Hadi hayirlisi canim,isine yararsa ne mutlu..
Cok az kalmis artik..
Rica ederim zamani geldiginde ise yararsa ne mutlu..
Buarada sende egzersizlere vs baslayabilirsin kegel egzersizleri vucut rahatlatma egzersizleri vs duzenli yapildiginda cok iyi..
Arastirmada kurs var gitmeyi dusunmez misin? Baska hastaneye gitsende kursa katilabiliyorsun..
Normal dogum yapip uygulayamadim ama bir arkadasla hala gorusuruyoruz :)
Bana da arkadas getirdi kurs ne yapayim :)))
Ben 35te hazirlamistim ufak tefek seyleride yavas yavas koydum canim..
Erken dogum riskini gozardi etmemek lazim :)
Bir de cook birsey koymana gerek yok listeler cok abartiliymis anladim :)
Cok cok azini kullandik cantadakilerin ki abartmamistim bile..
Sende basladin mi egzersizlere?
Sen yaparsin duzenli bir sekilde azcik tanidiysam :)
Tamm canm. Bende yavaştan hazırlıyım. Kendimede hurç aldım. Kendi eşyalarımıda ayrı bi hurç yapıcam inş. ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok ay nerde bak bide sen dert ediyosun dönmedi diye ya ben napıym :)
Sormaa hep aklimdakismetimiz ne olcak bakalim..
kursa gdebilecegmi pek zannetmiyorum cnım da netten videolardan araştrıp evde yapsam zarari olur mu ki
O kadar sıkıntı yapmayin bebisler ne yapacagini iyi biliyor..
Benim ki normaldide ne oldu 40. hafta ters döndü cadı :)))))
Be dondugu gecenin videosu var uhh nasil hareket ediyor diye cekmistim ki son zamanlarda oyle cok hareket edemezler,sonraki gunleride ziplaya ziplaya ha geldi ha geliyor diye gecirdim meger ayaklariyla asagiyi dürttugu icinmis acım :)))
Tehliken olmadigi icin olmaz diye tahmin ediorum..Zaten kegel egzersizleri seni zorlamayacak bisy bakarsin :)
Kendini zorlamadigin surede digerlerindede sıkıntı olmaz pek..
Arastirirsin canim..
O kadar sıkıntı yapmayin bebisler ne yapacagini iyi biliyor..
Be dondugu gecenin videosu var uhh nasil hareket ediyor diye cekmistim ki son zamanlarda oyle cok hareket edemezler,sonraki gunleride ziplaya ziplaya ha geldi ha geliyor diye gecirdim meger ayaklariyla asagiyi dürttugu icinmis acım :)))
Tehliken olmadigi icin olmaz diye tahmin ediorum..Zaten kegel egzersizleri seni zorlamayacak bisy bakarsin :)
Arastirirsin canim..
Ay ay ömrüm gitti çatlayacam artık senin minikte ayrı cadı çıktı zaten son gün dönerek :) demek dönünce aşırı hareket ediyo benimki hareketsiz oldığu için hemn anlayabilirim ozsman :) sende 40 haftada doğurmuşsun ben senide 38 falan sanıyodm
Ben bayramdan sonra hazirlican.inslah...oyle abartili seylerde koymicam hazirlasam paylasirim inslah :)
39+5 te oldu :)
Tabii donerken cok hareket etti sonrasindada kucucuk hareketi bile ziplatti :)
Ayy simdi dusndumde ne guzeldi icimde oynamasiii nasil sevinirdimm :)
Hamilelikte ayri bir guzellik ya,bir mucizeye sahit olmak..
O zaman hayal etmeye calisiyordum simdi yuzunu fln bildigim icin o zaman ki hallerini hayal ediyorum :) icimde,benimle heryere fln :)
Hım benmkide işte tam o tarihte olsn inş :) demi ya şimdi o günleri düşünüyosun o tekmelerinde tadı ayrı geliyodur sana kucağında ya artk garip bi duygu oluyodur :)
Seninki tamamn supriz olmus..bazen planladigimiz olmuyor iste bizde ablamda normal diye gittikO kadar sıkıntı yapmayin bebisler ne yapacagini iyi biliyor..
Arastirirsin canim..
sen kaçıncı haftadaydın canım ?
Kızlar bugün 2 kere rüyamda doğum yaptım 😳 ve evde annem doğurtuyomuş beni acayip bi rüyaydı yaaa.
Evet :)
Her zamanlari ayri guzel..
Allah gonlune gore versin..Bekleyecek gb geliyor senin ki bana ama belli de olmaz..
Hareketleri nasil simdi?
Kızlar bugün 2 kere rüyamda doğum yaptım 😳 ve evde annem doğurtuyomuş beni acayip bi rüyaydı yaaa.
Öf kızlar ya delirecm eşimin almanyadan kuzeni geliyo bize kalmaya burda bi kızla evlenecekmişte teklif falan edecekmiş ya ben evde yrmek yapmıyorm annemlerde kaynanada yiyoruz hadi onu orda hallederim ama ben balkonda salonda sabaha kadar yatıyorm dolanıyorm o gelince sıcak odada nasl yatacam evin içinde rahat giyip dolaşamıycam bide kahvaltı hazırla o kaçta kalkarsa kalk haliyle ikram yapmam lazm içim rahat etmez off delirecm olacak işmi bu şimdi ya bile bile geliyo bize
Seninki tamamn supriz olmus..bazen planladigimiz olmuyor iste bizde ablamda normal diye gittik
Sezeryan oldu kismet isi iste...hayirlisi olsun ama insan dusunmeden olamiyor..birde doktr derler 34 haftadan sonra donmez nasil durusu ise o ...demekki cankari istese bebislerimizin nasilda donuyolar :)
29 + 6 haftalik canin....yarin 30 olucam inslah
Öf kızlar ya delirecm eşimin almanyadan kuzeni geliyo bize kalmaya burda bi kızla evlenecekmişte teklif falan edecekmiş ya ben evde yrmek yapmıyorm annemlerde kaynanada yiyoruz hadi onu orda hallederim ama ben balkonda salonda sabaha kadar yatıyorm dolanıyorm o gelince sıcak odada nasl yatacam evin içinde rahat giyip dolaşamıycam bide kahvaltı hazırla o kaçta kalkarsa kalk haliyle ikram yapmam lazm içim rahat etmez off delirecm olacak işmi bu şimdi ya bile bile geliyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?