Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım:)Bende 4.aylık hamileyim ve bol sohbete geldim:)Bu arada 2.bebeğim olacak inşallah ilki 7 yaşına girmek üzere:)
hos geldn canim aramza bebişnde hayrlı olsun rabbm saglickla kucagna almayı nasip etsin :)

bu arda nerefon nasl oldu acba bayadr gözkmuyo shrmiraç da yok yldiz sen nasl oldun dinlenebldn mi :)

Tabii saglik olsun ama belli degilken dusunuyor insan iste :)
Benim esimin ailesindede kiz dolu,benim kizim 5. torun ve hepsi kiz :)
Aralari varmis miniklerin insallah hic sorun olmaz alisir hemen abisi..isim belli mi bebisin cinsiyet kesinlesince?

Bana da dr. mide bulantısı için hap yazdı. O rahatlattı biraz bir de keseyi gördük büyümüş ama bebiş yoktu. Umarım kötü birşey olmaz korkuyorum

Saglikla kavusun insallah..
Suan kese olmasi iyi tabii normal,korkma Allahin izniyle iyi haberlerini alirsin...

teşkkr edrim canım :) blmem ki bna braz karışk geldgndn kullanamyorum

Burasi yeter bize :)

Kızlar Bugün sabah 5ten beri düzenli aralıksız 5 dk da bi sancım var. Hala daha devam ediyo. Doktora gittik açılma aynı 1 parmak ve o kadar saat sancıya daha çok açılması lazım dedi dr. İstersen yatış yapalım dedi. Biz istemedik. Pazartesiye kadar farklı bişey olmazsa 9 da gelin muayene için dedi. Şuanda suni sancı yada sezaryan yapma taraftarı değilim dedi dr. Rabbim hayırlısını versin inş. Beklemedeyiz. Ama sancılarım dayanılır gibi değil. Ve hiç azalmıyo. :-(

bizde memnun oldk canım bende sakaryadanım adım rabia ama kullancı admi böyle yazmştm :)
Bende memnun oldum Rabia'cığım :)Sağlıklı günlerde hep beraber inşallah:)

Kızlaaar bebişlere şeker yaptıracak olan var miiii

Canım ben ilk oğlumda yaptırdım kısmetse bu bebiş içinde yapıcam hoş olmuştu:)Daha var ama şimdiden bakıyorum hatta bu sefer doğum fotosuda çok istiyorum kısmet inşallah:)

Canım Allah kurtarsın inşallah bebiş geliyor desene:)Ay ben bile heyecanlandım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Gecmis olsun canim..
Bu sancilar kasilmalar bebeginde hissettigi bisy sonucta ptesiye kadar uzun geldi..
Yatis yapsaydin en azindan bebisin durumu takipte olurdu sonucta sen istemezsen yine mudahale edemezlerdi bosuna..
Hayirlisiyla gelsin bebis

hadi bkalm inş pazartsiye kadar gelr bebiş biraz nazlı galba gelmek istemyo sanırm :) allah kolaylık versn canım bu sancılarna göre normal yaparsin inş

Doğum fotoğrafını bencede mutlaka yaptir canim :) bi yakınım her anını fotoğrafladi ve tam bir sene oldu bebisi olalı bakıp bakıp duruyor :) insan inanamıyor zamanin nasil gectigine ve cok güzel bi ani oluyor:) ben de bebek şekeri yapıyorum canim yardimci olmak isterimmm :) :) :)

[QUOTE="derrinn, post: 3690l9, member: 598290"bu arda nerefon nasl oldu acba bayadr gözkmuyo shrmiraç da yok yldiz sen nasl oldun dinlenebldn mi :)[/QUOTE]
Slmmm evet dinlendim cnm bol bol ...bakalim hafta Ici doktr inslh gidicem :) oglumu ozledim:) kg boyunu merak ediyorum...yeni gelen arkdslar hosgeldiniz saglikla alakim inslh bebislerimizi ...

Benim ara ara kasilmalarim oluyor adet sancidi gibi aci var inslah bebislerimiz zamninda gelir

[QUOTE="derrinn, post: 3690l9, member: 598290"bu arda nerefon nasl oldu acba bayadr gözkmuyo shrmiraç da yok yldiz sen nasl oldun dinlenebldn mi :)
Slmmm evet dinlendim cnm bol bol ...bakalim hafta Ici doktr inslh gidicem :) oglumu ozledim:) kg boyunu merak ediyorum...yeni gelen arkdslar hosgeldiniz saglikla alakim inslh bebislerimizi ...[/QUOTE]
oh ne güzel canım sevimdm :) sende guzel hberlerle gelirsin inş dr undan .

Kızlar bugün oğluşumu normal doğumla dünyaya getrdim
ayy canım ya çookk sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inş :) benim içimden geçiyodu aslında betülün bebiş beklemez pazartesiyi diye :) ay vala sanki kendim doğum yapmış gibi mutlu oldum inş bende hayrlısıyla bi doğrsamda oğluma kavuşsam :) allah bebişine sağlık sehat uzun ömürler versin canım :)

Benim ara ara kasilmalarim oluyor adet sancidi gibi aci var inslah bebislerimiz zamninda gelir
benmde oluyo canım bende korkuyorum erken gelcek diye uykumdan uyandırıyo resmen kasılmam olunca acısına bazen dayanamıcak gibi oluyorum allah zamanında kavşturmayı nasip etsin meleklerimize .

Allah razı olsun canm. Darısı sizin başınıza inş. Hayırlı kolay doğumlar olur inş. Benim ki baya bi zor oldu. :-(

Allah razı olsun canm. Darısı sizin başınıza inş. Hayırlı kolay doğumlar olur inş. Benim ki baya bi zor oldu. :-(
amin canım bu yolda olan herkeze kolay dogum versin rabbm . çok geçmiş olsun canım simdi iysindr inş dogum hikayeni dinlemek isterm nasl oldugunu suni sancı falan verdiler mi

[QUOTE="BetulMuratErdem, post: 36619837, member: 597585]Kızlar bugün oğluşumu normal doğumla dünyaya getrdim [/QUOTE]
Cnmmm cok sevindim Allah anali babali buyutsun sagliktan inslh :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…