Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Selam.karnim bastan beri ovaldi ama son bikac gundur sanki asagi indi biraz.eskiden pijamam karnimin ustune cikarken simdi sezeryan yerimde, bol ve ayaklari uzun geliyor.
Ayni durumu yasayan varmi erken dogurmayi hic istemiyorum .bebek hareketleri de asagida degil yukarda ama anlamadim .
R

Ay ne bilim ya ozaman yandım desene :) hım puseti öle denemedim dışarı çıkınca iyi oluyoda kullanamadık bakalm yarın doktora gidecez bi deneyecem

Yani cok beklentin olmasin 40la ilgili diye dedim :)
Pusetede alisirsin deneye yanila,kullanamayacagin birsey degil..

Gayet nirmal canim,sagildiginda daha belli oluyor sonradan beyazlasiyor daha cok,sen bebek emerken gormuyorsun sonucta..
Ama tabii yediklerinlede alakali protein onemli..
Ve unutma her annenin sutu kendi cocugu icin idealdir..

Cok zarar verecegini sanmiyorum Miracin korkar herhalde ama an meselesi iste,o da cocuk sonucta..

Ben 40 icinde belli gun gectikten abdest aldiktan sonra jiletle aldim canim,durmak mumkun degil zaten hem sicak hem kanama..
Zaten kesigin etrafindakiler cekince geldi,sinirler kesildigi icin kendilerini kaybetmisler :))))))

Nasil rahat ediyorlar ki sen hizmet ederken..
Kabul etmezsin artik herhalde,tadini cikar son zamanlarin..

Simdi benim kesik yapistirma hep cizgi halinde ya tabii gecti belli ama agdayla korktum :) sacma ama garip :)

Karnin buyudukce pijamanin uste cikmamasi normal bence..bu yuzden buyuk hamile camasiri almistim bende..
Cok dusuk gelmedi bana ama sen kendini daha iyi bilirsin..
Benim kwrnim hep asagidaydi her goren az kalmis derdi ama 39+5te oldu..
Son zamanda cekilmis fotografi gorsen gulersin :))))
Masallahh ozlemisim gobisimi :))

Son düzenleme:
sagol canim icime su serptin.ben ikizlerimi 36da dogurdum, bunu 39da dogurmak istiyorum sona kadar gitsin en azindan 3kiloyu gecsin istiyorum.kac kilo dogdu kuzun peki.masallah bu arada

Cnm yapistirma oluyo zaten ama korkuyo insan suana kadar almama gerek yoktu ama yavastan cikmislar ama o kesigin etrafindakilerdnde cekmeye korkuyorm ay ben oraya bakinca bile bi tuhaf oluyorm bide bisi sorcam ben beyazim ve tenim cok hassas ilk dikis izim doku yogunlugu yapmisti yani kendini iyilestirrken dokular cok calisiyomus simdide dktr contractubex diye bi krem vrdi sende kullaniyomusun yada kullanan arkadaslarn varmi

Sen benim gobusu goreydin bacaklarima degiyodu resmen :)) bana gorenlerde bugun yarin dogurcan diyolardi dogurdum :)) 37+1 2900kg suyum geldi aksamdanda sancim basladi hooop sezeryana yarin 1aylik olcaz :))
Cok asagida degil karnin gayet normal bence simdi kac haftaliksin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Masallah canim.Rabbim saglik versin kuzuya.bugun 34+0 im.ama bebis hep bi hafta önden gidiyo.

Tlf icin cooook erken sakin alma derim onun yerine kucuk oyun konsolu yada tablet al bence cokta pahali bisi alma bizim ilk tablet kirildi ikincisi kayboldu nereye koydum bilmiyorm ya evi altust ettim yook ( bi ara bos vakit bulursam yatak dolabina bakasim var acaba orayami kaldirdm.. valla mirac biraz huy degistirdi ama hakkindan geliyorm tutturmus esek kafa ayi kafa ayimisin sen elimde pul biberle evde kosturdum simdi diyoki ayip ayip soylenmez

Masallah canim.Rabbim saglik versin kuzuya.bugun 34+0 im.ama bebis hep bi hafta önden gidiyo.

Hayirlisi olsn cnm kucuk bebisi buyutmek zor oluyor kizimdan biliyorm :)) baya ilerlemissin insallah hayirlisiyla kucagna alirsn

Hayirlisi olsn cnm kucuk bebisi buyutmek zor oluyor kizimdan biliyorm :)) baya ilerlemissin insallah hayirlisiyla kucagna alirsn

Evet canim bilmemmi benimkiler 2350 ve 2600dogdular .cok kucuk degildiler ikize gore ama yine de insan soyle 3kiloyyu geckin bi bebek dogurdugunu gormek istiyo:)) amin canim ins.

sagol canim icime su serptin.ben ikizlerimi 36da dogurdum, bunu 39da dogurmak istiyorum sona kadar gitsin en azindan 3kiloyu gecsin istiyorum.kac kilo dogdu kuzun peki.masallah bu arada

2640 dogdu,2. ay kontrolunde 4700 du pazartesi 3. ay kontrolumuz var..
Doktorum hep demisti ama bana minyon bi bebis diye..
Gelisimini tamamlasin yeter ki kilo nasilsa alacak..
Ve haftana gore karnin gayet cok cok iyi bence..

Ben birsey kullanmiyorum canim,diger topiktede bahsi gecmedi hic..
Besliyor yani kendini doku,bir nevi,oyle mi?

Oyyy cok gulduum :)))))
Gozumde canlandi bi an haliniz :))))))))

Yani biyerin kesilir dokularda orayi iyilestirmek icin panik yapar cok cok doku gondermeye baslar orasi iyilesir ama ustundeki doku kalin olur yani ip gibi degilde bikac kat ip gibi dusun valla bazen halimixe bende guluyorm yalan yok arada hakkindan geliyorm tekdir ile uslanmayann hakki kotekdir misali sonrada uzuluyorm ama onun iyiligi icin hepsi ben agliycagima omur boyu..o bes dk aglar susar

olsun canım onun zamanı varsa erken doğmaz :) maşallah karnın haftana göre küçük sanki bende 32 haftayla gidiyorum benmde karnım aşağıda bide büyük beni her gören son ayındamısın doğurmak üzere gibi duruyosun diyolar karnın aşağıda diyo her gören ama erken olmazsa daha var :)
benim göbişe bakk :))

Anladim canim dogru tahmin etmisim,bazen yaralardada oluyor..Aman baska sey olmasinda en korktugum seydir ustuste ayni yere birsey uygulanmasi..

Mirac komedi :) sen anlattikca Sezen'le muhabbet edecegim gunleri dusunuyorum :)
Sen yine de cok vurma annesi olsun,zaten sen daha cok uzuluyorsundur ondan :)
Dusunsene ikisi buyumus bicir bicir konusacaklar evde :))))) ne keyifli yaa,cocuk gbsi yok.

Evet canim gobegim kucuk goren sasiriyo haftasina:) ikizlerdede oyleydi.ic karnim genis galiba.masallh senin gobus de cok buyukdegil aslinda

Evet canim gobegim kucuk goren sasiriyo haftasina:) ikizlerdede oyleydi.ic karnim genis galiba.masallh senin gobus de cok buyukdegil aslinda

her gören doğrcam sanıyo baya şişmişsin diyolar banada büyk gibi geliyo zorlanıyorum artık otrup kalmakta :) bir an önce doğursam diye bakıyorum

her gören doğrcam sanıyo baya şişmişsin diyolar banada büyk gibi geliyo zorlanıyorum artık otrup kalmakta :) bir an önce doğursam diye bakıyorum

Ben de ne kadar gec dogurursam diye bakiyorum.39da dogirsam istiyorum umarim olur.ins.odem filan olmaz da .hergun ikizleri indir kaldir halim kalmiyo o etkilermi erken dogumu bilmiyorum

Ben de ne kadar gec dogurursam diye bakiyorum.39da dogirsam istiyorum umarim olur.ins.odem filan olmaz da .hergun ikizleri indir kaldir halim kalmiyo o etkilermi erken dogumu bilmiyorum

gerçi bizim elimizde değil :) amn csnım sen dikkat et fazla kucağına alma son aylardayız dikkat etmek lazım

Ay bilmiyorm ya tükendim artık sürekli ağlıyo uyanıyo emmek istiyo gögsümde susuyo gece hiç uyumadı sürekli emzirdim uykuyada dayanamam artık sinir krizi geçirdim napacam böle bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…