Ay maşallah ne güzel canım :) benim yine 1 hafta düşük tehlikem oldu kesenin çevresinde kanama oldu çok korktm işte dün gittim geçmiş dedi benmkide 8 haftalık poposu kafası göbek kordonu oluşmuş seninkide öledir ne güzel bi duygu :)
msj ların yanında kutucuklar var oraya tıklayıp aşağıdan seçeneklerden siliyorsun tatlım..
bende iyi sayılırım ya haftasonu sınavlarım vardı üşütmüşüm hastayım şuan:2:
kiz ayni gunde dogurmayaLim bk ayni herseyLeri :) masalLah dikkat et bebeqime :)
Bende baktımda kimse olmuyo keşke benmde bulantm olsa razıyım bugün birkez daha yıkıldm kese çevresinde kanama var dedi doktor kalp atışını duymaya gittim şok oldm çok korkuyorm yine aynı şeyler olacak diye bence bunları sorun yapma canım ben daha beter bulantıya razıyım şu sıkıntı olmasaydı
Gunaydun ben varim ama yeni uye oldum
Ay maşallah ne güzel canım :) benim yine 1 hafta düşük tehlikem oldu kesenin çevresinde kanama oldu çok korktm işte dün gittim geçmiş dedi benmkide 8 haftalık poposu kafası göbek kordonu oluşmuş seninkide öledir ne güzel bi duygu :)
Bol bol yat dinlen canim benimde kanama vardı bitti çok şükür ama doktor 12. Haftayı atlatana kadar sadece mecburi ihtiyaclarin için yataktan kalkacaksin ddi
Hg kaçak merak ettim seni iyi olduğuna çok sevindm aylarımız aynı nerdeyse benimkide 8 haftalık ya ben bir hafta yattım geçti ama geri olacak diye korkuyorum şimdide pek yatamıyorm ya sevmiyorm yatmayı progeston içiyomusun
Doktor bana da kan sulandirici iğne verdi göbekten hergün yapıyorum dün kontrolümüz vardı bebisim 2 cm 1 gr olmuş maşallah kuzuma Onu veren rabbime Binlerce milyarlarca sonsuz kere şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah
Hım ozaman kan pıhtılaşması vardır iğne verdiğine göre o iyi gelir olsın bebeğin için herşeye değer annesi :) inş hayırlısıyla kucağımıza alırız
Evet canim onun için herşeye değer 13 ocakta randevumuz var 12+ 3 olacak inşallah cinsiyetini söyler doktorumuz
Aynen benimde 15 ocak :) hadi bakalım benim içimden kız geçiyo ama sağlıklık olsunda başka bişey istemem :)
Nerdsinz kizLar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?