Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Inslh canimya...senin hikayeni okudum :) cok guzeldi..2.bebisi ne zmn dusunuyorsun :)

Icimden gecen Sezen konusmaya baslamis olsun icine atmasin uzulunce bana sorsun konusalim gb dusunuyorum kardesi oldugunda..Nasip bakalim ne zaman olursada Allahin izniyle bir kardesi olsun istiyorum :)

Icimden gecen Sezen konusmaya baslamis olsun icine atmasin uzulunce bana sorsun konusalim gb dusunuyorum kardesi oldugunda..Nasip bakalim ne zaman olursada Allahin izniyle bir kardesi olsun istiyorum :)
En guzeli....hersey gonlunce olur inslh... kardesi olsun kardes baska tabiii ...arada fazla yas olmasin ama :) en guzeli 2 yas olcak veya 3

En guzeli....hersey gonlunce olur inslh... kardesi olsun kardes baska tabiii ...arada fazla yas olmasin ama :) en guzeli 2 yas olcak veya 3

Aminn canim cumlemizin insallah..
Valla 2-3te mantikli geliyor,kucucukken bebek bebek zor olur ama ikiside buyur o da var,buyugun yasi olunca yardimida olur o da var ama hepsinin olumsuz yanlarida var elbette..Anlassinlar baglari kuvvetli olsunda insallah

Yıldızzzzzz nasilsiiinn?Bebis tesrif mi etti yoksaa yoksuun

Yıldızzzzzz nasilsiiinn?Bebis tesrif mi etti yoksaa yoksuun
2 yik sonra seni inslh hamis olarak gorurum tabi hayirki ve saglikli olsun ...Yok canim gelmedi yakisikli oglm ..temizlik bitti . Bende kendimi gezmeye adadim bebis gelmeden gezeyim azcik dedimBugun 37 +2 olduk bizz ara ara sanci geliyor bebisim gelcekte simdi deil oglum bir hafta sonra geldiye konusunca sozumu tutuyor oglum :) cok akilli teyzesi ...bizim kizlar hic ugramiyolar coook vefasizlar ileti ver nerefon shrmrc

Insallah canim hayirlisiyla..

Ohh simdiden anlasiyorsunuz,temizligin bittigine sevindim,anlastiginiza gore gezme vakti

Paylasimini fotograf olarak iletecegim..Pek giremediklerinden sanirim..Nrfn whatsapptada cok yazamiyor canim..

Whatsappta Derinn,Btl.Mrt.Erdm,Nrfn ve shrmirac variz bekliyoruz seni de mumkunse..

[QUOTE="plojovic, post: 36898277, member: 5olcakyaInsallah canim hayirlisiyla..

Ohh simdiden anlasiyorsunuz,temizligin bittigine sevindim,anlastiginiza gore gezme vakti

Paylasimini fotograf olarak iletecegim..Pek giremediklerinden sanirim..Nrfn whatsapptada cok yazamiyor canim..

Whatsappta Derinn,Btl.Mrt.Erdm,Nrfn ve shrmirac variz bekliyoruz seni de mumkunse..[/QUOTE]
Evet kurtuldum...gerci dogumdan sonra ayni olcakya olsun artikk :)))) gelcemde esimi ikna edemedim..hep sonra indiririz deyip beni gecistiriyor..inslh gelirim amaaa ...optum hepinizi :)

Evet kurtuldum...gerci dogumdan sonra ayni olcakya olsun artikk :)))) gelcemde esimi ikna edemedim..hep sonra indiririz deyip beni gecistiriyor..inslh gelirim amaaa ...optum hepinizi :)

Aman huzursuzluk olmasin
Bebis temize gelsinde sonra bi sekilde hallediliyor

kızlar benim de şüpheliymiş lütfen dua edin
[/QUOTE]

Allahin izniyle saglikla kavusursunuz insallah..
Daha cok yeni ya ondan di mi?
Tutunur annesine insallah melek

Aman huzursuzluk olmasin

kızlar benim de şüpheliymiş lütfen dua edin
[/QUOTE]

Tutunur annesine insallah melek

Aman huzursuzluk olmasin

Tutunur annesine insallah melek[/QUOTE]
inşallah ya bi kalbinin atışını duyayım pıt pıt diye içim rahat olur

Kizlarrrrrrr son 18 gunummmmm... neler beni bekliyor bilmiyorum ama heycanlaniyorum hersabah uyaninca acaba bugunmu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…