Tunaydinnn :))))) ben kendi adima cok iyiyim ...sen neler yapiyorsun sezen hanim nasil :)
Canim cok uzuldum yaaa ...bir turlu gozunu acamadin...yine cok sukurbol bol dua edicwm canim Rabbim yardimcin olsun.
Ayy yaziik :) cok zor onlarinda isleri..Yine de senin gonlunu nasil yapacaginin derdinde iste :) Daim olsun mutlulugunuz canim..
Allah kolaylik versin insallah gerek kalmaz..
Dolu kuvette bekleyip suda sagmayi denedin mi?
Imkanin varsa komsu fln da olsa dene derimm..Arkadasim bu sekilde bosaltti goguslerini..
Mayis annelerinden bir arkadasimizda ilac kullanmadan hastanede acildi..sonra da duzenli sagip verdi simdi sagmayi aza indirdi emziriyor..
Neden cerrahi bir mudahale yapiyor anlamadim?
Iyiyim cok sukur :)
Sabahtan isleri halledip Sezen uyuyor diye uyuyayim dedim ama butun sacma seyleri gordum o da burnumdan geldi en son tir geciyordu yanimizdan Sezen bebek arabasindaydi :)) butun korkularimi yasadim galiba :)))
Sezen'de iyi cok sukur,hep degisiyor duzeni :)
Sagol cnm esimde cok kizdi zatn dktra bakalm yarndan snra ne diyck cevabina gore dogm yaptgm hastanenin cerrahisine gitcem hemen kabul etmm zaten ameliyati son care neyse sonuna kadsr ugrascm okadar atesliki goguslerim resmn alev alev yaniyor..bu arada sen naptn dktrla gorustnmuCanım benim ya çok geçmiş olsun o zor olur acısı falan yengemde yaşamıştı ondan biliyorm ama ona ameliyst dememişlerdi keşke hemen olmasan araştır herşeyi uygula dene elbet biri iyi gelir üzülme canım ağlama sıkma kendini oda iyi olmaz başka bi doktorada gitsen keşke
Sagol cnm esimde cok kizdi zatn dktra bakalm yarndan snra ne diyck cevabina gore dogm yaptgm hastanenin cerrahisine gitcem hemen kabul etmm zaten ameliyati son care neyse sonuna kadsr ugrascm okadar atesliki goguslerim resmn alev alev yaniyor..bu arada sen naptn dktrla gorustnmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagolun canlarim inanin doktor oyle pat pat konustuki odasindan cikarken agliyodum..her aklima gelince agliyorm dunden beri lokma gecmedi bogazimdan surekli sagiyorm emziriyorm ama sizde gelin o aciyi bana sorun gecengun parmagimi oyle bi isirmisimki acidan morardi resmen iyice azaldi sutum zaten... plojom minik kuvetimz var evde ama banyoya bile dum basladm ilk ay ayakta dus seklinde dedi doktr sabah aksam ignecimiz geliyor sagolsn 3tane oldu aksama bidaha var...sezeryan degil ama beni bu mastit mahfetti..allah beterinden saklasin
ay cnım inş bir an önce iyileşirsn inş büyk amelyatlık işn olmaz ama bence tek dr la kalma yinede ûzlme bizler içn hayrlisı neyse onu werir allah . bende bugun çok yoruldum iftarcmız wardı 25 kşidn fazlaydk ama allhtan yardm edn olduda gene rahattmKizceler sizden dua bekliyorm mastit olmustum ya g.cerraha muayne oldm dun igne ve ilac tedavisi verdi usg sirasi verdi yarindan sonra tekrar kontrol vat eger iyilesmezse iltihap ya sut bezlerini alicakmis yada ordaki iltihapli kitleyi alcakmis ameliyatla..ve ben bunu kaldirabilrmiyim bilmiyorm ve bebegi emzirememk cok koyacak bana
Kizceler sizden dua bekliyorm mastit olmustum ya g.cerraha muayne oldm dun igne ve ilac tedavisi verdi usg sirasi verdi yarindan sonra tekrar kontrol vat eger iyilesmezse iltihap ya sut bezlerini alicakmis yada ordaki iltihapli kitleyi alcakmis ameliyatla..ve ben bunu kaldirabilrmiyim bilmiyorm ve bebegi emzirememk cok koyacak bana
Desteklerniz icin sagolun kizlar bakalim bugun son igneler yarin kontrol var nediycek eger sinir bozucu bisi derse donuste dogum yaptgm hastaneye gidecem..inanin biktim ya hastanelerdn...buarada oglusum kardesini cok seviyor her uukudan uyandiginda kucagima alinca anne yeyim ben onu yeyim uzat öpim diyor :)) ben sut kokulum diyorm oda büs kokulum benim diyor :)) gecen gun altini degistiriyorm kizcenin agliyor oglusta disarda ta camin kenarina gelmis anne noluyo anne noluyo aglatma onu... insallah boyle devam eder...tek sorunumz gece kizce aglayinca oglanda basliyor aglamaya
Desteklerniz icin sagolun kizlar bakalim bugun son igneler yarin kontrol var nediycek eger sinir bozucu bisi derse donuste dogum yaptgm hastaneye gidecem..inanin biktim ya hastanelerdn...buarada oglusum kardesini cok seviyor her uukudan uyandiginda kucagima alinca anne yeyim ben onu yeyim uzat öpim diyor :)) ben sut kokulum diyorm oda büs kokulum benim diyor :)) gecen gun altini degistiriyorm kizcenin agliyor oglusta disarda ta camin kenarina gelmis anne noluyo anne noluyo aglatma onu... insallah boyle devam eder...tek sorunumz gece kizce aglayinca oglanda basliyor aglamaya
Kızlar şimdi doktordan geliyorm sordm ne yspalım diye oda acele etme beklr daha var normali dene sen bize güven falan dedi sonra dedim ama bayrama dek geliyo siz yoksunz diye oda bi çatı muayanesi yapalım dedi canım çok acıdı ama kanala düşmemiş bebek daha yürü falan dedi pazartesi gel bidaha bakalım dedi olmazsa sezeryanla alırız perşembe duruma göre dedi bu arada nasıl sancılandım canım acıdı doktora belli etmedim ama diğer doktorun yaptığı hiç acımamıştı hafifte lekem oldu
Kızlar şimdi doktordan geliyorm sordm ne yspalım diye oda acele etme beklr daha var normali dene sen bize güven falan dedi sonra dedim ama bayrama dek geliyo siz yoksunz diye oda bi çatı muayanesi yapalım dedi canım çok acıdı ama kanala düşmemiş bebek daha yürü falan dedi pazartesi gel bidaha bakalım dedi olmazsa sezeryanla alırız perşembe duruma göre dedi bu arada nasıl sancılandım canım acıdı doktora belli etmedim ama diğer doktorun yaptığı hiç acımamıştı hafifte lekem oldu
Normal canim olmasi..
Hakkinda hayirlisi olsun..Hic nobetci doktor yok mu sezeryan gerekirse fln diye?
Evet normalmiş geçtide acıyo biraz ay bilmiyorm ya napacaksam şu bayrama dek gelmesi çok canımı sıktıevet canım normaldir olması korkma inş hayrlısıyla alırsın bebeğini kucağına çokta acele etme zamanı gelince o doğar zaten canım allah yardımcın olsun
Hastanede bsyramda sadece acil açık olacakmış acil doktoru olacakmış zaten tıp hastanesiyle anlaşmaşları varmış oraya sevk ediyolarmş
Tıp hastanesinde olmasini istemiyor musun?
Ben son haftanida bekle derim,belki dogum baslar normal olur sevkedilen hastanedende memnun kalabilirsin,bunlara hic girmek istemiyorum diyorsan hazirliklarini yaptirir bayrama yakin bi zamanda istersin sezeryani..
Tahmini tarihe cok takilmasan,belki bayramdan sonra olacaktir..
Valla bejimde kafam karisti kizce..
benimde erken olmazsa kurbn byramına geliyo inş bende sıkıntı yaşamamEvet normalmiş geçtide acıyo biraz ay bilmiyorm ya napacaksam şu bayrama dek gelmesi çok canımı sıktı
Canım bırdaki tıp hastanesinden herkes yaka silkiyo deney tahtasına çeviriyolar devlet değil üniverste hastanesi üniverste öğrencileri falan var ilk gebeliğimde kürtaj için oraya gittim burnımdan getirdiler üç kere yatırdılar kocaman serm yedim alacaz diye her seferinde değişik bi doktor gelip ertelediler bir buçuk ay içimde kaldı sonra kaç tanıdığım ameliyatı sorunlu geçti bide geçen aciline gittiğimde doğum ortamını gördm çok korktm iyice o yüzden bayrama kadsr doğması lazm yürüyüş yapıyım başka ne yapmam lazm
benimde erken olmazsa kurbn byramına geliyo inş bende sıkıntı yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?