benim ki zayf ya batıyom gözüne bende diyom senin bebişini taşıyom da ondan böleyim bi doğurayım da sen ondan sonra gör beni diyom:) neymiş kız o taktikler bizede anlat ben çabuk alırım zor veririm kiloyu :)
O kadin cok dengesizmis gercktn aman diyim cocugu yaninda birakipta mutfaga fln gitme 2aylik kucucuk bi kiz o ya narin kemikleri daha guclenmemis nedemek cevirmek allah korusn kalcasina bisi olur ayagina omuzuna bisi olur sen yine iyi demissin ben daha fena derdm..ama sadrazam isi komikmis :) bence o tepkiyi vercgni biliyomus senin olafi hazirlamis :)) 9 ay sikintisini cekiyorz buldumcuk olcaz tabi tirnagi kirilsa icimiz oarcalaniyor 4gundur miracla eskisi gibi ilgilenemiyorm diye icim yaniyor evlat onlar..bu arada benim kizcede senin kizce gibi minikti simdi dahada minik olmus :)) 2700e dusmus 2cm uzamis :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
orasıda öle canım da insan böle olunca başka düşünüyo doğunca tabi dertler daha da değişiyo :)
Kızlarrr napıyosunuz sesiniz çıkmıyo doğurdunuzmu yoksa :)
Benimkide ayibogan :)) kiz ben hamile kaldim adam xl oldu :)) bu arada:) hıı boşver geçsin sende ona kilo aldır benimki bildiğin kilolu yani o yüzden bişey diyemiyo kendi gibi oluyım istiyo hatta ama çok beklerler hele bi doğuralım benim kilo verme yöntemlerim var bi ara aşırı kiloluydm sonra 51 e düştm brnim taktikleri uygularız sıkıntı yok :)
Temizlik yapıcam hiç gözüm kesmiyo. İftardan sonra mı yapsam diye düşünüyorum. 😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Temizlik yapıcam hiç gözüm kesmiyo. İftardan sonra mı yapsam diye düşünüyorum. 😣
Benimkide ayibogan :)) kiz ben hamile kaldim adam xl oldu :)) bu arada
Doguma girerkn 59
Eve geldim 54
Simdi tartildm 53
Baslangic kilom 52 ilk 5ay 6kilo verdim 46ya dustm sonra toparladim :))
Serinde yap :)
Hım sıcakta yapılmıyoki ama iftardan sonrada ağırlaşıyo iyice insan zor oluyo ağırdan başla bence :) bende başlayalı bir saat oldu kaç kere oturdm yorulup :)
Kızlarrr napıyosunuz sesiniz çıkmıyo doğurdunuzmu yoksa :)
Ben oruçluyum ya zorlamak istemiyorum kendimi pek. Olmadı yavaştan başlarım. Kötü olursam iftardan sonraya bırakırım.
Benimkide ayibogan :)) kiz ben hamile kaldim adam xl oldu :)) bu arada
Doguma girerkn 59
Eve geldim 54
Simdi tartildm 53
Baslangic kilom 52 ilk 5ay 6kilo verdim 46ya dustm sonra toparladim :))
Serinde yap :)
Kesinlikle baslama..
Susuz vucudunun bir de terlemesine izin verme canim..Daha cok sivi kaybi,gereksiz
Ben oruçluyum ya zorlamak istemiyorum kendimi pek. Olmadı yavaştan başlarım. Kötü olursam iftardan sonraya bırakırım.
Ben 9 dogurdm :))))
Hazir Sezen keyifli babasiyla vakit geciriyor diye utu yapayim dedim bitirdim neyse ki :)))
Utuyle ayni hizda buharlasiyorduk :)))))
Sen nasilsin?
Canım nie oruç tutuyosun bebeğin artık senden besleniyo yazık aç kalır kışın kısa günlerde borç olarak tutardın
Geçen başka bi doktorla görüştüm. Oda oruç tutmanın bebeğe bi zararı yok dedi canm. Valla kafam karıştı 😔
Yani bilmiyorm sen bilirsin yinede ama tutmasan daha iyi beslenmeyi geçtim susuz kalıyo vücudun sıvısı falan azalır zaten hamilelere oruç farz değilki borcumuz oluyo onuda tutarız kısa günlerde inş
Tabi ki farz değil ama bende bi sıkıntım olmadığı sürece tutmak istiyorum borç olarakda kalsa sonradan tutmakda kolay değil. Kendimi zorlamadan tutabildiğim kadar tutucam inş. Bi arkadaş geçen sene son gününe kadar tuttu orucunu çok şükürde bi sıkıntı olmadı. Allah oruçtan sebep bebeğe bi sıkıntı vermez diye düşünüyorum ben. Ev işleride kalsın çok sıkıntı etmiyorum iftardan sonra yapıyorum genelde. 👍yatabildiğim kadar yatıyorum 2ye kadar 😁 kalkınca anca namaz hatim okuyorum falan derken hooopp iftar vakti 😍
Hic odem yoktu valla zaten 3kilo bebegi cik suyu falndi derken gitti ama o su nasil sakir sakir akiyo doguma gidrrkn karnim hic yoktu evde annemin odasinda banyoda wcde hastnede doguma girerken bile su geliyodu doktrn odasina girdm pacamdan sular akiyodu :))Benimkide aynı o bedende işte :) ayy maşallah kız iyi kilo verdin ödeminmi vardı yoksa kilo gidiyomu :)
Aslinda basta 46ya kadar dustum ya oyuzden aldigim kilo verdigmle tamamlandi normalde 13kilo almis oluyorm :))Maşallah canm yaaa kilolar gitmiş hemen. Az kilo almanın faydaları ☺️
Tabi ki farz değil ama bende bi sıkıntım olmadığı sürece tutmak istiyorum borç olarakda kalsa sonradan tutmakda kolay değil. Kendimi zorlamadan tutabildiğim kadar tutucam inş. Bi arkadaş geçen sene son gününe kadar tuttu orucunu çok şükürde bi sıkıntı olmadı. Allah oruçtan sebep bebeğe bi sıkıntı vermez diye düşünüyorum ben. Ev işleride kalsın çok sıkıntı etmiyorum iftardan sonra yapıyorum genelde. 👍yatabildiğim kadar yatıyorum 2ye kadar 😁 kalkınca anca namaz hatim okuyorum falan derken hooopp iftar vakti 😍
Ben 9 dogurdm :))))
Hazir Sezen keyifli babasiyla vakit geciriyor diye utu yapayim dedim bitirdim neyse ki :)))
Utuyle ayni hizda buharlasiyorduk :)))))
Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?