Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ben emzik ve biberon almadım bile. Zaten emzik almayı düşünmüyorum diş gelişimini ve damak yapısını olumsuz etkiliyo çünkü. Benim kız kardrşimde şuan tel var 19 yaşnda 7 yaşına kadarda emzik emdi bi türlü bıraktıramamıştık 😁 doktor emzikten dedi. Nerdeyse damağından ameliyat olucaktı. Neyseki telle düzeldi. Biberonda ilk etapta lazım olmaz diye düşünüyorum. Lazım olsa bile her yer eczane hemen alır eşim👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

en tembel ben çıktım galiba aranızda bugün çok uyudum hava yağmurlu serin diye rahat olunca uyanmamışım hemen :)

Aaaaayyy ne yağmur yağdı istanbula ne gök gürledi uyuyodumda korkudan uyandım resmen. Evin içine düşüyo sandımda tırstım😖😰

Tünaydın kızlar bizde yeniyiz kızımla hoşgeldin diyenler için hoşbulduk valla havada böle olunca bizde bı saate kdar tembellik yaptık kızımla ama pek uyumayı sevmicek galiba yatar yatmaz tekme atmaya başlıyo meleğim 🙏

Bebişler öyle canm. Hele bide biraz fazla hareketliyse tamam. Ben artık hareketlerine gece uykumdan uyanıyorum ve bazen canımı çok acıtıyo gerçekten...

Maşallah ozaman bebişlerimize gece yatağa girer girmez başlıyo tekmelere açıkınca resmen uyandırıyor sabah uykumdan beni ama çok güzel duygular daha doğmadan böle bi doğsa nasıl olur acaba Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏

Malesefff canım bugünde yokkk ağlayacam sinirden dün yürümekten öldm yemek yaptm yaprak sardm hafif bi sancı oldu geçti boşuna yoruldm :) valla ya 9 aya kadar böle değildmki ben şimdi yok anam yok geçmiyo pazartesi gidiyim bakalım duruma göre ne diyecek :)

doğru aslında ama ben aldım bebeklerin ağzında emzik çok hoşuma gidiyor tabi emer mi bilmem :)

bizim burda sakaryada da yağıyo ama benim bulunduğum yerde pek yok ama hava serin bu gün rahatım evde hergün sıcaktan bunalıyodum

benim oğluşum da öle canım özellikle sağ tarafıma yatrtmıyo beni itiyo tekme atıyo resmem göbeğim geriliyo mecbur kalkıyorum yada dönüyorum :)

benim oğluşum da öle canım özellikle sağ tarafıma yatrtmıyo beni itiyo tekme atıyo resmem göbeğim geriliyo mecbur kalkıyorum yada dönüyorum :)

Aynen canım sagıma hiç yatamıyorum zaten soluma yata yata da kalçam çok ağrıyo hiç uzanma diyo sanki bana en çok sırtıma yastık koyup kanepede ayaklarımı uzatarak oturma şeklini seviyo resmen şimdiden ayırt ediyo sanki ya yüce Rabbim saklasın evlatlarımızı 🙏

Ayni anlattigin gbyiz bizde tek fark amca hala az esimin tarafi cok cok kalabalik :)
Cok benziyormusuz :)
Ev icin ikramlik mi?

Bugun oglumla habire cizgi filim.seyredecez belli oldu :)

Kizcemde buyusun ya cizgi gilm izleyelim sizin gb :)

hiç duymamıştım o markayı çok olunca kafa karışıyo benim gibi :)

Sahsi fikrim kizceler :)
Ilk sutunuzu veriyorsunuz ama 2. aksam acikiyor bebisler ve bir mama takviyesi gerekebiliyor..Evde dusa girdikten sonra istenildigi gb oluyor..ama tabii betulun defigi gb eczaneler yakin ama alip steril ederseniz daha iyi..
Bir de emzik 2 yasina kadar damak yapisini etkilemez 2 yasinda itibaren biraktirilmalidir.
Bende sevmem gerci almadida kizce zaten :)

Anneler hareketli olunca bebisler o sallantiyla uyurmus genelde :) o yuzden yatinca firildak gb ler sanirim

Yurumekten oldum derken?
Yarim saatten fazlasida sana zararli olabilir canim aman dikkat..

Son düzenleme:

evet canım maşallah rahatlarını biliyolar :)

Ben ilk once esimin gomleklerinde denedim deterjani :)
Hem bebisler hem hassas camasirlar icin Dalan Roxy'de,yillanmis bir firmanin..

Hosgeldiiinn :)
Ne kadarlik bebis?

Hoşbulduk canım anca bakabildim :) bebişim 15 haftalık 16 ya giricez kısmette Pazartesi randevum var belki cinsiyetinde söyler:))

Hoşbulduk canım anca bakabildim :) bebişim 15 haftalık 16 ya giricez kısmette Pazartesi randevum var belki cinsiyetinde söyler:))

Masallah minige
Kocamaaan kocaamaann olsun :)
Hadi insallah soylerler..
Bir tahmin yapmismiydi doktor?

Eve gelenlere bizde tabak hazırlanıyo genelde. Börek pasta sarma vs. Onuda ev sahibine yaptırmazlar bizde her gelen bi tepsi bişey getirir. Ben hastahaneye ve eve gelenlere kendim çikolata alıp tülliycem. Onları hazırlamadım daha.

Emzik konusundada doktorun yalancısıyım. Kardeşimin ortadonti doktoru emziğin hiç bir türlüsünü hiç bir yaşta tavsiye etmiyo 😔 iyi ki senin kızçe emmemiş canm. Şanslısın bence ☺️👍

Yarım saati geçti canım ne bilim işte ya naptığımı bilmiyorm çok daraldm çatlayacam o noktadaym valla diyecm doktora perşembe alsın benden bu kadar tükendm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…