Merhaba arkadaslar nasiLsin, uzun zamandir giremeDim girdim ve sok oldum arkadasimiz bebeqini kayip etmis alLah sabirlar werSin cnim cok uzuldum
Slm canm iyim ben şükür sen nasılsın
Arkadaşımıza bende çok üzüldm çok acı bi durum şimdi girmiyo sanırım görünmüyo mersk ediyorm
Bende iyiym cnim cok sukur ama bebeqim nasil onu biLmyrum sanki yolunda gitmeyen birsey war gbi cunku hc bi sancim agrim yok normel mi biLmyrum :S
Canım kaç haftalık oldun sen ben 10+ 6 oldm bnimde hiç sancım ağrım yok zatn olmaması normal bende senin gibi düşünüyodm bide miğdem çok kötü ağrıyodu içim bi garipti korktm dün gittim kontrolüme bir hafta olduğu halde şükür bişry çıkmadı sağlıklı dedi sende bi git istersen için rahatlasın
Kizlar merhaba.nasilsiniz.ben iyi sayilirim.atlatmaya calisiyorum.ama zor gercekten.Allahim sizlere yasatmasin bunu.pazartesi kontrolum war.gerci kendimi unuttum 2gundur esimle ugrasiyorum.beli tutuldu yatio.sinirselmis.bundan oncede bebegimizi kaybettikten 2gun sonra yinetutulmustu.simdi gene oturup kalkamiyo.kendimi unuttum anlicaniz.
biz bayanlar agliyarak acimizi disa wuruyoruzda erkekler icine atiyor sanirim.oda cokuzgun.bende..ozledim oglumu hemdecok...3tane meleklerim bigun kavuscaz
cnim benim ki 11+1oldu eger yanlis hesapLamadiysam hem benim karnim cok buyudu 3kilo aldm Sndede war mi boyle bi durum, ben haftaya gdicem doktora alLahn izniyLe ama sende benim gbiysen korkmama gerek yok :)
Kizlar merhaba.nasilsiniz.ben iyi sayilirim.atlatmaya calisiyorum.ama zor gercekten.Allahim sizlere yasatmasin bunu.pazartesi kontrolum war.gerci kendimi unuttum 2gundur esimle ugrasiyorum.beli tutuldu yatio.sinirselmis.bundan oncede bebegimizi kaybettikten 2gun sonra yinetutulmustu.simdi gene oturup kalkamiyo.kendimi unuttum anlicaniz.
biz bayanlar agliyarak acimizi disa wuruyoruzda erkekler icine atiyor sanirim.oda cokuzgun.bende..ozledim oglumu hemdecok...3tane meleklerim bigun kavuscaz
Canlarim benim cok saolun destek oldugunuz icin.dr teste falan gerek yok durumun belli.bidahaki sefere dikisi 11haftalikken atcaz dedi ama ben simdi baska dr a gitcem we ne tahlil gerekiyosa yaptircam.en az yaza kadar beklemeyi dusunuyorum.1yil icinde 2kurtaj oldum
Oo maşallah canım benim karnım çok hafif belirdi ama hala kilo almadm normal git csnım bu ayda kilon fazla ekmeği günde iki dilim ye hamur işleriinyeme onların faydası yok zaten :) bebeğinde sağlıklıdır ikili test zamanın gelmiş kontrole gitmiyomusun daha
cnim gdyorum kntrole ayda bi sefer bu ikili kntrol deDiqin ney cnim bnim yemem aslinda cok az inanir misin ekmek bile yemem dogru duzgun ama nasil aliyorum bu kiloyu bilmyruw
İkili tarama testi bebeğin sağlığıyla ilgili suyu nasl içiyosın ben günde üç litre içiyorm şu şekilde sabah kalkınca iki bardak sonra ben yemek yerkende suyla yerim gece uyurken bikaç kere uyanıyorum ondada bir şişe su içiyorm doktora söledim ozaman ondan kilo almıyosun dedi bu alışkanlığımı bırakmak istiyprm ama bırakamıyorm bi kaç sene önce kilom 62 olmıştu o yüzdn böle alışkanlık edindim zayıfladm iki senedir aynı kilodaym hiç almıyorm miğdemide küçültmüştm çocuk kadar yiyorm sürekli yiyorm sende bu yönteme alış zaten bir hafta içinde alışırsın bırakamZsın hamilelikte ideal kilo 5 yada 6 çocuk gelişimi okuduğum için hocalar hep anlatırdı hamıur işinden tatlıdan uzak durmak lazmmş hocalar onlarla şişiyosınz bebeğede bi faydası yok doğum zor olıyo derdi sen bi dediklerimi uygula düzenli kilo alırsın aşırı olmaz zaten havalar ısınsn martta falan yürüyüşe başlarız iyi gelir
cnim gunde 3litre olmasada 2litre iciodurum ben normelde su hc icemezdm miqdem bulanirdi hemen simdi kendimi alistirdim o kadar ictiqime bile sukur eDiyorum :) bide yemek yemem cok dqisti hemen doyuyorum ama bi iki saat snra cok acikyrum sanki butn gun bisey yememism gbi ah su hawalar soguk olmasa yuruyus yapardim biraz
Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum aranizda zira kizim ve ben bronşit olduk hastanede yattik serumlarla kendimize geldik çok şükür daha iyiyiz şimdi ....bu ara salgın var dikkat edin lutfen sizlerde çünkü çok çektim her ilacida icemeyince kotu oluyor ..... neyse benden bu kadar simdilik bu arada ikili test bende yaptırdım cok sukur sonuclar iyi sali gunude kan tahlinini alicam cinsiyetti belli olan arkadaslarimiz var mi bu arada benim dr ve ikili testi yapan dr cinsiyet tahmininde bulundular bakalim artik bi kac haftaya iyice kesinleşir diye düşünüyorum ...
Kızlar bu haftalarınızda şişkinlik olabilir değişiyor herşey üzülmeyin :)
Karnınızda şiş gb oluyor ama geçecek merak etmeyin :) Bende öyleydim,tabi değişebilirde herkeste ama o zaman geçti,şimdi yeni yeni kilo alıyorum 3 kilo aldım daha ve karnım şu son 2-3 haftada büyüdü belli artık :)
İnsan yaşarken merak ediyor,tedirgin oluyor ama gerçekten herşeyin bir zamanı var,düzeni belli bu işin..
Ben 2li3lü4lü testimi yaptırmadım doktorumlada konuşarak tabii,bu testler tanı testi değil tarama testidir,sadece down sendromu için risk belirler ki yine de kesin değildir.Tam bilgi alıp öyle karar verin yaptırıp yaptırmamaya..Ben hiçbi şekilde aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım tabii yaş unsuruda var 35 yaş üstü daha riskli olduğu için yaptırması uygun..Ama diğer herşeyi yaptırıyorum,ayrıntılı ultrason oldu çok şükür iyi herşey,aşımıda oldum haftaya 2. dozu vurulacam..Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiinn..
Neferon yanlış hatırlamıyorsam sendin su içen,bende senin gbyim,sıvı tüketmen sağlıklı senin içinde,bebiş içinde,vücudun içinde,ilerde oluşabilecek çatlaklarr içindeFazla herşeye takılmayın keyfini sürün,zaten garip bir döngünün içindesiniz ve herşey olması gerektiği gb devam ediyor anlamadan Buarada ben 12. haftada fln başlamıştım vücudumu nemli tutmaya,vazelin sürüyordum Dalin'in haftada bir çok uzun duruyor vazelin etkisi cabuk gitmiyor,şimdi artık bebek yağı sürüyorum her gün..Şimdilik hiçbirşey yok vücudumda bakalım nasip ben elimden geleni yapayımda :) Çatlamaya başlamadan önceden nemlendirmek önemliymiş genişlemeye başladıkça elastiği artsın vücudun diye..Çok konuştum ama fikir olsun sizede..
Canım benim nerelerdeydn kaçak seni senin bebiş kaç aylık oldu bakalım :) ya benim karnım top gibi bişry oldu dediğin gibi garip böle küçük hiç kilo almadım doktor çok su içtiğinden diyo :) taramayıda ben istemiyorm ama eşim istiyo bir hafta sonra inş üç aylık olacak ozaman yaptırcam çatlaklar için 4 ayda itibaren kesinlikle kakao yağı sürüyosun okulda birçok hocamız tavsiye ederdi bunu hepsidd denemiş olumlu sonuç almş bende onu uyguluycam sadece inş fazla yıpranmayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?