Evet ya sicaklik ve nem artacakmis..Allah kolaylik versin herkese..bol bol dus al ama uzun sureli degil :)Slm ben iyiyim sicak sadece bazen dayanamiyorumkizcene masaallah ...buarada sicaklar dahda yukselecekmis
Yaa ben kaç gündür kk uygulamama giremiyodum hata veriyodu. Ağrılarım daha belirginleşmeye başladı. Hem belim hemde kasıklarım ağrıyo ve inanılmaz baskı yapıyo her an çıkıcak gibi. Bugünde ishal olmuşum. Netten baktım doğum sancısının sinyali olabilir. Bazı kişilerde doğum sncısıyla beraber olabiliyomuş.
Evet ya sicaklik ve nem artacakmis..Allah kolaylik versin herkese..bol bol dus al ama uzun sureli degil
Evet bendee oyle biliyorum cogu kisininde oldu..iyice yolda bebis galiba..hayirlisiyla saglikla kavusun insallah
Amiiinn inş. Bu arada sezenin instagram fotoğraflarına bayıldım. Maşallah kızçeye. Çooookkk tatlıııı
Nasilsiniz arkdslar ben halsiz yorgunum .... ben bu hafta icerisinde 4 veyaa 5 gunluk tatile cikicam inslah...bize yak8n olarak iskenderun arsuz vee mersin var buyuk ihtimalle mersine gideriz biraz kafam dagilir ve yuzmek serinlemek istiyorum....bakalim kismet..
Amanin alinti bile yapamafim kizlar biz iyiyiz indsllah sizlerdr iyisinizdir kacgundur giremiyorm kk ya hata veriyor..alisamadim daha biz buyumusz kixlar 54 cm 3950 olmusz ama frlaket yaramaz bi kiziz dun abimizde besigimizi devirdi cok korktuk allahtan bisi olmadi sizleri cok ozledim
Evet ya sicaklik ve nem artacakmis..Allah kolaylik versin herkese..bol bol dus al ama uzun sureli degil :)
Canm bu evlilik panosunu nerden yapiosunuz.bu forum degismis.cok karosmis.telefondan giriyorum.bi turlu ilerlemiyo.cok yavas.:-\
Evet bendee oyle biliyorum cogu kisininde oldu..iyice yolda bebis galiba..hayirlisiyla saglikla kavusun insallah
Kızlar bugün kontrole gittim NTS de sancım çıktı ve açılmam başlamış. Doktrum suyun gelebilir ağrıların dahada şiddetlenebilir. Bu durumda hemen gel dedi. Ama bi sorunumuz var kullandığım kan ilaçları fayda etmemiş ve doktor doğum için 1 ünite kan istiyo. Bugün yada yarında kan takviyesi yptırmamı istiyo büyük bi hastahanede.
Benim gittiğim hastahane özel olduğu için orda bu tarz büyük işlemler yapılamıyomuş. Devlete gitsen daha iyi olur dedi. Bizde yarına randevualdık. Bezmialem vakıf üniversitesi hastahanesine. Bakalım doktor ne diycek.Aman aman bir melek daha geliyor
Kan onemli canim,cok mu dusuk cikti?
Cok ciddiyse neden mudahale etmediler ki hem takviye hem yedek..
hadi hayrlısı canım sende sorunsuz kurtulursun inş bi bebiş daha aramıza katılmış olcak nasipse :) inş çok sıkıntı yaratmaz sana bu kansızlık rabbim yardımcın olsun .Kızlar bugün kontrole gittim NTS de sancım çıktı ve açılmam başlamış. Doktrum suyun gelebilir ağrıların dahada şiddetlenebilir. Bu durumda hemen gel dedi. Ama bi sorunumuz var kullandığım kan ilaçları fayda etmemiş ve doktor doğum için 1 ünite kan istiyo. Bugün yada yarında kan takviyesi yptırmamı istiyo büyük bi hastahanede.
inş canım sen içini ferah tutSaol canm. İnş bi sıkıntı olmaz.
Benim gittiğim hastahane özel olduğu için orda bu tarz büyük işlemler yapılamıyomuş. Devlete gitsen daha iyi olur dedi. Bizde yarına randevualdık. Bezmialem vakıf üniversitesi hastahanesine. Bakalım doktor ne diycek.
Canım hayırlı olsun. Benim de tahmini doğum tarihi 20 Nisan. Ama şu hamilelik takvimini bir türlü ekleyemiyorum. Sürekli sitede calışma var uyarısı çıkıyor. Sen nasıl ekledin canım?bende daha yeni anne adayı olarak geldim aranıza kızlar. henüz 4 haftalık falanım bende :) küçük fasulye taşıyorum şuan
bende daha yeni anne adayı olarak geldim aranıza kızlar. henüz 4 haftalık falanım bende :) küçük fasulye taşıyorum şuan
Canım hayırlı olsun. Benim de tahmini doğum tarihi 20 Nisan. Ama şu hamilelik takvimini bir türlü ekleyemiyorum. Sürekli sitede calışma var uyarısı çıkıyor. Sen nasıl ekledin canım?
Kızlar bugün tekrar daha detaylı bi kan testi yapıldı. Ve kansızlığım demir eksikliğine bağlıymış. Bugün 1 ünite kan takviyesi yapıldı. Toplamda 5 olucak. Kaldı 4 inş etkili olur dua edin lütfen
Canım hayırlı olsun. Benim de tahmini doğum tarihi 20 Nisan. Ama şu hamilelik takvimini bir türlü ekleyemiyorum. Sürekli sitede calışma var uyarısı çıkıyor. Sen nasıl ekledin canım?
Normal siteden koyamadım telefondan girdigimde baktım profil ayarlarına ordan yaptım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?