Yok cnm iciyle ilgili bisi degil iste dis yuzeyi ikincisnde o dokuyu kestiler yine tek yapistirma oldu..ah onlar bi dillensinlerde gor bak sen kiz yok okadar vurmam sadece arada masumca hafifce totoya ama inan bazen cileden cikartiyolar yani anlatamam :))Anladim canim dogru tahmin etmisim,bazen yaralardada oluyor..Aman baska sey olmasinda en korktugum seydir ustuste ayni yere birsey uygulanmasi..
Mirac komedi :) sen anlattikca Sezen'le muhabbet edecegim gunleri dusunuyorum :)
Sen yine de cok vurma annesi olsun,zaten sen daha cok uzuluyorsundur ondan :)
Dusunsene ikisi buyumus bicir bicir konusacaklar evde :))))) ne keyifli yaa,cocuk gbsi yok.
Emzik alistirsan biraz rahatlarsin bence o doyuyodur hatta gecengun kusuyo demistin gazi varkende bazen emmek istiyor beni de emzik gibi kullaniyodu ilk baslarda sukurler olsn simdi arada emzik emiyor ben rahat ediyorm :)Ay bilmiyorm ya tükendim artık sürekli ağlıyo uyanıyo emmek istiyo gögsümde susuyo gece hiç uyumadı sürekli emzirdim uykuyada dayanamam artık sinir krizi geçirdim napacam böle bilmiyorm
olsun canım onun zamanı varsa erken doğmaz :) maşallah karnın haftana göre küçük sanki bende 32 haftayla gidiyorum benmde karnım aşağıda bide büyük beni her gören son ayındamısın doğurmak üzere gibi duruyosun diyolar karnın aşağıda diyo her gören ama erken olmazsa daha var :)
benim göbişe bakk :))
Eki Görüntüle 1212281
Yok cnm iciyle ilgili bisi degil iste dis yuzeyi ikincisnde o dokuyu kestiler yine tek yapistirma oldu..ah onlar bi dillensinlerde gor bak sen kiz yok okadar vurmam sadece arada masumca hafifce totoya ama inan bazen cileden cikartiyolar yani anlatamam :))
Emzik alistirsan biraz rahatlarsin bence o doyuyodur hatta gecengun kusuyo demistin gazi varkende bazen emmek istiyor beni de emzik gibi kullaniyodu ilk baslarda sukurler olsn simdi arada emzik emiyor ben rahat ediyorm :)
Massallah derin nekadar guzel bi gobek o oyle cok tatliii :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ölecem artık sinirden ve uykusuzluktan vücudum iflas etti ne gece uyuyo ne gündüz aşırı bi sancısı var kıvranıyo resmen bugün ulturasondada bağırsaklarında hep gaz çıktı doktor ilaç fitil verdide fitili daha itmeden morardı ağlamaktan korktuk koyamadk siz bu dönemde kullandınızmı hiç
Günaydın kızlaaarr. Yine yağmurlu bi istanbul var bugün. Hava serin ben mutluyum ☺️ sizler nasılsınız? Hamişler ve annişler 😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydiiinn :)
Burasida serin,cok guzel hava :)
Yazi yagmurla gecirdik :)
Buarada iyiyiz sukur,siz nasilsiniz miniginle?
Miniğimi bi doğuramadım. Ağrılarım ara ara oluyo ama henüz doğum sancısı değil. doğumu beklemekte çok zormuuuuşşş 😣 37+4 olduk bugün inş ❤️👶
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende daha yeni anne adayı olarak geldim aranıza kızlar. henüz 4 haftalık falanım bende :) küçük fasulye taşıyorum şuan
teşekkr ederim canım :)Yok cnm iciyle ilgili bisi degil iste dis yuzeyi ikincisnde o dokuyu kestiler yine tek yapistirma oldu..ah onlar bi dillensinlerde gor bak sen kiz yok okadar vurmam sadece arada masumca hafifce totoya ama inan bazen cileden cikartiyolar yani anlatamam)
Emzik alistirsan biraz rahatlarsin bence o doyuyodur hatta gecengun kusuyo demistin gazi varkende bazen emmek istiyor beni de emzik gibi kullaniyodu ilk baslarda sukurler olsn simdi arada emzik emiyor ben rahat ediyorm
Massallah derin nekadar guzel bi gobek o oyle cok tatliii)
teşekkr ederim canım :)Yok cnm iciyle ilgili bisi degil iste dis yuzeyi ikincisnde o dokuyu kestiler yine tek yapistirma oldu..ah onlar bi dillensinlerde gor bak sen kiz yok okadar vurmam sadece arada masumca hafifce totoya ama inan bazen cileden cikartiyolar yani anlatamam)
Emzik alistirsan biraz rahatlarsin bence o doyuyodur hatta gecengun kusuyo demistin gazi varkende bazen emmek istiyor beni de emzik gibi kullaniyodu ilk baslarda sukurler olsn simdi arada emzik emiyor ben rahat ediyorm
Massallah derin nekadar guzel bi gobek o oyle cok tatliii)
selam kızlar nasılsnız bayadr giremiyodum yorgunlktan kaynımın düğünü oldu telaşlar falan derken yorgunluğu anca atmaya çalışıyorum yardım etmedende olmuyo bu konulardaee sizler napıysunuz bebişler nasıl hamişler nasılsınız biz oğluşumla iyiyiz şimdilik cuma günü dr gtmiştim ara ara kasılmalarım oluyodu ağrılarımı falan söyledim idrarmı yaparken bazen yanma oluyodu onu anlattım dr um bunların önemli olduğunu erken doğum olabileceğini bebeğimin önden gittiğini kg muzun 1,910 gr olduğunu ve iri bi bebek olduğunu söyledi doğuma kadar 3,500 falan olur hatta geçebilr de dedi istirat etmemi söyledi ve ilişkiyi yasakladı enfeksyon için ilaç ağrı kesici ve fitil verdi bunları kullanmamı ağrılarım ilaçtan sonra da geçmezse gelmemi söyledi inş oğluşum zamannda gelir
Slm ben iyiyim sicak sadece bazen dayanamiyorum :) kizcene masaallah ...buarada sicaklar dahda yukselecekmisShrmiraaacc
Nerefonnn
Yildiizzz nerelerdesiniz?
Ozellikle Betulmuraterdem iyisindir insallah canim,dogum mu oldu ki?
amin canım ins :) maşallah hep iyi olun böyle inşSenin ismini yazmamisim herkesi sorarken ama bi eksiklik oldugunun farkindaydim,cok kisi olunca
Iyimis durumunuz bunlara sukur canim..
Insallah saglikla kavusun meleginle..
Bizde iyiyiz kizceyle cok sukur,sagol :)
ay canim bende zor grdim anca alıstm degşiklge inş sende hayrlsıyla bi dogurursunda tez zamanda kurtlursun allah sanada bize de tüm bu yolda olanlara yardm etsinYaa ben kaç gündür kk uygulamama giremiyodum hata veriyodu. Ağrılarım daha belirginleşmeye başladı. Hem belim hemde kasıklarım ağrıyo ve inanılmaz baskı yapıyo her an çıkıcak gibi. Bugünde ishal olmuşum. Netten baktım doğum sancısının sinyali olabilir. Bazı kişilerde doğum sncısıyla beraber olabiliyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?