bende dalinin alırım canım bi onu denerim yıkayıp ütülerim öyle yerleştiririm . daha sonrada ütülemeye devam edildğini bilmiyordum
Aranıza yeni katıldım ben,Merhabalar:)
Kizlar geldik biz evdeyiz iltihap yumusamis antibiyotige devam..baya kendime geldim hapsirma oksurme disinda :)) agrilarm azaldi gobegimiz dun dustu ve ben baslangic kilomdayim 52 :)) nerefonum o isi yapmak bebise zarar veriyor babadan enfeksiyon gidebiliyomus sonzamanlarda ve erkek misafir olayina bende takik durumdayim isin acikcasi 5kadin gelsin bir adam gelmesin :)) yildizim 30hafta oldn massallah kiiiz buyudu senin pasa agirlasmaya baslamisindir iyiceplojommm sezen abla napiyor minik abla guzel abla kardesleri yavas yavas geliyor..bu arada saglik ocagindan aradilar topuk kani vermistik ya degerler yuksek cikmis sasirdim mi sasirmadim boyle bi supriz bekliyodum miractada 9ayda yukselmeye basladi tsh hormonu hala ilac kullaniyorz...esime diyorumki Ahsen biz bu cocuklarin tsh hormonunu beceremedik :) pzrtsi tekrar topuk kani alcaklar kizimdan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar geldik biz evdeyiz iltihap yumusamis antibiyotige devam..baya kendime geldim hapsirma oksurme disinda :)) agrilarm azaldi gobegimiz dun dustu ve ben baslangic kilomdayim 52 :)) nerefonum o isi yapmak bebise zarar veriyor babadan enfeksiyon gidebiliyomus sonzamanlarda ve erkek misafir olayina bende takik durumdayim isin acikcasi 5kadin gelsin bir adam gelmesin :)) yildizim 30hafta oldn massallah kiiiz buyudu senin pasa agirlasmaya baslamisindir iyiceplojommm sezen abla napiyor minik abla guzel abla kardesleri yavas yavas geliyor..bu arada saglik ocagindan aradilar topuk kani vermistik ya degerler yuksek cikmis sasirdim mi sasirmadim boyle bi supriz bekliyodum miractada 9ayda yukselmeye basladi tsh hormonu hala ilac kullaniyorz...esime diyorumki Ahsen biz bu cocuklarin tsh hormonunu beceremedik :) pzrtsi tekrar topuk kani alcaklar kizimdan
slm kardeslr ben 6+3 hamıleym gecen ay kım. gebelk gecrdm şımdde dusk tehlksı var. ıkı gun oncesınr kadar bulantı olurdu fakat afedersınız cıkmıyrdu dısarı dk. gıttım kalp atısı ıcın serum bagladılr sımdı bulantı arttı yedıgım hemen cıkıyr cok rahatszm bu durumdn
Kizlarr iliskiden kasıt tamamen degildir heralde diye dusunuyorum,gogus uclarinin uyarilmasi bile son zamanlarda tehlikelidir yazarlar hatta baslatmak adina sadece bu bile denenebilir..
Ya da bilmiyorum bilemedim suan :)
Yapmayan biri olarak :)
Bize yasak bi donem oldu ama zaten dusunmuyorduk bile boyle birsy,esimde bende kiyamadik dogrusu sonucta amac baskaydi..
slm kardeslr ben 6+3 hamıleym gecen ay kım. gebelk gecrdm şımdde dusk tehlksı var. ıkı gun oncesınr kadar bulantı olurdu fakat afedersınız cıkmıyrdu dısarı dk. gıttım kalp atısı ıcın serum bagladılr sımdı bulantı arttı yedıgım hemen cıkıyr cok rahatszm bu durumdn
Kizlarr iliskiden kasıt tamamen degildir heralde diye dusunuyorum,gogus uclarinin uyarilmasi bile son zamanlarda tehlikelidir yazarlar hatta baslatmak adina sadece bu bile denenebilir..
Bize yasak bi donem oldu ama zaten dusunmuyorduk bile boyle birsy,esimde bende kiyamadik dogrusu sonucta amac baskaydi..
Canım çok okudum nette doktorların yazısını bugünde sağlık ocağındaydm hemşireye sordm aynı şeyi sölüyolar spermler çocuğu etkilemez o çock kaç kat zarla korunuyo gelmez ona dedi bende dedim pazartesiye kadar kanala girmesi lazm oda yap ozaman etki edebelir kasları gevşettiği için dedi boşalmasada etki eder dedi
Gozunaydin oncelikle :)
Rahatsiz olma kabullen canim..
9 ay yasayan var bu durumu..
Cok ac kalmamaya calis kalkmadan kraker yemeyi fln dene..
Allah yardimcin olsun..Saglikla kavusun insallah..
Herseye deger emin ol..
Hayirlisi olsn cnm hep aklim sende hayirlisiyla ben kurtuldm insallah sira sizlerde :)Ay vallamı yapmayım ozaman zaten içimdende gelmiyodu :) ya pazartesi gidecm ya gel bskalım olmazsa perşembe sezeryan dedi diyecm perşembe oluym artık normali bünyrm kaldırmaya bilir doğuramam çocuğa bişey falan olur bi kan alınırken bile kaç kişi tutuyo ayılıp bayılıyorm doğumda hiç duramam çocuğuda riske atmayım diyorm zaten 39 oldm sanırm kilosuda 3 250 olmış yeter artı durduğu :)
Evet insan o isi hic dusunmuyor walla o kipirdisi yokmu anne karninda onu sevmekten gece o isi zaten unutuyosun :) bide buyuklerimiz hep sey der biyere uzanma gogsunu sikma bebek memeden ayrilir hatta ebe bile demisti sakin ne esin nede sen goguslerini sikma cok oynama diye...ama insan bisure sonra dogum olsn diye baska yontemlere bas vuruyor :))Kizlarr iliskiden kasıt tamamen degildir heralde diye dusunuyorum,gogus uclarinin uyarilmasi bile son zamanlarda tehlikelidir yazarlar hatta baslatmak adina sadece bu bile denenebilir..
Temmuz annelerinden bi annenim ilk bebeginde oyle bi sikinti olmus doktoru esinden gelen spermden dolayi mikrop kaptigini soylemis bebis icin..zarla cevrili bebek ama aksamdan o isi yapip sabah normal doguma giden birini dusunursek spermler rahimde kaliyor ve bebek gelirken enfeksiyon kapmis olabilir benim dusuncem :)Canım çok okudum nette doktorların yazısını bugünde sağlık ocağındaydm hemşireye sordm aynı şeyi sölüyolar spermler çocuğu etkilemez o çock kaç kat zarla korunuyo gelmez ona dedi bende dedim pazartesiye kadar kanala girmesi lazm oda yap ozaman etki edebelir kasları gevşettiği için dedi boşalmasada etki eder dedi
Ben ilk once esimin gomleklerinde denedim deterjani :)
Hem bebisler hem hassas camasirlar icin Dalan Roxy'de,yillanmis bir firmanin..
Hosgeldiiinn :)
Ne kadarlik bebis?
Aslında ciddi bi konu ben geçen muayenede birliktelik esnasında ve sonrasında kasıklarımın ağrıdığını söylemiştim doktoruma. Son aylarda ve doğumdan sonra 6 ay devam eder ağrın dedi. Alttan muayene etmişti bi sıkıntı sorun yok demişti. Ama tabiki beni tatmin etmemişti söyledikleri 😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok okudum nette doktorların yazısını bugünde sağlık ocağındaydm hemşireye sordm aynı şeyi sölüyolar spermler çocuğu etkilemez o çock kaç kat zarla korunuyo gelmez ona dedi bende dedim pazartesiye kadar kanala girmesi lazm oda yap ozaman etki edebelir kasları gevşettiği için dedi boşalmasada etki eder dedi
allah razı olsn haklısnz ama hersey kokuyr krakr faln istemıyrm hıc resmen acım dıyblrm yedıgım anında çıkıyr korkuadn yıyemez oldum
Bende nette böyle okumuştum. Hatta geçen kk da bi topikte bi arkadaşın açılması olmamış diye doktoru eve yollamış birlikte olmaları gerektiğini söylemiş 😁
Hayirlisi olsn cnm hep aklim sende hayirlisiyla ben kurtuldm insallah sira sizlerde :)
Evet insan o isi hic dusunmuyor walla o kipirdisi yokmu anne karninda onu sevmekten gece o isi zaten unutuyosun :) bide buyuklerimiz hep sey der biyere uzanma gogsunu sikma bebek memeden ayrilir hatta ebe bile demisti sakin ne esin nede sen goguslerini sikma cok oynama diye...ama insan bisure sonra dogum olsn diye baska yontemlere bas vuruyor :))
Temmuz annelerinden bi annenim ilk bebeginde oyle bi sikinti olmus doktoru esinden gelen spermden dolayi mikrop kaptigini soylemis bebis icin..zarla cevrili bebek ama aksamdan o isi yapip sabah normal doguma giden birini dusunursek spermler rahimde kaliyor ve bebek gelirken enfeksiyon kapmis olabilir benim dusuncem :)
Cnm bende roxy kullandim hep miracinkinide onla yikiyordm 3bucuk senedir bi sknti yok gayet guzel dalin hic kullanmadim acikcasi yorum yapamiycam :)
Hayirlisi olsn cnm hep aklim sende hayirlisiyla ben kurtuldm insallah sira sizlerde :)
Evet insan o isi hic dusunmuyor walla o kipirdisi yokmu anne karninda onu sevmekten gece o isi zaten unutuyosun :) bide buyuklerimiz hep sey der biyere uzanma gogsunu sikma bebek memeden ayrilir hatta ebe bile demisti sakin ne esin nede sen goguslerini sikma cok oynama diye...ama insan bisure sonra dogum olsn diye baska yontemlere bas vuruyor :))
Temmuz annelerinden bi annenim ilk bebeginde oyle bi sikinti olmus doktoru esinden gelen spermden dolayi mikrop kaptigini soylemis bebis icin..zarla cevrili bebek ama aksamdan o isi yapip sabah normal doguma giden birini dusunursek spermler rahimde kaliyor ve bebek gelirken enfeksiyon kapmis olabilir benim dusuncem :)
Cnm bende roxy kullandim hep miracinkinide onla yikiyordm 3bucuk senedir bi sknti yok gayet guzel dalin hic kullanmadim acikcasi yorum yapamiycam :)
:) aynen demi benim denemem lazm ama hiç içimden gelmiyo malum hormonlar pazartesiye kadar çocuğun kanala girmesi lazm bi şekilde :)
Evet cok ciddi,cok farkli bir konu..
Dusunsene o kadar cok degisiyor ki bu kadar degisimde normalde yasanan iliski zaten ne kadar olabilir ki hic etkisiz?
Ben boyle dusunuyorum ya da :)
Dogum baslatmak adina yapilan ufak girisimleri ayri tutuyorum tabi..
Yataktan doguma gittim diyenlerde var :)))
Agdadan doguma gitmek gb :))))
Senin hislerin ve rahatlaman tamamen soz konusu kizce..
Umarim ise yarar..
Hatta belki de gerek bile kalmaz..huu huu annecim ben geliyorum der senin minnos :))
Ac kaldigin surece daha kotu olursun bunu biliyorum..
Hic yasamadim dogrudur,bende olsam korkardim hic sevmem istifra mide bulantisi aglarim direk normalde bile cok dayanikli olmama ragmen..
Insallah uzun surmez..
2 arkadasimin 3 ayla beraber gecti bulantilari..
Hoşgeldin sefalar getirdin canm ☺️maşallah canm Allahın izniyle çok çokk daha iyi olucaksın inş. Göbek kordonu düştüyse artık herşey çok daha kolay olur galiba. giydirmek çıkarmak yıkamak falan. Eski kilonada hemen döndün maşallah darısı bizlerin başına 😁😉
bu arada bazı sitelerde doğuma yardımcı olduğu falan yazıyo birlikteliğin. Bize daha doktorumuz bi yasak koymadı. Ayda 1 koa göbeğimden olduğu kadar işte 😁 acaba bi daha ki kontrole tekrar sorsam mı doktora ?
Bide hastahane çantamı hazırlıycam sen şimdi deneyimlisin tecrübe olarak ne koyıyım sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?