tünaydın kızlar özledim valla sizleri :)
yeni katılan hamişler hoş geldiniz bu arada
Tunaydinnnn :))))
bende oğluma hurç aldım sadece küçük aldım çantaya zor sığmasın sonra diye bide en küçüklerinden aldım doğumdan sonra hemen giyeceklerini ayırıp koymak için en üste onu koyucam hemen alıp vermesi koLay olsun diye canım . sen emzik falan koydun mu lazım olurmu biberon falan acaba
en tembel ben çıktım galiba aranızda bugün çok uyudum hava yağmurlu serin diye rahat olunca uyanmamışım hemen :)
Tünaydın kızlar bizde yeniyiz kızımla hoşgeldin diyenler için hoşbulduk valla havada böle olunca bizde bı saate kdar tembellik yaptık kızımla ama pek uyumayı sevmicek galiba yatar yatmaz tekme atmaya başlıyo meleğim 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebişler öyle canm. Hele bide biraz fazla hareketliyse tamam. Ben artık hareketlerine gece uykumdan uyanıyorum ve bazen canımı çok acıtıyo gerçekten...
Acabaaa bugun muuuuuuu? :))))))))
Kiyamam olsun stres yapma,su son 2 hafta 9 aya bedel oluyor..
Uyku sinir bitkinlik o kucucuk melegin yuzune bakinca kiyamayinca geciyor olsun :)
Amiinn,oyle tabii..
Allah baska dert vermesin..
Nerelisin buarada?
Ben emzik ve biberon almadım bile. Zaten emzik almayı düşünmüyorum diş gelişimini ve damak yapısını olumsuz etkiliyo çünkü. Benim kız kardrşimde şuan tel var 19 yaşnda 7 yaşına kadarda emzik emdi bi türlü bıraktıramamıştık 😁 doktor emzikten dedi. Nerdeyse damağından ameliyat olucaktı. Neyseki telle düzeldi. Biberonda ilk etapta lazım olmaz diye düşünüyorum. Lazım olsa bile her yer eczane hemen alır eşim👍
Aaaaayyy ne yağmur yağdı istanbula ne gök gürledi uyuyodumda korkudan uyandım resmen. Evin içine düşüyo sandımda tırstım😖😰
Tünaydın kızlar bizde yeniyiz kızımla hoşgeldin diyenler için hoşbulduk valla havada böle olunca bizde bı saate kdar tembellik yaptık kızımla ama pek uyumayı sevmicek galiba yatar yatmaz tekme atmaya başlıyo meleğim 🙏
benim oğluşum da öle canım özellikle sağ tarafıma yatrtmıyo beni itiyo tekme atıyo resmem göbeğim geriliyo mecbur kalkıyorum yada dönüyorum :)
Amiiiinn.
Kalabalık olmayı seviyorum ben. Bizde çok kalabalığız ve anne tarafım hep aynı yerdeyiz. Aramızda sokaklar var sadece 😁 6 dayım 2 teyzem 6 halam 1 amcam kuzenlerimin sayısını bilmiyorum. Ve çok şükür hepsi birbirinden iyidir. Eşimin tarafındanda bi kayınvalidem 1 görümcem var. Annem dışında hepsi doğum bittikten sonra ister hastahaneye ister evime buyursunlar. Daha ikramlıklarım bile hazır değil 😣 bayramdan sonra onlarıda hazırlıyım inş.
Bugun oglumla habire cizgi filim.seyredecez belli oldu :)
Ben emzik ve biberon almadım bile. Zaten emzik almayı düşünmüyorum diş gelişimini ve damak yapısını olumsuz etkiliyo çünkü. Benim kız kardrşimde şuan tel var 19 yaşnda 7 yaşına kadarda emzik emdi bi türlü bıraktıramamıştık 😁 doktor emzikten dedi. Nerdeyse damağından ameliyat olucaktı. Neyseki telle düzeldi. Biberonda ilk etapta lazım olmaz diye düşünüyorum. Lazım olsa bile her yer eczane hemen alır eşim👍
hiç duymamıştım o markayı çok olunca kafa karışıyo benim gibi :)
Malesefff canım bugünde yokkk ağlayacam sinirden dün yürümekten öldm yemek yaptm yaprak sardm hafif bi sancı oldu geçti boşuna yoruldm :) valla ya 9 aya kadar böle değildmki ben şimdi yok anam yok geçmiyo pazartesi gidiyim bakalım duruma göre ne diyecek :)
Aynen canım sagıma hiç yatamıyorum zaten soluma yata yata da kalçam çok ağrıyo hiç uzanma diyo sanki bana en çok sırtıma yastık koyup kanepede ayaklarımı uzatarak oturma şeklini seviyo resmen şimdiden ayırt ediyo sanki ya yüce Rabbim saklasın evlatlarımızı 🙏
evet canım maşallah rahatlarını biliyolar :)
Ben ilk once esimin gomleklerinde denedim deterjani :)
Hem bebisler hem hassas camasirlar icin Dalan Roxy'de,yillanmis bir firmanin..
Hosgeldiiinn :)
Ne kadarlik bebis?
Hoşbulduk canım anca bakabildim :) bebişim 15 haftalık 16 ya giricez kısmette Pazartesi randevum var belki cinsiyetinde söyler:))
Masallah minige
Kocamaaan kocaamaann olsun :)
Hadi insallah soylerler..
Bir tahmin yapmismiydi doktor?
Ayni anlattigin gbyiz bizde tek fark amca hala az esimin tarafi cok cok kalabalik :)
Cok benziyormusuz :)
Ev icin ikramlik mi?
Sahsi fikrim kizceler :)
Ilk sutunuzu veriyorsunuz ama 2. aksam acikiyor bebisler ve bir mama takviyesi gerekebiliyor..Evde dusa girdikten sonra istenildigi gb oluyor..ama tabii betulun defigi gb eczaneler yakin ama alip steril ederseniz daha iyi..
Bir de emzik 2 yasina kadar damak yapisini etkilemez 2 yasinda itibaren biraktirilmalidir.
Bende sevmem gerci almadida kizce zaten :)
Ayni anlattigin gbyiz bizde tek fark amca hala az esimin tarafi cok cok kalabalik :)
Cok benziyormusuz :)
Ev icin ikramlik mi?
Kizcemde buyusun ya cizgi gilm izleyelim sizin gb :)
Sahsi fikrim kizceler :)
Ilk sutunuzu veriyorsunuz ama 2. aksam acikiyor bebisler ve bir mama takviyesi gerekebiliyor..Evde dusa girdikten sonra istenildigi gb oluyor..ama tabii betulun defigi gb eczaneler yakin ama alip steril ederseniz daha iyi..
Bir de emzik 2 yasina kadar damak yapisini etkilemez 2 yasinda itibaren biraktirilmalidir.
Bende sevmem gerci almadida kizce zaten :)
Anneler hareketli olunca bebisler o sallantiyla uyurmus genelde :) o yuzden yatinca firildak gb ler sanirim
Yurumekten oldum derken?
Yarim saatten fazlasida sana zararli olabilir canim aman dikkat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?