- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
Ay ne bilim ya ozaman yandım desene :) hım puseti öle denemedim dışarı çıkınca iyi oluyoda kullanamadık bakalm yarın doktora gidecez bi deneyecem
Kızlar bişey sorucam benim sütümün rengi tam beyaz değil hani böle süte su karıştırırsında rengi açılır bozarır gibi olur ya aynı öle sizinkidemi öle onu merak ettim benimki hiç uyumuyo bir saat belki sonra uyanıyo saatlerce emmek istiyo yatırıyorm tekrar uyanıyo tekrar emiyo sütümde geliyo onlada alakalı değil aklıma rengi geldi acaba yağlı değilde çocuk doymıyomu anlamadm
Inan bekarligimdan beri agda yaparim ama ilk dogumdan sonra okadar korktumki 2sene yapamadim uyusukluk falan hersey normale dondu tekrar agdaya basladim 1senw gecmeden yine hamile kaldim hamileligimn son zamanlari guvendigim temiz kuaforume gittim gayette rahat ettim ama simdi yine korkuyorum zaten mutlaka kuafore gidecem ama nasil olcak kacgundur aklimda o var agda zamanida geldi 11gun sonra kirkimda cikiyor sen naptin kirkin cikinca agdami jiletmi ben napcammm yaaa uff
Bak bende arabaya oyle yerlestiriyorm
Ilk bir hafta sutum sapsariydi yagliydi zaten buyukler agiz sutu derler cok yagli ve bebege yararli olur derler hatta 9poset sagip 200cc lik doldurup d.dondurucuya atmistim simdi 6poset fln var eger sutum gitmeseydi dahada cok atardim..ama simdi resmen su renginde birazda beslenmemize dikkat etmek lazim duzenli yemekte onemli
Hic sorma ya babasi kiz hareketlenirken videosunu crkmis bundan 10gun once bende dun aksam izliyorm miracinda eli gozukuyor tek battaniyenin ustunde o battaniyeyi buruyo buruyo cekistiriyor skiyor sasirdim kaldm bebege yapmak istediklerini battaniyeye yapiyo galiba allahtan daha bi alisti simdide kiskanclik pek yapmiyor sadece eve bebek gormeye geldiklerinde bebekle ilgileniyolar ozaman azitiyor hemen kizin koluna bacagina saldiriyo cekmeye calisiyor..dun ben wcye gittigimde emzirip yatagimin ustune koydum o sira mirac uyanmis kucaklamis cocugu yastiga yatirmis..abi oldum ben bak kaldiriyorm diyor tembih ettim bol bol ama bakalim kiz azdaha buyuse rahat etcem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biliyormusun normalde misafir cok seviyorum ama bu ay rekor kirdim ramazandan beri evim bos deil buda beni halsiz agrili yapiyor..evde kaldigim gun gorumcemi yemege davet etcem simdideyani yine 8 kisilik misafirim var..Yaa eleman kitligi var yada benim sansima boyle birturlu bilincli eleman yok gecen birini aldik herseyi biliyorum dedi ...
Musteri geldi kalk agda yap ama ben yapamamki agdayi tam olarak bilmiyorum dedi sac sekillendirmeyi bilmiyor gelde dellenme...
Ben kuaforden pek anlamam..genelde cilt bakim ve fon agda dierlerini ablam yapar ...
Eger dikisleri taze degilse yapilabilir ..genelde bayanlar dikisleri iyilesince geliyolar :)
Allah daha daha iyi etsin canim. Sormaa birde misafir yogunlugu var evde kalsam bir turlu gitsem ise birturlukafayi yemek uzeriyim ..istedigim 10 gunluk tatil kafami toplamaya ihtiyacim var buraya yakin olarak mersin var gidelim diyorum esime nasil gitcez diyor amannnn yaaa
Selam.karnim bastan beri ovaldi ama son bikac gundur sanki asagi indi biraz.eskiden pijamam karnimin ustune cikarken simdi sezeryan yerimde, bol ve ayaklari uzun geliyor.
Ayni durumu yasayan varmi erken dogurmayi hic istemiyorum .bebek hareketleri de asagida degil yukarda ama anlamadim .
REki Görüntüle 1212073
sagol canim icime su serptin.ben ikizlerimi 36da dogurdum, bunu 39da dogurmak istiyorum sona kadar gitsin en azindan 3kiloyu gecsin istiyorum.kac kilo dogdu kuzun peki.masallah bu aradaYani cok beklentin olmasin 40la ilgili diye dedim :)
Pusetede alisirsin deneye yanila,kullanamayacagin birsey degil..
Gayet nirmal canim,sagildiginda daha belli oluyor sonradan beyazlasiyor daha cok,sen bebek emerken gormuyorsun sonucta..
Ama tabii yediklerinlede alakali protein onemli..
Ve unutma her annenin sutu kendi cocugu icin idealdir..
Cok zarar verecegini sanmiyorum Miracin korkar herhalde ama an meselesi iste,o da cocuk sonucta..
Ben 40 icinde belli gun gectikten abdest aldiktan sonra jiletle aldim canim,durmak mumkun degil zaten hem sicak hem kanama..
Zaten kesigin etrafindakiler cekince geldi,sinirler kesildigi icin kendilerini kaybetmisler :))))))
Nasil rahat ediyorlar ki sen hizmet ederken..
Kabul etmezsin artik herhalde,tadini cikar son zamanlarin..
Simdi benim kesik yapistirma hep cizgi halinde ya tabii gecti belli ama agdayla korktum :) sacma ama garip :)
Karnin buyudukce pijamanin uste cikmamasi normal bence..bu yuzden buyuk hamile camasiri almistim bende..
Cok dusuk gelmedi bana ama sen kendini daha iyi bilirsin..
Benim kwrnim hep asagidaydi her goren az kalmis derdi ama 39+5te oldu..
Son zamanda cekilmis fotografi gorsen gulersin :))))
Masallahhozlemisim gobisimi :))
Cnm yapistirma oluyo zaten ama korkuyo insan suana kadar almama gerek yoktu ama yavastan cikmislar ama o kesigin etrafindakilerdnde cekmeye korkuyorm ay ben oraya bakinca bile bi tuhaf oluyorm bide bisi sorcam ben beyazim ve tenim cok hassas ilk dikis izim doku yogunlugu yapmisti yani kendini iyilestirrken dokular cok calisiyomus simdide dktr contractubex diye bi krem vrdi sende kullaniyomusun yada kullanan arkadaslarn varmiYani cok beklentin olmasin 40la ilgili diye dedim :)
Pusetede alisirsin deneye yanila,kullanamayacagin birsey degil..
Gayet nirmal canim,sagildiginda daha belli oluyor sonradan beyazlasiyor daha cok,sen bebek emerken gormuyorsun sonucta..
Ama tabii yediklerinlede alakali protein onemli..
Ve unutma her annenin sutu kendi cocugu icin idealdir..
Cok zarar verecegini sanmiyorum Miracin korkar herhalde ama an meselesi iste,o da cocuk sonucta..
Ben 40 icinde belli gun gectikten abdest aldiktan sonra jiletle aldim canim,durmak mumkun degil zaten hem sicak hem kanama..
Zaten kesigin etrafindakiler cekince geldi,sinirler kesildigi icin kendilerini kaybetmisler :))))))
Nasil rahat ediyorlar ki sen hizmet ederken..
Kabul etmezsin artik herhalde,tadini cikar son zamanlarin..
Simdi benim kesik yapistirma hep cizgi halinde ya tabii gecti belli ama agdayla korktum :) sacma ama garip :)
Karnin buyudukce pijamanin uste cikmamasi normal bence..bu yuzden buyuk hamile camasiri almistim bende..
Cok dusuk gelmedi bana ama sen kendini daha iyi bilirsin..
Benim kwrnim hep asagidaydi her goren az kalmis derdi ama 39+5te oldu..
Son zamanda cekilmis fotografi gorsen gulersin :))))
Masallahhozlemisim gobisimi :))
Selam.karnim bastan beri ovaldi ama son bikac gundur sanki asagi indi biraz.eskiden pijamam karnimin ustune cikarken simdi sezeryan yerimde, bol ve ayaklari uzun geliyor.
Ayni durumu yasayan varmi erken dogurmayi hic istemiyorum .bebek hareketleri de asagida degil yukarda ama anlamadim .
REki Görüntüle 1212073
Sen benim gobusu goreydin bacaklarima degiyodu resmen :)) bana gorenlerde bugun yarin dogurcan diyolardi dogurdum :)) 37+1 2900kg suyum geldi aksamdanda sancim basladi hooop sezeryana yarin 1aylik olcaz :))
Cok asagida degil karnin gayet normal bence simdi kac haftaliksin :)
Dikkat etmeye calisiyorum..ama nekadar bilemm ablam saolsun herseye kendi yetismeye calisir ama olmuyor iste..dun mesala agdaya girdi..tum vucud ee ayni anda fon ve cilt bakim vardi..zaaten yoruldu diye ben dayanamadim aldim c.bakimi geldi bana kizdi sen neden yaptin ben yapardim dedi ama onada yuklenmek istemiyorum inslah deneyimli biri cikar karsimiza yoksa boyle yapamm...ayy inslah dogumdan sonra bende 42 bedene inerim valla boyle kalacakmisim gibianammmm korktum valla benim oglan zaten simarik tutdurmus bana tel alin dokunmatik ve oyun yuklu olacakmis babasida cok simartti diyor ne olcak alalim kendi oyalanir sende rahat edersin ...yani herbiri ayri bir dunya inan banaa ...simdiden tahmin ediyorum seni :) Allah yardimcin olsun
Masallah canim.Rabbim saglik versin kuzuya.bugun 34+0 im.ama bebis hep bi hafta önden gidiyo.
Hayirlisi olsn cnm kucuk bebisi buyutmek zor oluyor kizimdan biliyorm :)) baya ilerlemissin insallah hayirlisiyla kucagna alirsn
sagol canim icime su serptin.ben ikizlerimi 36da dogurdum, bunu 39da dogurmak istiyorum sona kadar gitsin en azindan 3kiloyu gecsin istiyorum.kac kilo dogdu kuzun peki.masallah bu arada
Cnm yapistirma oluyo zaten ama korkuyo insan suana kadar almama gerek yoktu ama yavastan cikmislar ama o kesigin etrafindakilerdnde cekmeye korkuyorm ay ben oraya bakinca bile bi tuhaf oluyorm bide bisi sorcam ben beyazim ve tenim cok hassas ilk dikis izim doku yogunlugu yapmisti yani kendini iyilestirrken dokular cok calisiyomus simdide dktr contractubex diye bi krem vrdi sende kullaniyomusun yada kullanan arkadaslarn varmi
Sen benim gobusu goreydin bacaklarima degiyodu resmen :)) bana gorenlerde bugun yarin dogurcan diyolardi dogurdum :)) 37+1 2900kg suyum geldi aksamdanda sancim basladi hooop sezeryana yarin 1aylik olcaz :))
Cok asagida degil karnin gayet normal bence simdi kac haftaliksin :)
Tlf icin cooook erken sakin alma derim onun yerine kucuk oyun konsolu yada tablet al bence cokta pahali bisi alma bizim ilk tablet kirildi ikincisi kayboldu nereye koydum bilmiyorm ya evi altust ettim yook( bi ara bos vakit bulursam yatak dolabina bakasim var acaba orayami kaldirdm.. valla mirac biraz huy degistirdi ama hakkindan geliyorm tutturmus esek kafa ayi kafa ayimisin sen elimde pul biberle evde kosturdum simdi diyoki ayip ayip soylenmez
2640 dogdu,2. ay kontrolunde 4700 du pazartesi 3. ay kontrolumuz var..
Doktorum hep demisti ama bana minyon bi bebis diye..
Gelisimini tamamlasin yeter ki kilo nasilsa alacak..
Ve haftana gore karnin gayet cok cok iyi bence..
Ben birsey kullanmiyorum canim,diger topiktede bahsi gecmedi hic..
Besliyor yani kendini doku,bir nevi,oyle mi?
Oyyy cok gulduum :)))))
Gozumde canlandi bi an haliniz :))))))))
REki Görüntüle 1212073
Yani biyerin kesilir dokularda orayi iyilestirmek icin panik yapar cok cok doku gondermeye baslar orasi iyilesir ama ustundeki doku kalin olur yani ip gibi degilde bikac kat ip gibi dusun valla bazen halimixe bende guluyorm yalan yok arada hakkindan geliyorm tekdir ile uslanmayann hakki kotekdir misali sonrada uzuluyorm ama onun iyiligi icin hepsi ben agliycagima omur boyu..o bes dk aglar susar
olsun canım onun zamanı varsa erken doğmaz :) maşallah karnın haftana göre küçük sanki bende 32 haftayla gidiyorum benmde karnım aşağıda bide büyük beni her gören son ayındamısın doğurmak üzere gibi duruyosun diyolar karnın aşağıda diyo her gören ama erken olmazsa daha var :)
benim göbişe bakk :))
Eki Görüntüle 1212281
Evet canim gobegim kucuk goren sasiriyo haftasina:) ikizlerdede oyleydi.ic karnim genis galiba.masallh senin gobus de cok buyukdegil aslinda
her gören doğrcam sanıyo baya şişmişsin diyolar banada büyk gibi geliyo zorlanıyorum artık otrup kalmakta :) bir an önce doğursam diye bakıyorum
Ben de ne kadar gec dogurursam diye bakiyorum.39da dogirsam istiyorum umarim olur.ins.odem filan olmaz da .hergun ikizleri indir kaldir halim kalmiyo o etkilermi erken dogumu bilmiyorum
gerçi bizim elimizde değil :) amn csnım sen dikkat et fazla kucağına alma son aylardayız dikkat etmek lazım
Kimsem yokki tek basima bakiyorum mecbur indirip kaldiriyorum.Rabbim korusun icerdekini
allah yardımcın olsun canm işin zor gerçekten ikizlerin kaç yaşında peki
Inan bekarligimdan beri agda yaparim ama ilk dogumdan sonra okadar korktumki 2sene yapamadim uyusukluk falan hersey normale dondu tekrar agdaya basladim 1senw gecmeden yine hamile kaldim hamileligimn son zamanlari guvendigim temiz kuaforume gittim gayette rahat ettim ama simdi yine korkuyorum zaten mutlaka kuafore gidecem ama nasil olcak kacgundur aklimda o var agda zamanida geldi 11gun sonra kirkimda cikiyor sen naptin kirkin cikinca agdami jiletmi ben napcammm yaaa uff
Bak bende arabaya oyle yerlestiriyorm
Ilk bir hafta sutum sapsariydi yagliydi zaten buyukler agiz sutu derler cok yagli ve bebege yararli olur derler hatta 9poset sagip 200cc lik doldurup d.dondurucuya atmistim simdi 6poset fln var eger sutum gitmeseydi dahada cok atardim..ama simdi resmen su renginde birazda beslenmemize dikkat etmek lazim duzenli yemekte onemli
Hic sorma ya babasi kiz hareketlenirken videosunu crkmis bundan 10gun once bende dun aksam izliyorm miracinda eli gozukuyor tek battaniyenin ustunde o battaniyeyi buruyo buruyo cekistiriyor skiyor sasirdim kaldm bebege yapmak istediklerini battaniyeye yapiyo galiba allahtan daha bi alisti simdide kiskanclik pek yapmiyor sadece eve bebek gormeye geldiklerinde bebekle ilgileniyolar ozaman azitiyor hemen kizin koluna bacagina saldiriyo cekmeye calisiyor..dun ben wcye gittigimde emzirip yatagimin ustune koydum o sira mirac uyanmis kucaklamis cocugu yastiga yatirmis..abi oldum ben bak kaldiriyorm diyor tembih ettim bol bol ama bakalim kiz azdaha buyuse rahat etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?