benim eşiminde kuzeni geldi geçen, 3 gün bizde kaldı
ben hamile olduğumdan yemek yapamıyorum oda kusura bakmasın yapmadım yani
eşime dedim git dışarda kahvaltısını yaptır yedir için
bikaç kezde kaynanama gitti sonuçta eşimin kuzeni kaynanamında yiğeni oluyo yani.
istediğim zamanda yorgunum diyip odamın kapsını kapayıp yatıp dinlendim
canım sıkıntıya girme sakin ol nasıl istiyosan öyle rahat davran
eşinle konuş canm oda kuzeniyle konuşsun senin durumunu söylesin oda anlayşlıdr heralde gelmez yani
kızlar bebeğin bütün eşyalarını yıkamalımıyım siz nasıl yaptınız bide eldemi makinadamı yıkanmalı sizce çantamı hazrlamadan önce yıkasam mı diyorum
Ay sen daha iyi anlarsın hamile olunca insanın kendine faydası olmuyo misafire nasl olacak bende senin gibi yapacam annemgilde kaynanada iftar yaptırırm zaten sonrada dışarı çıkarlar geç gelirler ama benim gece sıkıntılı geçiyo evler çok sıcak balkonda yatıyorm rahat kıyafetlerle evin içinde öle dolaşıyorm istediğim gibi ama şimdi olmayacak sinir oldm iyice
kızlar bebeğin bütün eşyalarını yıkamalımıyım siz nasıl yaptınız bide eldemi makinadamı yıkanmalı sizce çantamı hazrlamadan önce yıkasam mı diyorum
Alman insanı işte geniş anlamazki eşim hamile falan demiş geçmiş olsın demiş gece 4 de gelecek of aman ya
eşine söyle rica etsin kuzeninden odasının kapısı kapalı tutuversin balkonada çıkmasın
hamile olunca hiçbişeye tahammülün olmuyo ben seni anlıyorum canım zor şeyler
bak biz tavan aspiratörü aldık yatak odamıza, avize yerine kullanılıyo .yani çok şık değil tabi ama geceleri beni rahat ettiriyo sıcak basmıyo . fiyatına uygun.
istersen sende bi bak :)
Ben tüm kıyafetlerini herşeyi yıkadm çünkü sert dursun diye kolalı fslan olıyomuş mecbur yıkamak gerekiyo alışveriş yaptığım yerde bitkisel bebek deterjanı vardı ondan aldm makinada yıkadm sonrada ütüledim koydm çantamı 37. Haftada hazırladm zaten hepsi hazır olunca bi koymak kalıyo geriye
Of aman bu sıcakta oda yatamaz zaten klima var salonda o salonda yatar mecbur bende sabaha karşı ancak uyuyorm hiç halim yok rahatsızlanıyorm zor olacak ama napıym almanyadan geliyo idare edecm artık yatak odasınada annemgilin ufoyu getirir takarm artık iyi aklıma düşürdn :)
hepsini yıka mağazada kimbilir kimlerin eline değiyo
dalan roxy yada dalin sıvı deterjan öneriyolar genelde. makinada 30 derecede yıka. bazı bebeklere yumuşatıcılar alerji yaparmış o yüzden tercih edilmiyo fazla ama yinede kullanmak istiyosan dalinin yumuşutıcısı güzelmiş
bende araştırmaya başladım da sanada söylim dedim kolay gelsin :)
ay saol vala canım :) bende dalinin almayı düşünüyordum toz yada sıvısını artık haftaya alıp yıkıcam nasipse :)
Valla cnm Allah kolaylik versin...neyapacan ki el mahkum ..adam akilli olsa hamile oldugunu ogrenmis kvaldenlere gidebilirdi...Öf kızlar ya delirecm eşimin almanyadan kuzeni geliyo bize kalmaya burda bi kızla evlenecekmişte teklif falan edecekmiş ya ben evde yrmek yapmıyorm annemlerde kaynanada yiyoruz hadi onu orda hallederim ama ben balkonda salonda sabaha kadar yatıyorm dolanıyorm o gelince sıcak odada nasl yatacam evin içinde rahat giyip dolaşamıycam bide kahvaltı hazırla o kaçta kalkarsa kalk haliyle ikram yapmam lazm içim rahat etmez off delirecm olacak işmi bu şimdi ya bile bile geliyo bize
maşallah canım yakın gidiyoruz bende hazrlamayı düşünyodumda erken olurmu diye garipsedim biraz ama hazrlayımda kafam rahat etsin dedim bende bayramdan sonra falan hazrlarım belki önce yaparım artık
aynen bende dalin alıcam ne güzel heyecanlar
Valla cnm Allah kolaylik versin...neyapacan ki el mahkum ..adam akilli olsa hamile oldugunu ogrenmis kvaldenlere gidebilirdi...
Hazirla istersen ..canim ben bayram gecsin Rahat kafayla alis veris yapicam zaten.cok fazla bisey de almicam :) pijama takimi aldim kendime birtanede evde var hic giymemistim yeter cok bile :)
benimde az kaldı canım haftaya çıkar onları alırım. benmde bitane geceliğim vardı bitane düğmeli alıcam bnada yeter :) nasipse mevlüt yapmayı düşünyorum ölede olunca hediyede gelir zaten bebişe yetr bize :)
Inslah canim ..ben mevlut yapmicam cunku biz coook kalabaligiz dusun 5 kaynim var 4 elti 3 gorumce 2 ablam var 3 yengem var kv annem teyzemler halam 2 amcam ee bunlarin hanimlari dayim oooo ben sadece yakinlarimi cagirsam bile cok bana ...nasip olursa bir kurban keser dagitiriz veya sadece yakinlarimi cagirip yemek felan yaparim :) o anki duruma bakariz artik
Inslah canim ..ben mevlut yapmicam cunku biz coook kalabaligiz dusun 5 kaynim var 4 elti 3 gorumce 2 ablam var 3 yengem var kv annem teyzemler halam 2 amcam ee bunlarin hanimlari dayim oooo ben sadece yakinlarimi cagirsam bile cok bana ...nasip olursa bir kurban keser dagitiriz veya sadece yakinlarimi cagirip yemek felan yaparim :) o anki duruma bakariz artik
Öf kızlar ya delirecm eşimin almanyadan kuzeni geliyo bize kalmaya burda bi kızla evlenecekmişte teklif falan edecekmiş ya ben evde yrmek yapmıyorm annemlerde kaynanada yiyoruz hadi onu orda hallederim ama ben balkonda salonda sabaha kadar yatıyorm dolanıyorm o gelince sıcak odada nasl yatacam evin içinde rahat giyip dolaşamıycam bide kahvaltı hazırla o kaçta kalkarsa kalk haliyle ikram yapmam lazm içim rahat etmez off delirecm olacak işmi bu şimdi ya bile bile geliyo bize
Seninki tamamn supriz olmus..bazen planladigimiz olmuyor iste bizde ablamda normal diye gittik
Sezeryan oldu kismet isi iste...hayirlisi olsun ama insan dusunmeden olamiyor..birde doktr derler 34 haftadan sonra donmez nasil durusu ise o ...demekki cankari istese bebislerimizin nasilda donuyolar :)
29 + 6 haftalik canin....yarin 30 olucam inslah
anladım canım bende yıkayım bana da dalinin yada hacışakirin bebek deterjanını önerdiler
Valla cnm Allah kolaylik versin...neyapacan ki el mahkum ..adam akilli olsa hamile oldugunu ogrenmis kvaldenlere gidebilirdi...
Hazirla istersen ..canim ben bayram gecsin Rahat kafayla alis veris yapicam zaten.cok fazla bisey de almicam :) pijama takimi aldim kendime birtanede evde var hic giymemistim yeter cok bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?