Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Slm ben iyiyim sicak sadece bazen dayanamiyorum kizcene masaallah ...buarada sicaklar dahda yukselecekmis
Evet ya sicaklik ve nem artacakmis..Allah kolaylik versin herkese..bol bol dus al ama uzun sureli degil :)

Evet bendee oyle biliyorum cogu kisininde oldu..iyice yolda bebis galiba..hayirlisiyla saglikla kavusun insallah

Evet ya sicaklik ve nem artacakmis..Allah kolaylik versin herkese..bol bol dus al ama uzun sureli degil

Evet bendee oyle biliyorum cogu kisininde oldu..iyice yolda bebis galiba..hayirlisiyla saglikla kavusun insallah

Amiiinn inş. Bu arada sezenin instagram fotoğraflarına bayıldım. Maşallah kızçeye. Çooookkk tatlıııı

Nasilsiniz arkdslar ben halsiz yorgunum .... ben bu hafta icerisinde 4 veyaa 5 gunluk tatile cikicam inslah...bize yak8n olarak iskenderun arsuz vee mersin var buyuk ihtimalle mersine gideriz biraz kafam dagilir ve yuzmek serinlemek istiyorum....bakalim kismet..

Amanin alinti bile yapamafim kizlar biz iyiyiz indsllah sizlerdr iyisinizdir kacgundur giremiyorm kk ya hata veriyor..alisamadim daha biz buyumusz kixlar 54 cm 3950 olmusz ama frlaket yaramaz bi kiziz dun abimizde besigimizi devirdi cok korktuk allahtan bisi olmadi sizleri cok ozledim

Amiiinn inş. Bu arada sezenin instagram fotoğraflarına bayıldım. Maşallah kızçeye. Çooookkk tatlıııı

Tesekkur ederiiz

Ohh ne iyi gelir :)
Bizde Eylul'u bekliyoruz esim evlilik yildonumumuz ve dogum gunum diye o zaman izne cikiyor genelde,hem Sezen az daha buyumus olacak..
Sen boyle serinlik deyince hayal ettim valla :)

Oyyy Allah korumus,Mirac'ta cok korkmustur kiyamam..masallah kizceyedee..

Araya baska alinti karismis bu sari kafalatda silinmiyor hay Allah :)

Kızlar bugün kontrole gittim NTS de sancım çıktı ve açılmam başlamış. Doktrum suyun gelebilir ağrıların dahada şiddetlenebilir. Bu durumda hemen gel dedi. Ama bi sorunumuz var kullandığım kan ilaçları fayda etmemiş ve doktor doğum için 1 ünite kan istiyo. Bugün yada yarında kan takviyesi yptırmamı istiyo büyük bi hastahanede.

Aman aman bir melek daha geliyor :)
Kan onemli canim,cok mu dusuk cikti?
Cok ciddiyse neden mudahale etmediler ki hem takviye hem yedek..

Aman aman bir melek daha geliyor
Kan onemli canim,cok mu dusuk cikti?
Cok ciddiyse neden mudahale etmediler ki hem takviye hem yedek..
Benim gittiğim hastahane özel olduğu için orda bu tarz büyük işlemler yapılamıyomuş. Devlete gitsen daha iyi olur dedi. Bizde yarına randevualdık. Bezmialem vakıf üniversitesi hastahanesine. Bakalım doktor ne diycek.

hadi hayrlısı canım sende sorunsuz kurtulursun inş bi bebiş daha aramıza katılmış olcak nasipse :) inş çok sıkıntı yaratmaz sana bu kansızlık rabbim yardımcın olsun .

Guzel haberlerle donersin insallah kafan karismaz iyice..

Kızlar bugün tekrar daha detaylı bi kan testi yapıldı. Ve kansızlığım demir eksikliğine bağlıymış. Bugün 1 ünite kan takviyesi yapıldı. Toplamda 5 olucak. Kaldı 4 inş etkili olur dua edin lütfen

bende daha yeni anne adayı olarak geldim aranıza kızlar. henüz 4 haftalık falanım bende :) küçük fasulye taşıyorum şuan
Canım hayırlı olsun. Benim de tahmini doğum tarihi 20 Nisan. Ama şu hamilelik takvimini bir türlü ekleyemiyorum. Sürekli sitede calışma var uyarısı çıkıyor. Sen nasıl ekledin canım?

bende daha yeni anne adayı olarak geldim aranıza kızlar. henüz 4 haftalık falanım bende :) küçük fasulye taşıyorum şuan

Canım hayırlı olsun. Benim de tahmini doğum tarihi 20 Nisan. Ama şu hamilelik takvimini bir türlü ekleyemiyorum. Sürekli sitede calışma var uyarısı çıkıyor. Sen nasıl ekledin canım?

Normal siteden koyamadım telefondan girdigimde baktım profil ayarlarına ordan yaptım canım.

Insallah pasa acele etmesinde takviyeler tamamen bitsin,ikiniz icinde sıkıntı olmasin..
Allah yardimciniz olsun..

Normal siteden koyamadım telefondan girdigimde baktım profil ayarlarına ordan yaptım canım.

Hayirli olsun kizlar bebisleriniz :)
Tahmini nisan okuyunca duygulandim valla,ne cabuk geciyor zaman..Gecen sene bu zamanlarda heyecanlaydik bizde
Saglikla kavusun insallah meleklerinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…