kızlar yarn özele dr gdicem bana daha detaylı bilgı versin bebismle ilgili diye inş iyi haberlerle dönerim geçenki doğum evinde söylenenler beni çok korkutmuştu umarm yarn öyle olmaz bna dua edin .
Ohhh ne güzel doğurdun rahatladn sen maşallah baba kız eğlensin sen işlerini toparla artık böle iş düzeni :) ay sıcaktada iyi yapmışsın valla ütü çekilmiyo hiç :)
Dunyada en cok nefret ettigim sey camasir yikama asma kurulama katlama utuleme :))
kızlar yarn özele dr gdicem bana daha detaylı bilgı versin bebismle ilgili diye inş iyi haberlerle dönerim geçenki doğum evinde söylenenler beni çok korkutmuştu umarm yarn öyle olmaz bna dua edin .
Kızlar biliyomusunuz geçen sene bu gün ilk bebeğimi kaybetmiştim kanamam olmuştu sonra bir buçuk ay karnımda kalmıştı hergün ondan akan kanı görürdüm çok kötü tükenmiş bitmiş haldeydm ama şimdi ne haldeym bebeğimi bekliyorm heyecanla rabbim ne kadsr büyük ozmanslar alınmasını bekliyodm şimdi bebeğimin doğmasını bekliyorm çok şükür Allahıma bu günleride gördm onca sıkıntı acıdan sonra
Nasilsiniz arkdslar.....ben cok yorgunum dun cocuklar haric 15 kisilik misafiri. Vardi cok sukur gecti..inslah sizde iyisinizdir
kızlar dr dan geldim herşey normalmiş suyumuz falanda normal bebişimde gayet iyiymiş allaha şükür :) ağrılarımnda olması normalmiş başka dr un dediklerini onada dedim onu demesi doğru değil dedi doğuma kadar istediği gibi dönebilir önemli olan doğuma yakın nasıl durduğu dedi erken doğum diye bişey de gözükmediğini söyledi inş hepde böle gider bebeğimin durumu :)
Aaayy çok sevindim canm. Maşallah hem bebişe hem sana. Sonuna kadar sağlık sıhhat versin Rabbim ☺️ her doktorda böyle iyi olup ilgilenmiyo işte bazıları korkutuyo oyüzden tek doktorla kalmamak lazım. Farklı bi doktra giderek çok iyi yapmışsın canm 👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasilsiniz arkdslar.....ben cok yorgunum dun cocuklar haric 15 kisilik misafiri. Vardi cok sukur gecti..inslah sizde iyisinizdir
kızlar dr dan geldim herşey normalmiş suyumuz falanda normal bebişimde gayet iyiymiş allaha şükür :) ağrılarımnda olması normalmiş başka dr un dediklerini onada dedim onu demesi doğru değil dedi doğuma kadar istediği gibi dönebilir önemli olan doğuma yakın nasıl durduğu dedi erken doğum diye bişey de gözükmediğini söyledi inş hepde böle gider bebeğimin durumu :)
Canimmm Rabbim birdaha o aci gunlari yasatmasin....bunlari dusunme artik cok sukur suan hersey yolunda insalh heo boyle gider..kac haftan kaldi :)))Kızlar biliyomusunuz geçen sene bu gün ilk bebeğimi kaybetmiştim kanamam olmuştu sonra bir buçuk ay karnımda kalmıştı hergün ondan akan kanı görürdüm çok kötü tükenmiş bitmiş haldeydm ama şimdi ne haldeym bebeğimi bekliyorm heyecanla rabbim ne kadsr büyük ozmanslar alınmasını bekliyodm şimdi bebeğimin doğmasını bekliyorm çok şükür Allahıma bu günleride gördm onca sıkıntı acıdan sonra
Dinlenmek ne mumkun :) temizlik yaptim habire bugunBugün dinlen canm bol bol. Bizimde sularımız kesilmiş sinir oldum sabahtan beri gelmedi 😔😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Off off :)
Neyse ki atlatmissin ama insallah bugun bol bol dinleniyorsundur..
Nerdeee canim bugun temizlik yaptim anca bitti ki bende bittim balkona kadar yemek tatli goturmusler cocuklar :)
Cok sevindim canim :)
Hadi gozunaydin..rahatlamissindir azcik :)
Bana da her zaman son 2 hafta belli olur demisti Senol bey..Adamin bos islerle alakasi yok iste laf olsun diye konusmuyor..
Tlden girincee arada deli ediyor bu sitecik beni :))) tekrrar yazayim ..
Derinn gozlerin aydin canim inslah hep guzel haberler aliriz :) banada donmemis dedi inslah doner
Polovic valla cnm balkona bile cocuklar tatli dokmus hesap et arrik :)))
Off off :)
Neyse ki atlatmissin ama insallah bugun bol bol dinleniyorsundur..
Cok sevindim canim :)
Hadi gozunaydin..rahatlamissindir azcik :)
Bana da her zaman son 2 hafta belli olur demisti Senol bey..Adamin bos islerle alakasi yok iste laf olsun diye konusmuyor..
saol canım inş hep böle gider hepimz içnde sonumz iyi olur inş hayrlısyla bebişlermize de bi kavuşsakta rahatlasak :) sende çok yorma kendini temizlikle :)Tlden girincee arada deli ediyor bu sitecik beni :))) tekrrar yazayim ..
Derinn gozlerin aydin canim inslah hep guzel haberler aliriz :) banada donmemis dedi inslah doner
Polovic valla cnm balkona bile cocuklar tatli dokmus hesap et arrik :)))
Bu konuyu sende dogurunca bidaha konusalim canim :)))
Karnindayken 1 dert cikinca 1000 oluyor :))
Bosuna demiyorlarmis..Ama tabii gormeden merak etmek baska hamileykende..Az kaldi az :)
Bende okudukca ne cok beklemisim diyorum kizce benim dogum 39+5 te oldu,acele etme bosver..
Utuyu cok severim aslinda ama boyle zaman kisitli olunca e bide sicak kotu :)
Ben cok severim aslinda utu :))) ama keyifli degil zaman kisitli olunca cekilmiyor bir de birikmisse pes..
Hikayende cok guzelmis erkekler degisik oluyor :)
Benimkide ameliyathanenin koridorunda herkes oturuyormus o ameliyathanenin kapisinda dibinde aglamis hep,bebek cikinca videosu var ozellikle ben istemistim cok gormek istiyorum tepkisini diye hem guluyor hem agliyor :) hep beni sormus,doktor cikmis durumu anlatiyormus benimki kesip kesip o ne zaman cikacak diyormus :)))))
Dogumda orda olanlar hala gulerler :))
Guzel seyler be :))
Guzel hayirli haberlerle dön insallah canm..
Merak ediyorum..
Kizcee gozlerim dolu dolu okudum..
Kiyamam..
Rabbim minisinle unuttursun her sıkıntını,saglikla kavusun insallah,hic mahrum etmesin rabbim birbirinizden
Tunaydinnn :))))) ben kendi adima cok iyiyim ...sen neler yapiyorsun sezen hanim nasil :)Gunaydiin matruskalarr
Iyidir herkes insallah..
Kizceler sizden dua bekliyorm mastit olmustum ya g.cerraha muayne oldm dun igne ve ilac tedavisi verdi usg sirasi verdi yarindan sonra tekrar kontrol vat eger iyilesmezse iltihap ya sut bezlerini alicakmis yada ordaki iltihapli kitleyi alcakmis ameliyatla..ve ben bunu kaldirabilrmiyim bilmiyorm ve bebegi emzirememk cok koyacak bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninki senin derdine dusmus brnimki kendi halinde ilk dogumda elleri ayaklari titriyodu simdi alisti heralde sabah yine sordm askisi sana cantayi al gel dedigimde doguma gircegimi anlamadinmi diye walla anlamadim askisi yalanci sancidir sandm birden yatis verincede acayip oldum diyor..cicek ismarlamis hastene odasina 2tane :)) biri canli biri yapma diyorumki iki taneye ne gerek vardi ne bileyim hangisni begenrsn karar veremedm ikisindende istedim diyor..yani tam bi olaydi hareketleri ogun cocugu emziriyorm dur ben disari cikayim diyor :)) cok guldu annem..yabanci sanki hic gormedi :))
Kizceler sizden dua bekliyorm mastit olmustum ya g.cerraha muayne oldm dun igne ve ilac tedavisi verdi usg sirasi verdi yarindan sonra tekrar kontrol vat eger iyilesmezse iltihap ya sut bezlerini alicakmis yada ordaki iltihapli kitleyi alcakmis ameliyatla..ve ben bunu kaldirabilrmiyim bilmiyorm ve bebegi emzirememk cok koyacak bana
Tunaydinnn :))))) ben kendi adima cok iyiyim ...sen neler yapiyorsun sezen hanim nasil :)
Canim cok uzuldum yaaa ...bir turlu gozunu acamadin...yine cok sukurbol bol dua edicwm canim Rabbim yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?