Kizlrr ben iyiyim sizler nasilsinz bu kkya giremiyorm genelde face yada instagramdayim ozelden bana msj gonderin hatta watsaptan bile gorusebilrz tel no gonderin valla cok ozledim sizleri yildiz nerefonum plojom derrin betul ve doger kizlar bebisler nasil benim kiz tombik oldu buyudu bende kilo aldim yaww :)) buarada betul dogum yaptimi
Kızlar bugün oğluşumu normal doğumla dünyaya getrdim
maşallah kızçenede sanada canım :) bizde iyi olmaya çalşıyoruz işte iyice zorlamaya bşladı hamilelik belim kuyrk sokumum butn kemklerim agryo taşyamym iyice agırlaştk ogluşumla :) ama az kaldı sabr diyoruz bende bu kkya zor alştm benim instagram yok ama watsap kullanyorum o bna uyar :)Kizlrr ben iyiyim sizler nasilsinz bu kkya giremiyorm genelde face yada instagramdayim ozelden bana msj gonderin hatta watsaptan bile gorusebilrz tel no gonderin valla cok ozledim sizleri yildiz nerefonum plojom derrin betul ve doger kizlar bebisler nasil benim kiz tombik oldu buyudu bende kilo aldim yaww :)) buarada betul dogum yaptimi
çok geçmş olsun canım annelik zor derlerdi artk anlayablyoruz gerçekten zor allah bebişine şifa versin ins bir an önce iyilesırde hayatnz duzene grer. bizde napalm son aymizdayz artk iyce zorlamaya bşladı bende bi dogursamda alsam oglumu kucgma :)slm kızlar pek giremiyorum hemde bu yeni siteyi zor kullanıyorum ben iyim şükürde oğlum yine sarılık dün 3 tüp kan aldılar uzanümş sarılık dedi 11 değeride işte çok huysuz gündüz bi uyanıyo uyutamıyorım yatırınca ağlıyo gece yarısuna kadar kucağımda dizmde yada emiyo artık gücüm tükendi yorgunlıktan bayılacam bende durumlar böle sizde nasıl
Nasil olustrcz watsap grubu yapalim yaaaYaptiiiiii bi melek daha bizlerle,Rabbim omrunu saglikli anali babali kilsin insallah..
Bende verdigimin uzerine 2 kilo almistim o kaldi oyle..cok guzel yiyorum ama istah acici masallaahh
Instagram olanlari eklerim whatsapp grubu olalim derseniz onada katilirim
amin hepimizin canım .Merhaba... Herkesin iyi ve sorusuz bir hamilelik geçirmesini diliyorum.
evet cnım ya yapalm valla ben nasl gurup kurulur blmyorum ama plojum sen blyosan numaralrmızı verelm sen topla bizi :)Nasil olustrcz watsap grubu yapalim yaaa
Saol canm. Dikişlerim baya fazla oturup kalkarken zorlanıyorum. Ama ayaklandım çok şükür. Bebek kilolu ve omuzları geniş olunca rahim parçalanmış damarım falan yırtılmış. Zor bi doğumdu :-( ama buna şükür kavuştum paşama. Geceleri hiç uyumuyo hep ağlıyo. İlk 2 gün sütüm yok denecek kadar azdı. Bugün iyi şükür. Hafif sararma oldu paşamda. Sık sık emziriyorum. Sarılık için bugün kan verdik. Sen nasılsın canm. Düzene girdiniz mi?canım benim ya gözün aydın çok sevindim :) maşallahhhh bak bide normal yapmışsın ne güzel şimdi nasılsın bebek nasıl annelik nasıl gidiyo :)
sağol tatlım hemde çok zor ama karnında durmasından iyiçok geçmş olsun canım annelik zor derlerdi artk anlayablyoruz gerçekten zor allah bebişine şifa versin ins bir an önce iyilesırde hayatnz duzene grer. bizde napalm son aymizdayz artk iyce zorlamaya bşladı bende bi dogursamda alsam oglumu kucgma :)
sağol canım benim çok zor sıkıntılarda bitmeyince bazen tahammülüm bitiyo bugün akşam 5 den beri ayakta düşün artık gücm bitti tükendi daha uyumadı bide sarılığı var onu öle cansız mutsuz görünce kötü oluyorm ama tabi karında durmasından iyidir :) bide sen doğum yapıpta rahatlasaydın kaç haftan kaldıçok geçmş olsun canım annelik zor derlerdi artk anlayablyoruz gerçekten zor allah bebişine şifa versin ins bir an önce iyilesırde hayatnz duzene grer. bizde napalm son aymizdayz artk iyce zorlamaya bşladı bende bi dogursamda alsam oglumu kucgma :)
Nasil olustrcz watsap grubu yapalim yaaa
evet cnım ya yapalm valla ben nasl gurup kurulur blmyorum ama plojum sen blyosan numaralrmızı verelm sen topla bizi :)
Merhaba... Herkesin iyi ve sorusuz bir hamilelik geçirmesini diliyorum.
Saol canm. Dikişlerim baya fazla oturup kalkarken zorlanıyorum. Ama ayaklandım çok şükür. Bebek kilolu ve omuzları geniş olunca rahim parçalanmış damarım falan yırtılmış. Zor bi doğumdu :-( ama buna şükür kavuştum paşama. Geceleri hiç uyumuyo hep ağlıyo. İlk 2 gün sütüm yok denecek kadar azdı. Bugün iyi şükür. Hafif sararma oldu paşamda. Sık sık emziriyorum. Sarılık için bugün kan verdik. Sen nasılsın canm. Düzene girdiniz mi?
Saol canm. Dikişlerim baya fazla oturup kalkarken zorlanıyorum. Ama ayaklandım çok şükür. Bebek kilolu ve omuzları geniş olunca rahim parçalanmış damarım falan yırtılmış. Zor bi doğumdu :-( ama buna şükür kavuştum paşama. Geceleri hiç uyumuyo hep ağlıyo. İlk 2 gün sütüm yok denecek kadar azdı. Bugün iyi şükür. Hafif sararma oldu paşamda. Sık sık emziriyorum. Sarılık için bugün kan verdik. Sen nasılsın canm. Düzene girdiniz mi?
canım benim ya bayağı zor olmuş anlat bi ara çocuk olunca mecbur işte ayaklanıyo canım sarılık olsa sürekli uyur keşke sütn az geldiğinde mama verseydn ondan sarılığı vardır humananın süt arttırıcı çayı var onu iç günde üç kere ben hastanede yatyığımda süytü az gelenlere verdm hemen geldi sütleri sonuç çıkmıştır şimdi kaç çıktı
ben iyiyim şükürde bebek çok huysZ bide uzayan sarılık çıktı ona canım sıkılıyo korkuyorm sabah bi uyanıyo öğlen uyuyo 2 saat sonra gece yarılsrına kadar uyumuyo kucakta dizde iyice tükendm bittm
ay canım inş bir an önce toparlar kendini ogluşun sende biraz rahatlarsn . aynen canım ya bi dogursam görsem onu bende rahatlasam daha 35. haftadayz ne zaman doğar belli degl artk beklyoruz bkalım :)sağol tatlım hemde çok zor ama karnında durmasından iyi
sağol canım benim çok zor sıkıntılarda bitmeyince bazen tahammülüm bitiyo bugün akşam 5 den beri ayakta düşün artık gücm bitti tükendi daha uyumadı bide sarılığı var onu öle cansız mutsuz görünce kötü oluyorm ama tabi karında durmasından iyidir :) bide sen doğum yapıpta rahatlasaydın kaç haftan kaldı
Bende watssap yok..Kizlar dogum cantasina neler kattiniz ayrintili yazarmisniz..ben abartili olsun istemiyorumda :)...ben...1 hastane cikisi kundak battaniye bez emzik islak havlu pecete ..kendim icin ic camasir pijhama takimi..terlik corap ince hirka birde yazma..bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?