hos geldn canim aramza bebişnde hayrlı olsun rabbm saglickla kucagna almayı nasip etsin :)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım:)Bende 4.aylık hamileyim ve bol sohbete geldim:)Bu arada 2.bebeğim olacak inşallah ilki 7 yaşına girmek üzere:)
bizde memnun oldk canım bende sakaryadanım adım rabia ama kullancı admi böyle yazmştm :)Bu arada ben İzmirdeyim Adım Duygu:)Memnun oldum:)
Ben 2015 şubat annesi olucam ama malesef orda kimse samimi olmak tanışmak istemiyor herkes kafasına göre yazıp çıkıyor o yüzden daha samimi bir ortam için burdayım:))Benim ki bir umut işte eşimin ailesinde hiç kız yok genlerde hep erkek..İlk çocuğum erkek ikincisi kız olur belki dedik ama olmayacak anlaşılan 30 ağustosta belli olacak bakalım:)Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sevgisi aynı oğlum biricik aşkım
Bana da dr. mide bulantısı için hap yazdı. O rahatlattı biraz bir de keseyi gördük büyümüş ama bebiş yoktu. Umarım kötü birşey olmaz korkuyorum
teşkkr edrim canım :) blmem ki bna braz karışk geldgndn kullanamyorum
Bende memnun oldum Rabia'cığım :)Sağlıklı günlerde hep beraber inşallah:)bizde memnun oldk canım bende sakaryadanım adım rabia ama kullancı admi böyle yazmştm :)
Kızlaaar bebişlere şeker yaptıracak olan var miiii
Kızlar Bugün sabah 5ten beri düzenli aralıksız 5 dk da bi sancım var. Hala daha devam ediyo. Doktora gittik açılma aynı 1 parmak ve o kadar saat sancıya daha çok açılması lazım dedi dr. İstersen yatış yapalım dedi. Biz istemedik. Pazartesiye kadar farklı bişey olmazsa 9 da gelin muayene için dedi. Şuanda suni sancı yada sezaryan yapma taraftarı değilim dedi dr. Rabbim hayırlısını versin inş. Beklemedeyiz. Ama sancılarım dayanılır gibi değil. Ve hiç azalmıyo. :-(
Kızlar Bugün sabah 5ten beri düzenli aralıksız 5 dk da bi sancım var. Hala daha devam ediyo. Doktora gittik açılma aynı 1 parmak ve o kadar saat sancıya daha çok açılması lazım dedi dr. İstersen yatış yapalım dedi. Biz istemedik. Pazartesiye kadar farklı bişey olmazsa 9 da gelin muayene için dedi. Şuanda suni sancı yada sezaryan yapma taraftarı değilim dedi dr. Rabbim hayırlısını versin inş. Beklemedeyiz. Ama sancılarım dayanılır gibi değil. Ve hiç azalmıyo. :-(
hadi bkalm inş pazartsiye kadar gelr bebiş biraz nazlı galba gelmek istemyo sanırm :) allah kolaylık versn canım bu sancılarna göre normal yaparsin inşKızlar Bugün sabah 5ten beri düzenli aralıksız 5 dk da bi sancım var. Hala daha devam ediyo. Doktora gittik açılma aynı 1 parmak ve o kadar saat sancıya daha çok açılması lazım dedi dr. İstersen yatış yapalım dedi. Biz istemedik. Pazartesiye kadar farklı bişey olmazsa 9 da gelin muayene için dedi. Şuanda suni sancı yada sezaryan yapma taraftarı değilim dedi dr. Rabbim hayırlısını versin inş. Beklemedeyiz. Ama sancılarım dayanılır gibi değil. Ve hiç azalmıyo. :-(
Doğum fotoğrafını bencede mutlaka yaptir canim :) bi yakınım her anını fotoğrafladi ve tam bir sene oldu bebisi olalı bakıp bakıp duruyor :) insan inanamıyor zamanin nasil gectigine ve cok güzel bi ani oluyor:) ben de bebek şekeri yapıyorum canim yardimci olmak isterimmm :) :) :)Bende memnun oldum Rabia'cığım :)Sağlıklı günlerde hep beraber inşallah:)
Canım ben ilk oğlumda yaptırdım kısmetse bu bebiş içinde yapıcam hoş olmuştu:)Daha var ama şimdiden bakıyorum hatta bu sefer doğum fotosuda çok istiyorum kısmet inşallah:)
Canım Allah kurtarsın inşallah bebiş geliyor desene:)Ay ben bile heyecanlandım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Kızlar Bugün sabah 5ten beri düzenli aralıksız 5 dk da bi sancım var. Hala daha devam ediyo. Doktora gittik açılma aynı 1 parmak ve o kadar saat sancıya daha çok açılması lazım dedi dr. İstersen yatış yapalım dedi. Biz istemedik. Pazartesiye kadar farklı bişey olmazsa 9 da gelin muayene için dedi. Şuanda suni sancı yada sezaryan yapma
taraftarı değilim dedi dr. Rabbim hayırlısını versin inş. Beklemedeyiz. Ama sancılarım
dayanılır gibi değil. Ve hiç azalmıyo. :-([/
QUOTE] gecmis olsun uzulme erkek bebisler biraz nazli olur..madem sancin var bence gir sicak suyla dayanabildigin kadar dus al ozellikle alt tarafa tut :))) acilman kolay olur benim arkdsm hastanede sucaknsuyu tutmustu :) sonrada yatisin yapsaydin bence gozetim altinda durmak daha mantikli inslh kolay gecer cnm
Slmmm evet dinlendim cnm bol bol ...bakalim hafta Ici doktr inslh gidicem :) oglumu ozledim:) kg boyunu merak ediyorum...yeni gelen arkdslar hosgeldiniz saglikla alakim inslh bebislerimizi ...[/QUOTE][QUOTE="derrinn, post: 3690l9, member: 598290"bu arda nerefon nasl oldu acba bayadr gözkmuyo shrmiraç da yok yldiz sen nasl oldun dinlenebldn mi :)
ayy canım ya çookk sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inş :) benim içimden geçiyodu aslında betülün bebiş beklemez pazartesiyi diye :) ay vala sanki kendim doğum yapmış gibi mutlu oldum inş bende hayrlısıyla bi doğrsamda oğluma kavuşsam :) allah bebişine sağlık sehat uzun ömürler versin canım :)Kızlar bugün oğluşumu normal doğumla dünyaya getrdim
benmde oluyo canım bende korkuyorum erken gelcek diye uykumdan uyandırıyo resmen kasılmam olunca acısına bazen dayanamıcak gibi oluyorum allah zamanında kavşturmayı nasip etsin meleklerimize .Benim ara ara kasilmalarim oluyor adet sancidi gibi aci var inslah bebislerimiz zamninda gelir
Allah razı olsun canm. Darısı sizin başınıza inş. Hayırlı kolay doğumlar olur inş. Benim ki baya bi zor oldu. :-(ayy canım ya çookk sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inş :) benim içimden geçiyodu aslında betülün bebiş beklemez pazartesiyi diye :) ay vala sanki kendim doğum yapmış gibi mutlu oldum inş bende hayrlısıyla bi doğrsamda oğluma kavuşsam :) allah bebişine sağlık sehat uzun ömürler versin canım :)
amin canım bu yolda olan herkeze kolay dogum versin rabbm . çok geçmiş olsun canım simdi iysindr inş dogum hikayeni dinlemek isterm nasl oldugunu suni sancı falan verdiler miAllah razı olsun canm. Darısı sizin başınıza inş. Hayırlı kolay doğumlar olur inş. Benim ki baya bi zor oldu. :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?