Böyle şeyleri düşünme,farkındayım hep kötüyü düşünüyorsun,yaşadıklarındandır ama her zaman önce iyiyi düşünmelisin ikiniz için unutmaKötü şeyleri çekme üzerine..Rabbimin nasip ettiği bu şey o kadar kusursuz bir saat gb işliyor ki sağlıksızsa emin ol belirtisi olur..Bizim akıl edemediğimiz çok detaylı bir düzen içimizde minikler için işliyor..Bol bol abdest al dualarını oku,içinde rahatlar,vesveselerede kapılmazsın..
Oy oy maşallah annesi :) banada daha iki hafta var bende bekleyemiyorm ya böle karnımda içimdede bi yanma bi tuaf bişey var anlatamadığım sendede böle bişry varmı
Iyiaksamlar kizlar.3.kez dun bebegimi kaybettim.bi anda suyu geldi we bebek susuz kaldigi icin dun sanci wererek dusurttuler bebegimi.15haftalik erkekti we herseyi olusmustu.yawrumu yarin gomecegz.cok uzgunum.bu 3.bebegimi kaybedisim.allahim kimseye yasatmasn we banada.cok bos kaldim.ailemde cok uzgun.neyapacagim bilmyorum.allahim sizlere ewlatlarnizi sagsalim kucagnza almanzi nasip etsin
Canim ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm Allahım sabır selamet versin çok acı seni çok iyi anlıyorum bende 3yavrumu kaybettim. Allaha sigin sakin isyan etme Allah büyük .
Allah razi olsun saol canim.Allahima siginyrum.herseyin hayirlisini wersin ama gercekten cok aci.cok tuhafim inanamyrum.aklima geliyo surekli we gozyasimi tutamyrum.ins sende bebegini sagsalim kucagna alirsin
Iyiaksamlar kizlar.3.kez dun bebegimi kaybettim.bi anda suyu geldi we bebek susuz kaldigi icin dun sanci wererek dusurttuler bebegimi.15haftalik erkekti we herseyi olusmustu.yawrumu yarin gomecegz.cok uzgunum.bu 3.bebegimi kaybedisim.allahim kimseye yasatmasn we banada.cok bos kaldim.ailemde cok uzgun.neyapacagim bilmyorum.allahim sizlere ewlatlarnizi sagsalim kucagnza almanzi nasip etsin
canim sana üzülme diyemiyorum çünkü elinde değil insanın biliyorum. Bende 26 haftalık bebegimi erken doğumla topraga verdim bu acının bir tarifi yok. Ama Allahtan gelene dilimiz bağlı sabır ve şükür tek yapabileceğimiz. Derdi veren Rabbim fermanını da verir.
Canım benim ya yazıyı okuyunca çok kötü oldum gözyaşlarımı tutamadm biliyorm bende yaşadm çok zor bişey tarifi yok sakın içine atma demekki yiyecek ekmeği yokmuş ne denirki böle durumda keşke yanında olabilsem acını paylaşabilsem
Ewet canim icim kan aglasada takdiri ilahi boyleymis.oglum yanimda gidip gelip bakiyorum agliyorum.cok uzgunum.Allahim buyuk.yardimcim olsun
Of yapma öle içim yandı çok üzüldm keşke elimizden bişy gelse ama gelmiyo Allahın işine karışamayz bu acıyı veren rabbim sabrınıda versin inş ben hep yanındaym unutma bunuda atlatacaksn hep içinde bi yerde kalacak ölünce kavuşacaksn şefaatçin olacak bu dünyadada bebeklern olacak onlara tutunacaksn acını hafifleteceksn
Cok cok tskederim.2erkek 1kiz gonderdim o tarafa.Allahim sen buyuksun.gece uyuyamadim.bebegim dogmus ruyamda saat basi uyandim bebegime mama yapmak icin ac kalmasin diye.sonra bi uyandim ruyaymis.sonra kalktim baktim bebegim orda kabin icinde yatio.derdi weren Allahim sabrida werir.sabir wer Allahim.en az 1sene bekleyip toparlanmam gerek.3yilda 3kayip 3kurtaj.biliyosun 2.yi haziranda kaybetmistim.buna hemen 3ay snra hamile kaldim.ama ailem toparlan 1sene enazindan dedi.nasil gececek ki
Cok cok tskederim.2erkek 1kiz gonderdim o tarafa.Allahim sen buyuksun.gece uyuyamadim.bebegim dogmus ruyamda saat basi uyandim bebegime mama yapmak icin ac kalmasin diye.sonra bi uyandim ruyaymis.sonra kalktim baktim bebegim orda kabin icinde yatio.derdi weren Allahim sabrida werir.sabir wer Allahim.en az 1sene bekleyip toparlanmam gerek.3yilda 3kayip 3kurtaj.biliyosun 2.yi haziranda kaybetmistim.buna hemen 3ay snra hamile kaldim.ama ailem toparlan 1sene enazindan dedi.nasil gececek ki
Canim benim aklimdasin dünden beri. Serklaj ile ilgili soru sormussun 1 hafta önce ve ben yeni gördüm kendimi çok suçlu hissettim keşke dememek gerek ama serklaj çok önemli rahim ağzı yetmezliğinde. Bende yakin zamanda ameliyat olacağım Allah kısmet ederse. 1 yıl kadar kendini topla bedensel ruhsal olarak kendini hazırla ve sağlıkla yeniden hamis haberi ver inşallah bize ve aklında bulunsun rahim ağzı ölçümü yaptırmayi ve serklaji ihmal etme
Amin canım..Ne dense gerçekten boşuna..Rabbim sabrınıda versin neylerse güzel eyler en iyisini bilir,en büyük teselli bu..İnşallah kısa zamanda güldürsün yüzünüzü tekrar.Öncelikle düşündüğün yavru için kendini çok harab etme,sağlığından olma en önemlisi bu..İnşallah bir sorun varsa takip ediliyordur.
Canim benim serklaji yaptirdim ben 14haftalikken yani tam 1hafta once bebegmi kaybetmeden yaptirdim.ama olmadi.dikis olmasina ragmen kesem patladi.anlayamadim cunku internetten arastirdgm kadariyla serklaj olanlara bise olmuyo we bebeklerne kawusuyolar.ben niye boyle oldum anlamadim.cok uzgunum.goguslerim sisti.sut bezeleri olustu hemen.bugun ilac ictim.cok agriyor.bundan oncekide boyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?