Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ay sen daha iyi anlarsın hamile olunca insanın kendine faydası olmuyo misafire nasl olacak bende senin gibi yapacam annemgilde kaynanada iftar yaptırırm zaten sonrada dışarı çıkarlar geç gelirler ama benim gece sıkıntılı geçiyo evler çok sıcak balkonda yatıyorm rahat kıyafetlerle evin içinde öle dolaşıyorm istediğim gibi ama şimdi olmayacak sinir oldm iyice

kızlar bebeğin bütün eşyalarını yıkamalımıyım siz nasıl yaptınız bide eldemi makinadamı yıkanmalı sizce çantamı hazrlamadan önce yıkasam mı diyorum

Ben tüm kıyafetlerini herşeyi yıkadm çünkü sert dursun diye kolalı fslan olıyomuş mecbur yıkamak gerekiyo alışveriş yaptığım yerde bitkisel bebek deterjanı vardı ondan aldm makinada yıkadm sonrada ütüledim koydm çantamı 37. Haftada hazırladm zaten hepsi hazır olunca bi koymak kalıyo geriye

eşine söyle rica etsin kuzeninden odasının kapısı kapalı tutuversin balkonada çıkmasın
hamile olunca hiçbişeye tahammülün olmuyo ben seni anlıyorum canım zor şeyler
bak biz tavan aspiratörü aldık yatak odamıza, avize yerine kullanılıyo .yani çok şık değil tabi ama geceleri beni rahat ettiriyo sıcak basmıyo . fiyatına uygun.
istersen sende bi bak :)

kızlar bebeğin bütün eşyalarını yıkamalımıyım siz nasıl yaptınız bide eldemi makinadamı yıkanmalı sizce çantamı hazrlamadan önce yıkasam mı diyorum

hepsini yıka mağazada kimbilir kimlerin eline değiyo
dalan roxy yada dalin sıvı deterjan öneriyolar genelde. makinada 30 derecede yıka. bazı bebeklere yumuşatıcılar alerji yaparmış o yüzden tercih edilmiyo fazla ama yinede kullanmak istiyosan dalinin yumuşutıcısı güzelmiş
bende araştırmaya başladım da sanada söylim dedim kolay gelsin :)

Of aman bu sıcakta oda yatamaz zaten klima var salonda o salonda yatar mecbur bende sabaha karşı ancak uyuyorm hiç halim yok rahatsızlanıyorm zor olacak ama napıym almanyadan geliyo idare edecm artık yatak odasınada annemgilin ufoyu getirir takarm artık iyi aklıma düşürdn :)

anladım canım bende yıkayım bana da dalinin yada hacışakirin bebek deterjanını önerdiler

hah bak aklın yolu bir
tak ufoyu rahat et

ay saol vala canım :) bende dalinin almayı düşünüyordum toz yada sıvısını artık haftaya alıp yıkıcam nasipse :)

Valla cnm Allah kolaylik versin...neyapacan ki el mahkum ..adam akilli olsa hamile oldugunu ogrenmis kvaldenlere gidebilirdi...
maşallah canım yakın gidiyoruz bende hazrlamayı düşünyodumda erken olurmu diye garipsedim biraz ama hazrlayımda kafam rahat etsin dedim bende bayramdan sonra falan hazrlarım belki önce yaparım artık

Hazirla istersen ..canim ben bayram gecsin Rahat kafayla alis veris yapicam zaten.cok fazla bisey de almicam :) pijama takimi aldim kendime birtanede evde var hic giymemistim yeter cok bile :)

aynen bende dalin alıcam ne güzel heyecanlar

evet canım çok güzel duygular bunlar insan hemen herşeyi alıp hazırlayası geliyor hemen kucağına almak istiyor :) hele o küçück eşyaları görünce insan dahada sabırsızlanıyo :)

benimde az kaldı canım haftaya çıkar onları alırım. benmde bitane geceliğim vardı bitane düğmeli alıcam bnada yeter :) nasipse mevlüt yapmayı düşünyorum ölede olunca hediyede gelir zaten bebişe yetr bize :)

Inslah canim ..ben mevlut yapmicam cunku biz coook kalabaligiz dusun 5 kaynim var 4 elti 3 gorumce 2 ablam var 3 yengem var kv annem teyzemler halam 2 amcam ee bunlarin hanimlari dayim oooo ben sadece yakinlarimi cagirsam bile cok bana ...nasip olursa bir kurban keser dagitiriz veya sadece yakinlarimi cagirip yemek felan yaparim :) o anki duruma bakariz artik

hey maşallah ne kalabalıksınız
bizim kimsemiz yok. 1 eltim var , bide benim 2 tane kardeşim. amca dayı hala filan yok eşimdede bendede.
kalabalık olmak çok güzel

olsun canım oda güzel bizde çok kalabalığız ama hevesim oldugundan yapmak istiyorum :)

Belki seni tahmin edememistir :)
Biraz zor gecerse ilk gunu sonra kendine baska yer arar diye tahmin ediyorum sonucta o da cekinecektir durmaz senle pek..
Ya da cok zorlanirsan esine soyle canim..

Benim cadi bizi kurtardi diye dusunuyorum cunku kordon 3 kez dolanikmis boynuna cok zorlanirdiniz ikinizde ki zaten bebis gayet yorgundu dedi doktorum...gercekten nasip..

Tabi ki yika canim..
Ben Dalan Roxy kullaniyorum cok memnunum cok kokusuda yok..Butun esyalarinida utuledim..2 ay bitti iste kizce hala ic giysilerini utuluyorum..3 ay onemli..

Sağol canım ya herşey beni buluyo zaten oraya gidermi hiç napacak onlarla bide çok tanımaz zaten aman aman bi doğuraydım başladm yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…