Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

:) aman bi doğuraydık eski halimize dönseydik o günlerin hayaliyle yaşıyorm bakma sen ona ben seni zayıflatırım porsiyonunu küçülteceksin yani miğdeni gece kalktığında su içeceksin sabah aç karnına su içeceksin ekmek bir dilim sık sık yiyecen ama çok az yiyecen bunlsr kaba formül bi doğuralım bırdan zayıflarızda biz merak etme :) ha bak hamileliktede fazla almayım diyosan dediğimi yap gece her kalktığınds su iç sabah bişey yemeden bi kaç bardak su iç öle ye başta zor olurda sonrada bunları yapmadan duramazsın sağlıklı kilo vermenin baş kuralı :)

Annemin cok uzun senelerdir komsusu yoksa farkli olurduda..neyse:)
Zaten olaydan sonra cok duramadi.
Masallah kizceye,yakalar dogum kilosunu hemencik..

orasıda öle canım da insan böle olunca başka düşünüyo doğunca tabi dertler daha da değişiyo :)

Aynen oyle :)
Insanogluyuz..
Eve gelince amaan su yataktan bi firlayarak kalkabileyimde diyordum simdi bambaska :)
Elinde degil insanin..

Benimkide ayibogan :)) kiz ben hamile kaldim adam xl oldu :)) bu arada
Doguma girerkn 59
Eve geldim 54
Simdi tartildm 53
Baslangic kilom 52 ilk 5ay 6kilo verdim 46ya dustm sonra toparladim :))
Temizlik yapıcam hiç gözüm kesmiyo. İftardan sonra mı yapsam diye düşünüyorum. 😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Serinde yap :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Temizlik yapıcam hiç gözüm kesmiyo. İftardan sonra mı yapsam diye düşünüyorum. 😣

Hım sıcakta yapılmıyoki ama iftardan sonrada ağırlaşıyo iyice insan zor oluyo ağırdan başla bence :) bende başlayalı bir saat oldu kaç kere oturdm yorulup :)

Benimkide aynı o bedende işte :) ayy maşallah kız iyi kilo verdin ödeminmi vardı yoksa kilo gidiyomu :)

Hım sıcakta yapılmıyoki ama iftardan sonrada ağırlaşıyo iyice insan zor oluyo ağırdan başla bence :) bende başlayalı bir saat oldu kaç kere oturdm yorulup :)

Ben oruçluyum ya zorlamak istemiyorum kendimi pek. Olmadı yavaştan başlarım. Kötü olursam iftardan sonraya bırakırım.

Kızlarrr napıyosunuz sesiniz çıkmıyo doğurdunuzmu yoksa :)

Ben 9 dogurdm :))))
Hazir Sezen keyifli babasiyla vakit geciriyor diye utu yapayim dedim bitirdim neyse ki :)))
Utuyle ayni hizda buharlasiyorduk :)))))

Sen nasilsin?

Ben oruçluyum ya zorlamak istemiyorum kendimi pek. Olmadı yavaştan başlarım. Kötü olursam iftardan sonraya bırakırım.

Kesinlikle baslama..
Susuz vucudunun bir de terlemesine izin verme canim..Daha cok sivi kaybi,gereksiz

Son düzenleme:

Maşallah canm yaaa kilolar gitmiş hemen. Az kilo almanın faydaları ☺️

Kesinlikle baslama..
Susuz vucudunun bir de terlemesine izin verme canim..Daha cok sivi kaybi,gereksiz

Öyle yapıyım doğru söylüyosun. Şimdi çamaşırları yıkayıp assam yeter. Akşamada kurur katlar yerleştiririm. Temizliğimi yaparım iftardan sonra rahat rahat. Ooohhh miiisss ☺️

Canım nie oruç tutuyosun bebeğin artık senden besleniyo yazık aç kalır kışın kısa günlerde borç olarak tutardın

Hazir Sezen keyifli babasiyla vakit geciriyor diye utu yapayim dedim bitirdim neyse ki :)))

Sen nasilsin?

Ohhh ne güzel doğurdun rahatladn sen maşallah baba kız eğlensin sen işlerini toparla artık böle iş düzeni :) ay sıcaktada iyi yapmışsın valla ütü çekilmiyo hiç :)

Canım nie oruç tutuyosun bebeğin artık senden besleniyo yazık aç kalır kışın kısa günlerde borç olarak tutardın

Geçen başka bi doktorla görüştüm. Oda oruç tutmanın bebeğe bi zararı yok dedi canm. Valla kafam karıştı 😔

Geçen başka bi doktorla görüştüm. Oda oruç tutmanın bebeğe bi zararı yok dedi canm. Valla kafam karıştı 😔

Yani bilmiyorm sen bilirsin yinede ama tutmasan daha iyi beslenmeyi geçtim susuz kalıyo vücudun sıvısı falan azalır zaten hamilelere oruç farz değilki borcumuz oluyo onuda tutarız kısa günlerde inş

Yani bilmiyorm sen bilirsin yinede ama tutmasan daha iyi beslenmeyi geçtim susuz kalıyo vücudun sıvısı falan azalır zaten hamilelere oruç farz değilki borcumuz oluyo onuda tutarız kısa günlerde inş

Tabi ki farz değil ama bende bi sıkıntım olmadığı sürece tutmak istiyorum borç olarakda kalsa sonradan tutmakda kolay değil. Kendimi zorlamadan tutabildiğim kadar tutucam inş. Bi arkadaş geçen sene son gününe kadar tuttu orucunu çok şükürde bi sıkıntı olmadı. Allah oruçtan sebep bebeğe bi sıkıntı vermez diye düşünüyorum ben. Ev işleride kalsın çok sıkıntı etmiyorum iftardan sonra yapıyorum genelde. 👍yatabildiğim kadar yatıyorum 2ye kadar 😁 kalkınca anca namaz hatim okuyorum falan derken hooopp iftar vakti 😍

Hm anladm canım zorlanmıyosan tut ozaman sahurda falan bol sıvı al aman ev işi yap hep aynı bıktım ben boşver dinlenerek yap ay düzenimiz aynıymış bende o saatlerde ancak kalkıyorm öle ysptığın iyi vakit çabuk geçer :)

Benimkide aynı o bedende işte :) ayy maşallah kız iyi kilo verdin ödeminmi vardı yoksa kilo gidiyomu :)
Hic odem yoktu valla zaten 3kilo bebegi cik suyu falndi derken gitti ama o su nasil sakir sakir akiyo doguma gidrrkn karnim hic yoktu evde annemin odasinda banyoda wcde hastnede doguma girerken bile su geliyodu doktrn odasina girdm pacamdan sular akiyodu :))
Maşallah canm yaaa kilolar gitmiş hemen. Az kilo almanın faydaları ☺️

Aslinda basta 46ya kadar dustum ya oyuzden aldigim kilo verdigmle tamamlandi normalde 13kilo almis oluyorm :))

Betulcm allah kabul etsin keske zorlamasan kendini rabbim senide bebegide besler ama sen yinede onlemini al ozellikle su icin

Sen nasilsin?

Dunyada en cok nefret ettigim sey camasir yikama asma kurulama katlama utuleme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…