Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Tmm tmm kızma :) napıyım ya ama şimdi biraz daha rahatlattın yatıyorum mecbur işte bak canım çekti yemektrn sonra yapıyım :)

Tmm tmm kızma :) napıyım ya ama şimdi biraz daha rahatlattın yatıyorum mecbur işte bak canım çekti yemektrn sonra yapıyım :)

Ohhh afiyet olsun canım hatta esinle güzel de bi flim izleyin baş başa moral olsun senin kadar eşin içinde zor unutma sen iyi olacaksın ki oda iyi olsun.. bu arada bende yapcam mısır tuzlu tuzlu iyi gelir valla ...

Ohhh afiyet olsun canım hatta esinle güzel de bi flim izleyin baş başa moral olsun senin kadar eşin içinde zor unutma sen iyi olacaksın ki oda iyi olsun.. bu arada bende yapcam mısır tuzlu tuzlu iyi gelir valla ...

Aynen öle oda kötü oluyo beni öle görünce inş geçerde mutlu oluruz bu arada bende yaptım bol yağlı ve tuzlu ikimizede afiyet olsun :)

Yo bizde bi durum olmadı :) yarın 2. Dr kontrolüm var test sonuçlarını götürcem kalp atışı da duyulur belki 6+5 olucak
a

Hadi hayırlısı o zaman yarın pıt pıt duyarsın inşallah bebisini yarın muhakkak yaz bizede ne oldu ne bitti diye merak ederim yoksa :))

Canım ya ciktin mi hastaneden merak ettim

iyi geceler az önce acilden geldim ve hafif lekelenme ve kasık ağrım vardı adetimde 10 aralıkta olmam gerekiyodu,beta hcg sonucum 5,3 çıktı dr. kesin bişey demedi pazartesi gel tekrarlayalım kan testini dedi ama aklım karıştı benim sizce nasıldr sonuç?

Iyi diyelim iyi olalim cnim gecen hafta doktora gtdm kalp atisini fln duyduk 8+5haftalik suan ve 1cm i gecmis az birsey ya sen naptn

Ay maşallah ne güzel canım :) benim yine 1 hafta düşük tehlikem oldu kesenin çevresinde kanama oldu çok korktm işte dün gittim geçmiş dedi benmkide 8 haftalık poposu kafası göbek kordonu oluşmuş seninkide öledir ne güzel bi duygu :)

yawrum nasil siLinyor biLmyrum .s biz iyiyiz cok sukur ya sen

msj ların yanında kutucuklar var oraya tıklayıp aşağıdan seçeneklerden siliyorsun tatlım..
bende iyi sayılırım ya haftasonu sınavlarım vardı üşütmüşüm hastayım şuan:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…