Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ulturasona girdğinde bi sor doktora öğren alıyodur canım iyi besleniyorm diyosun takma onları kafana

İnş canm. Bidahaki kontrolüme kadar bi sıkıntı olmazsa bekliyim kontrolde durumu söylerim artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş canm. Bidahaki kontrolüme kadar bi sıkıntı olmazsa bekliyim kontrolde durumu söylerim artık.

Canım nie bi sıkıntı olsın aynı bende senim gibiyim işte böle evhamlıym biran önce insan kucağına almak istiyo bişey olmadan diye

Canım nie bi sıkıntı olsın aynı bende senim gibiyim işte böle evhamlıym biran önce insan kucağına almak istiyo bişey olmadan diye

Aynen öyle 😔 son ayda insan iyice dayanamaz oluyo valla. Bi an önce doğmasını yavrumun gözümün önünde olmasını istiyorum. Sanki hiç doğurmıycak gibi hissediyorum. Hep göbüşümde kalıcak gibi geliyo bana. Acayip bi duygu 😣

Anlam veremedigim bir sanci var suan bende...bobregimmi yoksa kasiklarimmi alla allla ya...urfa bugun kavruluyorrr

4 . Ayda almaya baslamistim her ay 2 kilo aliyordum ama son 6 hafta fln sisiyor insan..fotograflarda gormussundur sadece gobisim vardi..
Tahminen seninde dedigin gb 12-14 arasinda kalirsin..
Son 2 hafta fln hic gecmiyor canim..
Sıkıntın yoksa tadini cikar hamilelikte guzel ama senin agrilarin vardi di ki?
Var mi cok?nasil gidiyor?

Anlam veremedigim bir sanci var suan bende...bobregimmi yoksa kasiklarimmi alla allla ya...urfa bugun kavruluyorrr

Ben sakaryadayim ve acayip sicak orasi kimbilir nasildir..Nem orani farkeder ama sicakta ayri bir sıkıntı..
Sen ne kadarliktin?

Yeni sirin fotograflar yukledik teyzeler :)

Ayy canım valla aynı duyguları yaşıyoruz tek ben öle düşünüyorm sanıyodm çok daraldm zorlanıyorm artık eski halime dönmek istiyorm bebeğimi kucağıma almak istiyorm dediğin gibi sanki doğmayacak gibi geliyo of of

Haftana göre normal bence canım genişlemeyle alakalı ama çok uzun sürer geçmezse doktora git önlemini al yinede ayy orası çok sıcaktır bu sıcaklarda buhar olup uçmazsak iyi :)

Benim durumum baya sıkıntılı. Gerçi Allah daha büyük sıkıntı vermesin. Benim bebek sağ böbreğime baskı yapıyomuş bu sebeple sağ böbreğimde ciddi derecede genişleme olmuş. Buda aşırı derecede ağrı yapıyo. Bel sırt yanlar hatta kasıklarım bile ağrıyo. 😔 ve ağrıdığı zaman resmen ağlıyorum. Doktorum doğumdan sonra geçer dedi. İnş geçer diye dua ediyorum. Yürüyüş iyi geliyo. Akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sıkıntılı ve zor dönemlerden geçiyoruz.

Ayyy aynıyız valla. Şu sıcaklarda perişan ediyo beni. Bugün istanbulda dehşet sıcak 32 derece. Artık nemle kaç derece hissediliyodur Allah bilir 😰😰

Allah kolaylik versin..
Insallah gecer sonrasinda..
Sanirim artik daha zordur ve son zamanlarda bebek hizli buyumeye basladiginda daha cok zorlayacak..
Oyle canim ama degiyor herseye..

Allah kolaylik versin..
Insallah gecer sonrasinda..
Sanirim artik daha zordur ve son zamanlarda bebek hizli buyumeye basladiginda daha cok zorlayacak..
Oyle canim ama degiyor herseye..

Amin. İnşallah.

Aynen bebek ağırlaştığından ve yeri daraldığından baskı daha çok artıyo. Benim korkum doktorum ağrılarına dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın noktada sezaryanla erken doğum yapmak zorunda kalabiliriz dedi. 😔

Valla ya şu sıkıntılı zor halimize bide sıcak ekleniyo iki kat zorlanıyorz orada nem var çok sıcak olur bunaltır burasıda aşırı kavuruyo uyku falan yok bana sabaha karşı ancak uyuyorm

Valla ya şu sıkıntılı zor halimize bide sıcak ekleniyo iki kat zorlanıyorz orada nem var çok sıcak olur bunaltır burasıda aşırı kavuruyo uyku falan yok bana sabaha karşı ancak uyuyorm

Boş bulduğum yere seriyorum postu valla 😪 hiç kalkasım gelmiyo yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi 😣

Bende 37 haftanın sonundaym 15 kilo aldm son haftalarda alınmıyomuş genelde zaten ben öle duruyorm iki haftadır aynı kiloyla senin kilo alımında iyi gidiyo az kalmış
daha var ama çok almam inş sen fazla almamşn ozman

Boş bulduğum yere seriyorum postu valla 😪 hiç kalkasım gelmiyo yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi 😣

Aynen bende ya enerjim sıfır iştshımda kapandı bişey yiyemiyorm sıcaktan napsak gitsekte sezeryanla aldırsakmı arada bana geliyolsr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…