Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Akıntım çok fazla değil ama renginde sarılık başladı. Bu haftaiçi kontrolüm var. Artık haftada görünüyorum doktoruma. Bide karnım inanılmaz derecede sertleşiyo taş gibi oluyo bunun sancıyla yada doğumla bi ilgisi var mı acaba?

oo ozman çok az kalmış nişanda gelir yakında gelmeyedebilir sancılarının süresini düzenini takip et artarsa duramazsan sancıdan hemen git hastaneye orda bekle gözetim altında bebeği riske atma inş çok kolay doğum yspsrsın dualarım seninle

Aaayyy hadi inş yaa saol canm

Hem bebisle alakali artik buyuk..
Sanci kasilma denilen sey de ara ara girip karnini sertlestirir hani nstde uste takilan sey rahim kasilmalari icindir ya onun konuldugu yerden kasilirsin..
Sancilarini sıklastikca takip edersin dklar onemli..
Dilerim cok kolay,hastaneye gittiginde hic anlamadan acilmanin oldugunu duyup baslar dogumun,saglikla kavusun insallah..
Cok heyecanlandim :)
Tabi kii her sorunu doktoruna sor,seni en iui o biliyor..
Kan durumu ne oldu,yukseldi mi?

Henüz tedavi bitmedi yarında son takviye yapılıcak. Salı yada çarşambada kan tahlili yapılıcak bakalım vücut ne tepki vermiş. Umarım birazda olsa yükselmişt

Gundn guzel analar :) inslah hersey yolundadir..ben iyiyim sukur arada kasilmalarin yalanci sancilarim var ama aldirmiyorum acikcasi deniz deyim suan yarinsicaklara donusum var 3 gunluk tatil bitiyor :) degisiklik iyi oldu.. kendinize bebislerinize iyi bakinnn Allaha emanet olun :))))

günaydın taze anne adayı :) oh hayat sana güzel benim yerimede yüz serin serin tadını çıkar valla iyi gelmiştir serinlik hem senin için hem bebek için :)

Gunaydin kizlaaar :)

Henüz tedavi bitmedi yarında son takviye yapılıcak. Salı yada çarşambada kan tahlili yapılıcak bakalım vücut ne tepki vermiş. Umarım birazda olsa yükselmişt

Hadi insallah yukselmistir kanin..yiyeceklerlede takviyeni devam ettirseydin yapiyorsun belki dr ama soyliyeyim dedim..

Ohh tatiller baslamis bitmis :) iyi gelmis sevindim..alistirma yapiyor minik :)

Gunaydin kizlaaar :)

Hadi insallah yukselmistir kanin..yiyeceklerlede takviyeni devam ettirseydin yapiyorsun belki dr ama soyliyeyim dedim..

Ohh tatiller baslamis bitmis :) iyi gelmis sevindim..alistirma yapiyor minik :)
Yiyeceklerde bi sıkıntı yok şükür herşeyi yiyorumda. Bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak.

Kızlar buda oğluşuma teyzesinden bez pasta herşey tamamda paşamız naz yapıyo çok bekletiyo bizi yaaa

Eklentiler

• image.webp
    108,7 KB · Görüntüleme: 36
nasılsınız kızlar benim hafta sonundan beri vücdumla bacaklarımın birleştiği kısımlar da kemiklerimde ağrım oluyor normal mi sizce ? sebebi ne olabilir acaba .

nasılsınız kızlar benim hafta sonundan beri vücdumla bacaklarımın birleştiği kısımlar da kemiklerimde ağrım oluyor normal mi sizce ? sebebi ne olabilir acaba .

Yükün ağırlaşıyor canım..Gece tuvalete kalktıgımda bildiğin kütürderdi kuyruk sokumum kasıklarım vs..
Bebiş büyüdükçe daha fazla hissedeceksin..Son 1 ay hele..

Yükün ağırlaşıyor canım..Gece tuvalete kalktıgımda bildiğin kütürderdi kuyruk sokumum kasıklarım vs..
Bebiş büyüdükçe daha fazla hissedeceksin..Son 1 ay hele..
benimde genelde gece agryor canım zaten şu son gunler hç geçmyor gbi geliyo :) bide bir haftadr afedrsn ishalim 2 aksamda bi karn agrısı sancı çekyorum snra karnımı sıkıyolar gbi dr a gdince dicem ama bebegme zararı olur mu acaba bunlarn .

Aaahhh aahhh o geçmeyen günleri bide bana sor canııımmm. ağrıların yükünün ağırlaşmasındandır ama ishalini ihmal etme 2 gündür devam ediyo diyosun doktoruna bilgilendir bence. Mikrobik bi durum olabilir. Bende geçen çarşamba olmuştum benim doğum sancım ishalle başlamış. Çok nasir bi durummuş.

canım aslında 1 haftadr öyleym ama 2 gunde bi sancılanyorum tuvletten çkamyorum sancıdan yatakta kıvranp duruyorum dun gece 12de bi tuttu saat 2.30a kadar sancdan kıvrandm ha geçer diye bekledm eşmide uyandrmak istemedm ama dahada geçmeseydi hastaneye götürtcektm kaldrıp . dogrusu naparlardı blmym ama agrdan aglamak uzereydm resmen

Bence ihmal etme bi hastahaneye git derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…