Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Eskilerde hep biliyormus sebebini bilmeselerde ya da aciklamasalarda :)))))
Bazi seyler cok sacma geliyor insana ama genelde bi dinliyorum :))
:)) evet ya bazi saacma seylerde var ama demen gibi bende bi dinlerim..babannem aradi diyoki yere terliksiz corapsiz basma sutunu usutursun anamm one bee dedim icimden :))

Inan hep aklimdasin minisini kucagina alacagini dusunuyorm birden sevinc doluyor icim sanki yakinimdasn o heycani beraber paylascaz zaten kanala girmediyse mecbur sezryn olcam galiba hayirlisiyla sen bi kurtulda normal yada sezeryan hic farketmiyor...dusunuyormda ben bugun icin gun almistm suan belkide bebegim bikac saatlikti ama baksana 10gunluk oldu gobegi bile dustu hafiften toparlandida yanaklari falan biraz sariligi var ama olsn gececk insallah kara sacli kassiz kirpiksiz guzel kizim benim :)) darisi basina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah razı olsn haklısnz ama hersey kokuyr krakr faln istemıyrm hıc resmen acım dıyblrm yedıgım anında çıkıyr korkuadn yıyemez oldum

Aklima ilk zamanlarm geldi cok zordu ve 9ay surdu 16haftadan sonra hafifledi bisiler ye demiycem biliyorm yiyemiycen ben boyna limon yaliyodum :) eksi elma yiyodum herseyden evden oglmdan kocamdan deterjanlardan yemeklerdn aklina gelebilecek herseydn insanlardan bile tiksinmistim simdi aklima geliyoda kabus gibiydi ama gecicek bak benim kizim mis kokulum simdi besiginde uyuyor ve diyormki onun icin herseye deger :)

Ay inş gerek kalmaz ya doğurdm deyip yazsam keşke bi sıkıntı olmadan bakalım neler bekliyo beni :)

Uykusuz gecelerin bekledigi kesinde :)))))))
Ben bile sabah girip hadi bakalim nerefon dogurdum yazmis mi diye bakiyorum :))

Ben eskiden terlik hic sevmezdim hele bu havada corapla dolasacagim aklima gelmezdi ama ayaklarim soguga basinca agriyor bildigin terlik ariyorum ya da hep coraplayim Dogru diyor babaanne,sen usuyunce o kusuyor..

Buarada batikonn niye surduler ?
Kuzenime diyorum ki dogumuna gireyim mi sezeryan olursa cok merak ediyorum diyorum :))))) girersin diyo daha bekar kiz
Yakinlarda olan olursa ve isterlerse girecem cok gormek istiyorum :)

Son düzenleme:

Çok sağol canım Allah razı olsun valla artık kurtulma derdindeyim iyi değilim çokta daraldm artk perşembe sezeryan istiycem bakalım ne olacak evdeki hesap çarşıya uymuyo gerçide hsyırlısıyla bi kucağıma alsaydm sağlıklıca o günleri görmek nasip olur inş
Haklısın valla bugünde demi asıl günün işte düşünüldüğü gibi olmuyo iyide oldu kurtuldun ne güZel evinizdesiniz şükür bebişte iyi daha ne olsun maşallah annesi :)

Ayy demi ya uykusuzluk bitkinlik kendini unutma sinir bende olacak şeyler :) valla bende hergn acaba bugn olurmu diyorm ama yok karnm bile inmediki

insallah rabbım enn hayırlı olanını nasıp etsın zahmette rahmet vardr boyle destk alalm

Yedek battaniye koymamıştım onuda koyıyım. Saydıklarından fazla olarak Bide 2 çift çorap koydum. Ağzını silmek için falan mendil koydum. Yüz örtüsü koydum canm.

Kendi hurcumu daha hazırlamadım 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy demi ya uykusuzluk bitkinlik kendini unutma sinir bende olacak şeyler :) valla bende hergn acaba bugn olurmu diyorm ama yok karnm bile inmediki

Acabaaa bugun muuuuuuu? :))))))))
Kiyamam olsun stres yapma,su son 2 hafta 9 aya bedel oluyor..
Uyku sinir bitkinlik o kucucuk melegin yuzune bakinca kiyamayinca geciyor olsun :)

insallah rabbım enn hayırlı olanını nasıp etsın zahmette rahmet vardr boyle destk alalm

Amiinn,oyle tabii..
Allah baska dert vermesin..
Nerelisin buarada?

Agz mendili bende koydum canim yazmamism

Gunaydin aranizda yeniyim

Hosbulduk :) evet hamileyim on haftalik sen

Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim prens mi prenses mi geliyo

Günaydın kızlar bende aranızda yeniyim 20haftalık hamileyimmmm Allah nasip ederse bi kızımız olacak benim ilk gebeliğim bi sorum olucaktı nezaman hastane için çanta hazırlamalıyım sizce erken mi henüz teşekkür ederim şimdiden

Gunaydin canim.hayirli saglikli olsun canim bence erken daha alis verisini yao 30 haftaya girince cantani hazirla bende bauramdan sonra hazirlicam inslah

Gunaydin canim.hayirli saglikli olsun canim bence erken daha alis verisini yao 30 haftaya girince cantani hazirla bende bauramdan sonra hazirlicam inslah

Sağol ya bende öle düşünüyorum aslında çevre işte yap hazır dursun felan diyince kafam karıştı iyice bende Eylül gibi başlarım artık Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🙏

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…