Canim böyle kötü şeyler düşünme doktora git bi baksın bebise doktor ona göre seni bilgilendirir en azından rahatlarsin
Aynen ya benimde içimi rahatlatan kanamamın olmaması şüküf başım grçmek üzere inş bişry olmaz bu korkuyla 9 ay nasıl geçecekse
Cnim doktora bi git bktir ve konus doktorunla bi dusuk tehlikesi olsa zaten uyarirlardi hep Kotu dusunme artk bebeqini etkilio boyle seyler ltfn
Haklısın canım tmm kötü düşünmek yok artık :) sen napıyosun nasıl gidiyo
Iyiym cnim ben ya 2gundur karnim cok agrio bide bas agrisi napim biLmyrum ya
Hadi ya karın ağrısı bebek büyüdüğü içinde olabilir sürekli değilse eğer baş ağrısıda aynen bendede var netten okudm normalmiş ama ilÇ içmedende ne geçiyo nede çekiliyo
Gulu sewen tikenine katlanir die bi soz warya bizde Mecbur dayancaqiz hepsine :) bebisler buyudugunde anlatiriz onlara :)
Aynen öle canım katlanacaz onlar için :) yeterki bi sorun sıkıntı olmasında herşeyine razıyım :)
Nasılsınız kızlar biz yarın 10+0 oluyoruz 12+4 te doktor kontrolumuz var ama ben çok heyecanliyim günler gecmiyor <3
Oo maşallah bende 9+4 oldm bugün kontrol 11 de de benm aynen ya çok heyecanlıym günler geçmiyo iyimi merak ediyorm :)
Sayılı gün çabuk geçer derler birde tamamen yalan... :) maşallah size de canim
Aynen canım hiç geçmiyo napacaksak böle bide ben biran önce karnımın büyümesini bebeğimi hissetmek istiyorm sendede varmı o :)
Aynen canım hiç geçmiyo napacaksak böle bide ben biran önce karnımın büyümesini bebeğimi hissetmek istiyorm sendede varmı o :)
Hiç geçmiyor hiç..O zamanda az daha oynasa,hehh şimdi oynar,karnım daha büyüse azcık daha belli olsa,randevu artık gelse de daha büyümüştür görsem,zamanı sayıp aman daha çok var,hayal edip minik ellerini tutuyorum her gece..Böyle ayakları çıplak o yatıyor ben ellerimle ayaklarını tutmuşum öpüyorum,minicik parmakları gözümün önünde uyuyorum..Çok garip çokk..Akreple yelkovan birbirine düşman sanki hayal ettikçe
Hiç geçmiyor hiç..O zamanda az daha oynasa,hehh şimdi oynar,karnım daha büyüse azcık daha belli olsa,randevu artık gelse de daha büyümüştür görsem,zamanı sayıp aman daha çok var,hayal edip minik ellerini tutuyorum her gece..Böyle ayakları çıplak o yatıyor ben ellerimle ayaklarını tutmuşum öpüyorum,minicik parmakları gözümün önünde uyuyorum..Çok garip çokk..Akreple yelkovan birbirine düşman sanki hayal ettikçe
Bende öyleyim canim bugün randevuyu bekleyemedim doktora gittim kolunu salladı annrcigine maşallah kuzuma<3
Sen kaç haftaliksin canim vallahi çok güzel ozetlemissin akreple yelkovan birbirine düşman sanki:
:) aynen ozamanda o olacak bende bide düşük korkusu var bu dokuz ay nasıl geçecekse bize :) ayy ne güzel hayaller öle inş gerçk olacak canım
Ay inş canım ya :) 9+5 oldm bende daha var 3 aya karnım bi tuaf ya tarif edemiyormda böle yanma kötü bi hal çocuk içimde sağlıklımıki acaba sağlıksız gibi bi belirti anlam veremedim normalmi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?