Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

kursa gdebilecegmi pek zannetmiyorum cnım da netten videolardan araştrıp evde yapsam zarari olur mu ki

Tamm canm. Bende yavaştan hazırlıyım. Kendimede hurç aldım. Kendi eşyalarımıda ayrı bi hurç yapıcam inş. ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bayramdan sonra hazirlican.inslah...oyle abartili seylerde koymicam hazirlasam paylasirim inslah :)

Yok ay nerde bak bide sen dert ediyosun dönmedi diye ya ben napıym :)

Sormaa hep aklimda kismetimiz ne olcak bakalim..

O kadar sıkıntı yapmayin bebisler ne yapacagini iyi biliyor..
Benim ki normaldide ne oldu 40. hafta ters döndü cadı :)))))
Be dondugu gecenin videosu var uhh nasil hareket ediyor diye cekmistim ki son zamanlarda oyle cok hareket edemezler,sonraki gunleride ziplaya ziplaya ha geldi ha geliyor diye gecirdim meger ayaklariyla asagiyi dürttugu icinmis acım :)))

kursa gdebilecegmi pek zannetmiyorum cnım da netten videolardan araştrıp evde yapsam zarari olur mu ki

Tehliken olmadigi icin olmaz diye tahmin ediorum..Zaten kegel egzersizleri seni zorlamayacak bisy bakarsin :)
Kendini zorlamadigin surede digerlerindede sıkıntı olmaz pek..
Arastirirsin canim..

peki canım yapıcam denicem dediklerini saol :)

Ay ay ömrüm gitti çatlayacam artık senin minikte ayrı cadı çıktı zaten son gün dönerek :) demek dönünce aşırı hareket ediyo benimki hareketsiz oldığu için hemn anlayabilirim ozsman :) sende 40 haftada doğurmuşsun ben senide 38 falan sanıyodm

39+5 te oldu :)
Tabii donerken cok hareket etti sonrasindada kucucuk hareketi bile ziplatti :)
Ayy simdi dusndumde ne guzeldi icimde oynamasiii nasil sevinirdimm :)
Hamilelikte ayri bir guzellik ya,bir mucizeye sahit olmak..
O zaman hayal etmeye calisiyordum simdi yuzunu fln bildigim icin o zaman ki hallerini hayal ediyorum :) icimde,benimle heryere fln :)

Hım benmkide işte tam o tarihte olsn inş :) demi ya şimdi o günleri düşünüyosun o tekmelerinde tadı ayrı geliyodur sana kucağında ya artk garip bi duygu oluyodur :)

Hım benmkide işte tam o tarihte olsn inş :) demi ya şimdi o günleri düşünüyosun o tekmelerinde tadı ayrı geliyodur sana kucağında ya artk garip bi duygu oluyodur :)

Evet :)
Her zamanlari ayri guzel..
Allah gonlune gore versin..Bekleyecek gb geliyor senin ki bana ama belli de olmaz..
Hareketleri nasil simdi?

Kızlar bugün 2 kere rüyamda doğum yaptım 😳 ve evde annem doğurtuyomuş beni acayip bi rüyaydı yaaa.

Seninki tamamn supriz olmus..bazen planladigimiz olmuyor iste bizde ablamda normal diye gittik
Sezeryan oldu kismet isi iste...hayirlisi olsun ama insan dusunmeden olamiyor..birde doktr derler 34 haftadan sonra donmez nasil durusu ise o ...demekki cankari istese bebislerimizin nasilda donuyolar :)
sen kaçıncı haftadaydın canım ?

29 + 6 haftalik canin....yarin 30 olucam inslah

Evet :)
Her zamanlari ayri guzel..
Allah gonlune gore versin..Bekleyecek gb geliyor senin ki bana ama belli de olmaz..
Hareketleri nasil simdi?

Amin canım ay bende bekler diye düşünüyorm çünkü ne istersem olmaz kesin yani :) hareketleri yavaş her zsmanki gibi

Kızlar bugün 2 kere rüyamda doğum yaptım 😳 ve evde annem doğurtuyomuş beni acayip bi rüyaydı yaaa.

Artık yaklaştı ya görürsün brnde hergün rüyamda doğum yapıyorm bi sezeryan bi normal :) sürekli bu konuları düşünerek yatıyosan ondan oluyo

Öf kızlar ya delirecm eşimin almanyadan kuzeni geliyo bize kalmaya burda bi kızla evlenecekmişte teklif falan edecekmiş ya ben evde yrmek yapmıyorm annemlerde kaynanada yiyoruz hadi onu orda hallederim ama ben balkonda salonda sabaha kadar yatıyorm dolanıyorm o gelince sıcak odada nasl yatacam evin içinde rahat giyip dolaşamıycam bide kahvaltı hazırla o kaçta kalkarsa kalk haliyle ikram yapmam lazm içim rahat etmez off delirecm olacak işmi bu şimdi ya bile bile geliyo bize

eşinle konuş canm oda kuzeniyle konuşsun senin durumunu söylesin oda anlayşlıdr heralde gelmez yani

maşallah canım yakın gidiyoruz bende hazrlamayı düşünyodumda erken olurmu diye garipsedim biraz ama hazrlayımda kafam rahat etsin dedim bende bayramdan sonra falan hazrlarım belki önce yaparım artık

kızlar bebeğin bütün eşyalarını yıkamalımıyım siz nasıl yaptınız bide eldemi makinadamı yıkanmalı sizce çantamı hazrlamadan önce yıkasam mı diyorum

benim eşiminde kuzeni geldi geçen, 3 gün bizde kaldı
ben hamile olduğumdan yemek yapamıyorum oda kusura bakmasın yapmadım yani
eşime dedim git dışarda kahvaltısını yaptır yedir için
bikaç kezde kaynanama gitti sonuçta eşimin kuzeni kaynanamında yiğeni oluyo yani.
istediğim zamanda yorgunum diyip odamın kapsını kapayıp yatıp dinlendim
canım sıkıntıya girme sakin ol nasıl istiyosan öyle rahat davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…