Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaçıncı hafta öğrendiniz cinsiyetlerini doktor beni 15. Haftada çağırdı bakalim dedi
Kaçıncı hafta öğrendiniz cinsiyetlerini doktor beni 15. Haftada çağırdı bakalim dedi
Ay ins bende ogrenirim gittigimde hayirlisiyla saglikli olsunda ama gonlumuzden erkek geciyo
Ins gösterir ya ben bebeğe zor kavustum uzun bi tedavi sonucu o yüzden çok merak ediyorum
Rabbim kucağınada almak nasip etsin canım içini ferah tut yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1194032
Kızlar oğluşumun hurcu hazır 😁
Yaa bide benim göbek bayadır aşağıda. Ve arada fena kasık ağrısı oluyo. Sanki adet olucakmışım gibi ve sanki kanamam olucak gibi hissediyorum. Normal mi bu haftalarda. Yada erken olma riski falan olabilir mi ? Bu arada 34+4 olduk 👶
Ara ara oluyordu benim,adet zamanlarini unutmadim :)))
Ama tabii kontrolun yakin degilse bir danis derim doktoruna..
Ayri ayri hurclara koyup bavula mi yerlestireceksin?Zor olmayacak mi?
Bir de dogduktan hemen sonra iceriye verecekleriniizi ayri birseye koyarsan rahat olur..Ben ayri bir posete koyup bavulun ust kucuk yerine koymustum dogumhanede benim hazirliklar yapilirken istediler hemen verdi annemannene ve esine neyi nereye koydugunu anlat :)
İnş bi aksilik olmazsa annem ve eşimi istiyorum zaten sadece yanımda. Kayınvalideme falan doğumdan sonra haber vericem. O sancılı halimle beni kimsenin görmesini istemiyorum 😣 zaten herşeyi annemle konuşur ayarlarız genç bir anneye sahibim 40 yaşında annem ☺️ herşeyi çok iyi bilir tek kişidir ama 10 kişiye bedeldir. Allah eksik etmesin annelerimizi yanımızdan 🙏
Ben ilk once esimin gomleklerinde denedim deterjani :)
Hem bebisler hem hassas camasirlar icin Dalan Roxy'de,yillanmis bir firmanin..
Hosgeldiiinn :)
Ne kadarlik bebis?
Aynen bahsettigin gb bir annem var ve Allah razi olsun dedigin gb 10 kisinin belki yapamayacagini yapmistir..cok rahat olacaksin o zaman,insallah..
Allah saglik sihhat versin annelerimize..
Benim supriz bir sekilde sezeryan olunca aradik cok sevdiklerimide aradim geldiler hemencik :)
Teyzem izmitten geldi,3 kuzenim ve birinin esi o zaten bizimleydi izinli diye,kayinvalide kayinpeder,esimin evli yegeni var kucuk oglu tuttu elimi ameliyathaneye girmeden esime devretti cok severim onuda :) annem abim esim..Sayinca ne cok gb :) Ama hepsi sevdiklerim olunca gule oynaya girdim iceri hepsi agliyor tabi :) cikincada gulerek ciktim 'coookk tatli di miiii' oldu ilk cumlem :))))
Zaten agliyorlardi bide ben oyle neseli cikip oyle deyince daha da rahatlayip koyverdiler hahahha :))
Anlatasim gelmis benimde pfff :))
Eki Görüntüle 1194032
Kızlar oğluşumun hurcu hazır 😁
Yaa bide benim göbek bayadır aşağıda. Ve arada fena kasık ağrısı oluyo. Sanki adet olucakmışım gibi ve sanki kanamam olucak gibi hissediyorum. Normal mi bu haftalarda. Yada erken olma riski falan olabilir mi ? Bu arada 34+4 olduk 👶
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?