Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Saol cnm...burda normal dogum yapinca 4 saat kalip hersey normalse cikiyorsun ...sezeryannda da bir gece kaliniyor ..ozaman bende yedek bir takim daaha katicam bebise....temizlege baslamam lazim p.t

Saol cnm...burda normal dogum yapinca 4 saat kalip hersey normalse cikiyorsun ...sezeryannda da bir gece kaliniyor ..ozaman bende yedek bir takim daaha katicam bebise....temizlege baslamam lazim p.t
bencde cnım sen yedk al yanına insanlık hali belki ihtyaç duyarsın

Birer yedek iyidir her zaman :)
Allah kolaylik versin yalniz yapmiyorsundur umarim..

Merhaba kızlar daha bize çok var Allah izin verirse Mart annesi olucağım

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :)
Gozunuzaydin:)

Guzel heyecanlar yaa,su takvimdeki resim degisince bile sevinirdim :)
Benim kizim Sezen,10 Mayis'ta aldik kucagimiza cok sukur..
Hamileligin tadida bambaska keyfini sur :)
Nerelisin buarada?

Sağol canımmm sanada evladınla uzun mutlu bir ömür olsun inşallah :) İstanbuldayım ben

Sağol canımmm sanada evladınla uzun mutlu bir ömür olsun inşallah :) İstanbuldayım ben

Amin insallah cumlemize :)
Zaten herkes istanbullu ya
Buarada çin takvimi bendede tutmustu

Offf neden coklu alinti olmuyor ((((neyse nasilsiniz ben simdilik iyiyim ...ara ara sancilarim var inslh zamaninda gelir biraz korkuyorum..temizlik icin bir bayan arayorum inslh bulrum ama simdilik bulamadim

Offf neden coklu alinti olmuyor ((((neyse nasilsiniz ben simdilik iyiyim ...ara ara sancilarim var inslh zamaninda gelir biraz korkuyorum..temizlik icin bir bayan arayorum inslh bulrum ama simdilik bulamadim

Allah yardimcin olsuun..hemencik buluversen ne iyi olur..
Paylasimlarin altinda coklu alinti kismina tikla,sonra alintilari ekle de yine bi pencere aciliyor onada ekle diyeceksin kizce..

Iyiyiz bizee sukur kizcemle gecinip gidiyoruz:)

Whatsapp kullanip gruba katilmak isteyenler bana ozelden numaralarinizi gonderebilirsiniz gruba eklerimm

o sancılar bende de oluyor canım inş biraz daha beklerler . inş bir an önce bulursun temizliğin de bitmiş olur da sende rahat edersin canım

Gunaydinlaaar

Kimsecikleer yok muu?

Yıldız nasilsinn?Aksam kulaklarini cinlattik whatsapp yuklese bize katilsa ne guzel olur diyee mumkunse tabii
Halledebildin mi temizlik isini?

[QUOE"plojovic, post: 36742442, member: 514257"]Gunaydinlaaar

Kimsecikleer yok muu?

Yıldız nasilsinn?Aksam kulaklarini cinlattik whatsapp yuklese bize katilsa ne guzel olur diyee mumkunse tabii
Halledebildin mi temizlik isini?[/QUOTE]
Slm iyiyin sen nasilsin...herkes iyidir inslh...inslh yyklemeyi ustiyorum ama basim ayik deyil dun gece 2 ye kadar hastanedeydik iglumun atesi yuksekti bugun daha iyii sukur dun kotuydum ama anne beni birakma dedikce icim yandi...(((((( kimseyi bulamadim..temizlik zamaniymismis diye yogundu bayan ..esim bana yardimci olsa bayani beklemem bile ama malesef

Gecmiss olsuuunn
Salgin var heryerdee..Ama minikler icin daha zor tabii,kiyamamm..
Sıkıntı yapma canim,yakin olsaydik ben gelirdim sana yardima :) insan yasayinca daha iyi anliyor simdi halini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…