Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Aynen ya benimde içimi rahatlatan kanamamın olmaması şüküf başım grçmek üzere inş bişry olmaz bu korkuyla 9 ay nasıl geçecekse

Cnim doktora bi git bktir ve konus doktorunla bi dusuk tehlikesi olsa zaten uyarirlardi hep Kotu dusunme artk bebeqini etkilio boyle seyler ltfn

Iyiym cnim ben ya 2gundur karnim cok agrio bide bas agrisi napim biLmyrum ya

Hadi ya karın ağrısı bebek büyüdüğü içinde olabilir sürekli değilse eğer baş ağrısıda aynen bendede var netten okudm normalmiş ama ilÇ içmedende ne geçiyo nede çekiliyo

Hadi ya karın ağrısı bebek büyüdüğü içinde olabilir sürekli değilse eğer baş ağrısıda aynen bendede var netten okudm normalmiş ama ilÇ içmedende ne geçiyo nede çekiliyo

Gulu sewen tikenine katlanir die bi soz warya bizde Mecbur dayancaqiz hepsine :) bebisler buyudugunde anlatiriz onlara :)

Nasılsınız kızlar biz yarın 10+0 oluyoruz 12+4 te doktor kontrolumuz var ama ben çok heyecanliyim günler gecmiyor <3

Aynen canım hiç geçmiyo napacaksak böle bide ben biran önce karnımın büyümesini bebeğimi hissetmek istiyorm sendede varmı o :)

Hiç geçmiyor hiç..O zamanda az daha oynasa,hehh şimdi oynar,karnım daha büyüse azcık daha belli olsa,randevu artık gelse de daha büyümüştür görsem,zamanı sayıp aman daha çok var,hayal edip minik ellerini tutuyorum her gece..Böyle ayakları çıplak o yatıyor ben ellerimle ayaklarını tutmuşum öpüyorum,minicik parmakları gözümün önünde uyuyorum..Çok garip çokk..Akreple yelkovan birbirine düşman sanki hayal ettikçe

Sen kaç haftaliksin canim vallahi çok güzel ozetlemissin akreple yelkovan birbirine düşman sanki:

:) aynen ozamanda o olacak bende bide düşük korkusu var bu dokuz ay nasıl geçecekse bize :) ayy ne güzel hayaller öle inş gerçk olacak canım

Bende öyleyim canim bugün randevuyu bekleyemedim doktora gittim kolunu salladı annrcigine maşallah kuzuma<3

Oy oy maşallah annesi :) banada daha iki hafta var bende bekleyemiyorm ya böle karnımda içimdede bi yanma bi tuaf bişey var anlatamadığım sendede böle bişry varmı

Sen kaç haftaliksin canim vallahi çok güzel ozetlemissin akreple yelkovan birbirine düşman sanki:

21. haftamız

:) aynen ozamanda o olacak bende bide düşük korkusu var bu dokuz ay nasıl geçecekse bize :) ayy ne güzel hayaller öle inş gerçk olacak canım

Geçer canım üzülme,olumsuz şeyler düşünüp moralini bozma minişide sıkma..İyi düşündükçe herşey iyi ilerleyecektir Rabbiminde izniyle..Ne kadar oldu? 3 aydan sonra biraz daha rahatlarsın

Geçer canım üzülme,olumsuz şeyler düşünüp moralini bozma minişide sıkma..İyi düşündükçe herşey iyi ilerleyecektir Rabbiminde izniyle..Ne kadar oldu? 3 aydan sonra biraz daha rahatlarsın[/QUOTE]

Ay inş canım ya :) 9+5 oldm bende daha var 3 aya karnım bi tuaf ya tarif edemiyormda böle yanma kötü bi hal çocuk içimde sağlıklımıki acaba sağlıksız gibi bi belirti anlam veremedim normalmi sence

Ay inş canım ya :) 9+5 oldm bende daha var 3 aya karnım bi tuaf ya tarif edemiyormda böle yanma kötü bi hal çocuk içimde sağlıklımıki acaba sağlıksız gibi bi belirti anlam veremedim normalmi sence

Böyle şeyleri düşünme,farkındayım hep kötüyü düşünüyorsun,yaşadıklarındandır ama her zaman önce iyiyi düşünmelisin ikiniz için unutma Kötü şeyleri çekme üzerine..Rabbimin nasip ettiği bu şey o kadar kusursuz bir saat gb işliyor ki sağlıksızsa emin ol belirtisi olur..Bizim akıl edemediğimiz çok detaylı bir düzen içimizde minikler için işliyor..Bol bol abdest al dualarını oku,içinde rahatlar,vesveselerede kapılmazsın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…