Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

dualarmız seninle canım inş tedavn iyi bi şekilde biter bebişte bekler inş allah yardmcn olsun

Merhaba arkadaşlar bende dün ögrendim hamile oldugumu.çok mutluyum.mayista kurtaj oldum Allahim tekrarini göstermesin kucagimiza almayi nasip etsin.

Günaydın herkese :)))

Günaymış çoktaan :) Merhaba..
Ben ufaklıkla tekrar uyuma cabasına girdiğim için gün değişik oluyor :)

Merhaba arkadaşlar bende dün ögrendim hamile oldugumu.çok mutluyum.mayista kurtaj oldum Allahim tekrarini göstermesin kucagimiza almayi nasip etsin.

Gözünüzaydıınn..Allah saglıkla kucagınıza almayı,saglıklı bir ömür gecirmeyi nasip etsin..

hayrlı olsun canım inş sağlıcakla kucağına alırsın rabbim hayrlı bi şekilde kavuştursun bebişlerimize :)

:)

Gözünüzaydıınn..Allah saglıkla kucagınıza almayı,saglıklı bir ömür gecirmeyi nasip etsin..[/QUOTE]cok tesekkurler.amin

Kizlar nasilsinz betull rabbim kolaylik versn saglikla al bebini kucagina bugun bizim 40miz cikiyor buyuyoruz

Ooo kocaman olmus hanimefendi :)
Masallah sizede..
Buyuduler yahu cabucak gecti zaman..
Cok tatli simdi

Selam guzel analar ve ana adaylari .:))) kizlar tatldeyimmmm ve cok sukur guzel geciyor saat 11 gibi geldik..denizdeyiz suan hava guzel.. :)

Kızlar sancılarımda sıklaştı. Şiddeti dahada bi arttı ama henüz nişanda suda gelmedi. Napıcam. bebeğimin hareketlerini takip ediyorum bi sıkıntı yok çok şükür. Nişan yada su geleceği zaman insan anlıyo mu? Nasıl oluyo yaaaa çok tedirginim oooffff

Hg cnm pasa nasil
of hiç sorma canım tükendm sabah 9 da bi uyanıyo akşam 7 ye kadar uyanık sürekli emme halinde az uyuyo 10 dkka geçmeden uyanıyo ağlıyo sancısına metsil iyi geldi ama yinede uykusu böle çok zor durumdaym seninki nasıl csnım konuşamadk giremedm

hadi bakalım inş başlar doğum gününün gelmiş olması lazm dkka tut bi sancılarına olmazsa bi ntsye gir ancak orda belli olur bende böle katı sarı akıntı gelmişti o gelirmiş ilk sonra nişan gelirmiş zaten ozamanda açılma başlarmış

Perşembe günü nts de sancım çıktı canm. Perşembeden bu güne sancım dahada sıklaştı ve çoğaldı. Akıntımda sarılaştı ama nişanımda suyumda gelmedi henüz. İnş yarın yada öbür gün gelir inş yaaaaa

Canim nisan katı olan iste sumuksu bisy,nisaninda suyunda onceden degil dogumdada gelebilir..Onemli olan sancilarini takip etmen..Saglikla kavusun insallah..
Cok akintin varsada bi gorun,fazlaysa yanii..Arkadasim cok akintisi var diyedusunup bekledi bekledi meger suyu azalmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…