Bak şimdi valla kizarim :)) bir daha sakın boyle aklindan bile gecirme bebisine hic bisey olmuycak canımm gerekirse dokuz ay yatcan yatcaz ama sonunda yavrumuzu kucagimiza alcazz bebegimizi oraya tutunduran rabbim dogmasini da nasip edecektir korkma hic hamile kalamayanlari dusunsene gene bizim umudumuz varr onlarin hic yok canımm sen simdiden keyfini cikar hamisligin yat kalk flim izle bide misir patlat :)) ohhh afiyet olsun şimdiden :))
Tmm tmm kızma :) napıyım ya ama şimdi biraz daha rahatlattın yatıyorum mecbur işte bak canım çekti yemektrn sonra yapıyım :)
Ohhh afiyet olsun canım hatta esinle güzel de bi flim izleyin baş başa moral olsun senin kadar eşin içinde zor unutma sen iyi olacaksın ki oda iyi olsun.. bu arada bende yapcam mısır tuzlu tuzlu iyi gelir valla ...
Seninde canım :) umarım bebiş te sende daha iyisindir yanlış hatırlamıyorumdur umarım :))
aYo bizde bi durum olmadı :) yarın 2. Dr kontrolüm var test sonuçlarını götürcem kalp atışı da duyulur belki 6+5 olucak
Gunaydin kizlar.nasilsnz.bende dunden beri hastanede yatiyorum.dun oglen biraz kahwe kirmzi kanamam oldu.hemen acile kostum.testti tahlildi.ultrasndu.cok korktm agladm yine ayni seyler olck dye.cok sukur kalp atislari wardi.kendi iyiydi.biraz dusuk riskim olusmus.13hafta 4gunluk dedi.dunden beri serum igne bide progestan iciyorum.suan kanamam yok.iyiym.ins sagsalm alcaz bebeklermzi kucagmza.nerefoncum korkma telas yapma dcem ama elde dgl.biliyrum ama sakin olmaya calis tatlim.sakin olki bebis rahat olsun
a
Hadi hayırlısı o zaman yarın pıt pıt duyarsın inşallah bebisini yarın muhakkak yaz bizede ne oldu ne bitti diye merak ederim yoksa :))
Duyduk valla çok enteresan bişey :)
Gunaydun ben varim ama yeni uye oldum
Hg kaç aylık senin bebiş :)Gunaydun ben varim ama yeni uye oldum
Yok galiba kızları çok merak ediyorum sen napıyosun ne durumdasın
Iyi diyelim iyi olalim cnim gecen hafta doktora gtdm kalp atisini fln duyduk 8+5haftalik suan ve 1cm i gecmis az birsey ya sen naptn
yawrum nasil siLinyor biLmyrum .s biz iyiyiz cok sukur ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?