Yeni sirin fotograflar yukledik teyzeler :)
Hahaa versinler bebişlerimizi bize 😁 senin yine az kaldı asıl sıcakları ben çekicem 😰 eşime diyorum ki biz iyi ayarlayamadık sıcaklara denk getrdik 😆😆😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş canım ya :) 63 kiloyla kaldım 76 kiloyum şuan allahtan biraz boyluyum da fazla belli olmuyo ama bana batıyo işte :)
Derrinnnn neyapannn sIKILDIM ben yaaa
Kız bugün iftarda bana oldu aynısı elim ayağım boşaldı uyuştu. Kulaklarım uğuldadı falan hemen eşim hastaneye götürdü tansiyon 11/7 çıktı gayet normal dedi. Sıcaklardan olmuş Allahım doğuraydıkda kavuşaydık bebişlerimizeeee 😪😪😪😰😰😰😰
Kizlarr sizi unuttum sanmayin cok ozledim sizleri ama suan cok skntilardayim sezeryan agrm cok var ne oturup ne kalkabiliyorm uykuya hasretim bebis uyuyor ama ben agridan sancidan yatamiyorm psikolojim suan cok bozuk..kizimi emziremiyorm 2gundur goguslerim tikandi pompa zor cekiyor sut icerde birikiyor ve ates yapiyor kollarimin altinA kadar vurdu sancisi sabaha kadar inliyorm cok cnm yaniyor gogus pompasiyla cekip biberonla veriyorm kizceye yoksa ac kalacak yavrum..bugun hastanede ikimznde kontrolu vwrdi bana pansuman yapildi kizcenin boy kilosuna sagligina baktilar ama bana biraz sararmis gibi geliyor..nerefon cum doktoruna cok kizdm direk sezeryana yonlendirmis bi igne olamayan insana direk gel ameliyat edelim demis tabi sonrasini kendi cekmiyor..keyfi kedere sezeryan olma cnm az sabir...sezeryan kotu demiyorm ama dogal yapabilirsen ne mutlu sana bebeginle rahat rahat ilgileneceksn..tabi bi problem olhrsa mutlaka sezeryan ol derim....yildiz betul plojo derrin kizlar iyisinzdir umarim havalr felaket dikkat edin bu arada plojom sezen icinde soylemistir belki dktr suan el ayak hastaligi varmis salgin olarak dktr dediki mumkun oldgu kadar misafirlefin yanina bile cikarma dedi betul iftarda soylenenleri aklnda tut bak banada oyle diyolardi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de çok düzgün besleniyordum normal beslenme alışkanlığım da öyleydi ama dr um hep deli gibi yiyorum sanıyordu:)) erken doğum 36. Haftada ysptım 23 kg almıştım ama 38 beden giyiyordum hamile kıyafeti 10kg doğumla gitti karmım kaldı( o da gidecek diye umuyorum
çok tatlı çıkmış maşallah sezene :)
ah bide bana sor patlıcam hem sıcaktan hem sıkıntıdan vala :) dün eşime diyom doğrsam bir an öncede kurtulsam hayrlısıyşa :) zamanı gelsede sağlıklı olsunda oğlum diyom kessinler biçsinler umurumda değil yeter ki bebeğime kavuşayım gözümün önünde olsun karnımın içinde naptığını nolduğnu göremiyorum korkuyorum diyom da eşimde teselli veriyo geçer sabret az kaldı falan diye :)
ay canım dikkAT et kendine . benimde gözlerim kararıyo başım dönüyo son zamanlarda sıcaktan olsa gerek
Mastit mi olduun? Cok uzuldum..
Duzenli olarak sagman,sicak su kompresi uygulaman duzenli masaj yapman iyi gelecektir canim ve ilik dus ama dus durumu suan nasil bilemedim..
Daha 4 gun sabir canim..Iste bosuna demiyoruz butun hersey herkeste farkli malesef..insallah cabuk toparlanirsin..Kisa sureli sık yuruyus yaparsan iyi gelir..
Salgini duymadim??Su cocuk felci muhabbetini biliyorum sadece..
Asilarimizi yaptirdik teyzesi kocaman olduk 2 ay :))) saka gb valla ilk gunleri dusununce..
Ne kadar oldu bebis?
Benimde az kalmisti ama gobis buara daha cok toparlanmaya basladi :)
Tesekkur ederiizz :)
Sen boyle deyince icimdeyken rahatti diyeceksin derler ya o geldi aklima :))))
Disardaykende derdi baska canim simdide bi derdini anlatabilse keskeler var :)) sen yine de tadini cikar bugunlerininde :)))
Duzenli olarak sagman,sicak su kompresi uygulaman duzenli masaj yapman iyi gelecektir canim ve ilik dus ama dus durumu suan nasil bilemedim..
Daha 4 gun sabir canim..Iste bosuna demiyoruz butun hersey herkeste farkli malesef..insallah cabuk toparlanirsin..Kisa sureli sık yuruyus yaparsan iyi gelir..
Asilarimizi yaptirdik teyzesi kocaman olduk 2 ay :))) saka gb valla ilk gunleri dusununce..
Ne kadar oldu bebis?
Disardaykende derdi baska canim simdide bi derdini anlatabilse keskeler var :)) sen yine de tadini cikar bugunlerininde :)))
Aynen bende burasi cok sicakah bide bana sor patlıcam hem sıcaktan hem sıkıntıdan vala :) dün eşime diyom doğrsam bir an öncede kurtulsam hayrlısıyşa :) zamanı gelsede sağlıklı olsunda oğlum diyom kessinler biçsinler umurumda değil yeter ki bebeğime kavuşayım gözümün önünde olsun karnımın içinde naptığını nolduğnu göremiyorum korkuyorum diyom da eşimde teselli veriyo geçer sabret az kaldı falan diye :)
Kizlarr sizi unuttum sanmayin cok ozledim sizleri ama suan cok skntilardayim sezeryan agrm cok var ne oturup ne kalkabiliyorm uykuya hasretim bebis uyuyor ama ben agridan sancidan yatamiyorm psikolojim suan cok bozuk..kizimi emziremiyorm 2gundur goguslerim tikandi pompa zor cekiyor sut icerde birikiyor ve ates yapiyor kollarimin altinA kadar vurdu sancisi sabaha kadar inliyorm cok cnm yaniyor gogus pompasiyla cekip biberonla veriyorm kizceye yoksa ac kalacak yavrum..bugun hastanede ikimznde kontrolu vwrdi bana pansuman yapildi kizcenin boy kilosuna sagligina baktilar ama bana biraz sararmis gibi geliyor..nerefon cum doktoruna cok kizdm direk sezeryana yonlendirmis bi igne olamayan insana direk gel ameliyat edelim demis tabi sonrasini kendi cekmiyor..keyfi kedere sezeryan olma cnm az sabir...sezeryan kotu demiyorm ama dogal yapabilirsen ne mutlu sana bebeginle rahat rahat ilgileneceksn..tabi bi problem olhrsa mutlaka sezeryan ol derim....yildiz betul plojo derrin kizlar iyisinzdir umarim havalr felaket dikkat edin bu arada plojom sezen icinde soylemistir belki dktr suan el ayak hastaligi varmis salgin olarak dktr dediki mumkun oldgu kadar misafirlefin yanina bile cikarma dedi betul iftarda soylenenleri aklnda tut bak banada oyle diyolardi :)
Massallah cnm allah nazarlardan saklasin bizde bi okadar olsak sen dikkat et toplum icine sokma pek kizi carsida falan kimsenin dokunmasina izin verme ozellikle yuzune kimse dokunmasin dedi hatta 37+1de dogdu ya odasini bile oturma odasndan farkli bi ortama yap dedi..demekki ciddi bi rahatsizlk aman dikkat..benim kizimin kilosuna takmis durumda etraf bide demezlermi karninda cocuga kilo aldiramadin biri diyor biberonla mama ver toparlasin abisi gibi zayif olmasin(Mirac en son 102cm 16kiloydu orta persentil ) biri diyor cok zayif biri diyor sen son adet tarihini yanlis hatirliyosun gununu unutmusun erken gelmedi bebek sanki benden daha iyi bilecekler sacmaliga bakarmisn yok nebicim isim koymusuz sanane kardesim begenmis koymusuz herkes hoca basimda bide bu halimle o laflari cekiyorm...evet cnm mastit oldm felaketim cnm gobegin eski haline donmesi tamamen toparlanmasi tam 2sene aliyor yavas yavas ilerliyor 2sene sonra tamamen sikilasmis oluyosn
Canım bebiş 3130 kg doğdu ama hastane çıkışı 2740 pzt aldık kuvezden
Baslamislar hemencik :) o kadar normal geliyor ki artik bunlari duymak..
Hiiiic takilma hatta icinden geleni soyle ki bir daha soyleyemesinler bisy..
Dun annemin komsusuna soyledim konu farkli gerci haddimide astim biliyorum ama gerekiyordu..
Daha once uyarmama ragmen Sezen'i cok sert sevdi,sonra uyarmama ragmen esimin yanindada yapti ustelik sacma sapan tutarak ayaklarindan ters cevirdi firladim.. dunde anneme gelince Saadet teyze cocugu sert sevme lutfen uyardigim halde ozellikle yaptin dedim olsun dedi olmasin dedim kiymetli benim ki buldumcuk oldum ben aman canim sizinkiler sadrazamin sol ......... dustuler dedi!!!!
Haddimi astim biliyorum ama evet tamda oyle sadrazamin sol ...... dustu dedim...
Yeniymissiniz gobisten bahsedince merak etmistim..Benim ki 2 aylik oldu yavas yavas daha da toparlandi ancak :)
Dogum kilosunu yakalar canim normal dusuk cikmasi..Beslendikce toparlanir benimki 2640 dogmuastu..
Saglikli olsunlarda,umarim ciddi birsey yoktue..
Aynen bende burasi cok sicakkilimanin onunden kalkasim yok...birde yarin yine misafirim var kayinvaldemler 3 eltim..gorumcemler hesapla artik ...inslah cabuk gecer bu 2 ay sagsalim aliriz bebislerimizi bizde bizim gibi bekleyenlerde :)
Canim cok uzuldum ..inslah hersey cok guzel olur sans iste bazilari cok cabuk atlatiyor bugunlerikim yaninda kaliyor suan ...uzulme bugunlerde gecer anarsin boyle olmustu diye :) kendinede bebislerine de iyi bak canim...burasi cok sicak 52 kadar cikiyor sicaklik birde yarin misafirim var sayilari cok saolsun esim illa cagiralim dedi hadi cagir dedim :)
orası öle canım benim eşim zayf benle dalga geçiyo beni geçtn diye :))Oo taktığım kiloya bak gayet normal ben 90 falansın sandm ne olacak canım millet nasıl şişiyo kilo alıyo seninki orantılı boyunla :)
bende öyleym canım allah yardımcmız olsunSıcaklara hiç gelemiyorum yaaaa 😰😪😔
orası öle canım benim eşim zayf benle dalga geçiyo beni geçtn diye :))
Walla biraz cabuk ayaklandim nazara geldim sanirim yemegimi kv elti getiriyor anneme gelme dedim tasinma telasinda ev yaptrdi bide calisiyo hastanede annem bekledi zaten anneme gezmeye gittm kaldm sabahi suyum geldi 2.gunu miracada bebegede ben baktm ertesi gun kvdeme dedim cocugu al diye simdi ilgileniyor biraz once utu yapti oglunnkileri camasirlarimi katlamis sagolsn..yildizim agri sanci demiyorm yapabildigm kadar bisiler yaomaya calisiyorm napim..gecede esim sagolsn yardmci yatip kalkarken cok zorlaniyorm
Ne kadar oldu bebis?
Aynen bende burasi cok sicakkilimanin onunden kalkasim yok...birde yarin yine misafirim var kayinvaldemler 3 eltim..gorumcemler hesapla artik ...inslah cabuk gecer bu 2 ay sagsalim aliriz bebislerimizi bizde bizim gibi bekleyenlerde :)
Canim cok uzuldum ..inslah hersey cok guzel olur sans iste bazilari cok cabuk atlatiyor bugunlerikim yaninda kaliyor suan ...uzulme bugunlerde gecer anarsin boyle olmustu diye :) kendinede bebislerine de iyi bak canim...burasi cok sicak 52 kadar cikiyor sicaklik birde yarin misafirim var sayilari cok saolsun esim illa cagiralim dedi hadi cagir dedim :)
:) hıı boşver geçsin sende ona kilo aldır benimki bildiğin kilolu yani o yüzden bişey diyemiyo kendi gibi oluyım istiyo hatta ama çok beklerler hele bi doğuralım benim kilo verme yöntemlerim var bi ara aşırı kiloluydm sonra 51 e düştm brnim taktikleri uygularız sıkıntı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?