- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Ciddi bişey olur mu bilmiyorum canm ama tedbiri elden bırakmamak gerek. İstersen yarın telefonla ara sor doktoruna. Cumayı bekliyim mi yoksa geliyim mi diyede sor.ciddi bi zarari olurmu acaba cuma gtcektm dr a beklemesem mi yoksa .
anladm canım öyle yapim madem .Ciddi bişey olur mu bilmiyorum canm ama tedbiri elden bırakmamak gerek. İstersen yarın telefonla ara sor doktoruna. Cumayı bekliyim mi yoksa geliyim mi diyede sor.
Durumdan haberdar et canm bizlerdide. Umarım önemli bişey yoktur.anladm canım öyle yapim madem .
Benim tamamen koşuşturmaca. Sokaklarda doğurucam bu gidişleBengeldim...nasilsinuz arkdslar ben biraz yorgunum tatile cikmayi seviyorym ama su bavul bosaltmayi yikama yerlestirmyi hiccc sevmiyorum :))) shrmrc polovic inslah dogru yazdim kizceleriniz nasil ...betul derin inslah sizde iyisinizdir betul sira senin hayirlisiyla kurtul sonrada biz inslah ... once doktr gitcem biraz gecsinde ....sonrada hazirliklarimi yavasyavas gorcem inslah alis veris temizlik..ozmana kadar 2 hafta felan kalir doguma bakalim yavas yavas heyecan basliyor :)
Inslah guzel haberlerle gelirsin canim...hareketli olmak guzel Allahin izniyle biseycik olmaz bende yavvstan baslicamm ..bakalim bende istiyorum dogum aninda suyum gelsin oyle dogum kolay olur..ilk basta sanci veya nisanim gelsin ..dogum anindada suyum inslah hayirli dogumlar yasariz nasip bakalim[/QUOTE]UOTE="BetulMuratErdem, post: 36569437, member: 597585"]Benim tamamen koşuşturmaca. Sokaklarda doğurucam bu gidişleKan değerlerimle uğraşıyoruz kaç gündür. Sancılarım baya baya sıklaştı ve arttı. Ama ben anladım benim suyum gelmiycek heralde. Doğumda patlatıcaklar gibi hissediyorum. Yarında kontrolüm var. Bakalım açılma kaç cm olmuş doktor ne diycek çok merak ediyorum. Zaten son 6 günüm kaldı. Heyecan dorukta yani bende
benimde genelde gece agryor canım zaten şu son gunler hç geçmyor gbi geliyo :) bide bir haftadr afedrsn ishalim 2 aksamda bi karn agrısı sancı çekyorum snra karnımı sıkıyolar gbi dr a gdince dicem ama bebegme zararı olur mu acaba bunlarn .
Kızlar bu arada dün kan tahlili yaptırdım tekrar. Bakalım kan değerlerim yükselmiş mi diye. Doktor şaşkınlıktan ne diyceğini bilemedi :-( değerler aynı. Bi yükselme olmamış. Ve eski tahlillere bakıyoruz hamilelikten önce çok şükür kan değerlerim gayet iyiymiş hiç bi sıkıntı yokmuş. Şimdi niye böyle oldu vücut tepkisiz kaldı anlayamıyorum... Yarın tekrar kontrolüm var bakalım doktorum ne diycek...
Bengeldim...nasilsinuz arkdslar ben biraz yorgunum tatile cikmayi seviyorym ama su bavul bosaltmayi yikama yerlestirmyi hiccc sevmiyorum :))) shrmrc polovic inslah dogru yazdim kizceleriniz nasil ...betul derin inslah sizde iyisinizdir betul sira senin hayirlisiyla kurtul sonrada biz inslah ... once doktr gitcem biraz gecsinde ....sonrada hazirliklarimi yavasyavas gorcem inslah alis veris temizlik..ozmana kadar 2 hafta felan kalir doguma bakalim yavas yavas heyecan basliyor :)
Benimde hamilelikten önce 11.5 falandı gayet iyiydi. Şimdi 8e düşmüş. Ve ilaç kullanmama rağmen doktor dahil hepimizi şaşırttı. Bugün kontrolüm var bakalım ne diycek dr. İnş açılmam çok olmuşturda doğuma alır dr beni. Gerçekten çok sıkıldım. Kafayı yiycem resmenMerak ettim nasil oldun?
Ishal olunca daha cok sivi kaybedersin suyu ihmal etme..
Insallah bu yuzden cok sıkıntı olmaz canim..Demistim sanirim benim normalde hep dusuktu hamilelikte nirmal degere geldi sadece 11-12 lerdeydi sıkıntı olmadi..
Cok mu dusuk?
Galiba tatilin tek kotu yani bu :)
Eylulde dusunuyoruz bizde ama simdiden dusunuyorun 2 kisi esya oylede simdi Sezeninkiler bi bavul olacak gb
Benimde hamilelikten önce 11.5 falandı gayet iyiydi. Şimdi 8e düşmüş. Ve ilaç kullanmama rağmen doktor dahil hepimizi şaşırttı. Bugün kontrolüm var bakalım ne diycek dr. İnş açılmam çok olmuşturda doğuma alır dr beni. Gerçekten çok sıkıldım. Kafayı yiycem resmen
hoş geldn canım biz iyiz allaha sükr sen ve bebişnde iyisnzdr inş tatlinz guzel gecti sanırm ne güzel :)Bengeldim...nasilsinuz arkdslar ben biraz yorgunum tatile cikmayi seviyorym ama su bavul bosaltmayi yikama yerlestirmyi hiccc sevmiyorum :))) shrmrc polovic inslah dogru yazdim kizceleriniz nasil ...betul derin inslah sizde iyisinizdir betul sira senin hayirlisiyla kurtul sonrada biz inslah ... once doktr gitcem biraz gecsinde ....sonrada hazirliklarimi yavasyavas gorcem inslah alis veris temizlik..ozmana kadar 2 hafta felan kalir doguma bakalim yavas yavas heyecan basliyor :)
çok şükur dün bugun iyim canım geçti sanırım :) ama bu ara çok halsizm backlarm kollarm agrıyo uyuyamyorum midemin suyu agzma geri gelyo igrenç bişey hele sırt üstu hç yatamyorum yarn dr gdicez bkalm oglum nasl olduMerak ettim nasil oldun?
Ishal olunca daha cok sivi kaybedersin suyu ihmal etme..
Insallah bu yuzden cok sıkıntı olmaz canim..Demistim sanirim benim normalde hep dusuktu hamilelikte nirmal degere geldi sadece 11-12 lerdeydi sıkıntı olmadi..
Cok mu dusuk?
Galiba tatilin tek kotu yani bu :)
Eylulde dusunuyoruz bizde ama simdiden dusunuyorun 2 kisi esya oylede simdi Sezeninkiler bi bavul olacak gb
doktoruna sor istersen yarın, ben gaviscon şurup kullanıyorum :)çok şükur dün bugun iyim canım geçti sanırım :) ama bu ara çok halsizm backlarm kollarm agrıyo uyuyamyorum midemin suyu agzma geri gelyo igrenç bişey hele sırt üstu hç yatamyorum yarn dr gdicez bkalm oglum nasl oldu
ay öyle bişey warsa fayda edrse çok makbule gecer bktım wala böyle çekmekten artk bogazm yanıyo mideyi geçti yani :)doktoruna sor istersen yarın, ben gaviscon şurup kullanıyorum :)
mideyi çok rahatlatıyo ağzına bişey çıkmıyo
Amin canm inş. 39+5 olmuşuz bugün doktorumuz dedi. Açılmam aynı. Artmamış maalesef. Doktor haftaya kadar bekleyelim açılman artmazsa suni sancıyla doğumu yapalım dedi.Cok ilginc gercekten..
Hayirlisiyla insallah gonlune gore olsun..
Son hafta hele birde 40 a dayanmissa zor gercekten..Ne olacak nasil olacak iyi olsun dusuncesi bilinmezlik yoruyor insani..
Sıkılma ama bak sizinde kisacik vakitte buyudugunuzu gorecez :)
inş açlman olur canımda suni sancı vermezler hayrlısı neyse o olsun senin içn allah bi nefste kurtarsin :)Amin canm inş. 39+5 olmuşuz bugün doktorumuz dedi. Açılmam aynı. Artmamış maalesef. Doktor haftaya kadar bekleyelim açılman artmazsa suni sancıyla doğumu yapalım dedi.
Amin canm inş yaaa. Bi an önce açılmam fazlalaşır inş.inş açlman olur canımda suni sancı vermezler hayrlısı neyse o olsun senin içn allah bi nefste kurtarsin :)
çok şükur dün bugun iyim canım geçti sanırım :) ama bu ara çok halsizm backlarm kollarm agrıyo uyuyamyorum midemin suyu agzma geri gelyo igrenç bişey hele sırt üstu hç yatamyorum yarn dr gdicez bkalm oglum nasl oldu
Amin canm inş. 39+5 olmuşuz bugün doktorumuz dedi. Açılmam aynı. Artmamış maalesef. Doktor haftaya kadar bekleyelim açılman artmazsa suni sancıyla doğumu yapalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?