Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ay bilmiyormki ne zaman olacak daha dönmemiş bile dönecekte kanala girecekte oo inş bayramdan önce doğar ya ozaman benim için süper olur ama doğmaz biliyorm ne istersem olmaz çünkü :)

Ayy süpersin canım okudm yapıcam inş hiç yürüyüş yapmıyodum bugün çıktm yürüdümde diğerlerinide uygularm çok sağol inş bayramdan önce doğar ozaman benim için çok iyi olacak :) bu arada 38 hafta 3 gün olmuş dedi doktor bakalım pazartesi belli olacak herşey ozamana kadar kanala girmesi lazm :)

Son düzenleme:

çok guzel bilgler bunlar cnım ya paylastgn içn saol :)

Kızlar hastane çantanızı kaçıncı haftanızda hazırladınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen

Ben 37. Haftamda yarm saat içinde çok kolay oluyomuş :) ben bide hastanedeki ebeye falan soracam ne getiriyim yanımda ne lazm olur diye :)

Ayyy benim için erken mi canm ozaman yaa. Bugün hurçlarımı aldım da hazırlasam mı diye düşünmüştüm ☺️ 34+1 olduk bugün.

Yok canım hazırla dursun ne zararı olacak işini garantiye al zaten hazırlarken gözüne eksik fslan geliyo onları alırsın olursa eğer bişey olmaz yani :)

Yok canım hazırla dursun ne zararı olacak işini garantiye al zaten hazırlarken gözüne eksik fslan geliyo onları alırsın olursa eğer bişey olmaz yani :)

Tamm canm. Bende yavaştan hazırlıyım. Kendimede hurç aldım. Kendi eşyalarımıda ayrı bi hurç yapıcam inş. ☺️

Hadi hayirlisi canim,isine yararsa ne mutlu..
Cok az kalmis artik..

çok guzel bilgler bunlar cnım ya paylastgn içn saol :)

Rica ederim zamani geldiginde ise yararsa ne mutlu..
Buarada sende egzersizlere vs baslayabilirsin kegel egzersizleri vucut rahatlatma egzersizleri vs duzenli yapildiginda cok iyi..
Arastirmada kurs var gitmeyi dusunmez misin? Baska hastaneye gitsende kursa katilabiliyorsun..
Normal dogum yapip uygulayamadim ama bir arkadasla hala gorusuruyoruz :)
Bana da arkadas getirdi kurs ne yapayim :)))

Ben 35te hazirlamistim ufak tefek seyleride yavas yavas koydum canim..
Erken dogum riskini gozardi etmemek lazim :)
Bir de cook birsey koymana gerek yok listeler cok abartiliymis anladim :)
Cok cok azini kullandik cantadakilerin ki abartmamistim bile..
Sende basladin mi egzersizlere?
Sen yaparsin duzenli bir sekilde azcik tanidiysam :)

Son düzenleme:
Ay bilmiyormki ne zaman olacak daha dönmemiş bile dönecekte kanala girecekte oo inş bayramdan önce doğar ya ozaman benim için süper olur ama doğmaz biliyorm ne istersem olmaz çünkü :)

Kiz senindemi bebis daha donmemis...inslah doner bayramdan once dogar cnm...

Cok uzuldum..ama ben pek anlamam inslah hakkinizda hayirli olan olur.

Geçmiş olsun canım kanaman hala devam ediyomu bu kanamanın bir çok sebebi var yerleşme kanaması olabilir düşük olabilir kese dışı kanama veya kendini yorduysan o yüzden leke gelebilir yada tutunamamıştır ama değerin yükselmiş bu iyi sen doktora iki gün sonra yine git bakalım ne çıkacak

ben 2 hafta snra falan hazrlıcm cnım kendi eksklermide alaymda biraz panik biriym her an bişey olackmış gbi geliyo hazrlaymda kafam rahat etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…