Inslh canimya...senin hikayeni okudum :) cok guzeldi..2.bebisi ne zmn dusunuyorsun :)
En guzeli....hersey gonlunce olur inslh... kardesi olsun kardes baska tabiii ...arada fazla yas olmasin ama :) en guzeli 2 yas olcak veya 3Icimden gecen Sezen konusmaya baslamis olsun icine atmasin uzulunce bana sorsun konusalim gb dusunuyorum kardesi oldugunda..Nasip bakalim ne zaman olursada Allahin izniyle bir kardesi olsun istiyorum :)
En guzeli....hersey gonlunce olur inslh... kardesi olsun kardes baska tabiii ...arada fazla yas olmasin ama :) en guzeli 2 yas olcak veya 3
2 yik sonra seni inslh hamis olarak gorurum tabi hayirki ve saglikli olsun ...Yok canim gelmedi yakisikli oglm ..temizlik bitti . Bende kendimi gezmeye adadim bebis gelmeden gezeyim azcik dedimYıldızzzzzz nasilsiiinn?Bebis tesrif mi etti yoksaa yoksuun
2 yik sonra seni inslh hamis olarak gorurum tabi hayirki ve saglikli olsun ...Yok canim gelmedi yakisikli oglm ..temizlik bitti . Bende kendimi gezmeye adadim bebis gelmeden gezeyim azcik dedimBugun 37 +2 olduk bizz ara ara sanci geliyor bebisim gelcekte simdi deil oglum bir hafta sonra geldiye konusunca sozumu tutuyor oglum :) cok akilli teyzesi ...bizim kizlar hic ugramiyolar coook vefasizlar ileti ver nerefon shrmrc
canım inş herşey gönlünce olur rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşkızlar benim de şüpheliymiş lütfen dua edin
Evet kurtuldum...gerci dogumdan sonra ayni olcakya olsun artikk :)))) gelcemde esimi ikna edemedim..hep sonra indiririz deyip beni gecistiriyor..inslh gelirim amaaa ...optum hepinizi :)
[/QUOTE]kızlar benim de şüpheliymiş lütfen dua edin
Evet kurtuldum...gerci dogumdan sonra ayni olcakya olsun artikk :)))) gelcemde esimi ikna edemedim..hep sonra indiririz deyip beni gecistiriyor..inslh gelirim amaaa ...optum hepinizi :)
[/QUOTE]kızlar benim de şüpheliymiş lütfen dua edin
inşallah inşallah kalp atışını duyayım çok istiyorumcanım inş herşey gönlünce olur rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş
Aman huzursuzluk olmasin
Bebis temize gelsinde sonra bi sekilde hallediliyor
inş duyarsın canım allahtan iste bizm dualarmız seninle rabbim herşeyin hayrlısnı versin inşinşallah inşallah kalp atışını duyayım çok istiyorum
amin çok sağol allahım sağlık sıhhat versin hepimizeinş duyarsın canım allahtan iste bizm dualarmız seninle rabbim herşeyin hayrlısnı versin inş
Rabbim gonlune gore versin.....amin çok sağol allahım sağlık sıhhat versin hepimize
çok sağol senin varmı bebekRabbim gonlune gore versin.....
Darisi inslh sana olur.38 haftanin icindeyim :) bugun yaein bekliyorum oglumu...çok sağol senin varmı bebek
maşallah allahım bana da göstersin bide erkek ayyy çok istiyorum yaaa bebeğimi kucağıma almak senin ilk miDarisi inslh sana olur.38 haftanin icindeyim :) bugun yaein bekliyorum oglumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?