Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Yok cnm ya bugüne kadar tek kelime etmedi ilgili ama biraz despot:d
bulantılarım daha yeni yeni geçti herkes kız diyor
bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda:)

Tabii onemli olan o :)
Benim kizcenin 19. haftada tam belli oldu pozisyondan..

Anladim canim kolaygelsin :)
Esim bosnak benim onlarada tatli getirirler :) guzel boyle seyler..

Bende doktor yalancisiyim :) denemedim yasamadim sonucta..
Sadece cor zor durumda kalindiginda bebek memeyi surekli keyfii ya da sadece uykuya dalmak icin istiyorsa emzik verilebilirmis o da cok kucuk bebeklerde degil kucuk bebeklerde gak dese meme guk dese meme :)
Ama zaten alistirilmadigi surece hicbiri alismaz.

Teşkkr ederim canm.

Sana katılıyorum. Çocuğun tüm alışkanlıkları annenin tavizleriyle alakalı. 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canim ne yaparsan yap cani gelmeknistemiyorsa boss ...ilk hamilelegim 41 hafta surmustu :)))) sonunda sunni sanci aldim ve dogdu :)
Ohhhh ne guzel 50 derecede yandik biz :)

Hamamami gitsek acaba :) Allahtan benimki sonbaharda oluyor hamama gitcem inslah

Selam..emzik konusu gecmis bi cevap yazayim dedim:) o çok bilmis doktorlar sabaha kadar anneyi bosa emen bebekleri olsa ne yapiyorlar saniyorsunuz bizden once agizlarina emzik veriyorlar.biz emzik kullanmadik da dislerimiz cok mu duzgun cikti heryeri yamuk yumuk.zamaninda emzigi birakirsa hicbirsey olmaz.emzik dogar dogmaz takin agzina.hem size olan asiri bagliligini da engeller hem de bosa kirk kere uykudan uyandirmaz sizi.benim oglan bos bos bor saat cekerdi memeyi resmen eziyet.heryerde de memede tutamiyorsunuz.misafir gelse gitseniz surekli memede mi durucak
Bi arkadasim var oyle.basta aman zararli ayaklarina yatti sonra 7/24cocuk memesinde kalinca pisman oldu emzik vereyim dedi is işten gecmisti.herseyin zanmani var bastan alistirmak lazim.ben kizima verdim oglumada oglum kendiliginden 4aylikken birakti kizim da sadece uyurken aliyo yakinda onada biraktircam.doktorlarin her dedigini yapmamak lazim.annelik biraz da tecrube isi.annelik icgudusu en mantikli olandir yoksa doktorlara gore buyutmenin de sakincalari var ben iki cocuk annesi olarak bunu yasadim gordum.

Vallla bizim burda emzik sabir dir ...derler annem ver kizim sabirli olur dedi versim ohh 18 ay emdi....memeyi ve emzigi ayni anda birakti oglum ...:)))

Aynen öle ya artık anladm bunu zamanı belli ama artık ben dayanamıyorm sezeryan düşünüyorm zaten normali yapamam ben bebeği riske atmak istemiyorm

Tam cikicaktim arkdslar...iftar hazirliklari icin...cikmadan bir baska topike ugradimm bayanin birisi habire kendini ovuyor ben soyleyim
Boyleyim kuzucuklarim boyle diye hep kendini ovup herseyi kendi bilir gibiye getiriyor :))))) benim boyle arkdsim veya akrabam olmaz olmaz Allahtan cekemm bu tip insanlari :) kendini ovenlere ..... derler... Boylesi insalarin yakinlarina Allahtan sabir diliyorum...

Yarım saati geçti canım ne bilim işte ya naptığımı bilmiyorm çok daraldm çatlayacam o noktadaym valla diyecm doktora perşembe alsın benden bu kadar tükendm :)

Cok iyi anliyorum am elden gelecek birsey yok kizce,belki cocuk bayramdan sonra gelecek :)
42. Haftaya kadar normal beklemen :)

Bende Oylat'a (bursa) gidecem hemen doye diye bir hal olmustum :) emzirildigi surece de hamama gidilir mi bilmiyorum? Pek icacici gelmiyor :)

Aynen oyle..Cocugun emme suresi buyudukcede degistigi icin 15 dk biri 15 dk digeri fln yalan oluuyor..Annelik tamamen herkeste farkli cunku anne farkli bebek farkli..Hersey supriz :)

Bizde var bir tane :) kizini anlatir durur :)
Bitaneside hep 'ben Almanyadayken' diye baslar soze :)
Tahmin et ne kadar yakinlar :)
Kardesler :)))))
Zor zor :)
Allahtan cok sık gorusemiyoruz.

aminnn k.mras sen pekı?

Ayyy Allah yardimcin olsun ...ben topike girdim okudum okudum okudm offf ne o oyle yazmamak icin kendimi zor tuttum ...
Gecen girdigimdede oyleydi heralde bir konu acilmisti bayan yaptigi yemegi
Gezdigi yeri evinin temizligini cocogunu habire sayfa sayfa anlattmis off...
Birde ne.kadar zeki bir bayan oldugunu ima etmis :))))

kızlar benım gazm çok oluyo karnım şişyo sertleşiyo ve agrı yapyo dr um bi hap vermşti onu içiyrum ama bzen fayda etmiyo bende maden suyu içyorum sadesini içemedgmdn limnlu içiyorum rahatlatyo ama bebegme zararı olur mu acba?

İlk üç ay içmek iyi olmazmış ben asitli şeyler soda içmedim ama sonra hep içtm bendede hazımsızlık vardı şimdide günde iki tane içiyorm kalsiyum olduğu ve yine hazmedemediğim için :) bi sıkıntısı olmaz doğal ama sade iç yemekten sonra ozaman içebilirsin

aminnn k.mras sen pekı?

Sakaryaliyim bende :)

Cok gorusemiyoruzda gorusunce daha cok birikmis oluyor daha kotu :))))
Allah esine sabir versin o kadinin..

saol canım bende çok skıntı çekyorum astli içecek içemyorum gaz yapyo ama madn suyu rahatlatyo diye içyorum da sadesi de agr gelyo bende meyvli içiyorum mecbur

Sakaryaliyim bende :)

Cok gorusemiyoruzda gorusunce daha cok birikmis oluyor daha kotu :))))
Allah esine sabir versin o kadinin..

Gercektende Esine sabir diliyorum...boylesi insanlar hem cok kaprisli..
Ve doyumsuz oluyor hayal dunyalari cok genis cunku....

saol canım bende çok skıntı çekyorum astli içecek içemyorum gaz yapyo ama madn suyu rahatlatyo diye içyorum da sadesi de agr gelyo bende meyvli içiyorum mecbur

Doğru şimdi içemezsin zor olur canında pek istemez ama sonra çocuk miğdene baskı yapmaya başladığı zaman istem dışı maden suyu içmek istiyosun rahatlamak için bu yaşıma kadar hiç sevmeyen biri olarak sölüyorm şimdilik meyveliden iç idare et

Aynı durum bendede var mide sorunu ama meyveliden ziyade sade içmeye çalış ben hiç içemezdim maden suyu şimdi şimdi içiyorum. Sadesi daha sağlıklı günde bi tanenin zararı olmazmis öyle öğrendim bende bide kola turu seyler düşüge sebep oluyor asıri sancı yapıyor bizzat yaşadım ben

Kraker denedim ama Allah'in izniyle faydasını gördüm elhamdülillah. Ekmek tereyağ yiyebiliyorum arada pilav bunada şükür hiç yemediğim günlerde vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…