Aminnn cnmmm yaa inslh zamaninda sagliktan aliiriz bizede az kaldi :)benmde oluyo canım bende korkuyorum erken gelcek diye uykumdan uyandırıyo resmen kasılmam olunca acısına bazen dayanamıcak gibi oluyorum allah zamanında kavşturmayı nasip etsin meleklerimize .
Tabii saglik olsun ama belli degilken dusunuyor insan iste :)
Benim esimin ailesindede kiz dolu,benim kizim 5. torun ve hepsi kiz :)
Aralari varmis miniklerin insallah hic sorun olmaz alisir hemen abisi..isim belli mi bebisin cinsiyet kesinlesince?
Saglikla kavusun insallah..
Suan kese olmasi iyi tabii normal,korkma Allahin izniyle iyi haberlerini alirsin...
inşallah rabbim hayırlı kapılar açsın dilerim gözükür :)
ewet canım senle ben aynı haftalardaydk galiba dimeAminnn cnmmm yaa inslh zamaninda sagliktan aliiriz bizede az kaldi :)
Kızlar bugün oğluşumu normal doğumla dünyaya getrdim
Canım çok çok sevindim:)hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah:)Kızlar bugün oğluşumu normal doğumla dünyaya getrdim
plojum senin bi ara dedgn kütrdemeler başladı bende artk otrup kalkarken falan o kütlemeleri duyar oldum :)Oyle sevindim kiiii:)
Allah anali babali buyutsun,saglikli omur nasip etsin canim..
Gozunuzaydinn..
Musait oldugunda uzun uzun yazarsin..
Simdiden soyluyorum hicbirseye canini sıkma,uzulme:)
Kuzenim evlendi aksam giremedim 1 2 gun hep heyecanla takip ederken :):)
Bu arada herkese iyi haftalar canlar ballar güzel hamişler:)
Bende 10.30 kalktım ama gece çok geç yatıyorum bir türlü düzen oturtamadım kendime ona üzülüyorum
Bu arada bir soru progestan kullanlar varmış bu nedir acaba herkes mi kullanıyr?
Birde ben dün demir hapımı içmedim iştahımda hemen azalma oluyor açlığa daha çok dayanıyorum sanki..Onu içince saat başı mutfaktayım utanıyorum artık kendimden.....
Bu hapları hiç içmeyenlerde varmış acaba bir gün içsem bir gün içmesem en azından bir zararı olur mu?
Akşam yemeklerini saat 7 ye kadar yemeye çalışıyorum sonra birşey yemiyorum ki kilo olmasın diye ama demir hapı içersem asla dayanamıyorum
plojum senin bi ara dedgn kütrdemeler başladı bende artk otrup kalkarken falan o kütlemeleri duyar oldum :)
aynen canım ilk duyunca noluyo bna diye bi şaşırdm ama aklma sen geldin hemen :) ewet halimize şükür yine de :)Kanin cok dusukse rutin kullan ama degilse 1 gun ara verebilirsin belki ya da ben ilk basladigimda kabizlik yaptigi icin bu sekilde devam ettim sonlarda sıklastirdim ama doktoruna danid tabii once..
Ictigin duzenli saatte onemli sabah iciyorsan gun ici bunu yapiyordur ben gece yatarken iciyordum sabah cok cok cok ac uyaniyordum..
Kiyamam..gece garip oluyor o birden wc icin kalkincw kemikler oturuyor gb resmen..buna da sukur olsun Allah baska dert vermesin
Evet canim ayni haftalarda ben 2 ekim sen 5 tu sanirim :)...biliyormusun benim.gobek baya bir indi asagiya yuremek imkansizlasti resmenewet canım senle ben ayn haflardaydk galiba dime
aynen canım ilk duyunca noluyo bna diye bi şaşırdm ama aklma sen geldin hemen :) ewet halimize şükür yine de :)
Buarada herkese gunaydinnnnn :))) plojovic nasilsin kizce nasil buyudukce daha bir sevdirir kendini .babalar kiz cocuklarina cok duskun olur..kiz cocuklarida babaya inslah ilerde benimde bir kizim olur hayirlisiyla
ah canım ne yalan söyleym benim de öyle oldu iyice zorlaştı herşeym bide surekli tuvaletim varms gbi oluyo sanki kasklarmda taş taşym bi baskı hissedyorum iki buklüm yüruyorum bzen yolda paytak paytak gdiyorum :) beni her gören dogumun yakn heralde karnın aşagda diyolar bende dha bir ay falan var dyince şasıryolar zaten benim dr umda erken olur diyo nasip artk :)Evet canim ayni haftalarda ben 2 ekim sen 5 tu sanirim :)...biliyormusun benim.gobek baya bir indi asagiya yuremek imkansizlasti resmenyururken kasiklarimda asiri agri hissediyorum icimden bir his eylulde dogururum gibi geliyor ...
dogru canım gdince söyleym dr ada var magnezyum öncedn vermşti canım kullanyorum kaslmalarm oldugundan .Sevindim neyse ki kotu birsey mi diye korkmadigina ama sen doktoruna soyle tabii canim yinekullanmiyorsan magnezyum vs verir belki..
Iyiyim cajim tesekkur ederim seni sormali?
Valla hemde nasil sevdiriyor..
Benim babamla cok sıkı fıkı bir iliskim yoktu cok istiyorum Sezen babasiyla cok cok iyi anlassin,birsuru sey yapsinlar birliktee :)
Insallah sizinde gonlunuze gore olur bi minis prenses :)
Sevindim neyse ki kotu birsey mi diye korkmadigina ama sen doktoruna soyle tabii canim yinekullanmiyorsan magnezyum vs verir belki..
Iyiyim cajim tesekkur ederim seni sormali?
Valla hemde nasil sevdiriyor..
Benim babamla cok sıkı fıkı bir iliskim yoktu cok istiyorum Sezen babasiyla cok cok iyi anlassin,birsuru sey yapsinlar birliktee :)
Insallah sizinde gonlunuze gore olur bi minis prenses :)
Bende iyiyim sadece halsizlik yorgunluk var dsha ne olsun demi :)))))) inslah sizinde gonluneuze gore olur ..bizimde az kaldi 37 guncuk :)
Offf sorma hic gercekten bebisi asagda tasimak cok zormusah canım ne yalan söyleym benim de öyle oldu iyice zorlaştı herşeym bide surekli tuvaletim varms gbi oluyo sanki kasklarmdicin diyor e k taş taşym bi baskı hissedyorum iki buklüm yüruyorum bzen yolda paytak paytak gdiyorum :) beni her gören dogumun yakn heralde karnın aşagda diyolar bende dha bir ay falan var dyince şasıryolar zaten benim dr umda erken olur diyo nasip artk :)
evet cnım gerçekten zor bnada eşim aynısını dyo yorulursun agrn olur çıkmayalm diyo ama ben 2 turda atsam sokakta yetiyo bana hele yemekten snra daha iyi oluyo eve gelince nefs nefse kalym ama mecbur :)Offf sorma hic gercekten bebisi asagda tasimak cok zormusesim bana diyor sen artik yuruyemiyorsun cikmayalim biryere diyor olmazzz diyom zorlada olsa yurumem lazim nie diyor e inslh kolay dogum olur diye guluyor :))) bakalim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?