Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

[QUOE"plojovic, post: 36742442, member: 514257"]Gunaydinlaaar

Kimsecikleer yok muu?

Yıldız nasilsinn?Aksam kulaklarini cinlattik whatsapp yuklese bize katilsa ne guzel olur diyee mumkunse tabii
Halledebildin mi temizlik isini?
Slm iyiyin sen nasilsin...herkes iyidir inslh...inslh yyklemeyi ustiyorum ama basim ayik deyil dun gece 2 ye kadar hastanedeydik iglumun atesi yuksekti bugun daha iyii sukur dun kotuydum ama anne beni birakma dedikce icim yandi...(((((( kimseyi bulamadim..temizlik zamaniymismis diye yogundu bayan ..esim bana yardimci olsa bayani beklemem bile ama malesef [/QUOTE]
bizler iyiyiz allaha şükur canım arada sancm oluyo ama alştm bunada :) çook geçmiş olsun bu arda. herkez hasta bu ara aman dikkat oglun iyilesir inş kisa zamanda yıldızcım .

Yıldızzz nasilsiinn?
Ufaklik nasil oldu merak ettiimm?
Hepiniz iyisinizdir insallahh..

bizler iyiyiz allaha şükur canım arada sancm oluyo ama alştm bunada :) çook geçmiş olsun bu arda. herkez hasta bu ara aman dikkat oglun iyilesir inş kisa zamanda yıldızcım .[/QUOTE]
Slm dikaatli ol su.2 haftayi atlatsak hayirlisiylayeter :) cok sukur iyi oldu oglum Saol canim...

Yıldızzziyi nasilsiinn?
Ufaklik nasil oldu merak ettiimm?
Hepiniz iyisinizdir insallahh..
Iyiyiz canim coook saol Rabbim razi olsun...oglumda sukuriyi oldu hafif oksuruk var...sen nasilsinsin sezen nasil inslh hersey yolunda....benim temizlk bitti sayilir mutfak ve yatak odasi kaldi :)))))

Iyiyiz canim coook saol Rabbim razi olsun...oglumda sukuriyi oldu hafif oksuruk var...sen nasilsinsin sezen nasil inslh hersey yolunda....benim temizlk bitti sayilir mutfak ve yatak odasi kaldi :)))))

Cok sevindimm iyi olmaniza :)
Bizde iyiyiz cok sukur hersey yolunda artik super ikiliyiz

Mutfakta en oyalayici ama olsun bitmis sayilir icin rahatlar..
Son durumlar ne?
Neydi tahmini dogumun?

Allah daha dahaiyi etsin...ne guzel gunler cok cabuk geciyor.. evet oyalayici ve yorucu ...inslh ondanda kurtulurum dogum tarihim 2 ekim ama doktr dedi eylulun sonuna dogru olur. bebisim donmus Biraz korku biraz heyacan var..degisik duygularim..

Allah daha dahaiyi etsin...ne guzel gunler cok cabuk geciyor.. evet oyalayici ve yorucu ...inslh ondanda kurtulurum dogum tarihim 2 ekim ama doktr dedi eylulun sonuna dogru olur. bebisim donmus Biraz korku biraz heyacan var..degisik duygularim..

Ohh bayaaa supriz artik bebis,insallah hayirlisiyla saglikla kavusursunuz..ilk nasil olmustu senin,soylediysen hatirlayamafim kusura bakma:)

[QUOTE="plojovic, post: 36814060, member: 5145"Ohh bayaaa supriz artik bebis,insallah hayirlisiyla saglikla kavusursunuz..ilk nasil olmustu senin,soylediysen hatirlayamafim kusura bakma:)[/QUOTE]
Estflh ....normal dogum :)) hem hemen kavusmakistiyorum..hemde biraz daha kalsin diyorum..korkakmiyim ne anlmadim

Estflh ....normal dogum :)) hem hemen kavusmakistiyorum..hemde biraz daha kalsin diyorum..korkakmiyim ne anlmadim

Hadi insallahh yine oyle olur ve guzel hatirladigin bir dogum olur..
Bende anlamadim korkudan mi diyorsun yoksa hamileligin guzelliginden mi

Hadi insallahh yine oyle olur ve guzel hatirladigin bir dgum olur..
Bende anlamadim korkudan mi diyorsun yoksa hamileligin guzelliginden mi
Inslah. Korkudan daha cok aslinda cok cesaretlendirdim kendimi ama demek zaman yaklastikca korku geliyor ..

bayanlar bişy sormak istiyorum 15 haftalık hamileym çok akıntım oluyor sizdede varmı normal mi doktora sormaya korktum muayene eder diye:)

ebrus_96814918 .!.:
bayanlar bişy sormak istiyorum 15 haftalık hamileym çok akıntım oluyor sizdede varmı normal mi doktora sormaya korktum muayene eder diye:)
Allah tamamina erdirsin..normal bendede oluyordu.

Inslah. Korkudan daha cok aslinda cok cesaretlendirdim kendimi ama demek zaman yaklastikca korku geliyor ..

Sen bunu cok iyi biliyorsun bir anne olarak ki dogum aninda korkudan cok bebegim icin ne yapabilirim dusuncsi hakim oluyor ya o yuzden hersey guzel gececek canim..
Son zamanlarin anlamsiz stresidir,hic sıkma canini son son gobisinde tadini cikar :)

Hayirli olsun bebisinizz :)
Bende de olmustu..
Ve sunu eklemek isterim ki doktorunla herseyi paylas o senin istemedigin birsey yapmayacaktir ama durumunu tam anlamiyla takip edebilmis olmadi adina neler yasadigini bilmesi iyi olur onerilerinde tedavilernde dogumunda vs

bizler iyiyiz allaha şükur canım arada sancm oluyo ama alştm bunada :) çook geçmiş olsun bu arda. herkez hasta bu ara aman dikkat oglun iyilesir inş kisa zamanda yıldızcım .
Slm dikaatli ol su.2 haftayi atlatsak hayirlisiylayeter :) cok sukur iyi oldu oglum Saol canim...[/QUOTE]
Aman maşallah iyi olsunlarda :) ewet canim şu haftalarì atlattık mı tamamdr ama beni korku sardı iyice :)

Aman maşallah iyi olsunlarda :) ewet canim şu haftalarì atlattık mı tamamdr ama beni korku sardı iyice :)[/QUOTE]
Evet stres cok zor inslh bizde bu donemi atlata biliriz..hayirlisiyla ...son zamanlarda hem anlamsiz ruyalar yada kabus diyelim :) hemde dusunceler sariyor insani ...gecer inslh :)......derinn kendini cesaretlendir hep guzel hikayeler oku normal dogum hakkinda :) morel oluyor inan ..ben sezeryaninda guzel hikayelerini okuyorum ..cunku hersey kismet neolacak nebiticek ancak Rabbim bilir..

Plojovic canim Evet stres cok zor inslh bizde bu donemi atlata biliriz..hayirlisiyla ...son zamanlarda hem anlamsiz ruyalar yada kabus diyelim hemde dusunceler sariyor insani ...gecer inslh ......derinn kendini cesaretlendir hep guzel hikayeler oku normal dogum hakkinda morel oluyor inan ..ben sezeryaninda guzel hikayelerini okuyorum ..cunku hersey kismet neolacak nebiticek ancak Rabbim bilir..

öyle yapmaya çalşyorum canım oglusma kavşcm diye avtyorum kendimı onu görunce acılarmı unutcm diye düşnyorum hep allah bu yolda olan herkeze yardm etsın ins :)

Atlatacaksiniz tabii hayirlisiyla insallahh..
Bende guzel dogum hikayemle yardimciyim size :) bence bir melege kavusulan her hikaye anneye ozel..minisler isini cok iyi biliyor :)
Bu aksamda bi hamile gordum cok sirindi yaa,ben cok ozluyorum hamileligimi :)

Inslh canimya...senin hikayeni okudum :) cok guzeldi..2.bebisi ne zmn dusunuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…