Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Zaten koskoca 9 ay bekledim 1 hafta daha beklerim paşamı hayırlısıyla ve sağlıklı olsunda gerisi boş tabi ki...

yok canım çok ksa süreli yatablyorum çunku belime agrı griyo hemen bugun dr durumumuzn iyi oldugunu söyledi suyumz kilomz iyiymiş maşllh :) kaslmalara karsı hap verdi yine eger sıklaşırsa gelmem gerktgnı söyledi backlarmın birlestgi yerdki agrlarımı söyledm çatlarmın açlmaya başlamasndan dolayı oldugunu vücdn doguma hazrlyor seni dedi şuan içm rahatladı :)

Zaten koskoca 9 ay bekledim 1 hafta daha beklerim paşamı hayırlısıyla ve sağlıklı olsunda gerisi boş tabi ki...

Amiinn :)
Ben bile heyecanla bakiyorum ne yazdin diye artik..

Cok yatma zaten nefes alamazsin,ancak donmeye calisirken iste :):
Sevindim haberler guzel,o agrilarin bir de sesleri oluyor baslar yakinda..
Vayy be hamile kalmayacak topikte

Senin instagram var miydi?

Dünkü vajinal muayeneden sonra lekelenmem oldu bu sabah kesildi. Şimdide kıvamlı akıntım olmuş ama kanlı falan değil. Normal mi sizce? Yoksa artık bişeylerin işareti mi

Dünkü vajinal muayeneden sonra lekelenmem oldu bu sabah kesildi. Şimdide kıvamlı akıntım olmuş ama kanlı falan değil. Normal mi sizce? Yoksa artık bişeylerin işareti mi

Muayeneden sonra genelde lekelenme oluyor ama hadi insallah bi hareketlenmede olsun

aynen canım dönerken mecbr :) sesleri duymadım henüz :) evet az kaldık valla yok canım benm instagramım eşimle ortak facebook hesabım var sadce

kızlar loğusa tacım nasıl malzemeleri almıştım önceden ve şimdi bitti mevlütmde de takar sizlerle paylaşrım :)

Muayeneden sonra genelde lekelenme oluyor ama hadi insallah bi hareketlenmede olsun
Bu 3 yada 4. vajinal muayenem ama ilk defa lekelenmem oldu. Daha öncekilerdede dr olabilir demişti ama olmamıştı. Dünkünde oldu şaşırdım. Artık herşeyi doğum sebebi yapar oldum Allahım yaaaa.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım:)Bende 4.aylık hamileyim ve bol sohbete geldim:)Bu arada 2.bebeğim olacak inşallah ilki 7 yaşına girmek üzere:)

Allah tamamına erdirsin canm. Cinsiyeti ne bebişin?
Sağol canım inşallah hepimizin:)Benim aslında tam belli değil şöyle ki 13.hafta da gittim erkeğe benziyor dedi:)İlkide erkek zaten :)Ama 30 ağustos ta bir kontolüm daha var esas o zaman net belli olacak dedi:)Dolayısıyla hala kız olma umudunu yitirmiş değilim bir umut işte:)

Eki Görüntüle 1224454 Eki Görüntüle 1224455 kızlar loğusa tacım nasıl malzemeleri almıştım önceden ve şimdi bitti mevlütmde de takar sizlerle paylaşrım :)

Ellerine saglik cok guzel olmus
Anladim canim bende de face yok instagram var sadece,cok basit o..

Bu 3 yada 4. vajinal muayenem ama ilk defa lekelenmem oldu. Daha öncekilerdede dr olabilir demişti ama olmamıştı. Dünkünde oldu şaşırdım. Artık herşeyi doğum sebebi yapar oldum Allahım yaaaa.

Aa hadi hayirlisi o zaman..uzulme tabii oyle dusuneceksin

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım:)Bende 4.aylık hamileyim ve bol sohbete geldim:)Bu arada 2.bebeğim olacak inşallah ilki 7 yaşına girmek üzere:)

Bu arada ben İzmirdeyim Adım Duygu:)Memnun oldum:)

Hosgeldiniz minislerinle :)
Hayirli olsun,saglikla kavusun insallah..
Benim kizce 19. haftada belli olmustu yitirme umudunu,tabii saglikli olsunda

Bende Sakaryaliyim,ismim Nurdan..10 Mayista aldim kizimi kucagima ama hamis topiginden kopamadim

Merhaba Nurdan'cım çok çok memnun oldum:)Oh şükür 2008 eylül annelerinden sonra samimi bir topik buldum çok sevindim:)Demek 19.hafta da belli oldu peki daha önce erkek diyen oldu mu?Yoksa direk kız mı dediler canım?Bu arada Rabbim bağışlasın güzel prensesi öp benim yerime:)

Bizimde Mayis anneleri topigi cok guzel,insan cok uzun durunca alisiyor taniyor bulusmalarimiz oldu cok guzel birsey..

Amin cumlemizin evlatlarini bagislasin..

2 farkli doktorda kiza benziyor ama olmayadabilir demisti 19. hafta kesinlesti..Ama erkek olunca daha cok belli oluyor ya 13. haftada belli olurdu gb geldi tabii bu bebislerin iside belli olmuyor sakliyorlar bazen :)

Ben 2015 şubat annesi olucam ama malesef orda kimse samimi olmak tanışmak istemiyor herkes kafasına göre yazıp çıkıyor o yüzden daha samimi bir ortam için burdayım:))Benim ki bir umut işte eşimin ailesinde hiç kız yok genlerde hep erkek..İlk çocuğum erkek ikincisi kız olur belki dedik ama olmayacak anlaşılan 30 ağustosta belli olacak bakalım:)Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sevgisi aynı oğlum biricik aşkım

Bana da dr. mide bulantısı için hap yazdı. O rahatlattı biraz bir de keseyi gördük büyümüş ama bebiş yoktu. Umarım kötü birşey olmaz korkuyorum

teşkkr edrim canım :) blmem ki bna braz karışk geldgndn kullanamyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…