Cok nemli degil burasi..kuru bir sicaklik var bazen 52 derece oluyorBen sakaryadayim ve acayip sicak orasi kimbilir nasildir..Nem orani farkeder ama sicakta ayri bir sıkıntı..
Sen ne kadarliktin?
Haftana göre normal bence canım genişlemeyle alakalı ama çok uzun sürer geçmezse doktora git önlemini al yinede ayy orası çok sıcaktır bu sıcaklarda buhar olup uçmazsak iyi :)
o ben seni bya geçmişm ozman biz 28+5 olduk
Aynen bende ya enerjim sıfır iştshımda kapandı bişey yiyemiyorm sıcaktan napsak gitsekte sezeryanla aldırsakmı arada bana geliyolsr :)
Amin. İnşallah.
Aynen bebek ağırlaştığından ve yeri daraldığından baskı daha çok artıyo. Benim korkum doktorum ağrılarına dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın noktada sezaryanla erken doğum yapmak zorunda kalabiliriz dedi. 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok nemli degil burasi..kuru bir sicaklik var bazen 52 derece oluyorgunduzleri ozellikle oructa pek kimse sokaga cikmaz ikindi vakti anca...ben 28 + 1 haftalik olduk inslah ...darisi 38 haftaya olsun :)
Hi hi normaal ama biraz can acitici :) burasi bunaltici ya karadenize gidelim biz yaylaya cikalim :)
Diger topikte arkadasa bayaa birsyler uygulandi bu sebeptendi sanirim durumu daha kotuydu bayaa ilerledi ama gebeligi..hayirlisi..
Burasi cok nemli yapis yapisiz..52yi gorsek eririz kollarimiz vucudumuza kaynar herhalde :))))))))
Masallah
Cabuk geciyor artik gobisle keyifli zamanlarin :)
Hayirlisiyla inslalah 38lerede ulasin saglikla kavusun..
Cok nemli degil burasi..kuru bir sicaklik var bazen 52 derece oluyorgunduzleri ozellikle oructa pek kimse sokaga cikmaz ikindi vakti anca...ben 28 + 1 haftalik olduk inslah ...darisi 38 haftaya olsun :)
Hi hi normaal ama biraz can acitici :) burasi bunaltici ya karadenize gidelim biz yaylaya cikalim :)
Hahaa versinler bebişlerimizi bize 😁 senin yine az kaldı asıl sıcakları ben çekicem 😰 eşime diyorum ki biz iyi ayarlayamadık sıcaklara denk getrdik 😆😆😁
Ah ah o hamilelik sıkıntısı hepimizin başında var yanlız değilsin :) ay orası şu an tam gitmelik valla :)
Demin yemekte sıcaktan fenalaştm az daha bayılıyodm tansiyonum oynadı kafama soğuk sular döktük ağladm ben gidiyorm sezeryan olacam aldıracam diye :) demi ayarlarda sorun oldu sen tüm sıcağı çekecen ya bi kaç ay önce hamile kalaydın süper olacaktı :)
Kız bugün iftarda bana oldu aynısı elim ayağım boşaldı uyuştu. Kulaklarım uğuldadı falan hemen eşim hastaneye götürdü tansiyon 11/7 çıktı gayet normal dedi. Sıcaklardan olmuş Allahım doğuraydıkda kavuşaydık bebişlerimizeeee 😪😪😪😰😰😰😰
Bünyeden bünyeye değişiyo aslında. birazda beslenmeyle alakalı tabi. Ben beslenme konusunda iyi olduğumu düşünüyorum. Hamileliğimin başından beri hiç hazır tatlı yemedim. zaten pek sevmezdim. Evde sütlü tatlı yapıp yiyorum canm istediğinde. Yeşillik. Bol su. Bol meyve tüketiyorum. Doktorum bana nasıl beslenmem konusunda detaylı bilgi vermemişti. Ben nasıl yediğimi anlatınca tebrik etmişti beni. ☺️ benim kuzenimin hanımı 3 ay önce doğum yaptı tipide müsaitti kilo almaya 22 kiloyla doğuma girdi. Büyük bi kısmını verdi ama hala fazlalıkları göze batıyo. Ben onun gibi olmaktan çok korkmuştum hep dua etmiştim inş öyle olmam diye. İnş olmam 😁
Yok artıı alınmıyo nerdeyse son bir ayda falan merk etme ben almadm şükür ama ödem yok hiç bınlar doğumda gitmeyecek kalacak öle :)
Kizlarr sizi unuttum sanmayin cok ozledim sizleri ama suan cok skntilardayim sezeryan agrm cok var ne oturup ne kalkabiliyorm uykuya hasretim bebis uyuyor ama ben agridan sancidan yatamiyorm psikolojim suan cok bozuk..kizimi emziremiyorm 2gundur goguslerim tikandi pompa zor cekiyor sut icerde birikiyor ve ates yapiyor kollarimin altinA kadar vurdu sancisi sabaha kadar inliyorm cok cnm yaniyor gogus pompasiyla cekip biberonla veriyorm kizceye yoksa ac kalacak yavrum..bugun hastanede ikimznde kontrolu vwrdi bana pansuman yapildi kizcenin boy kilosuna sagligina baktilar ama bana biraz sararmis gibi geliyor..nerefon cum doktoruna cok kizdm direk sezeryana yonlendirmis bi igne olamayan insana direk gel ameliyat edelim demis tabi sonrasini kendi cekmiyor..keyfi kedere sezeryan olma cnm az sabir...sezeryan kotu demiyorm ama dogal yapabilirsen ne mutlu sana bebeginle rahat rahat ilgileneceksn..tabi bi problem olhrsa mutlaka sezeryan ol derim....yildiz betul plojo derrin kizlar iyisinzdir umarim havalr felaket dikkat edin bu arada plojom sezen icinde soylemistir belki dktr suan el ayak hastaligi varmis salgin olarak dktr dediki mumkun oldgu kadar misafirlefin yanina bile cikarma dedi betul iftarda soylenenleri aklnda tut bak banada oyle diyolardi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende de ödem yok şimdilik ay öle deme korktma beni kilo takntm var zaten :) emzirirsen gider diyolar bna ama teselli içn diyolar galba :)
Kizlarr sizi unuttum sanmayin cok ozledim sizleri ama suan cok skntilardayim sezeryan agrm cok var ne oturup ne kalkabiliyorm uykuya hasretim bebis uyuyor ama ben agridan sancidan yatamiyorm psikolojim suan cok bozuk..kizimi emziremiyorm 2gundur goguslerim tikandi pompa zor cekiyor sut icerde birikiyor ve ates yapiyor kollarimin altinA kadar vurdu sancisi sabaha kadar inliyorm cok cnm yaniyor gogus pompasiyla cekip biberonla veriyorm kizceye yoksa ac kalacak yavrum..bugun hastanede ikimznde kontrolu vwrdi bana pansuman yapildi kizcenin boy kilosuna sagligina baktilar ama bana biraz sararmis gibi geliyor..nerefon cum doktoruna cok kizdm direk sezeryana yonlendirmis bi igne olamayan insana direk gel ameliyat edelim demis tabi sonrasini kendi cekmiyor..keyfi kedere sezeryan olma cnm az sabir...sezeryan kotu demiyorm ama dogal yapabilirsen ne mutlu sana bebeginle rahat rahat ilgileneceksn..tabi bi problem olhrsa mutlaka sezeryan ol derim....yildiz betul plojo derrin kizlar iyisinzdir umarim havalr felaket dikkat edin bu arada plojom sezen icinde soylemistir belki dktr suan el ayak hastaligi varmis salgin olarak dktr dediki mumkun oldgu kadar misafirlefin yanina bile cikarma dedi betul iftarda soylenenleri aklnda tut bak banada oyle diyolardi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha olmaz sende erken valla öle ama acı gerçek bu durumada ayrı canım sıkılıyo ama dediğin gibi emzirmeyle bebekle ilgilenmeyle gider :)
Bünyeden bünyeye değişiyo aslında. birazda beslenmeyle alakalı tabi. Ben beslenme konusunda iyi olduğumu düşünüyorum. Hamileliğimin başından beri hiç hazır tatlı yemedim. zaten pek sevmezdim. Evde sütlü tatlı yapıp yiyorum canm istediğinde. Yeşillik. Bol su. Bol meyve tüketiyorum. Doktorum bana nasıl beslenmem konusunda detaylı bilgi vermemişti. Ben nasıl yediğimi anlatınca tebrik etmişti beni. ☺️ benim kuzenimin hanımı 3 ay önce doğum yaptı tipide müsaitti kilo almaya 22 kiloyla doğuma girdi. Büyük bi kısmını verdi ama hala fazlalıkları göze batıyo. Ben onun gibi olmaktan çok korkmuştum hep dua etmiştim inş öyle olmam diye. İnş olmam 😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?