Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ozaman sutun yetiyosa mamaya hiccc kalkisma ....evet cok sicak bugun biraz esiyor hava bulutlu ....calisiyorum ramazan diye bir gun gidiyorum birgun gitmiyorum ise ....artik SIKILDIM ....

Canim cok uzuldum ....en acisi zamansiz olan olum beklenmedik anda gelince yikiliyor insan ((Rabbim hz. Eyup sabrini versin inslh ..basiniz saolsun

canım çok üzüldüm başınız saolsun allah rahmet eylesin . üzme kendini kolay değil ama kızçen için üzüntüden olan sütünde gtmesin canım canım rabbim hepinize sabırlar versin

Kızlar doktora gittim bugün kafası çok az kanala inmiş nstdede sancm sık çıktı doktor bu çarşamba saat 4 e kadar doğum başlamazsa gel anestezini tahlillerini yapalm dedi perşembe sabhta sezeryan olursun dedi benim korku başladı ya

Hadi gözün aydın canm. Bayrama bebişinle giriyosun inş ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi gözün aydın canm. Bayrama bebişinle giriyosun inş ☺️

Sağol canım inş o günleri görmek nasip olur :) sancm var alt kısmımda bi baskı var sanki sürekli idrarm varmış gibi bende anlamadm ne olacak bakalm :)

Canim.normal veya sezeryan hangisi hayirliysa o olsun...kac haftaliksin canim yenimi donmus bebisin :)) heyacannnn doruktaaa

Canim.normal veya sezeryan hangisi hayirliysa o olsun...kac haftaliksin canim yenimi donmus bebisin :)) heyacannnn doruktaaa

Ay daha perşembe gittim dönmemişti bugün dönmüş işte başıda çok hafif kanaldaymış yani korkma bak seninkide döner :) 39 haftanın içindeym perşembe 40 oluyorm sanırım şu an sancm var bide baskı var idrarım varmış gibi sanki acaba sumu patlayacak normal istemiyorm ya kesin normal olur ne istemezsem o buluyo beni

Ana bebis mi geliyor Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim moralim çok bozuk cuma şeker testi yapıldı sekerim normal çıktı ama kan pihtilasmasini sağlayan hucrelerimin sayısı çok dusukmus. Doktor bayram dönüşü tekrar test yapalım dedi. Eğer yükselirse sıkıntı olmayacak ama düşerse beni eskisehire gonderecek sanırım afyonda hematoloji bölümü yok. Bana dua edin olur mu. Bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten son haftalarda bol bol lavaboya cikarsin basi kanala girince rahat olmazssin artik...uzulme bol bol dua et kendine senin ve bebis icin hayirli neyse o olsun canim ...masallah 40 haftayi buldun :) darisi kucagina almaya olsun

Canim uzulme inslah duzelecek ...morelini yuksek tut...

İlk defa duydum onu bilgim yok sen biliyosundur inş bişey olmaz canım ya zaten riskli olsa doktor seni bekletmez bayrama kadar

zaten son haftalarda bol bol lavaboya cikarsin basi kanala girince rahat olmazssin artik...uzulme bol bol dua et kendine senin ve bebis icin hayirli neyse o olsun canim ...masallah 40 haftayi buldun :) darisi kucagina almaya olsun

Hım anladm normal ozaman demi ya sen daha iyi bilirsinde şimdi kanala düşecekte nişan gelecekte açılma olacakta bunlar günler alıyo demi perşembeye kadar olmaz heralde kırk hafta olacak işte perşmbeye kadar inş hayırlısıyla doğar ya

Bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum daha ilk bebeğim oldugu için çok heycanlı ve bir okadarda bilgisizim bebeğe doğduktan hemen sonra 1çay kaşığından az sade soda verin gazı olmaz diye duymuştum doğrumudur sizce

Evet canimmm normal ...belli.olmazki.dogum.isi bazen kanala girmek gunlar alir bazen nisan gelsede sancilarin gelmesi gunlari alir davetsiz.misafirdir dogum :) zamanini anca Allah bilir. Dogar dogar :) gelip gazini sutunu bezini inslah konusurz ...

Inslah canim hepimiz sag salim kavusuruz yavrularimiza ...Alla allla ilkdefa duydum :)

Inslah canim hepimiz sag salim kavusuruz yavrularimiza ...Alla allla ilkdefa duydum :)

İnşallah canımmm :) sağ sağlim atlatırız inşallah :) bende ilk defa duydum ama işte sağlıklımıdır hiç bir fikrim yok kimide ilk zem zem suyu içirin hayırlı evlat olsun falan diyor 😒

İnş hayırlısıyla kucağına alırsın canım kaç haftalıksın bide yeni doğan bebeğe soda içirilirmi bişey yapar Allah korusun sen öle batıl inançlara bakma sadece anne sütü

Sağol canım inş o günleri görmek nasip olur :) sancm var alt kısmımda bi baskı var sanki sürekli idrarm varmış gibi bende anlamadm ne olacak bakalm :)

Hadi bakalım hayırlısı. Benimde kasıklarımda arada ağrım oluyo. Ve göbeğim aşağıya düştü oturunca bacaklarıma yapışıyo bazen elimle kaldırıp yelpazeyle havalandırıyorum 😆😆 çok komik oluyo 😁 senden sonrada ben varım galiba sırada 😰

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…