- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Hm anladm canım zorlanmıyosan tut ozaman sahurda falan bol sıvı al aman ev işi yap hep aynı bıktım ben boşver dinlenerek yap ay düzenimiz aynıymış bende o saatlerde ancak kalkıyorm öle ysptığın iyi vakit çabuk geçer :)
Hic odem yoktu valla zaten 3kilo bebegi cik suyu falndi derken gitti ama o su nasil sakir sakir akiyo doguma gidrrkn karnim hic yoktu evde annemin odasinda banyoda wcde hastnede doguma girerken bile su geliyodu doktrn odasina girdm pacamdan sular akiyodu :))
Aslinda basta 46ya kadar dustum ya oyuzden aldigim kilo verdigmle tamamlandi normalde 13kilo almis oluyorm :))
Betulcm allah kabul etsin keske zorlamasan kendini rabbim senide bebegide besler ama sen yinede onlemini al ozellikle su icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic odem yoktu valla zaten 3kilo bebegi cik suyu falndi derken gitti ama o su nasil sakir sakir akiyo doguma gidrrkn karnim hic yoktu evde annemin odasinda banyoda wcde hastnede doguma girerken bile su geliyodu doktrn odasina girdm pacamdan sular akiyodu :))
Aslinda basta 46ya kadar dustum ya oyuzden aldigim kilo verdigmle tamamlandi normalde 13kilo almis oluyorm :))
Betulcm allah kabul etsin keske zorlamasan kendini rabbim senide bebegide besler ama sen yinede onlemini al ozellikle su icin
İftarla sahur arası en az 2 litre su içiyorum. Su çok içiyorum. Çaya aşık biriydim kendi kendime çay demlerdim şimdi çay görmek bile istemiyorum 😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oo iyi güzel su içiyosun o gün boyu idare eder seni ay sendedemi öle oldu son aylarda oldu bendede normalde sürekli çay içerdim şimdi dediğin gibi hiç istemiyorm demek bu aylarda olan bi durum
Ben sıcakların etkisinden olduğunu düşünüyorum. Zaten son aylarda ter içinde kalıyoruz bide sıcak çay tam komalık yani 😣 daha çok soğuk şeyler istiyo canm. Dondurmayı normaldede yaz kış tüketir çok severdim. Şimdide çok yiyorum yaaaa. 😁
Valla ben sıcaktada içerdim sıkıntı olmazdı ama içimiz yanıyo haliyle bebeğin sıcağıda bizi etkiliyo içime buz atasm geliyo :) dondurma ye bişey olmaz aksine serinlik veriyo
Çok tüketiyorum zaten. Bazıları gebelikte dondurma çok kilo yapıyo diyo ama yapsa bana yapardı hala 8 kilom var. Yediğim dondurmanın haddi hesabı yok kutuyu önüme alıp yiyorum. 😁
:) dondurma normaldede kalorisi yüksek ama sana yaramıyo kilo olarak demekki alırsak alalm napalm şu sıkıntılı günler başka geçmiyo soğuk şeylerde olmasa çatlarız heralde :)
:) aman bi doğuraydık eski halimize dönseydik o günlerin hayaliyle yaşıyorm bakma sen ona ben seni zayıflatırım porsiyonunu küçülteceksin yani miğdeni gece kalktığında su içeceksin sabah aç karnına su içeceksin ekmek bir dilim sık sık yiyecen ama çok az yiyecen bunlsr kaba formül bi doğuralım bırdan zayıflarızda biz merak etme :) ha bak hamileliktede fazla almayım diyosan dediğimi yap gece her kalktığınds su iç sabah bişey yemeden bi kaç bardak su iç öle ye başta zor olurda sonrada bunları yapmadan duramazsın sağlıklı kilo vermenin baş kuralı :)
Ayy ciddimisin sevindim buna bende sıkıntı yapıyorm ödemim yok bu kilolar kalacak bende diye :) vay su okadar çokmu akıyo öle şimdi ben ne yapacam önce sancı sonra sumu geliyo yoksa sancı herkeste olmuyo direk sumu geliyo bide su gelince hemen hastaneye gidiyimmi yoksa bi duş falan alıp gitsem zaman kaybımı olur kafamda deli sorular :)
Annemin cok uzun senelerdir komsusu yoksa farkli olurduda..neyse:)
Zaten olaydan sonra cok duramadi.
Masallah kizceye,yakalar dogum kilosunu hemencik..
Aynen oyle :)
Insanogluyuz..
Eve gelince amaan su yataktan bi firlayarak kalkabileyimde diyordum simdi bambaska :)
Elinde degil insanin..
oh canım suya bayılıyorum zaten başucumdan su eksik olmaz gece bile kalkar su içerim :)
Herkeste farkli ben gece 12-1 arasi annemle muhabbet ediyoduk balkon sefasi yapiyoduk serin serin annem dediki karnin cok asagi dustu bende hep oyle diyolar ama dogurmuyorm inanmiyorm artk dedim wcye gittim karnimda bi agri neyse yattim annemin yatakodasinda miracla beraber gece ara ara uyandim karnim sekil sekil yumusamis arada karnim agriyo ama okadar tatli bi uykuki anlatamam hamileligm boyunca ilk defa oyle rahat guzel uyudum neyse baktm benim yegenler uyanmis saat 8i 5geciyor miracta basladi gitcm demeye kalktim sut isittim wcye girdm sen yat benle gitme dedim ananen uyuyor neyse yine uykuya daldim mirac kacmis annemin yanina saat 8 35ic camasirima bisi geldi ilk akinti sandim sonra daha bi siddetlendi aa cisimi kaciriyorm dedim firladim yataktan ayaga kalkip pijamami indirdim cis degil su :)) bende bi ciglik anne kos annemde bi telas suyummu geliyo bak dedim evet dedi hazirlanalim hertaraf islandi wcye gittim yine annem dusu ayarladi dus aldm esimi aradim acmadi dedim bu uyuyakaldi kvdemi aradim anne benim suyum geldi ahseni uyandir diye kadin suratima kapatti tlfnu :)) anne suratima kapattn diyorm hastanede ne bileyim yataktan asagiya pijamalarla inmisim ben telase yaptim diyor :) esimi aradim diyorm kapinin arkasinda valiz al gel diyoki napcaz biz hastanede ee dedim doguruyorm yok diyo yalancidir o yalanci sancilara okadar alismiski artik adam :)) ama zamani var dun dktr oyle dedi diyor uyku sersemligiyle neyse geldi arabaya bindim tabi sancilarmda basladi suyla birlikte sen diyo niye ambulans cagirmadin cocuga bisi olsaydi sana bisi olsaydi annemlerle bizim ev 15dk hastaneyle annemin evi 3dk suruyor yurume bile gidilir yani :)) benimki oyle diyor ama bigun onceside dktrdan sira aldik ya erken diye dogurcagima pek inanmiyor neyse dktrn odasina ilerliyorz sirada parmagimi okutuyorm ama pacamdan asagi sular akiyo ayakta duramiyorm sancim var deri koltuga oturuyorm bi kalkiyorm sirilsiklam bi baktm dktrn yanindaki ebe abla orta yastan biraz daha ilerde miractaykende o vardi hemen dediki noldu seher hanim abla dedim sancim var suyum grldi hemen iceri girdk serdar bey suyum geldi sancim var dedim adam beni gorunce sokk suratima baka kaldi dun nst cok iyi daha brkler diyodu :)) neyse ciktik o malum catiya sonrasindada usgye pesine yatis verildi benim koca ozaman inandi aaa ben valizi alayim arabadan dedi gayet sakin islemler yapildi kan alindi onluk falan bekle bekle saat 12yi þgeciyodu sondayi taktilar asansor karsida benim kocada bacak bacak ustune atmis gule gule hatun diyo oturdugu yerden eltim annem gorumcem basima geldi hemen el sallastik valla kocamda utandi galiba oda geldi zaten dktrmla hasta bakicim indirdi megerse dktrm direk ameliyathaneye gidrmis hastasiyla bir inmezmis hic asagida soylediler akrabasimisn falan seni indirdi oo sanslisin..devami sonra bu arada ben cikinca esim nerdeydi geldimi ilgilendimi noldu hic hatirlamiyorm dirrk cok zor gecti diye bagirmisim boyna sonrasinda kizimi falan sevdim iste..diyormki sen benle hic ilgilenmedin inan seher diyor ilk basta cok korktum sonrasinda soka girdm oructa var bi sakinlik coktu ustume gunumz var diye halen daha inanamiyorm..oyle iste cok konustm
Hah tmm ozaman sıkıntı yok :)
Oh şükür anlattın fırsat bulup çok merak ediyodum ya ben senin doğum hikayeni valla yaşadım o heyecanı bide tam herkesin uyku sersemi oldığu zamana dek gelmiş ondan kimse aşırı tepki verememiştir eşin başta olmak üzere şok yaşamıştır ay o an çok gariptir bide sıyun çok gelmiş sende şok olmuşsundur :) yinede şükür bi aksilik olmamış herşey güzel ilerlemiş ay darısı bana olsun bende senin gibi umudu kestim artık karnımda inmedi daha zaten benim doktorda sezeryancı çarşamba gelde bakalm dedi napacaksam
Hayirlisi olsn cnm cabuk atlatirsn insallah buyuk ihtimalhaftaya pzrtsiye kadar bebin kucaginda olur gun verir sana...herkes demen gibi sok oldu valla
Ay ölemi dersin napacağımı bilmiyormki işte doktora kalsa cuma alır beni sezeryana normali sen yapamazsın diyo ama sezeryandanda ben korktm bünyem aşırı zayıf bi gripte bile günlerce tek başıma kalkamıyorm bünyem çöküyo düşün yani sezeryanda ne olur kim bilir
Inan gunlrdir anca dun gece dortte cocugu doyurp yattim sabah kalktm tekrar doyirdm oglene kadar uyumusum okdar rahat kalktimki ama simdide kalktgmdan beri ayaktayim kocam trmizlik yapti ben tek bebekle kendimle ilgileniyorm ama suan cok agrim var ayakta kalmaktan kolay bisi degil grcktn ama belki sen kolay atlatirsn oyle dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?