Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Tunaydinnn :))))) ben kendi adima cok iyiyim ...sen neler yapiyorsun sezen hanim nasil :)

Canim cok uzuldum yaaa ...bir turlu gozunu acamadin...yine cok sukur bol bol dua edicwm canim Rabbim yardimcin olsun.

Sagolun canlarim inanin doktor oyle pat pat konustuki odasindan cikarken agliyodum..her aklima gelince agliyorm dunden beri lokma gecmedi bogazimdan surekli sagiyorm emziriyorm ama sizde gelin o aciyi bana sorun gecengun parmagimi oyle bi isirmisimki acidan morardi resmen iyice azaldi sutum zaten... plojom minik kuvetimz var evde ama banyoya bile dum basladm ilk ay ayakta dus seklinde dedi doktr sabah aksam ignecimiz geliyor sagolsn 3tane oldu aksama bidaha var...sezeryan degil ama beni bu mastit mahfetti..allah beterinden saklasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol cnm esimde cok kizdi zatn dktra bakalm yarndan snra ne diyck cevabina gore dogm yaptgm hastanenin cerrahisine gitcem hemen kabul etmm zaten ameliyati son care neyse sonuna kadsr ugrascm okadar atesliki goguslerim resmn alev alev yaniyor..bu arada sen naptn dktrla gorustnmu

Bencede bi kaç doktora git inş geçer ya şimdi kuran okuyacam dua ederim sana inş kabul olurda kurtulursun bişey iyi gelirde canım ya ben bi tuaf oldm çok acıyodur eminim nettende araştır bakalım ne iyi gelir uygula
Bende napıyım işte artk iyice zordaym doğmuyoda 38 e girdim demi eskiden sana sorardm :) yarın doktora gidecm konuşacam kafam karışık işte napacam bilmiyorm inan

Amiinn..
Off canim ya cok uzuldum..Dogru diyorsun cok yeni ve egilip yapmanda cok zor
Insallah gerek kalmaz..
Allah yardimcin olsun..

ay cnım inş bir an önce iyileşirsn inş büyk amelyatlık işn olmaz ama bence tek dr la kalma yinede ûzlme bizler içn hayrlisı neyse onu werir allah . bende bugun çok yoruldum iftarcmız wardı 25 kşidn fazlaydk ama allhtan yardm edn olduda gene rahattm

Çok çok geçmiş olsun canm. İnş en kısa zamanda iyileşir toparlarsında hiç bir müdahaleye gerek kalmaz. Diğer arkadaşların dediği gibide tek doktorla kalmamanda fayda var. Bazı doktorları gerçekten boğasım geliyo farklı bi branştaki doktor daha 1 senelik evli bile değilken çat diye yüzüme sende kesin ya tümör var yada damar tıkanıklığı demişti acil ameliyat falan demişti eşim yanımda hüngür hüngür ağlamıştım o ara psikolojim bile allak bullak olmuştu. Ama mr lar çekildi başka doktorlara gidildi. En son prof. a gittik çok şükür hiç biride değilmiş bişeyim yokmuş. Tabii bu süreç beni nasıl yıpratmıştı bide bana sorun. Her hafta mr çekiliyodum ilaçlı ilaçsız. Kan veriyodum. Röntgenler falan. Neyse çok uzattım vesselam üzülme ve bebeğini düşün hiç bişeyin seni yıpratıp üzmesine izin verme canm. Nefes alabildiğimiz her an için Rabbime binlerce kez şükürler olsun 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Desteklerniz icin sagolun kizlar bakalim bugun son igneler yarin kontrol var nediycek eger sinir bozucu bisi derse donuste dogum yaptgm hastaneye gidecem..inanin biktim ya hastanelerdn...buarada oglusum kardesini cok seviyor her uukudan uyandiginda kucagima alinca anne yeyim ben onu yeyim uzat öpim diyor :)) ben sut kokulum diyorm oda büs kokulum benim diyor :)) gecen gun altini degistiriyorm kizcenin agliyor oglusta disarda ta camin kenarina gelmis anne noluyo anne noluyo aglatma onu... insallah boyle devam eder...tek sorunumz gece kizce aglayinca oglanda basliyor aglamaya

inş üzücü bişey demez canım sen sıkma canını . ayy ne güzel anlaşıyolar yani kıskanmaması çok güzel maşallah :) daha alışamamıştır canım gece kızcen ağlayınca korkuydur belki odan ağlıyodur onada alışır daha yenisiniz :)

Mirac'ı isirasim var,disardan sesine gelmis yaa :))) yerimmmm!
Insallah hep boyle olurlar,hatta eminim buyudukce paylasimlari arttikca daha da baglanacaklar tabii arada olacaktir huysuzluklar..
Gece hep banada hersey daha bi caresiz gelir..Miracta gece korkuyormu ki kardesi aglayinca? Ya da onun korktugunuda dusunuyor olabilir.

Insallah gusel haberle donersin canim.
Bekliyorum sonucu insallah gerekmez mudahale..

Kızlar şimdi doktordan geliyorm sordm ne yspalım diye oda acele etme beklr daha var normali dene sen bize güven falan dedi sonra dedim ama bayrama dek geliyo siz yoksunz diye oda bi çatı muayanesi yapalım dedi canım çok acıdı ama kanala düşmemiş bebek daha yürü falan dedi pazartesi gel bidaha bakalım dedi olmazsa sezeryanla alırız perşembe duruma göre dedi bu arada nasıl sancılandım canım acıdı doktora belli etmedim ama diğer doktorun yaptığı hiç acımamıştı hafifte lekem oldu

Normal canim olmasi..
Hakkinda hayirlisi olsun..Hic nobetci doktor yok mu sezeryan gerekirse fln diye?

evet canım normaldir olması korkma inş hayrlısıyla alırsın bebeğini kucağına çokta acele etme zamanı gelince o doğar zaten canım allah yardımcın olsun

evet canım normaldir olması korkma inş hayrlısıyla alırsın bebeğini kucağına çokta acele etme zamanı gelince o doğar zaten canım allah yardımcın olsun
Evet normalmiş geçtide acıyo biraz ay bilmiyorm ya napacaksam şu bayrama dek gelmesi çok canımı sıktı

Hastanede bsyramda sadece acil açık olacakmış acil doktoru olacakmış zaten tıp hastanesiyle anlaşmaşları varmış oraya sevk ediyolarmş

Tıp hastanesinde olmasini istemiyor musun?

Ben son haftanida bekle derim,belki dogum baslar normal olur sevkedilen hastanedende memnun kalabilirsin,bunlara hic girmek istemiyorum diyorsan hazirliklarini yaptirir bayrama yakin bi zamanda istersin sezeryani..
Tahmini tarihe cok takilmasan,belki bayramdan sonra olacaktir..
Valla bejimde kafam karisti kizce..

Canım bırdaki tıp hastanesinden herkes yaka silkiyo deney tahtasına çeviriyolar devlet değil üniverste hastanesi üniverste öğrencileri falan var ilk gebeliğimde kürtaj için oraya gittim burnımdan getirdiler üç kere yatırdılar kocaman serm yedim alacaz diye her seferinde değişik bi doktor gelip ertelediler bir buçuk ay içimde kaldı sonra kaç tanıdığım ameliyatı sorunlu geçti bide geçen aciline gittiğimde doğum ortamını gördm çok korktm iyice o yüzden bayrama kadsr doğması lazm yürüyüş yapıyım başka ne yapmam lazm

Guven ozaman doktruna ...Canim bayramda olacak diye bisey yokki benim oglum gununden 15 gun gec geldi :) millet bana dis cikariyor icerde diyolardi inslah nezamn senin ve bebgin icin hayirlisa o zamn gelir.allatn muayene genelde bebgi uyariyor oyuzden lekelenme oluyor canim..

Canimmm nasil oldun inslah daha iyisindir..
Uzulme.sakin morwlini.yuksekntutmaya calis
Rabbim.yardimci olacaktir sana..aferin miraca inslah hep boyle gider sahip cikiyo bacisina :)

Bak bu yazi senin icin,oku canim..
Arkadaslar hep denedi hurma ananas vs..
Kacinci haftadaydin?

DOĞRU NOKTALARIN UYARILMASI
Eğer gergin ve endişeliyseniz ya da doğumu kafanıza çok takmışsanız doğumun başlaması gecikecektir. Akupunktur, akupressure gibi teknikler vücudun doğru noktalarını hedef alarak sizi doğuma da hazırlamaya yardımcı olabilirler. Hamileler için yapılan özel masajlar ve aromaterapi özellikle de adaçayı kokusu gevşemeniz için birebirdir.

SON YALNIZ SAATLERİNİZİN KEYFİNİ ÇIKARIN
Eğer doğumunuz gecikmişse kendinize özel bir şeyler yapın. Manikür yaptırın, yemeğe çıkın, güzel bir film seyredin, iyi vakit geçirmeye bakın. Uzun ve ılık bir banyo yaparak vücudunuzu gevşetin.

YÜRÜMEK, MERDİVEN ÇIKMAK VE PİLATES TOPU
Yürüyüşe çıkın. Eğer kasılmalar başladığı halde doğum başlamamışsa yürümek doğumun başlamasını hızlandıracaktır. Bebeğin doğum pozisyonuna gelmesine de yardımcı olan yürüyüş, kasılmaların başladığı zamanda da sizi rahatlatacaktır. Ayakta dik durmak da yerçekimi yardımıyla yine bebeğin aşağıya inip doğum pozisyonu almasını sağlayacaktır. Benzer şekilde merdiven çıkmak da hem bebeğin doğru pozisyonu almasına hem de kasılmaların başlamasına yardımcı olur. Bunların dışında pilates topunun üzerinde vakit geçmek, topa oturup minik minik zıplamak, kalçanızla daireler çizmek de faydalıdır.

SEKS: Seks bilinen en iyi doğal doğumu başlatma taktiğidir. Menideki prostagladin hormonu doğumu tetikler. Hamileliğin son dönemlerinde cinsel ilişkiye hevesli olmayan kadınlar için ise ön sevişme de işe yarayabilir. Göğüslerinizin uyarılması ya da üzerlerine ılık havlu konulması vücudunuzun oksitosin salgılamasına neden olur.

YARDIMCI GIDALAR: Söylenen o ki hurma ya da ananas yemek doğumu başlatmaya yardımcı olabiliyor. İkisinin de yan etkisi yok. İstediğiniz kadar çok yiyebilirsiniz. Ahududu yaprağı çayı doğum kasılmalarının başlamasına, doğumdan sonrada rahimin toparlanmasına yardım eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…