Saol cnm...burda normal dogum yapinca 4 saat kalip hersey normalse cikiyorsun ...sezeryannda da bir gece kaliniyor ..ozaman bende yedek bir takim daaha katicam bebise....temizlege baslamam lazim p.tBebise;
1hastane cikisi 1tulum 2altust takim
Bez
Biberon
Battaniye
Agiz,yuz mendili,corap,sapka,eldiven(yere dusme ihtimaline karsi yedek almistm
Kendime;
1 gecelik
1pijama takimi
Hasta bezi 3 adet
Tek kullanimlik camasir
Ped
Kirli torbasi
Aklima gelenler bunlar..
Dogum yaptigin yerdeki isteklerede bagli tabii..
Dogum icin bebisin hazirladigimiz iiyafetlerini verdik,bende odaya gelince hasta bezi ve pijama takimini istediler ve giydirdiler sadece..
Sonrasi size kaliyor..
Benim bebisin uzeri degisti vs..
Cikatken giyebilecegin kiyafeyleride alirsin,ozellikle şal gb birsey alirsan omuzlarina atmak icin iyi,sutyen takmamistim ben oyle uzerime atinca iyi olmustu ya da baska bisy ativerirsin..
Aklimda kalanlar bunlar sanirim lazim olanlar:)
hayrlı olsun canım saglıkla kucgna almayı nasip etsin :)Merhaba kızlar daha bize çok var Allah izin verirse Mart annesi olucağım
amin canımmm hepimizinkini inşallah az kalmış seninhayrlı olsun canım saglıkla kucgna almayı nasip etsin :)
bencde cnım sen yedk al yanına insanlık hali belki ihtyaç duyarsınSaol cnm...burda normal dogum yapinca 4 saat kalip hersey normalse cikiyorsun ...sezeryannda da bir gece kaliniyor ..ozaman bende yedek bir takim daaha katicam bebise....temizlege baslamam lazim p.t
ewet canım gün sayıyoruz artk :)amin canımmm hepimizinkini inşallah az kalmış senin
Çin takvimi yüzük tuttumuewet canım gün sayıyoruz artk :)
bende tuttu cnım ben 2 arkadasma daha bkmştm onlarn kide çıkmıştı :) senin ilk bebiş miÇin takvimi yüzük tuttumuBende cinsiyet daha belli olmadığı için meraklardayım
Saol cnm...burda normal dogum yapinca 4 saat kalip hersey normalse cikiyorsun ...sezeryannda da bir gece kaliniyor ..ozaman bende yedek bir takim daaha katicam bebise....temizlege baslamam lazim p.t
Merhaba kızlar daha bize çok var Allah izin verirse Mart annesi olucağım
evet canım ilk bebiş yeni evliyim zaten süpriz oldu bebiş ama Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahbende tuttu cnım ben 2 arkadasma daha bkmştm onlarn kide çıkmıştı :) senin ilk bebiş mi
Sağol canımmm sanada evladınla uzun mutlu bir ömür olsun inşallah :) İstanbuldayım benBirer yedek iyidir her zaman :)
Allah kolaylik versin yalniz yapmiyorsundur umarim..
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :)
Gozunuzaydin:)
Guzel heyecanlar yaa,su takvimdeki resim degisince bile sevinirdim :)
Benim kizim Sezen,10 Mayis'ta aldik kucagimiza cok sukur..
Hamileligin tadida bambaska keyfini sur :)
Nerelisin buarada?
Sağol canımmm sanada evladınla uzun mutlu bir ömür olsun inşallah :) İstanbuldayım ben
tekrar hayrlı olsun canım :) allah analı bablı büytsünevet canım ilk bebiş yeni evliyim zaten süpriz oldu bebiş ama Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Offf neden coklu alinti olmuyor((((neyse nasilsiniz ben simdilik iyiyim ...ara ara sancilarim var inslh zamaninda gelir biraz korkuyorum..temizlik icin bir bayan arayorum inslh bulrum ama simdilik bulamadim
o sancılar bende de oluyor canım inş biraz daha beklerler . inş bir an önce bulursun temizliğin de bitmiş olur da sende rahat edersin canımOfff neden coklu alinti olmuyor((((neyse nasilsiniz ben simdilik iyiyim ...ara ara sancilarim var inslh zamaninda gelir biraz korkuyorum..temizlik icin bir bayan arayorum inslh bulrum ama simdilik bulamadim
Slm iyiyin sen nasilsin...herkes iyidir inslh...inslh yyklemeyi ustiyorum ama basim ayik deyildun gece 2 ye kadar hastanedeydik iglumun atesi yuksekti bugun daha iyii sukur dun kotuydum ama anne beni birakma dedikce icim yandi... (((((( kimseyi bulamadim..temizlik zamaniymismis diye yogundu bayan ..esim bana yardimci olsa bayani beklemem bile ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?