Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Iyi aksamlar kizlar bende size katiliyorum:) ben 23 haftalik hamileyim ve benim bi kizim olacak allahin izniyle. Bugün doktora gitdim bebegim erken dogabilir dedi. Insallah hepimiz bebegimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz:)

Inşallah zamanında alırsın bebeğini kucağına canim neye dayanarak erken doğabilir dedi doktor? Önlem amaçlı ilaç bisey vermedi mi

GunayDin kizLar :) arkadasim benim randewumda 10ocakta ama bisey sorucm hazal arkadasLa gunLerimiz tam uyuyo benim bebeqim 1cm hazalinki 2cm acaba bende yolunda gtmeyen birseyler mi war ? Hem nasil besLeniorsunuz sizler

Kaç haftaliksiniz canim benim 8+5 haftalık 2 cm

kalp atisini duyduk cok sukur :) sen nasiL BesLeniyorSun benim hagla bi beslenme pilanim yok

kalp atisini duyduk cok sukur :) sen nasiL BesLeniyorSun benim hagla bi beslenme pilanim yok
Kalp atışını duymak önemli maşallah :)
Benim beslenmeye gelincede valla ben çok iştahsızım geç yaparm kahvaltımı ama günde 3 litreye yakın su içerim porsiyonlarım çok küçüktür fazlasını yiyemem ama günde iki bardak süt ceviz badem yerim kesin et tüketirm haftada 3 kere balık yerim bir kere işte baklagil günüm olur haftayı gnlere böldüm meyvede yerm öle işte çok iyi beslndiğim söylenemz :)
Senin beslenme nasıl :)

Slm anne adaylarmz nasilsiniz.bebisler nasl.ben 3gun hastanede yattiktan snra cuma ciktim cok sukur kanamam kesildi.ama 4 gundur gripten oksurukten mahfoldum.dun dr a gittm antibiyotik werdi.bolbol c witamini aliyrum.yarin kont war tekrar.bide ayrica benim 9 we 15 haftalik dusugum oldugu icin rahim agzi yetmzlgi olabilir dedi.onlem icin rahim agzna dikis atalm dedi

Canım benim çok geçmiş olsun kanamanın kesildiğine sevindim inş tekrarlamaz bişry olmaz antibiyotk içmesen keşke kendiliğindn geçmesini beklesen bebeğe zarar vermesin benmde tehlikem vardı kese çevresinde kanama geçti dedi doktor ama korkuyorm bişey olacak diye dikkat et dedi of of bi hayırlısıyla kucağıma aldığımız günü görseydik

Amin ins tatlim ya.bende senin kanamanin kesildgne sewindi.canim 4gun bekledim gecsin dye ama ates oldu.oksuruk krizleri oldu.busefer karnima baski yapinca sancim oldu.mecbur kaldim dr uma gittim.oda tahlillerdn snra antibiyotik werdi.bende kronik bronsit war 2yasimdan beri cekiyorum.buarada 9gundur sigara icmiyrum we cok rahatim.tiksinmiyorum ama nefret ediyorum sigaradan.ins boyle gider.kanal d de ewim sahaneye bakiyormusun.bebek odasi yapyorlar.cokguzel

Ay oda zor olur ya bi geçseydi rahatlardın bak öksürüğe iki soğanı dörde bölerek kes kavanoza koy üzerini kapatacak kadar şeker koy ağzını kapat sabaha kadar sulanıyo onu iç brnim kardeşimde ve bendede vardı hemde çok ileri onun sayesinde kurtuldm
Ay izliyorm çok duygulandm oda düşük yapmış ama oda çok güzel olmş

Canim ben calistiqim icin pek dikkatli yemek yiqemiorum yani belirli bi sistemim yok ama mesela her zamanki gbi yiyorum snra yine acikiyorum yani cok cbk acikiorum :) sut yogurt fln yeDim mi hemen Miqde bulantisi yapyo napicm bilmyrum

Canim ben calistiqim icin pek dikkatli yemek yiqemiorum yani belirli bi sistemim yok ama mesela her zamanki gbi yiyorum snra yine acikiyorum yani cok cbk acikiorum :) sut yogurt fln yeDim mi hemen Miqde bulantisi yapyo napicm bilmyrum

Hım doğru düzenin pek olmaz ama kendin oluştırabilirsin bende ev sütü ev yoğurdu asla yiyemem kokusundan dolayı o yüzden sek günlük süt içiyorm yoğurt yiyemiyorm doktor onun yerine peyniri çok tüket yoğurdun yerine geçer dedi sende öle yap bence

Peynirde yiyemiorum cnim napicm bilmiyorum doktor witamin werdi iki gunde bi ic die onu iciyorum ama iste baska turlu nasil duzene sokucm bilmyrum ayrica 12haftaliken cinsieti beli oluyor mu

Cnim gecmis oLsun dikkat et kendine alLahm bi an once yawrularimizi kucaqimiza almayi nasip eDr InsalLah

Peynirde yiyemiorum cnim napicm bilmiyorum doktor witamin werdi iki gunde bi ic die onu iciyorum ama iste baska turlu nasil duzene sokucm bilmyrum ayrica 12haftaliken cinsieti beli oluyor mu

Oo sende vitamin kalsiyumun yerine geçmezki kemikleri güçlenmez çocuğun mecbur zorlada olsa yemen lazm benim randevumda 11 haftalık olduğunda gidecm doktor görünebilir dedi ama kesin 14 haftalıkta oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…