Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Erkek ya ne anlar hamilenin halinden ah ah herşey beni bıluyo zaten hamile olmasam gelsin istediği kadar kalsın ne olacakta hamileyim benim dırum kötü geceleri halimi görsen gülmekten ölürsün rezillik bi üstümü çıkarıyorm sonra serinledim diye uzun giyiyorm az oturuyorm of daraldm diye elimi yüzümü yıkıyorm sonra ağlıyorm yeter diye dolanıyom deli gibi falan :) bi doğuraydım hurma ananas yürüyüş o tamam bide diğer yolu deneyecem anladn sen :) ama misafir geliyo herzamanki gibi şans yok bende :)

:))))))) oyy sesli gulduumm..
Misafirdir 1 gece bak bakalim nasil cok zorlanirsan rica edersin esinden..Aslinda olacak is degilde iste olsun..

:))))))) oyy sesli gulduumm..
Misafirdir 1 gece bak bakalim nasil cok zorlanirsan rica edersin esinden..Aslinda olacak is degilde iste olsun..

:) halim harap canım he kalsn napıym artık geliyo başka burda kimsesi yok kıza evlilik teklif edecekmiş vay vay :)

Kizcelerrr napiyonuzz biz yavastn iyi olmaya basladik sutumuz azaldi ama olsn bugun randevu bulamadm yarin annemin halasinin oglu iznden donmus gel bi bakalim dedi 10.20de ona gitcm yazarm donunce...sizleri cok ozledim ama inanin evde yogun tempodayim kizi emzir yatiir altini al ustunu degistr oglani doyur altini al ustunu degistir aksama kadar bu boyle devam ediyor camasir yetistiremiyorm biyandn asip bi yandan topluyorm hareketlermde yavas zaten en son pazar gunu kocacim evi supurdu sildi toz aldi topladi..ben suan icin sadece cocuklara yetisiyorm anca utulerimi kv yapti ama hala 3makine camasif var katlanip yerlesck kizim allah nazarlardn saklasin memisi cok seviyor yapisik ikiz gibiyiz bosta olsa emzik gibi habire cekiyor :) bu arada babayi odadan attik :)) nerefon kiiz bol bol merdiven in cik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy canım benim aklım sendd kalmıştı iyi olmana sevindm inş tamamen geçer ay yoğunluğa iyi dayanıyosun canım zor olur iki çocıkla daha yaranda tam iyileşmedi çok yenisin yorma fazlada kendini çocuklarla ilgilen yeter kv ysptır işi gücü ne hep senmi yapacan toparlanınca zaten ihtiyscın kalmaz babayıda attığınız iyi olmş çocuklarla takıl toparlanana kadar bende öle yapacam valla :)
Bide ben doğuraydım iyice gerildm ama istiyorm ya doğmaz bayramı bekler merdiven çıkıyorm yürüyorm hurma yiyorm diğer şeyi yapamadm yatılı misafirm geliyo :)

hey maşallah ne kalabalıksınız
bizim kimsemiz yok. 1 eltim var , bide benim 2 tane kardeşim. amca dayı hala filan yok eşimdede bendede.
kalabalık olmak çok güzel
Evet cok sukur baya kalabalik bir aileyiz...:)))) gercektende cok guzel sadece yakinlar gelince 3 oda doluyor zaten :)
olsun canım oda güzel bizde çok kalabalığız ama hevesim oldugundan yapmak istiyorum :)

Ben yaparsam evde yapamam evim buyuk.olmasina ragmen sigmayiz anca konuk evi tutmam lazim cunku bu saydiklarim yaninda esimin ailesini cagirmassam olmaz ee benim kuzenler felan hayir yapamm :) ..... sen yap canim Rabbim kabul etsin inslah ..bizde bebek dogduktan 3.cu gunu bizde yakinlar toplanir yani bu saydiklarim yemekler yenir bebisin adi kulagina ezanla okunur tatli yenir..yani o aksam dugun gibidir ev :) bakalim nasip te ne var 40.da inslah hersey guzel olur...

:) halim harap canım he kalsn napıym artık geliyo başka burda kimsesi yok kıza evlilik teklif edecekmiş vay vay :)

Vaay :)
Heyecandan seni gormez o :))))

Masallah size :)
Simdilik olsun hep memis..
Evin yogunlugu malesef,o camasirlar nasil birikiyor..Esim hergun degistiriyor bide hep utu isteyen esyalar,e miniginde zaten 3 posta degisiyor en az..pfff
Sutum azaldi demissin agrilarin nasil?

Son aylarda normal ultrasonda oyle gorunmesi ama 3 kez cok fazla malesef..
Neyse ki saglikla kurtulduk..

Kizlar geldik biz evdeyiz iltihap yumusamis antibiyotige devam..baya kendime geldim hapsirma oksurme disinda :)) agrilarm azaldi gobegimiz dun dustu ve ben baslangic kilomdayim 52 :)) nerefonum o isi yapmak bebise zarar veriyor babadan enfeksiyon gidebiliyomus sonzamanlarda ve erkek misafir olayina bende takik durumdayim isin acikcasi 5kadin gelsin bir adam gelmesin :)) yildizim 30hafta oldn massallah kiiiz buyudu senin pasa agirlasmaya baslamisindir iyice plojommm sezen abla napiyor minik abla guzel abla kardesleri yavas yavas geliyor..bu arada saglik ocagindan aradilar topuk kani vermistik ya degerler yuksek cikmis sasirdim mi sasirmadim boyle bi supriz bekliyodum miractada 9ayda yukselmeye basladi tsh hormonu hala ilac kullaniyorz...esime diyorumki Ahsen biz bu cocuklarin tsh hormonunu beceremedik :) pzrtsi tekrar topuk kani alcaklar kizimdan

Hosgeldinizzz inslah daha dahaaa iyi olacaksiniz canimmm..evet agirlastim birbe bebisim ellerinden oper yukari cikmak yerine asagda duruyor ...:)))
Oda biraz can acitiyor ...amanim.demek son ayda.eslermiz yaklasmasin yaa ne.olur ne olmaz :) topuktan kan almak cok can yakici yaa aglayinca benimde aglayisim geliyor

Gozunden yaslar geliyo topuk kaninda esimle konustuk diyorumki gun sayiyomusun son 30 kirkin cikmasina diyoki ben onu unuttum nasil yapiliyodu :)) dedim ben ogretirm sana :)) :)) :)) bize zaten hep yasakti hamilelik boyunca 5sefer anca olmustur 30.haftadan itibaren tamamen yasaklandi bide o isi yapsaydim daha bi erken dogururdm heralde :)) karnin asagidaysa gercktn cok beklemiyolar bunu anladim :))

Anne olmak baskaaa ..hic zarar gelmesin aglamasin diyoruz....hahhah bencede ogret 3.cu de senin hatirlatmana gerek kalmaz ..bize yasak deildi ama b7nu duyunca kendim yasak koydum esime aksam suprizini verem yasak artik dicem evet herkes bana oyle diyor hayirlisi :)))))

bende dalinin alırım canım bi onu denerim yıkayıp ütülerim öyle yerleştiririm . daha sonrada ütülemeye devam edildğini bilmiyordum

benim biraz bahçem var bahçedede otururlar artık :) olsun oda güzel canım gene kendi aranızda bebişe ufak bi okuma yaparsınız olur :)

Aranıza yeni katıldım ben,Merhabalar:)

Normalde son 4haftaya kadar yasak yok ama bize erken gelmisti yasak hatta esim sonuclari gostermeye gidince siki siki tembih etmis dktr bende dalga gectm askisi cokmu sevisgen duruyorz acaba diye :)) bize degilde adamlara zor olur aliscaklar artk:))...son haftalarda bebek spermden enfeksiyon kapabiliyomus ama senin vaktin var kiz daha bence hemen verme o mujdeli haberi bak havalarda sicak bol bol yikanmak lazim :))) hahahah

Aranıza yeni katıldım ben,Merhabalar:)
Hosgeldin cnm mrb
benim biraz bahçem var bahçedede otururlar artık :) olsun oda güzel canım gene kendi aranızda bebişe ufak bi okuma yaparsınız olur :)
Him bahce varsa iyi ...jnslah cnm :)

Hahahah oyy cok guldummmm....amannn zaten sicak bu havalarda cekilmez bana bahane oldu .....kiz dur dogruya hemen vermim haberi adamin gozu disari kaymasin neyse beklerim 2 3 hafta :))))))

Cok uykum vaar kiz uyuyor oglaninda enerjisi tavan yapmis habire hoplayip zipliyo yemegimde yok hic yatakodasini bile toplamadim savas alani gibi :)) sabahki halimi gorseniz biyandan mirac bagriyo biyandan eslem hanim agliyo babalari wc ye girmis ben ustumu giyinmeye calisiyorm sirayla altlarini aldim kizin ustunu degistrdm babasi oglaninkini degistrdi karnini doyurdu ama suan yatak odam taninmaz halde tam 1saatte cikmisiz evden :))

Uyu dinlen dicen Ama ne mumkun sen anlatinca ben yoruldum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…