Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

bende dalinin alırım canım bi onu denerim yıkayıp ütülerim öyle yerleştiririm . daha sonrada ütülemeye devam edildğini bilmiyordum

Ben ilk once esimin gomleklerinde denedim deterjani :)
Hem bebisler hem hassas camasirlar icin Dalan Roxy'de,yillanmis bir firmanin..

Aranıza yeni katıldım ben,Merhabalar:)

Hosgeldiiinn :)
Ne kadarlik bebis?

Hoşgeldin sefalar getirdin canm ☺️maşallah canm Allahın izniyle çok çokk daha iyi olucaksın inş. Göbek kordonu düştüyse artık herşey çok daha kolay olur galiba. giydirmek çıkarmak yıkamak falan. Eski kilonada hemen döndün maşallah darısı bizlerin başına 😁😉

bu arada bazı sitelerde doğuma yardımcı olduğu falan yazıyo birlikteliğin. Bize daha doktorumuz bi yasak koymadı. Ayda 1 koa göbeğimden olduğu kadar işte 😁 acaba bi daha ki kontrole tekrar sorsam mı doktora ?

Bide hastahane çantamı hazırlıycam sen şimdi deneyimlisin tecrübe olarak ne koyıyım sence ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay vallamı yapmayım ozaman zaten içimdende gelmiyodu :) ya pazartesi gidecm ya gel bskalım olmazsa perşembe sezeryan dedi diyecm perşembe oluym artık normali bünyrm kaldırmaya bilir doğuramam çocuğa bişey falan olur bi kan alınırken bile kaç kişi tutuyo ayılıp bayılıyorm doğumda hiç duramam çocuğuda riske atmayım diyorm zaten 39 oldm sanırm kilosuda 3 250 olmış yeter artı durduğu :)

Cok sevindim canim gecmis olsun hadi gozunaydin..
Tek cocukla bile ne zor ki 2 tahmin bile edilesi degil :) Allah yardimcin olsun..
Insan aman bebegim olacak iste ooo miymiy ne guzel fln diye hayal ediyor :)))))))) ve bu is sadece bebek olunca anlasiliyor ne yazik :)))
Insan uyarir hazir ol diye biraz :)))))

Sezen iyi cok sukur ellerinden oper :)
2 gundur buyume atagi gecirdigini dusunuyorum mizmiz bakalim nasil birsy ogrenmis olacak :))

Topuk kanida ne sinir birsy ya cok uzulmustum ama o minicik ellerinden sıka sıka tahlil aldiklarinda topuk kaninin hicbisy oldugunu anladim :) cok uzuluyor insan..
Rabbim beterlerinden korusun tabii insallah..

slm kardeslr ben 6+3 hamıleym gecen ay kım. gebelk gecrdm şımdde dusk tehlksı var. ıkı gun oncesınr kadar bulantı olurdu fakat afedersınız cıkmıyrdu dısarı dk. gıttım kalp atısı ıcın serum bagladılr sımdı bulantı arttı yedıgım hemen cıkıyr cok rahatszm bu durumdn

Kizlarr iliskiden kasıt tamamen degildir heralde diye dusunuyorum,gogus uclarinin uyarilmasi bile son zamanlarda tehlikelidir yazarlar hatta baslatmak adina sadece bu bile denenebilir..
Ya da bilmiyorum bilemedim suan :)
Yapmayan biri olarak :)

Bize yasak bi donem oldu ama zaten dusunmuyorduk bile boyle birsy,esimde bende kiyamadik dogrusu sonucta amac baskaydi..

Gozunaydin oncelikle :)
Rahatsiz olma kabullen canim..
9 ay yasayan var bu durumu..
Cok ac kalmamaya calis kalkmadan kraker yemeyi fln dene..
Allah yardimcin olsun..Saglikla kavusun insallah..
Herseye deger emin ol..

Aslında ciddi bi konu ben geçen muayenede birliktelik esnasında ve sonrasında kasıklarımın ağrıdığını söylemiştim doktoruma. Son aylarda ve doğumdan sonra 6 ay devam eder ağrın dedi. Alttan muayene etmişti bi sıkıntı sorun yok demişti. Ama tabiki beni tatmin etmemişti söyledikleri 😣

Hayırlı olsun canım inş bişey olmaz dikkat et herşeyine ilk üç ay çok kötü geçer onlarada katlanacak artık sonrası güzel gider merak etme sen

Canım çok okudum nette doktorların yazısını bugünde sağlık ocağındaydm hemşireye sordm aynı şeyi sölüyolar spermler çocuğu etkilemez o çock kaç kat zarla korunuyo gelmez ona dedi bende dedim pazartesiye kadar kanala girmesi lazm oda yap ozaman etki edebelir kasları gevşettiği için dedi boşalmasada etki eder dedi

Bende nette böyle okumuştum. Hatta geçen kk da bi topikte bi arkadaşın açılması olmamış diye doktoru eve yollamış birlikte olmaları gerektiğini söylemiş 😁

Gozunaydin oncelikle :)
Rahatsiz olma kabullen canim..
9 ay yasayan var bu durumu..
Cok ac kalmamaya calis kalkmadan kraker yemeyi fln dene..
Allah yardimcin olsun..Saglikla kavusun insallah..
Herseye deger emin ol..

allah razı olsn haklısnz ama hersey kokuyr krakr faln istemıyrm hıc resmen acım dıyblrm yedıgım anında çıkıyr korkuadn yıyemez oldum

Hayirlisi olsn cnm hep aklim sende hayirlisiyla ben kurtuldm insallah sira sizlerde :)
Evet insan o isi hic dusunmuyor walla o kipirdisi yokmu anne karninda onu sevmekten gece o isi zaten unutuyosun :) bide buyuklerimiz hep sey der biyere uzanma gogsunu sikma bebek memeden ayrilir hatta ebe bile demisti sakin ne esin nede sen goguslerini sikma cok oynama diye...ama insan bisure sonra dogum olsn diye baska yontemlere bas vuruyor :))
Temmuz annelerinden bi annenim ilk bebeginde oyle bi sikinti olmus doktoru esinden gelen spermden dolayi mikrop kaptigini soylemis bebis icin..zarla cevrili bebek ama aksamdan o isi yapip sabah normal doguma giden birini dusunursek spermler rahimde kaliyor ve bebek gelirken enfeksiyon kapmis olabilir benim dusuncem :)
Ben ilk once esimin gomleklerinde denedim deterjani :)
Hem bebisler hem hassas camasirlar icin Dalan Roxy'de,yillanmis bir firmanin..

Hosgeldiiinn :)
Ne kadarlik bebis?

Cnm bende roxy kullandim hep miracinkinide onla yikiyordm 3bucuk senedir bi sknti yok gayet guzel dalin hic kullanmadim acikcasi yorum yapamiycam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cok ciddi,cok farkli bir konu..
Dusunsene o kadar cok degisiyor ki bu kadar degisimde normalde yasanan iliski zaten ne kadar olabilir ki hic etkisiz?
Ben boyle dusunuyorum ya da :)
Dogum baslatmak adina yapilan ufak girisimleri ayri tutuyorum tabi..
Yataktan doguma gittim diyenlerde var :)))
Agdadan doguma gitmek gb :))))

Senin hislerin ve rahatlaman tamamen soz konusu kizce..
Umarim ise yarar..
Hatta belki de gerek bile kalmaz..huu huu annecim ben geliyorum der senin minnos :))

allah razı olsn haklısnz ama hersey kokuyr krakr faln istemıyrm hıc resmen acım dıyblrm yedıgım anında çıkıyr korkuadn yıyemez oldum

Ac kaldigin surece daha kotu olursun bunu biliyorum..
Hic yasamadim dogrudur,bende olsam korkardim hic sevmem istifra mide bulantisi aglarim direk normalde bile cok dayanikli olmama ragmen..
Insallah uzun surmez..
2 arkadasimin 3 ayla beraber gecti bulantilari..

:) aynen demi benim denemem lazm ama hiç içimden gelmiyo malum hormonlar pazartesiye kadar çocuğun kanala girmesi lazm bi şekilde :)

Eskilerde hep biliyormus sebebini bilmeselerde ya da aciklamasalarda :)))))
Bazi seyler cok sacma geliyor insana ama genelde bi dinliyorum :))

Ayy inş canım bide ben doğuraydım hayırlısıyla pazartrsi belli olacsk bskalı kanala girseydi bi dediğin şey mantıklı canım ilişkiden sonra doğum başlarsa kaldığı için öle bişey olur bugün hemşire boşalmasada olur dedi aman öf çok daraldm perşembe sezeryana alırım dedi kanala girmzse yok demiycem kafaya koydm kabul edicem :)

:) aynen demi benim denemem lazm ama hiç içimden gelmiyo malum hormonlar pazartesiye kadar çocuğun kanala girmesi lazm bi şekilde :)

Girer canm yaa. Streste etkiliyomuş. Oluruna bırak bence biraz. Takıntı yaptıkça insan işin içinden çıkamıyo valla 😣

Ay inş gerek kalmaz ya doğurdm deyip yazsam keşke bi sıkıntı olmadan bakalım neler bekliyo beni :)

Birinci gebeligimde yalan yok ilk zamanlr cok yaptk ama son 4hafta yasaklamisti dktr ikincisinde pek yapmadk zaten genelde yasakliydk :)) hastane cantama ne koydum soyliyim cok abartmadim ben ev zaten cok uzak degil...bebege birtakim hastane cikisi (iczibin ust alt eldiven corap sapka battaniye) ayrica 2takim 5li zibin seti yedek penye battaniye 6tane bez islak mendil yenidogan

Kendime...bitakim lohusa pijama ikinciyi koymadim cunku hertarafn baticon oluyo yikanmadn giymek istemiyo insan... hastaneden cikarken giymek icin hirka 2koca kulot bitane normal atlet bitane emzirme atleti tulbent corap gogus pedi uzun boy ped minik havlu nescafe pratik corba ped bardak kasik catal bazen gece acikabiliyosn acik yer olmuyor cunku bide hani su 5liraya satilan kettle varya oda iyi oluyor gece nescafe ictim cunku :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…