Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Yaptiiiiii bi melek daha bizlerle,Rabbim omrunu saglikli anali babali kilsin insallah..
Bende verdigimin uzerine 2 kilo almistim o kaldi oyle..cok guzel yiyorum ama istah acici masallaahh
Instagram olanlari eklerim whatsapp grubu olalim derseniz onada katilirim

slm kızlar pek giremiyorum hemde bu yeni siteyi zor kullanıyorum ben iyim şükürde oğlum yine sarılık dün 3 tüp kan aldılar uzanümş sarılık dedi 11 değeride işte çok huysuz gündüz bi uyanıyo uyutamıyorım yatırınca ağlıyo gece yarısuna kadar kucağımda dizmde yada emiyo artık gücüm tükendi yorgunlıktan bayılacam bende durumlar böle sizde nasıl

maşallah kızçenede sanada canım :) bizde iyi olmaya çalşıyoruz işte iyice zorlamaya bşladı hamilelik belim kuyrk sokumum butn kemklerim agryo taşyamym iyice agırlaştk ogluşumla :) ama az kaldı sabr diyoruz bende bu kkya zor alştm benim instagram yok ama watsap kullanyorum o bna uyar :)

çok geçmş olsun canım annelik zor derlerdi artk anlayablyoruz gerçekten zor allah bebişine şifa versin ins bir an önce iyilesırde hayatnz duzene grer. bizde napalm son aymizdayz artk iyce zorlamaya bşladı bende bi dogursamda alsam oglumu kucgma :)

Merhaba bana yardımcı olurmusunuz 7+1 hamileyim 4+2 de vajinal muayene de kesem gozuktu 12 mmburda ookudukları ma göre benim kesem baya büyük gibi ikiz olabilirmi yada bir sorun mu bu kadar olmasi

Nasil olustrcz watsap grubu yapalim yaaa

canım benim ya gözün aydın çok sevindim :) maşallahhhh bak bide normal yapmışsın ne güzel şimdi nasılsın bebek nasıl annelik nasıl gidiyo :)
Saol canm. Dikişlerim baya fazla oturup kalkarken zorlanıyorum. Ama ayaklandım çok şükür. Bebek kilolu ve omuzları geniş olunca rahim parçalanmış damarım falan yırtılmış. Zor bi doğumdu :-( ama buna şükür kavuştum paşama. Geceleri hiç uyumuyo hep ağlıyo. İlk 2 gün sütüm yok denecek kadar azdı. Bugün iyi şükür. Hafif sararma oldu paşamda. Sık sık emziriyorum. Sarılık için bugün kan verdik. Sen nasılsın canm. Düzene girdiniz mi?

sağol tatlım hemde çok zor ama karnında durmasından iyi
sağol canım benim çok zor sıkıntılarda bitmeyince bazen tahammülüm bitiyo bugün akşam 5 den beri ayakta düşün artık gücm bitti tükendi daha uyumadı bide sarılığı var onu öle cansız mutsuz görünce kötü oluyorm ama tabi karında durmasından iyidir :) bide sen doğum yapıpta rahatlasaydın kaç haftan kaldı

Nasil olustrcz watsap grubu yapalim yaaa

evet cnım ya yapalm valla ben nasl gurup kurulur blmyorum ama plojum sen blyosan numaralrmızı verelm sen topla bizi :)

Numaralarinizi ozelden yazin hallederim kizlar,biz mayis annelerindende birkac kisi whatsapptanda konusuyoruz..

Isteyen arkadaslar numaralarini gonderebilir ozel mesajla.. :)

Merhaba... Herkesin iyi ve sorusuz bir hamilelik geçirmesini diliyorum.

Amiiinn,saglikla kavusun meleklerinizle..

canım benim ya bayağı zor olmuş anlat bi ara çocuk olunca mecbur işte ayaklanıyo canım sarılık olsa sürekli uyur keşke sütn az geldiğinde mama verseydn ondan sarılığı vardır humananın süt arttırıcı çayı var onu iç günde üç kere ben hastanede yatyığımda süytü az gelenlere verdm hemen geldi sütleri sonuç çıkmıştır şimdi kaç çıktı
ben iyiyim şükürde bebek çok huysZ bide uzayan sarılık çıktı ona canım sıkılıyo korkuyorm sabah bi uyanıyo öğlen uyuyo 2 saat sonra gece yarılsrına kadar uyumuyo kucakta dizde iyice tükendm bittm

Canim mamayla sarilik atmanin tek etkisi suyla karistigi icin bunun yerine az az suda verebilirsin isedikce atacak cok emzir diye bu yuzden derler sarilikken..zaten fizyolojik istisnadiz herkeste oluyor oluncada gozlerden cok uzun sure gecmedigi icin bayaa suruyor gb..sutun gayet normal bence zaten yenidogana fazla ememeyeceginden oyle gelir cunku o sut ozel..
Yani bunu yazmamin sebebi mama alip senden emmedigi sut,sutunun azalmasina sebep olur ya da sagmalisin o zaman..Suan bebegin emdikce beynin sut gonderecek..Zaten bu kadarken istisnasiz hep hep emecek..

Kuzucum sen boyle deyince cok uzuluyorum..ilk gunlerimiz geliyor aklima..sakin cocugum huysuz diye dusunme..emin ol herkes yasiyor bunlari..
Buyume ataklari var donem donem..
Zaten daha duzende yok..
Bazen sasirdigi uykusuzluklari olur..
Yalniz degilsin di mi?

ay canım inş bir an önce toparlar kendini ogluşun sende biraz rahatlarsn . aynen canım ya bi dogursam görsem onu bende rahatlasam daha 35. haftadayz ne zaman doğar belli degl artk beklyoruz bkalım :)

kızlar biz plojumla iki sakaryalıda olarak watsaptan buluştk ve sizleride beklyoruz özel mesaj olarak numaranızı plojoya göndrin ki grubumuzu kuralım watsaptan da görüşelim :)

Bende watssap yok..Kizlar dogum cantasina neler kattiniz ayrintili yazarmisniz..ben abartili olsun istemiyorumda :)...ben...1 hastane cikisi kundak battaniye bez emzik islak havlu pecete ..kendim icin ic camasir pijhama takimi..terlik corap ince hirka birde yazma..bukadar

Bebise;
1hastane cikisi 1tulum 2altust takim
Bez
Biberon
Battaniye
Agiz,yuz mendili,corap,sapka,eldiven(yere dusme ihtimaline karsi yedek almistim)

Kendime;
1 gecelik
1pijama takimi
Hasta bezi 3 adet
Tek kullanimlik camasir
Ped
Kirli torbasi

Aklima gelenler bunlar..
Dogum yaptigin yerdeki isteklerede bagli tabii..
Dogum icin bebisin hazirladigimiz iiyafetlerini verdik,bende odaya gelince hasta bezi ve pijama takimini istediler ve giydirdiler sadece..
Sonrasi size kaliyor..
Benim bebisin uzeri degisti vs..
Cikatken giyebilecegin kiyafeyleride alirsin,ozellikle şal gb birsey alirsan omuzlarina atmak icin iyi,sutyen takmamistim ben oyle uzerime atinca iyi olmustu ya da baska bisy ativerirsin..

Aklimda kalanlar bunlar sanirim lazim olanlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…