gün kala suni sancı denetiyim eğer doğuramazsam sezeryana alsınlar bayramdan önce olsun istiyorm valla canım beni bu konuda anlayacak kimse yok herkes bildiğini okuyo sinir oldm

Esin ne diyor bu duruma?
Yanlis birseye sebep olmak istemem..
Dogru diyorsun bayramada denk geliyor..
Hastanede kimin nobetci oldugunu ogren bence bayramda fln..
Hakkinizda hayirlisi olsun canim yaa..
Ve acikca senin fikrine saygi duymayanlarin kendi fikirlerini belirtmelerine izin verme,kafani karistirmasinlar..
Bu dogumdan sonrada boyle..
O zamanda sutune ne yedigine karisacaklar doymuyor mu yetiyor mu sut var mi gb..
Kesinlikle dinleme..
Aklina sutum var mi acaba diye bile getirme beynine ne gonderirsen o sana onu yollayacak..cok zor cok..hamileligin son ayiyla bebisin ilk ayi karisik geciyor..

Eşim normal istiyo bünyen çok zayıf zor toparlanırsın diyo istemiyo işte bayrama gelmesi kötü oldu hastane boş olacak ister istemez bidr doktor kesn izin alacak gelmez o yüzden konuşup bayramdan önce bişekilde olması lazm herkes bilmiş bilmiş konuşuyo sinir oluyorm zaten kimseyi dinlemem ben dik kafalıyımdır ama insan etkileniyo yinede gerçekten dediğin çok doğru şu haftalar aşırı zor ve kötü geçiyo her anlamda sonrasıdq öle olur dediğin gibi napacaksam artık

Kızlar bişey sorucam 33 haftam bitti. Bu haftalarda kilo vermek normal mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim inslah benimkide doner dua et bize..evet senin icine.dogmustu saglikli olsunlar da 1 hafta once veya sonra farketmez ..kismet masallah 2 bebisinede canimm eslemde evde ilk banyosunu etti oh rahatladi..oglumda anne bebis daha olmadimi diyor ciksiin diyor :))) sen yinede dikkatli ol kendini sicak tut ..

Bende dun doktr gittim bebis daha donmemis dedi...donermi dedim insalh dedi...Rabbim yardimcimiz olsun 9 ay emek.veriyoruz hangisi hayirliysa o olur inslah

canım benimde komşum anlatmıştı çok kilo almış hamileliğinde.son ayda demiş ki doktor diyet yapıcaksın mevsimin hangi sebzeleri varsa onları dolduruyormuş tencereye karışık olarak tek bi tür sebze değil ama hepsinden karıştırıp az suyla yağsız tuzsuz haşlayıp üstene yoğurt döküp doyana kadar yiyormuş. kahvaltıda da bir gün sabah süt içtiyse ertesi gün yumurta yiyormuş. bir ayın sonunda bebek beslenmiş iyi kilo almış arkadaşımda 3-4 kilo vermiş.

Son ayda bebk kilo alir anne zayiflar diyolar ama tam olarak bilmiyorum cnm..

Ben istem dışı 1 kilo vermişim. Halbuki yemeğimi meyve mi sebzemi herşeyimi çok güzel yiyorum. Su çok içiyorum günde en az 2 lt içiyorum. Takip ediyim yine kilo verirsem doktoruma bi gözükiyim.

Döner canım daha var merak etme dediğin gibi dokuz ay neler yaşadık inş sonu güzel olur alırız kucağımıza korkuyorm artık iyice

Normal canım bu haftalarda metebolizma çok hızlı çalışıyomuş zaten bizim kilo alıp vermemizle bebeğin alakası yokki bebek kilo alsın kilo alımı durmasın o yeter

ewet cnım aslnda öyle de yapablrm bi beşık içn niyetlenip çarşya çkaymda ozman iyice modllere de bkar öyle karar verirm bktm o beşklere güzelmş gerçekten

kızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız ben 13 kilo aldım daha 2 aym var çok mu acaba

kızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınız ben 13 kilo aldım daha 2 aym var çok mu acaba

Bende 37 haftanın sonundaym 15 kilo aldm son haftalarda alınmıyomuş genelde zaten ben öle duruyorm iki haftadır aynı kiloyla senin kilo alımında iyi gidiyo az kalmış

Ben son haftalarımdaym 37 haftam bitecek 15 aldm dahada almam heralde çok iştahm yok bu aralar senin kilo alımında iyi gitmiş az kalmi doğuma çok almazsın artık zatn son hsftalarda alınmıyo

Normal canım bu haftalarda metebolizma çok hızlı çalışıyomuş zaten bizim kilo alıp vermemizle bebeğin alakası yokki bebek kilo alsın kilo alımı durmasın o yeter

Bebeğimin kilo alıp almadığını merak ediyorum umarım kilo alıyodur. 😔

Allah yardimcin olsun canim..
Zor gercekten..
Etkilemelerine izin verme sen yine de..

Doguma yakin normal diye biliyorum bende..
Ama degisir tabii herkeste..

Ben 14 kilo almistim kizlar..
55le hamile kalmistim..
Dogumda 69 eve geldigimde 63tum..
Simdi 2 aylik bebis ben 58 kiloyum..

Ben 14 kilo almistim kizlar..
55le hamile kalmistim..
Dogumda 69 eve geldigimde 63tum..
Simdi 2 aylik bebis ben 58 kiloyum..

Maşallah kilo alımı süper bence. İnş benimde hedefim 12/14 arası doğuma gitmek. ☺️ şimdilik 34+1 ve 8 kilo aldım. Bakalım sonunda ne olucak 😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…