Oo sende vitamin kalsiyumun yerine geçmezki kemikleri güçlenmez çocuğun mecbur zorlada olsa yemen lazm benim randevumda 11 haftalık olduğunda gidecm doktor görünebilir dedi ama kesin 14 haftalıkta oluyomuş
cnim suanda 8+5haftalik seninki gbi gecen hafta doktora gtdiqimde 8+1haftalikti 1 06cm di
Zorlicm artik Yapilck bisey yok, InsalLah gosterir kendiyide biseyLeR almaya basLim artik
14 + 4 haftalik sizlerin ne kadar :)
Slm anne adaylarmz nasilsiniz.bebisler nasl.ben 3gun hastanede yattiktan snra cuma ciktim cok sukur kanamam kesildi.ama 4 gundur gripten oksurukten mahfoldum.dun dr a gittm antibiyotik werdi.bolbol c witamini aliyrum.yarin kont war tekrar.bide ayrica benim 9 we 15 haftalik dusugum oldugu icin rahim agzi yetmzlgi olabilir dedi.onlem icin rahim agzna dikis atalm dedi
İnş canım ama ben şu an hiç iyi değiliö normalde miğreni olanların hamilelikte miğreni tutmaZya bugün çok kötü başıl ağrıyo karnımdada bişey hissetmiyorm çok korkuyorm ya
İnş canım ama ben şu an hiç iyi değiliö normalde miğreni olanların hamilelikte miğreni tutmaZya bugün çok kötü başıl ağrıyo karnımdada bişey hissetmiyorm çok korkuyorm ya
Canim doktorunu arayıp sorsaydin keşke
Of kafayı yiyecem seninde ağrıdımı hiç numarasını almadmki olmazsa acilemi gitsem ulturasona göstersem
Bi acile git canim kullandigin ilaçların yan etkisidir belki prospektusu okudun mu
Bilmiyorm ya geçmezse gidecem bi progestan içiyorm ondada yazmıyoki of bişeymi oldu acaba baş ağrısı normalmi bilmiyorm
Of kafayı yiyecem seninde ağrıdımı hiç numarasını almadmki olmazsa acilemi gitsem ulturasona göstersem
Stres yapma canim bisey olm zkanama olmadığı sürece korkma böyle şeylerden
cnim benim basimda dun agridi ama hani normel bi sekilde her zamanki gbi ama sen naptn gtdin mi doktora
Yok gitmedim baş ağrısına hamile olduğum için bişey yapamazlar diye halada ağrıyo
Ama yinede bi gtsen Belkide serum fln takarLar olma mi
Serum takmazlar hamileyim ya en fazla parol takarlar tutunca en ağırından yapmayınca etki etmiyo şimdi biraz hafifledi şükür inş bebeğim yaşıyodur ya
Serum takmazlar hamileyim ya en fazla parol takarlar tutunca en ağırından yapmayınca etki etmiyo şimdi biraz hafifledi şükür inş bebeğim yaşıyodur ya
cnim Kotu dusunme ltfn ya hem kanaman yoksa bi sknti olmaz herhalde onemli olan kanamanin olmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?