Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

kiz ayni gunde dogurmayaLim bk ayni herseyLeri :) masalLah dikkat et bebeqime :)

Canim benim de kanamam oldu 7+2 de şimdi nasılsınız biz yatiyoruz bol bol

Bol bol yat dinlen canim benimde kanama vardı bitti çok şükür ama doktor 12. Haftayı atlatana kadar sadece mecburi ihtiyaclarin için yataktan kalkacaksin ddi

Bol bol yat dinlen canim benimde kanama vardı bitti çok şükür ama doktor 12. Haftayı atlatana kadar sadece mecburi ihtiyaclarin için yataktan kalkacaksin ddi

Hg kaçak merak ettim seni iyi olduğuna çok sevindm aylarımız aynı nerdeyse benimkide 8 haftalık ya ben bir hafta yattım geçti ama geri olacak diye korkuyorum şimdide pek yatamıyorm ya sevmiyorm yatmayı progeston içiyomusun

Günde 3 progestan ve crinone fitil kullanıyorum canim kanamadan sonrada iki defa proluton depot iğne yapıldı şimdi hala kahverengi leke var yatmaya devam ediyorum canim. Sende dikkat et yat tadını çıkar bebis dogunca da yatamiyorum diye sizlsnacaksin

Doktor bana da kan sulandirici iğne verdi göbekten hergün yapıyorum dün kontrolümüz vardı bebisim 2 cm 1 gr olmuş maşallah kuzuma Onu veren rabbime Binlerce milyarlarca sonsuz kere şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah

Hım ozaman kan pıhtılaşması vardır iğne verdiğine göre o iyi gelir olsın bebeğin için herşeye değer annesi :) inş hayırlısıyla kucağımıza alırız

Hım ozaman kan pıhtılaşması vardır iğne verdiğine göre o iyi gelir olsın bebeğin için herşeye değer annesi :) inş hayırlısıyla kucağımıza alırız

Evet canim onun için herşeye değer 13 ocakta randevumuz var 12+ 3 olacak inşallah cinsiyetini söyler doktorumuz

Iyi aksamlar kizlar bende size katiliyorum:) ben 23 haftalik hamileyim ve benim bi kizim olacak allahin izniyle. Bugün doktora gitdim bebegim erken dogabilir dedi. Insallah hepimiz bebegimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz:)

Aynen benimde 15 ocak :) hadi bakalım benim içimden kız geçiyo ama sağlıklık olsunda başka bişey istemem :)

GunayDin kizLar :) arkadasim benim randewumda 10ocakta ama bisey sorucm hazal arkadasLa gunLerimiz tam uyuyo benim bebeqim 1cm hazalinki 2cm acaba bende yolunda gtmeyen birseyler mi war ? Hem nasil besLeniorsunuz sizler

Canım herkesin bebeği aynı kiloda doğmaz benmkide aynı seninki gibi eğer normal olmasa doktor direk sana kesin derdi bunu seninkinin gelişimi olumsuz diye hiç belli olmaz belki seninkide önümüzdeki ay büyüyecek normalden biraz fazla bu hiç belli olmaz kalp atışı olsun yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…