:)) evet ya bazi saacma seylerde var ama demen gibi bende bi dinlerim..babannem aradi diyoki yere terliksiz corapsiz basma sutunu usutursun anamm one bee dedim icimden :))Eskilerde hep biliyormus sebebini bilmeselerde ya da aciklamasalarda :)))))
Bazi seyler cok sacma geliyor insana ama genelde bi dinliyorum :))
Ayy inş canım bide ben doğuraydım hayırlısıyla pazartrsi belli olacsk bskalı kanala girseydi bi dediğin şey mantıklı canım ilişkiden sonra doğum başlarsa kaldığı için öle bişey olur bugün hemşire boşalmasada olur dedi aman öf çok daraldm perşembe sezeryana alırım dedi kanala girmzse yok demiycem kafaya koydm kabul edicem :)
allah razı olsn haklısnz ama hersey kokuyr krakr faln istemıyrm hıc resmen acım dıyblrm yedıgım anında çıkıyr korkuadn yıyemez oldum
Ay inş gerek kalmaz ya doğurdm deyip yazsam keşke bi sıkıntı olmadan bakalım neler bekliyo beni :)
:)) evet ya bazi saacma seylerde var ama demen gibi bende bi dinlerim..babannem aradi diyoki yere terliksiz corapsiz basma sutunu usutursun anamm one bee dedim icimden :))
Inan hep aklimdasin minisini kucagina alacagini dusunuyorm birden sevinc doluyor icim sanki yakinimdasn o heycani beraber paylascaz zaten kanala girmediyse mecbur sezryn olcam galiba hayirlisiyla sen bi kurtulda normal yada sezeryan hic farketmiyor...dusunuyormda ben bugun icin gun almistm suan belkide bebegim bikac saatlikti ama baksana 10gunluk oldu gobegi bile dustu hafiften toparlandida yanaklari falan biraz sariligi var ama olsn gececk insallah kara sacli kassiz kirpiksiz guzel kizim benim :)) darisi basina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) evet ya bazi saacma seylerde var ama demen gibi bende bi dinlerim..babannem aradi diyoki yere terliksiz corapsiz basma sutunu usutursun anamm one bee dedim icimden :))
Inan hep aklimdasin minisini kucagina alacagini dusunuyorm birden sevinc doluyor icim sanki yakinimdasn o heycani beraber paylascaz zaten kanala girmediyse mecbur sezryn olcam galiba hayirlisiyla sen bi kurtulda normal yada sezeryan hic farketmiyor...dusunuyormda ben bugun icin gun almistm suan belkide bebegim bikac saatlikti ama baksana 10gunluk oldu gobegi bile dustu hafiften toparlandida yanaklari falan biraz sariligi var ama olsn gececk insallah kara sacli kassiz kirpiksiz guzel kizim benim :)) darisi basina
Ayy demi ya uykusuzluk bitkinlik kendini unutma sinir bende olacak şeyler :) valla bende hergn acaba bugn olurmu diyorm ama yok karnm bile inmedikiUykusuz gecelerin bekledigi kesinde :)))))))
Ben bile sabah girip hadi bakalim nerefon dogurdum yazmis mi diye bakiyorum :))
Ben eskiden terlik hic sevmezdim hele bu havada corapla dolasacagim aklima gelmezdi ama ayaklarim soguga basinca agriyor bildigin terlik ariyorum ya da hep coraplayimDogru diyor babaanne,sen usuyunce o kusuyor..
Buarada batikonn niye surduler ?
Kuzenime diyorum ki dogumuna gireyim mi sezeryan olursa cok merak ediyorum diyorum :))))) girersin diyo daha bekar kiz
Yakinlarda olan olursa ve isterlerse girecem cok gormek istiyorum :)
Evet cok ciddi,cok farkli bir konu..
Dusunsene o kadar cok degisiyor ki bu kadar degisimde normalde yasanan iliski zaten ne kadar olabilir ki hic etkisiz?
Ben boyle dusunuyorum ya da :)
Dogum baslatmak adina yapilan ufak girisimleri ayri tutuyorum tabi..
Yataktan doguma gittim diyenlerde var :)))
Agdadan doguma gitmek gb :))))
Senin hislerin ve rahatlaman tamamen soz konusu kizce..
Umarim ise yarar..
Hatta belki de gerek bile kalmaz..huu huu annecim ben geliyorum der senin minnos :))
Ac kaldigin surece daha kotu olursun bunu biliyorum..
Hic yasamadim dogrudur,bende olsam korkardim hic sevmem istifra mide bulantisi aglarim direk normalde bile cok dayanikli olmama ragmen..
Insallah uzun surmez..
2 arkadasimin 3 ayla beraber gecti bulantilari..
Birinci gebeligimde yalan yok ilk zamanlr cok yaptk ama son 4hafta yasaklamisti dktr ikincisinde pek yapmadk zaten genelde yasakliydk :)) hastane cantama ne koydum soyliyim cok abartmadim ben ev zaten cok uzak degil...bebege birtakim hastane cikisi (iczibin ust alt eldiven corap sapka battaniye) ayrica 2takim 5li zibin seti yedek penye battaniye 6tane bez islak mendil yenidogan
Kendime...bitakim lohusa pijama ikinciyi koymadim cunku hertarafn baticon oluyo yikanmadn giymek istemiyo insan... hastaneden cikarken giymek icin hirka 2koca kulot bitane normal atlet bitane emzirme atleti tulbent corap gogus pedi uzun boy ped minik havlu nescafe pratik corba ped bardak kasik catal bazen gece acikabiliyosn acik yer olmuyor cunku bide hani su 5liraya satilan kettle varya oda iyi oluyor gece nescafe ictim cunku :))
Ayy demi ya uykusuzluk bitkinlik kendini unutma sinir bende olacak şeyler :) valla bende hergn acaba bugn olurmu diyorm ama yok karnm bile inmediki
insallah rabbım enn hayırlı olanını nasıp etsın zahmette rahmet vardr boyle destk alalm
Yedek battaniye koymamıştım onuda koyıyım. Saydıklarından fazla olarak Bide 2 çift çorap koydum. Ağzını silmek için falan mendil koydum. Yüz örtüsü koydum canm.
Kendi hurcumu daha hazırlamadım 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin aranizda yeniyim
Hosbulduk :) evet hamileyim on haftalik sen
Günaydın kızlar bende aranızda yeniyim 20haftalık hamileyimmmm Allah nasip ederse bi kızımız olacak benim ilk gebeliğim bi sorum olucaktı nezaman hastane için çanta hazırlamalıyım sizce erken mi henüz teşekkür ederim şimdiden
Gunaydin canim.hayirli saglikli olsun canim bence erken daha alis verisini yao 30 haftaya girince cantani hazirla bende bauramdan sonra hazirlicam inslah
Günaydın kızlar bende aranızda yeniyim 20haftalık hamileyimmmm Allah nasip ederse bi kızımız olacak benim ilk gebeliğim bi sorum olucaktı nezaman hastane için çanta hazırlamalıyım sizce erken mi henüz teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?