dualarmız seninle canım inş tedavn iyi bi şekilde biter bebişte bekler inş allah yardmcn olsunKızlar bugün tekrar daha detaylı bi kan testi yapıldı. Ve kansızlığım demir eksikliğine bağlıymış. Bugün 1 ünite kan takviyesi yapıldı. Toplamda 5 olucak. Kaldı 4 inş etkili olur dua edin lütfen
Günaydın herkese :)))
Merhaba arkadaşlar bende dün ögrendim hamile oldugumu.çok mutluyum.mayista kurtaj oldum Allahim tekrarini göstermesin kucagimiza almayi nasip etsin.
hayrlı olsun canım inş sağlıcakla kucağına alırsın rabbim hayrlı bi şekilde kavuştursun bebişlerimize :)Merhaba arkadaşlar bende dün ögrendim hamile oldugumu.çok mutluyum.mayista kurtaj oldum Allahim tekrarini göstermesin kucagimiza almayi nasip etsin.
amin canım inşallahhayrlı olsun canım inş sağlıcakla kucağına alırsın rabbim hayrlı bi şekilde kavuştursun bebişlerimize :)
Kizlar nasilsinz betull rabbim kolaylik versn saglikla al bebini kucagina bugun bizim 40miz cikiyor buyuyoruz
masallah kizçene ne çbuk byuyolar allah bizede o gunleri gstersin ins :) kirk ucurmaya gidiyomusnz bakalimKizlar nasilsinz betull rabbim kolaylik versn saglikla al bebini kucagina bugun bizim 40miz cikiyor buyuyoruz
Aman bu yeni kkyi beceremdm yildizim supersin dikkat et kendine..plojom derrin evet buyuyorz 40 gezmesine annemlere geldik kucuk teyzem falan gzdk :)Ooo kocaman olmus hanimefendi :)
Masallah sizede..
Buyuduler yahu cabucak gecti zaman..
Cok tatli simdi
oh ne güzel canım tatlin tadını çıkar bol bol dinlen :)Selam guzel analar ve ana adaylari .:))) kizlar tatldeyimmmm ve cok sukur guzel geciyor saat 11 gibi geldik..denizdeyiz suan hava guzel.. :)
oh oh ne güzel iyi etmişnz :) aman sıcklara dikkat edin kızceyle :)Aman bu yeni kkyi beceremdm yildizim supersin dikkat et kendine..plojom derrin evet buyuyorz 40 gezmesine annemlere geldik kucuk teyzem falan gzdk :)
Hg cnm pasa nasilkızlar nasılsınız nasıl gidiyo şifremi unuttum yenisini alamadm hata verdi şimdi aldm daha
of hiç sorma canım tükendm sabah 9 da bi uyanıyo akşam 7 ye kadar uyanık sürekli emme halinde az uyuyo 10 dkka geçmeden uyanıyo ağlıyo sancısına metsil iyi geldi ama yinede uykusu böle çok zor durumdaym seninki nasıl csnım konuşamadk giremedmHg cnm pasa nasil
hadi bakalım inş başlar doğum gününün gelmiş olması lazm dkka tut bi sancılarına olmazsa bi ntsye gir ancak orda belli olur bende böle katı sarı akıntı gelmişti o gelirmiş ilk sonra nişan gelirmiş zaten ozamanda açılma başlarmışKızlar sancılarımda sıklaştı. Şiddeti dahada bi arttı ama henüz nişanda suda gelmedi. Napıcam. bebeğimin hareketlerini takip ediyorum bi sıkıntı yok çok şükür. Nişan yada su geleceği zaman insan anlıyo mu? Nasıl oluyo yaaaa çok tedirginim oooffff
Perşembe günü nts de sancım çıktı canm. Perşembeden bu güne sancım dahada sıklaştı ve çoğaldı. Akıntımda sarılaştı ama nişanımda suyumda gelmedi henüz. İnş yarın yada öbür gün gelir inş yaaaaahadi bakalım inş başlar doğum gününün gelmiş olması lazm dkka tut bi sancılarına olmazsa bi ntsye gir ancak orda belli olur bende böle katı sarı akıntı gelmişti o gelirmiş ilk sonra nişan gelirmiş zaten ozamanda açılma başlarmış
Kızlar sancılarımda sıklaştı. Şiddeti dahada bi arttı ama henüz nişanda suda gelmedi. Napıcam. bebeğimin hareketlerini takip ediyorum bi sıkıntı yok çok şükür. Nişan yada su geleceği zaman insan anlıyo mu? Nasıl oluyo yaaaa çok tedirginim oooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?