Guven ozaman doktruna ...Canim bayramda olacak diye bisey yokki benim oglum gununden 15 gun gec geldi :) millet bana dis cikariyor icerde diyolardi inslah nezamn senin ve bebgin icin hayirlisa o zamn gelir.allatn muayene genelde bebgi uyariyor oyuzden lekelenme oluyor canim..
Canimmm nasil oldun inslah daha iyisindir..
Uzulme.sakin morwlini.yuksekntutmaya calis
Rabbim.yardimci olacaktir sana..aferin miraca inslah hep boyle gider sahip cikiyo bacisina :)
Bak bu yazi senin icin,oku canim..
Arkadaslar hep denedi hurma ananas vs..
Kacinci haftadaydin?
DOĞRU NOKTALARIN UYARILMASI
Eğer gergin ve endişeliyseniz ya da doğumu kafanıza çok takmışsanız doğumun başlaması gecikecektir. Akupunktur, akupressure gibi teknikler vücudun doğru noktalarını hedef alarak sizi doğuma da hazırlamaya yardımcı olabilirler. Hamileler için yapılan özel masajlar ve aromaterapi özellikle de adaçayı kokusu gevşemeniz için birebirdir.
SON YALNIZ SAATLERİNİZİN KEYFİNİ ÇIKARIN
Eğer doğumunuz gecikmişse kendinize özel bir şeyler yapın. Manikür yaptırın, yemeğe çıkın, güzel bir film seyredin, iyi vakit geçirmeye bakın. Uzun ve ılık bir banyo yaparak vücudunuzu gevşetin.
YÜRÜMEK, MERDİVEN ÇIKMAK VE PİLATES TOPU
Yürüyüşe çıkın. Eğer kasılmalar başladığı halde doğum başlamamışsa yürümek doğumun başlamasını hızlandıracaktır. Bebeğin doğum pozisyonuna gelmesine de yardımcı olan yürüyüş, kasılmaların başladığı zamanda da sizi rahatlatacaktır. Ayakta dik durmak da yerçekimi yardımıyla yine bebeğin aşağıya inip doğum pozisyonu almasını sağlayacaktır. Benzer şekilde merdiven çıkmak da hem bebeğin doğru pozisyonu almasına hem de kasılmaların başlamasına yardımcı olur. Bunların dışında pilates topunun üzerinde vakit geçmek, topa oturup minik minik zıplamak, kalçanızla daireler çizmek de faydalıdır.
SEKS: Seks bilinen en iyi doğal doğumu başlatma taktiğidir. Menideki prostagladin hormonu doğumu tetikler. Hamileliğin son dönemlerinde cinsel ilişkiye hevesli olmayan kadınlar için ise ön sevişme de işe yarayabilir. Göğüslerinizin uyarılması ya da üzerlerine ılık havlu konulması vücudunuzun oksitosin salgılamasına neden olur.
YARDIMCI GIDALAR: Söylenen o ki hurma ya da ananas yemek doğumu başlatmaya yardımcı olabiliyor. İkisinin de yan etkisi yok. İstediğiniz kadar çok yiyebilirsiniz. Ahududu yaprağı çayı doğum kasılmalarının başlamasına, doğumdan sonrada rahimin toparlanmasına yardım eder.
daha nerde yapacgm belli dgl canım ama inş sorunsuz atlatrm inş senin içnde herşey yolunda gderAy işte bayrama dek gelmesi sıkıntı olur özele gidiyosan devlette olmıyo ölede
Bak bu yazi senin icin,oku canim..
Arkadaslar hep denedi hurma ananas vs..
Kacinci haftadaydin?
DOĞRU NOKTALARIN UYARILMASI
Eğer gergin ve endişeliyseniz ya da doğumu kafanıza çok takmışsanız doğumun başlaması gecikecektir. Akupunktur, akupressure gibi teknikler vücudun doğru noktalarını hedef alarak sizi doğuma da hazırlamaya yardımcı olabilirler. Hamileler için yapılan özel masajlar ve aromaterapi özellikle de adaçayı kokusu gevşemeniz için birebirdir.
SON YALNIZ SAATLERİNİZİN KEYFİNİ ÇIKARIN
Eğer doğumunuz gecikmişse kendinize özel bir şeyler yapın. Manikür yaptırın, yemeğe çıkın, güzel bir film seyredin, iyi vakit geçirmeye bakın. Uzun ve ılık bir banyo yaparak vücudunuzu gevşetin.
YÜRÜMEK, MERDİVEN ÇIKMAK VE PİLATES TOPU
Yürüyüşe çıkın. Eğer kasılmalar başladığı halde doğum başlamamışsa yürümek doğumun başlamasını hızlandıracaktır. Bebeğin doğum pozisyonuna gelmesine de yardımcı olan yürüyüş, kasılmaların başladığı zamanda da sizi rahatlatacaktır. Ayakta dik durmak da yerçekimi yardımıyla yine bebeğin aşağıya inip doğum pozisyonu almasını sağlayacaktır. Benzer şekilde merdiven çıkmak da hem bebeğin doğru pozisyonu almasına hem de kasılmaların başlamasına yardımcı olur. Bunların dışında pilates topunun üzerinde vakit geçmek, topa oturup minik minik zıplamak, kalçanızla daireler çizmek de faydalıdır.
SEKS: Seks bilinen en iyi doğal doğumu başlatma taktiğidir. Menideki prostagladin hormonu doğumu tetikler. Hamileliğin son dönemlerinde cinsel ilişkiye hevesli olmayan kadınlar için ise ön sevişme de işe yarayabilir. Göğüslerinizin uyarılması ya da üzerlerine ılık havlu konulması vücudunuzun oksitosin salgılamasına neden olur.
YARDIMCI GIDALAR: Söylenen o ki hurma ya da ananas yemek doğumu başlatmaya yardımcı olabiliyor. İkisinin de yan etkisi yok. İstediğiniz kadar çok yiyebilirsiniz. Ahududu yaprağı çayı doğum kasılmalarının başlamasına, doğumdan sonrada rahimin toparlanmasına yardım eder.
daha nerde yapacgm belli dgl canım ama inş sorunsuz atlatrm inş senin içnde herşey yolunda gder
aman canım hayrlısı neyse o olsun hepmiz için :))Aminn inş bakalım napacaz merak içindeyim :)
Kızlar hastane çantanızı kaçıncı haftanızda hazırladınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 37. Haftamda yarm saat içinde çok kolay oluyomuş :) ben bide hastanedeki ebeye falan soracam ne getiriyim yanımda ne lazm olur diye :)
Ayyy benim için erken mi canm ozaman yaa. Bugün hurçlarımı aldım da hazırlasam mı diye düşünmüştüm ☺️ 34+1 olduk bugün.
Yok canım hazırla dursun ne zararı olacak işini garantiye al zaten hazırlarken gözüne eksik fslan geliyo onları alırsın olursa eğer bişey olmaz yani :)
Ayy süpersin canım okudm yapıcam inş hiç yürüyüş yapmıyodum bugün çıktm yürüdümde diğerlerinide uygularm çok sağol inş bayramdan önce doğar ozaman benim için çok iyi olacak :) bu arada 38 hafta 3 gün olmuş dedi doktor bakalım pazartesi belli olacak herşey ozamana kadar kanala girmesi lazm :)
çok guzel bilgler bunlar cnım ya paylastgn içn saol :)
Ay bilmiyormki ne zaman olacak daha dönmemiş bile dönecekte kanala girecekte oo inş bayramdan önce doğar ya ozaman benim için süper olur ama doğmaz biliyorm ne istersem olmaz çünkü :)
Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen
Tamm canm. Bende yavaştan hazırlıyım. Kendimede hurç aldım. Kendi eşyalarımıda ayrı bi hurç yapıcam inş. ☺️
Kızlar nolursunuz yardım edin.. Bugün kanamam oldu sat 09 Haziran ama geç döllenme.. 10unda kan testi yaptırmıştım 25,91 çıktı dün yaptırdım 301,04 çıktı bugün doktorum kanamam olunca yine istedi 382,74 çıktı.. Doktorum sağolsun çok açıklayıcı konuşmaz 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır tekrar bakalım dedi ona göre yolumuzu çizeriz dedi. Değerin 1 günde böyle olması normal mi yoksa düşükmü yardım lütfen
Kiz senindemi bebis daha donmemis...inslah doner bayramdan once dogar cnm...
Yok ay nerde bak bide sen dert ediyosun dönmedi diye ya ben napıym :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?